Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
jesam li ih dobro detektOVAO,a vuce...vuksadinare wrote:tako je buraz...max123 wrote:ja ih razumim.nakon jasenovca,traktorijade i niz..i ja bih negirao postojanje Ustasa(Hrvata).jer nemju svi muda se samoubit,od SRAMA...RayMabus wrote:dr Nikola Žutić,
Časopis Instituta za savremenu istoriju Istorija 20. veka, br. II/2005:
„SRBI SVI I SVUDA" –
„HRVATSKE ZEMLJE" BEZ HRVATA
Rad je napisan u okviru projekta Srpsko društvo između tradicionalnog i modernog u 20. veku (2161), koji finansira Ministarstvo nauke i zaštite životne sredine Republike Srbije, Beograd.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
tako je...jebu ih sipci,mujage,vlasi..tko god stigne ..ali njima najveci problem hrvati..jer ih opodsjecaju na traktorijadu i poraze..a srbin sve moze oprostiti ali poraz u ratu-ne...max123 wrote:jesam li ih dobro detektOVAO,a vuce...vuksadinare wrote:tako je buraz...max123 wrote:ja ih razumim.nakon jasenovca,traktorijade i niz..i ja bih negirao postojanje Ustasa(Hrvata).jer nemju svi muda se samoubit,od SRAMA...RayMabus wrote:dr Nikola Žutić,
Časopis Instituta za savremenu istoriju Istorija 20. veka, br. II/2005:
„SRBI SVI I SVUDA" –
„HRVATSKE ZEMLJE" BEZ HRVATA
Rad je napisan u okviru projekta Srpsko društvo između tradicionalnog i modernog u 20. veku (2161), koji finansira Ministarstvo nauke i zaštite životne sredine Republike Srbije, Beograd.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Točno, sve su izgubili. Da su mi ponudili, što ćeš biti, Hrvat, musliman, Šiptar, ili ćemo te ubiti?
Nisam lud da me ubiju, bolje je bilo što. Dobro, Šiptar ne bih mogao, ne znam šiptarski.
Nisam lud da me ubiju, bolje je bilo što. Dobro, Šiptar ne bih mogao, ne znam šiptarski.
crvenkasti-
2014-04-17
pali te crveni?dzango wrote:To je zbog seksa. Nije to isto.summer*wine wrote:ne nameci svoj personalizirani vid istine, uvazi i druge te drugacije..evo, dzani, npr, kod njega je bilo obrnuto. ;Pcrvenkasti wrote:Da nije bilo Srba, ne bi bilo ni nas Hrvata, jer ne bismo imali od koga nastati.
Sorry, prvi glas..necu vam se onda mijesat :0)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
..znaci pokuslai su te ubiti pa si odlucio biti hrvat...crvenkasti wrote:Točno, sve su izgubili. Da su mi ponudili, što ćeš biti, Hrvat, musliman, Šiptar, ili ćemo te ubiti?
2015-09-08
sve je biti bolje nego zrtva,srbin-indijanac.....crvenkasti wrote:Točno, sve su izgubili. Da su mi ponudili, što ćeš biti, Hrvat, musliman, Šiptar, ili ćemo te ubiti?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
vuksadinare wrote:..znaci pokuslai su te ubiti pa si odlucio biti hrvat...crvenkasti wrote:Točno, sve su izgubili. Da su mi ponudili, što ćeš biti, Hrvat, musliman, Šiptar, ili ćemo te ubiti?
Znam da je sranje, ali bar sam živ, a i stan sam sačuvao.
crvenkasti-
2014-04-17
pa ima neki razlog zasto su te htjeli koknuti...nije vrag samo zato sto si bio srbin..evo meni je u bivsem kvartu bio prvi susjed srbin..nit ga tko htio ubiti niti je imao razloga za to..a jos uvijek je srbin..crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..znaci pokuslai su te ubiti pa si odlucio biti hrvat...crvenkasti wrote:Točno, sve su izgubili. Da su mi ponudili, što ćeš biti, Hrvat, musliman, Šiptar, ili ćemo te ubiti?
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ima neki razlog zasto su te htjeli koknuti...nije vrag samo zato sto si bio srbin..evo meni je u bivsem kvartu bio prvi susjed srbin..nit ga tko htio ubiti niti je imao razloga za to..a jos uvijek je srbin..crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..znaci pokuslai su te ubiti pa si odlucio biti hrvat...crvenkasti wrote:Točno, sve su izgubili. Da su mi ponudili, što ćeš biti, Hrvat, musliman, Šiptar, ili ćemo te ubiti?
Znam, bezveze, svi su toliko bili protiv Srba, pa sam se uplašio.
Ali jebiga, sad...
crvenkasti-
2014-04-17
Jeste. Stalno mi priča o tebi.summer*wine wrote:pali te crveni?dzango wrote:To je zbog seksa. Nije to isto.summer*wine wrote:ne nameci svoj personalizirani vid istine, uvazi i druge te drugacije..evo, dzani, npr, kod njega je bilo obrnuto. ;Pcrvenkasti wrote:Da nije bilo Srba, ne bi bilo ni nas Hrvata, jer ne bismo imali od koga nastati.
Možeš između, ne daj Bože da smetaš. Nismo Hrvati.
..jbg...bili su protiv-zasluzeno...tko ej zasluzio...onaj tko nije zasluzio mogao je biti srbin bez strahacrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:pa ima neki razlog zasto su te htjeli koknuti...nije vrag samo zato sto si bio srbin..evo meni je u bivsem kvartu bio prvi susjed srbin..nit ga tko htio ubiti niti je imao razloga za to..a jos uvijek je srbin..crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..znaci pokuslai su te ubiti pa si odlucio biti hrvat...crvenkasti wrote:Točno, sve su izgubili. Da su mi ponudili, što ćeš biti, Hrvat, musliman, Šiptar, ili ćemo te ubiti?
Znam, bezveze, svi su toliko bili protiv Srba, pa sam se uplašio.
Ali jebiga, sad...
2015-09-08
vas dvojica ste pravi intelektualci, samo raspravljajte nasamo...;Pdzango wrote:Jeste. Stalno mi priča o tebi.summer*wine wrote:pali te crveni?dzango wrote:To je zbog seksa. Nije to isto.summer*wine wrote:ne nameci svoj personalizirani vid istine, uvazi i druge te drugacije..evo, dzani, npr, kod njega je bilo obrnuto. ;Pcrvenkasti wrote:Da nije bilo Srba, ne bi bilo ni nas Hrvata, jer ne bismo imali od koga nastati.
Možeš između, ne daj Bože da smetaš. Nismo Hrvati.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/77260/Kosovski-ministar-Srbija-ruskim-stilom-želi-tlačiti-nas-i-Hrvate.htm
KMEKMEKMEKMEKMEKMEKMEKME .......IEBALI TE ŠIPTARI
ŠTA IMA RH SA ŠIPTARIMA ZAJEDNIČKO.......NIŠTA
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
epikur37 wrote:Hrvatska i Srbija imaju puno manje sporova i mogućnost sukoba je praktički nikakva.
ima cca 20 000 albanaca koji su kudikamo vrjednija i prihvaćenija manjina u odnosu na tebe i tvoju manjinu... ;) albanci su između ostalog i katolici, vi ni između ostalog...Yehudi wrote:vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/77260/Kosovski-ministar-Srbija-ruskim-stilom-želi-tlačiti-nas-i-Hrvate.htm
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
tko li vam je samo dao tolike stanove... bit će da ste zaradili, vi ste inače poznati kao vrlo radišni, japanci, kinezi pa vi...crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:..znaci pokuslai su te ubiti pa si odlucio biti hrvat...crvenkasti wrote:Točno, sve su izgubili. Da su mi ponudili, što ćeš biti, Hrvat, musliman, Šiptar, ili ćemo te ubiti?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:odoh ja nešto posijati, a vi srbujte od crne planine pa sve do mičigena....;)crvenkasti wrote:Miha, jesi li čitao ti Gundulićevog "Osmana"?
Kako siješ, tako ćeš i žeti.
Meni žao krajine. :( Loša žetva
Guest- Guest
Novi Trumpov savjetnik za nacionalnu sigurnost dosta oštro je kritizirao američko djelovanje
Jedan od najvećih kritičara američke samouvjerenosti u vođenju ratovanja je Herbert Raymond McMaster,
nedavno imenovani visoki savjetnik za nacionalnu sigurnost u uredu Donalda Trumpa.
"Balkan je postao svojevrsni testni poligon za strategiju temeljenu na naprednoj američkoj vojnoj tehnologiji",
napisao je McMaster u svom eseju "Pukotine u temeljima"
Operaciju Namjerna sila iskoristio je kao primjer vrhunske suradnje nadmoćnih zračnih snaga koje su mogle vidjeti bilo kakve
veće formacije bosanskih Srba i uništiti ih prije nego su mogle pružiti ozbiljniji otpor napretku združene hrvatsko-bosanske
ofenzive.
Zaključak McMasterovog rada o američkom vojnom djelovanju na Kosovu krajem devedesetih : "Manje od 5% srpskih borbenih
sustava uništen je za 78 dana bombardiranja. NATO-vi napori u napadima na neprijateljsku kopnenu vojsku očito nisu uspjeli.
Sav razmjer neuspjeha postao je očigledan tek kada je rat bio gotov", napisao je McMaster u svom radu i dodao da je NATO
značajno pretjerao u svojim procjenama uništenih srpskih snaga. Diplomatskim rječnikom rekao je da su analitičari ozbiljno
lagali kad su govorili o uspjesima zračnih napada NATO-zrakoplova. Zato što američki ratni zrakoplovi nisu uspijevali pronaći
mete na Kosovu, a zrakoplovi ne mogu sletjeti s bombama, milijune dolara vrijedne američke bombe završile su u Jadranskom
moru ili po napuštenim brdima.
PS - Ili po otocima kao šta je Kornat recimo
Jedan od najvećih kritičara američke samouvjerenosti u vođenju ratovanja je Herbert Raymond McMaster,
nedavno imenovani visoki savjetnik za nacionalnu sigurnost u uredu Donalda Trumpa.
"Balkan je postao svojevrsni testni poligon za strategiju temeljenu na naprednoj američkoj vojnoj tehnologiji",
Operaciju Namjerna sila iskoristio je kao primjer vrhunske suradnje nadmoćnih zračnih snaga koje su mogle vidjeti bilo kakve
veće formacije bosanskih Srba i uništiti ih prije nego su mogle pružiti ozbiljniji otpor napretku združene hrvatsko-bosanske
ofenzive.
Zaključak McMasterovog rada o američkom vojnom djelovanju na Kosovu krajem devedesetih : "Manje od 5% srpskih borbenih
sustava uništen je za 78 dana bombardiranja. NATO-vi napori u napadima na neprijateljsku kopnenu vojsku očito nisu uspjeli.
Sav razmjer neuspjeha postao je očigledan tek kada je rat bio gotov", napisao je McMaster u svom radu i dodao da je NATO
značajno pretjerao u svojim procjenama uništenih srpskih snaga. Diplomatskim rječnikom rekao je da su analitičari ozbiljno
lagali kad su govorili o uspjesima zračnih napada NATO-zrakoplova. Zato što američki ratni zrakoplovi nisu uspijevali pronaći
mete na Kosovu, a zrakoplovi ne mogu sletjeti s bombama, milijune dolara vrijedne američke bombe završile su u Jadranskom
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
tako su i zapocela ta sranja na relaciji hr srbija,prvo sa siptarskim separatizmom kojima su hr politicari pruzili podrsku,kasnija sranja su djelom bila revans za to,sto je najgore nastavlja se u starom stiluYehudi wrote:vuksadinare wrote:http://www.direktno.hr/en/2014/direkt/77260/Kosovski-ministar-Srbija-ruskim-stilom-želi-tlačiti-nas-i-Hrvate.htm
Guest- Guest
boli te pimpek,a šta je bilo sa onim stanom od susjeda Milana?crvenkasti wrote:Točno, sve su izgubili. Da su mi ponudili, što ćeš biti, Hrvat, musliman, Šiptar, ili ćemo te ubiti?
Guest- Guest
Yehudi wrote:Novi Trumpov savjetnik za nacionalnu sigurnost dosta oštro je kritizirao američko djelovanje
ofenzive.
McMaster je prčetnički i proruski gad kao i Flynn, i njega reba skinuti ili ubiti.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Kosovski ministar: Na Balkanu se bude "mračne sile" - Rusija i Srbija
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Na ruskim mrezama siri se karta Europe gdje su jedino Rusija i Srbija dvije velike drzave
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Na ruskim mrezama siri se karta Europe gdje su jedino Rusija i Srbija dvije velike drzave
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
Page 9 of 11