Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
Yehudi wrote:Novi Trumpov savjetnik za nacionalnu sigurnost dosta oštro je kritizirao američko djelovanje
Jedan od najvećih kritičara američke samouvjerenosti u vođenju ratovanja je Herbert Raymond McMaster,
nedavno imenovani visoki savjetnik za nacionalnu sigurnost u uredu Donalda Trumpa.
"Balkan je postao svojevrsni testni poligon za strategiju temeljenu na naprednoj američkoj vojnoj tehnologiji",
napisao je McMaster u svom eseju "Pukotine u temeljima"
Operaciju Namjerna sila iskoristio je kao primjer vrhunske suradnje nadmoćnih zračnih snaga koje su mogle vidjeti bilo kakve
veće formacije bosanskih Srba i uništiti ih prije nego su mogle pružiti ozbiljniji otpor napretku združene hrvatsko-bosanske
ofenzive.
Zaključak McMasterovog rada o američkom vojnom djelovanju na Kosovu krajem devedesetih : "Manje od 5% srpskih borbenih
sustava uništen je za 78 dana bombardiranja. NATO-vi napori u napadima na neprijateljsku kopnenu vojsku očito nisu uspjeli.
Sav razmjer neuspjeha postao je očigledan tek kada je rat bio gotov", napisao je McMaster u svom radu i dodao da je NATO
značajno pretjerao u svojim procjenama uništenih srpskih snaga. Diplomatskim rječnikom rekao je da su analitičari ozbiljno
lagali kad su govorili o uspjesima zračnih napada NATO-zrakoplova. Zato što američki ratni zrakoplovi nisu uspijevali pronaći
mete na Kosovu, a zrakoplovi ne mogu sletjeti s bombama, milijune dolara vrijedne američke bombe završile su u Jadranskom
moru ili po napuštenim brdima.
PS - Ili po otocima kao šta je Kornat recimo
McMaster je prčetnički i proruski gad kao i Flynn, i njega reba skinuti ili ubiti.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
hm da..bas zbog toga je osnovana srao krajina..a bog te nemarad zakljuckaGround Biscuits wrote:tako su i zapocela ta sranja na relaciji hr srbija,prvo sa siptarskim separatizmom kojima su hr politicari pruzili podrsku,kasnija sranja su djelom bila revans za to,sto je najgore nastavlja se u starom stiluYehudi wrote:vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/77260/Kosovski-ministar-Srbija-ruskim-stilom-želi-tlačiti-nas-i-Hrvate.htm
KMEKMEKMEKMEKMEKMEKMEKME .......IEBALI TE ŠIPTARI
ŠTA IMA RH SA ŠIPTARIMA ZAJEDNIČKO.......NIŠTA
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kojih si se ti krumpira nadrobio..jesu li nam siptari kuce palili?..bombardirali gradove?...bacali cvijece na tenkove koji su isli na vukovar i hrvatsku?..nisu...o cem drobis ondaYehudi wrote:vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/77260/Kosovski-ministar-Srbija-ruskim-stilom-želi-tlačiti-nas-i-Hrvate.htm
2015-09-08
vuksadinare wrote:kojih si se ti krumpira nadrobio..jesu li nam siptari kuce palili?..bombardirali gradove?...bacali cvijece na tenkove koji su isli na vukovar i hrvatsku?..nisu...o cem drobis ondaYehudi wrote:vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/77260/Kosovski-ministar-Srbija-ruskim-stilom-želi-tlačiti-nas-i-Hrvate.htm
Naprotiv, Šiptari su Srbima palili kuće i njih su ubijali, isto kao i mi.
crvenkasti-
2014-04-17
..tko je zapalio selo celije u slavoniji 7.7.1991..?....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:kojih si se ti krumpira nadrobio..jesu li nam siptari kuce palili?..bombardirali gradove?...bacali cvijece na tenkove koji su isli na vukovar i hrvatsku?..nisu...o cem drobis ondaYehudi wrote:vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/77260/Kosovski-ministar-Srbija-ruskim-stilom-želi-tlačiti-nas-i-Hrvate.htm
2015-09-08
A Vi Hrvati to prihvatite.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
?jastreb wrote:A Vi Hrvati to prihvatite.
2015-09-08
vuksadinare wrote:..tko je zapalio selo celije u slavoniji 7.7.1991..?....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:kojih si se ti krumpira nadrobio..jesu li nam siptari kuce palili?..bombardirali gradove?...bacali cvijece na tenkove koji su isli na vukovar i hrvatsku?..nisu...o cem drobis ondaYehudi wrote:vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/77260/Kosovski-ministar-Srbija-ruskim-stilom-želi-tlačiti-nas-i-Hrvate.htm
Zato smo i mi njima sve zapalili. A Šiptari su im po Kosovu zapalili. I sad se čude zašto volimo Šištare?
crvenkasti-
2014-04-17
...kako sijes tako zanjes...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..tko je zapalio selo celije u slavoniji 7.7.1991..?....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:kojih si se ti krumpira nadrobio..jesu li nam siptari kuce palili?..bombardirali gradove?...bacali cvijece na tenkove koji su isli na vukovar i hrvatsku?..nisu...o cem drobis ondaYehudi wrote:
Zato smo i mi njima sve zapalili. A Šiptari su im po Kosovu zapalili. I sad se čude zašto volimo Šištare?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...kako sijes tako zanjes...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..tko je zapalio selo celije u slavoniji 7.7.1991..?....crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:
kojih si se ti krumpira nadrobio..jesu li nam siptari kuce palili?..bombardirali gradove?...bacali cvijece na tenkove koji su isli na vukovar i hrvatsku?..nisu...o cem drobis onda
Sve je spaljeno. Idemo u Njemačku i Švedsku.
crvenkasti-
2014-04-17
crveni....ne mo's sa mnom...znam tecrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:...kako sijes tako zanjes...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..tko je zapalio selo celije u slavoniji 7.7.1991..?....crvenkasti wrote:
Sve je spaljeno. Idemo u Njemačku i Švedsku.
2015-09-08
crvenkasti-
2014-04-17
Dobro sijao, al siroma nije dočekao žetvu... :(
Guest- Guest
Tko ti je ovaj? Isti moj stari ....
crvenkasti-
2014-04-17
dr'z se crveni..sa voltinogcrvenkasti wrote:Otkud me znaš?
2015-09-08
Jesi li ti iz Pazinske ulice?
crvenkasti-
2014-04-17
da...crvenkasti wrote:Jesi li ti iz Pazinske ulice?
2015-09-08
Ima ovde Albanaca gomila, ne zna se ko su vece Kapricoze, oni ili Italijani.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
vuksadinare wrote:da...crvenkasti wrote:Jesi li ti iz Pazinske ulice?
Al sam te navukao. Pazinska uopće nije u Voltinom.
crvenkasti-
2014-04-17
da...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:da...crvenkasti wrote:Jesi li ti iz Pazinske ulice?
Al sam te navukao. Pazinska uopće nije u Voltinom.
2015-09-08
Brat je brat.jastreb wrote:A Vi Hrvati to prihvatite.
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Kosovski ministar: Na Balkanu se bude "mračne sile" - Rusija i Srbija
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Na ruskim mrezama siri se karta Europe gdje su jedino Rusija i Srbija dvije velike drzave
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Na ruskim mrezama siri se karta Europe gdje su jedino Rusija i Srbija dvije velike drzave
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
Page 10 of 11