Prekrasna Zenska Stvorenja
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Prekrasna Zenska Stvorenja
Taj nisam ni pogledao...tako loš?kic wrote:od Tarkovskog više puta.. ovaj gdje Clooney glumi sam ugasio nakon 15min :Dmedication wrote:kic wrote:I like it, podsjeća me na atmosferu Solarisa.. (knjigu :^)
Jesi gledao film?
Guest- Guest
ja to nisam mogao gledati, ljubavna priča je skroz u prvom planu, a čitav opus od Lema je u stvari o izvanzemaljskom razumu na jedan čudan i neshvatljiv način..
Lem je u stvari predbacivao i Tarkovskom da nije shvatio o čemu se radi, ali njega bar mogu gledati.
Lem je u stvari predbacivao i Tarkovskom da nije shvatio o čemu se radi, ali njega bar mogu gledati.
bogomdani wrote:pa i nije bas prekrasno..potrudi se vise..
haha, komičan si... ne može biti savršenije ;).
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
nekako mi bezivotno,ali hajde,koliko ljudi toliko ukusa..night sky wrote:bogomdani wrote:pa i nije bas prekrasno..potrudi se vise..
haha, komičan si... ne može biti savršenije ;).
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Sama ideja casual opuštene cure u prirodi je privlačna, ali ona sama mi nije posebno privlačna..
Guest- Guest
Dobro je...onda je stvarno privlacna..znas onu Mjericu:Kad cura o curi kaze da nije privlacna,budi siguran da je privlacna..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
Sama ideja casual opuštene cure u prirodi je privlačna, ali ona sama mi nije posebno privlačna..
Guest- Guest
Čitaj :) rekla sam da mi nije posebno privlačna..volim žene koje zrače nečim posebnim. Ova cura je fizički zgodna,no nije mi niš spešl :) Esteta sam..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Dobro je...onda je stvarno privlacna..znas onu Mjericu:Kad cura o curi kaze da nije privlacna,budi siguran da je privlacna..
Što kada dvije cure kažu da nije niti malo privlačna?!
Blijedo, isprazno, poput praznog lista papira...Nema energije nikakve...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Dobro je...onda je stvarno privlacna..znas onu Mjericu:Kad cura o curi kaze da nije privlacna,budi siguran da je privlacna..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
moram priznati da mi to nikad nije bilo jasno... ako ti se ne sviđa onda si ljubomoran/na i sl.?!
zakaj bi netko lagao ako zna što mu je OK a što nije? pred kim bi se to trebao dokazivati, ako nije sam pred sobom tj. sa sobom zadovoljan i zna tko je etc.. pa bemu miša, to su dječja posla.
cura je simpatična, i to je sve. nema karizme.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
i jedan dečko :Dmativka wrote:
Što kada dvije cure kažu da nije niti malo privlačna?!
2014-12-30
Žiri je većinski presudio da cura nije speciale. Bogomdani, ovake po Zg i St šeću na svakih par metara :D dođi pari oči kod nas, di si uteko
Guest- Guest
Molim članove žirija da stave svoje primjerke krasotica da možemo glasovati.
U obzir dolaze i svoje kućne slije. Dapače!
Guest- Guest
bi ja, ali da ne dobijemo opet abuse prijavu.dzepna_venera wrote:
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Zato kaj je mršava, vitka...pogledaj na spotu kako pjeva, gestikulira, preslatka je. Da sam muško to bi mi bila cura..
Guest- Guest
Pogledaj ti pavarottija. Ne moras ga gledat. Samo ostavi ton. Ne znam tko je doticna. Niti me zanima nesto narocito.
2014-12-30
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja