Prekrasna Zenska Stvorenja
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Prekrasna Zenska Stvorenja
E sad jedan fini vocni jogurt od jagoda pojedem...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
Ma ne smeta mi mlijecno,nego sam previse pojeo,istinski previse..jedinte gladne oci i kad je zeludac pun...bajdevej.izgleda da sam gulu u zelucu razbio...sad podrigujem kao prasac...blazena mineralna,ali uza sve vrste koje imaju,niti jedna ravna Jamnici
Sahne je smeće malo žešće, ja da to njemačko pojedem patila bi 3 dana
Guest- Guest
Bome si me uspio sad iznenaditi sa casual curicom...Lolite bi, ma vidi ti njega
Guest- Guest
bogomdani wrote:nije Lolita...23 godine...baka...
Mogo bi joj bit ćaća!
Guest- Guest
Dobro,dobro..jel mogu ja staviti ijednu sliku a da oko nje ne potece krv....moja naravno...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:nije Lolita...23 godine...baka...
Mogo bi joj bit ćaća!
Guest- Guest
bogomdani wrote:Dobro,dobro..jel mogu ja staviti ijednu sliku a da oko nje ne potece krv....moja naravno...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:nije Lolita...23 godine...baka...
Mogo bi joj bit ćaća!
Ti stavljaš provokativne slike namjerno zato da izazoveš reakciju. Pa kad je već izazoveš, ta nemoj da se žališ :cherry:
Guest- Guest
Eto na..sad su sve zene provokacija od mene...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Dobro,dobro..jel mogu ja staviti ijednu sliku a da oko nje ne potece krv....moja naravno...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:nije Lolita...23 godine...baka...
Mogo bi joj bit ćaća!
Ti stavljaš provokativne slike namjerno zato da izazoveš reakciju. Pa kad je već izazoveš, ta nemoj da se žališ :cherry:
ajmo dalje,...
Guest- Guest
A sorry zbunjujuće malo, da. Da pojasnim.
Stavio si slike pijetlova i slike married upućuju na to da je brak promjena na gore,jel
Pismo Bukowskog je mene asociralo na strahove ljudi koji će radije odabrati da nikad ne uđu u neko iskustvo i tako su već umrli od straha. Nego da uđu u iskustvo i kasnije umru obogaćeni iskustvima koja čine život.
Za život je potrebna hrabrost! Ionako ćemo umrijet, pa čega da se bojim. To što će mi otpasti koje perce? Nije me briga narasti će mi novi, ako neće, kupiti ću novo perje. Meni osobno bi bila najgora varijanta da krepam od straha prije nego umrem od starosti.
Stavio si slike pijetlova i slike married upućuju na to da je brak promjena na gore,jel
Pismo Bukowskog je mene asociralo na strahove ljudi koji će radije odabrati da nikad ne uđu u neko iskustvo i tako su već umrli od straha. Nego da uđu u iskustvo i kasnije umru obogaćeni iskustvima koja čine život.
Za život je potrebna hrabrost! Ionako ćemo umrijet, pa čega da se bojim. To što će mi otpasti koje perce? Nije me briga narasti će mi novi, ako neće, kupiti ću novo perje. Meni osobno bi bila najgora varijanta da krepam od straha prije nego umrem od starosti.
Guest- Guest
bogomdani wrote:ustvari jedna nasa forumasica
Jesi li ju pitao za odobrenje prije nego li si stavio sliku?
Guest- Guest
Znači svetac ako se ja dobro sjećam ova slika na stranici prije je od Kristine sa starog foruma.....jesam u pravu?
Ta slika je bar 5-6 godina stara....ti tako spremaš sve slike ženskih sa foruma?
Ta slika je bar 5-6 godina stara....ti tako spremaš sve slike ženskih sa foruma?
Guest- Guest
Malo je reći malo, cura ako dozna može 'ladno i tužbu neku opalit, mislim da neće "postavljaču" onda biti smiješno...
Guest- Guest
Znaci mala sad ima priko dvadcet, aj nek je odrasla,mozda je i naucila da se slikice ne salju okolo.Zagy wrote:Znači svetac ako se ja dobro sjećam ova slika na stranici prije je od Kristine sa starog foruma.....jesam u pravu?
dijagram-
2015-08-09
I treba, pogotovo te admine ili kako se to zove, oni su krivi za sve:)Starhemberg wrote:Malo je reći malo, cura ako dozna može 'ladno i tužbu neku opalit, mislim da neće "postavljaču" onda biti smiješno...
dijagram-
2015-08-09
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...