Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Kosovski ministar:Srbija ruskim stilom želi tlačiti nas i Hrvate
tebi je onda ko i meni diploma na ćirilicicrvenkasti wrote:Mislio sam da neću morati ništa, ali jebi ga, moram. Ali imam bar malo veću plaću nego što bih imao da sam ostao Srbin.
Guest- Guest
jel vam i putovnica na ćirilici... :))
2015-08-08
Da nije bilo Srba, ne bi bilo ni nas Hrvata, jer ne bismo imali od koga nastati.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:aj dobro bmk, jebeš vas i vaš srpski koji vi sami ne razumijete......
miha, mlatimo i ti i ja mrtvog magarca, zalud njima išta objašnjavati, sutra će opet po svom ispočetka
Guest- Guest
Miha, jesi li čitao ti Gundulićevog "Osmana"?
crvenkasti-
2014-04-17
nebi bilo ni hrvatica sto je najgore,tako da je ipak dobro sto ste presli u hrvatecrvenkasti wrote:Da nije bilo Srba, ne bi bilo ni nas Hrvata, jer ne bismo imali od koga nastati.
Guest- Guest
ma ebe mi se za njih... odoh i ja ko i crvenkasti neš delati... ;)moonlight shadow wrote:michaellcmacha wrote:aj dobro bmk, jebeš vas i vaš srpski koji vi sami ne razumijete......
miha, mlatimo i ti i ja mrtvog magarca, zalud njima išta objašnjavati, sutra će opet po svom ispočetka
2015-08-08
jooj blate tvampe jooj...pa zal i ovo jos...sta nam ble ucini a mi sjikaji grafite sa tvojim likom..nosili postere u autu
americka ambasadorka u UN:kosovo zasluzuje da postane članica UN
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/635420/Americka-ambasadorka-Kosovo-zaluzuje-da-postane-clanica-UN
americka ambasadorka u UN:kosovo zasluzuje da postane članica UN
http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/635420/Americka-ambasadorka-Kosovo-zaluzuje-da-postane-clanica-UN
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gde mu je brat Hrvat?RayMabus wrote:"Kosovo je blagosloveno jer ima podršku Amerike. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti da podržavaju Kosovo, ovo je večni savez", napisao je on.
Takođe je objavio i zajedničku fotografiju.
Donald Tramp je nedavno čestitao Kosovu nezavisnost.
Budućnost suverenog, multietničkog i demokratskog Kosova zasnovana je na stabilnom regionu Balkana, prosperitetnom i u potpunosti integrisanom u međunarodnu zajednicu, naveo je Tramp u čestitki.
odoh ja nešto posijati, a vi srbujte od crne planine pa sve do mičigena....;)crvenkasti wrote:Miha, jesi li čitao ti Gundulićevog "Osmana"?
2015-08-08
Identitet nacije mora imati kulturno izvorište, prva književna djela, pjesme, osnovu, nešto na čemu se sve kasnije gradi.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:odoh ja nešto posijati, a vi srbujte od crne planine pa sve do mičigena....;)crvenkasti wrote:Miha, jesi li čitao ti Gundulićevog "Osmana"?
Kako siješ, tako ćeš i žeti.
crvenkasti-
2014-04-17
meni je ovo jedna od najboljih pjesamacrvenkasti wrote:Identitet nacije mora imati kulturno izvorište, prva književna djela, pjesme, osnovu, nešto na čemu se sve kasnije gradi.
Last edited by Ground Biscuits on Wed 22 Feb - 14:55; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ovdje :dzango wrote:Gde mu je brat Hrvat?RayMabus wrote:"Kosovo je blagosloveno jer ima podršku Amerike. Dobio sam potvrdu da će SAD nastaviti da podržavaju Kosovo, ovo je večni savez", napisao je on.
Takođe je objavio i zajedničku fotografiju.
Donald Tramp je nedavno čestitao Kosovu nezavisnost.
Budućnost suverenog, multietničkog i demokratskog Kosova zasnovana je na stabilnom regionu Balkana, prosperitetnom i u potpunosti integrisanom u međunarodnu zajednicu, naveo je Tramp u čestitki.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kao hrvat sve to imas kao srbin nemas nistacrvenkasti wrote:Identitet nacije mora imati kulturno izvorište, prva književna djela, pjesme, osnovu, nešto na čemu se sve kasnije gradi.
2015-09-08
vuksadinare wrote:kao hrvat sve to imas kao srbin nemas nistacrvenkasti wrote:Identitet nacije mora imati kulturno izvorište, prva književna djela, pjesme, osnovu, nešto na čemu se sve kasnije gradi.
Jesi li ti čitao "Osmana"?
crvenkasti-
2014-04-17
to ti meni reci..ionako su sve Srbi, imena nebitna :Ddzango wrote:Koji je Bora a koji Ramiz?summer*wine wrote:Bora i Ramiz?dzango wrote:Braća nema greške. Ista faca, ista rasa.summer*wine wrote:Isto kao što si ti Hrvat pravoslavacdzango wrote:
Srbi katolici. Kao Ivan Gundulić.
U svezi teme, pročitah samo naslov.
Nije pogrešan, ali mi moramo svojim načinom rješavati probleme. S drugačijih pozicija polazimo.
Nekad će nam se interesi i spojiti, ali to je i normalno.
Nisam znala, hvala što si me obavijestio.
Svašta se od tebe da naučit.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jesam..i?crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:kao hrvat sve to imas kao srbin nemas nistacrvenkasti wrote:Identitet nacije mora imati kulturno izvorište, prva književna djela, pjesme, osnovu, nešto na čemu se sve kasnije gradi.
Jesi li ti čitao "Osmana"?
2015-09-08
ne nameci svoj personalizirani vid istine, uvazi i druge te drugacije..evo, dzani, npr, kod njega je bilo obrnuto. ;Pcrvenkasti wrote:Da nije bilo Srba, ne bi bilo ni nas Hrvata, jer ne bismo imali od koga nastati.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nisam ni znao da je Gundulić bio četnik!
crvenkasti-
2014-04-17
Imate sve:crvenkasti wrote:Identitet nacije mora imati kulturno izvorište, prva književna djela, pjesme, osnovu, nešto na čemu se sve kasnije gradi.
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Kosovski ministar: Na Balkanu se bude "mračne sile" - Rusija i Srbija
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Na ruskim mrezama siri se karta Europe gdje su jedino Rusija i Srbija dvije velike drzave
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
» '' SAMO U POSEBNIM SLUČAJEVIMA SRBIJA U ŠOKU: Rusija priznala putovnice Kosova, kosovski ministar joj zahvaljuje ''
» "SRBIJA, SRBIJA"! Navijači Levskog zgranuli Hrvate!
» Na ruskim mrezama siri se karta Europe gdje su jedino Rusija i Srbija dvije velike drzave
» '' Most je izašao iz ormara, želi biti stranka za pristojne Hrvate katolike''
Page 7 of 11