Prekrasna Zenska Stvorenja
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Prekrasna Zenska Stvorenja
bogomdani wrote:nego...Paun mu nije ravan,pogle mu boje perja,tu mu ne moze niti audi konkurirati sa svojom paletom boja za auteke...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Mene je Džepna vidjela na skajpu...sav sam bogomdan...
]
Pravi alfa muž! Zgodan!!!
Evo nek zna svekoliko pučanstvo da si zgodan! Jesi! Štobti ono reko sam za sebe: visok i naočit ahaha
Guest- Guest
...ma cisto oke,nis specijalno...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:nego...Paun mu nije ravan,pogle mu boje perja,tu mu ne moze niti audi konkurirati sa svojom paletom boja za auteke...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Mene je Džepna vidjela na skajpu...sav sam bogomdan...
]
Evo nek zna svekoliko pučanstvo da si zgodan! Jesi! Štobti ono reko sam za sebe: visok i naočit ahaha
Guest- Guest
bogomdani wrote:...ma cisto oke,nis specijalno...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:nego...Paun mu nije ravan,pogle mu boje perja,tu mu ne moze niti audi konkurirati sa svojom paletom boja za auteke...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Mene je Džepna vidjela na skajpu...sav sam bogomdan...
]
A nemoj sad vrdat kao nije tako..
Prezgodan si, duhovit, lep nežan i neizbježan neka neka nek se zna!
Guest- Guest
dobro,dobro..psssst...kad sam sebe hvalim to ide,no kad me netko hvali,onda mi neugodno...odoh zderati..pusa..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:...ma cisto oke,nis specijalno...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:nego...Paun mu nije ravan,pogle mu boje perja,tu mu ne moze niti audi konkurirati sa svojom paletom boja za auteke...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:Mene je Džepna vidjela na skajpu...sav sam bogomdan...
]
Guest- Guest
bogomdani wrote:dobro,dobro..psssst...kad sam sebe hvalim to ide,no kad me netko hvali,onda mi neugodno...odoh zderati..pusa..dzepna_venera wrote:
Selfmarketing ti je istinit što jest jest, još samo da sklopiš kvalitetan ugovor nakon dužeg oglašavanja
Guest- Guest
mmmmmhhhhh....moram prouciti pluseve i minuse u vezi ugovora..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:dobro,dobro..psssst...kad sam sebe hvalim to ide,no kad me netko hvali,onda mi neugodno...odoh zderati..pusa..dzepna_venera wrote:
Selfmarketing ti je istinit što jest jest, još samo da sklopiš kvalitetan ugovor nakon dužeg oglašavanja
Guest- Guest
a prava se javila slika i prilikadzepna_venera wrote:Lady_D wrote:Al ga pricate gluposti
Još sam malo pod dojmom tvog posta o svekrvi, pa te molim reci sad nešto konstruktivno i pametno
Guest- Guest
ne prepucavajte se izmedju sebe,nego lijepite Prekrasna Zenska stvorenja...NE PRODUHOVLJENA NEGO LIJEPA...
Guest- Guest
bogomdani wrote:mmmmmhhhhh....moram prouciti pluseve i minuse u vezi ugovora..dzepna_venera wrote:
I druga stranka također
Guest- Guest
..uhhhh nes mi tesko sjeo rucak/vecera....kao kamen imam u zelucu..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:mmmmmhhhhh....moram prouciti pluseve i minuse u vezi ugovora..dzepna_venera wrote:
I druga stranka također
Guest- Guest
Lady_D wrote:
a prava se javila slika i prilika
Jubice, ljubav je ključ koji otvara sva vrata. Ako želiš
Evo, ova slika mi je zapela za oko. Kaj misliš,D?
Guest- Guest
puno priče, malo materijala.
Emily Skye, priznajem nije mi najprivlačnije u licu, ali je strašno pozitivna osoba i ima wits, po onome što piše čini se više nego pametnom.. više nego prekrasna stoga.
Emily Skye, priznajem nije mi najprivlačnije u licu, ali je strašno pozitivna osoba i ima wits, po onome što piše čini se više nego pametnom.. više nego prekrasna stoga.
bogomdani wrote:..uhhhh nes mi tesko sjeo rucak/vecera....kao kamen imam u zelucu..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:mmmmmhhhhh....moram prouciti pluseve i minuse u vezi ugovora..dzepna_venera wrote:
I druga stranka također
Koja ti je danas kuhala, s kakvom energijom je kuhala, je li voljela hranu koju kuha, je li voljela tebe kojeg je poslužila..
...sve ti se to konta
Ovako ja recimo, npr..
Guest- Guest
kic wrote:puno priče, malo materijala.
Zgođušno prekokrasna, baš za tebe taman
Guest- Guest
ehmm..Sestra pravila njoke,ja ih samo kod nje pokupio usput uzeo gorgonzolu i zaaane(vrhnje za kuhanje) i napravio umak i prelio...pogan sam bio pa sam previse pojeo i zato sada sam u patnji..pomazem se gaziranom vodom...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:..uhhhh nes mi tesko sjeo rucak/vecera....kao kamen imam u zelucu..dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:mmmmmhhhhh....moram prouciti pluseve i minuse u vezi ugovora..dzepna_venera wrote:
I druga stranka također
Koja ti je danas kuhala, s kakvom energijom je kuhala, je li voljela hranu koju kuha, je li voljela tebe kojeg je poslužila..
...sve ti se to konta
Ovako ja recimo, npr..
e sad ljubav pripremanja...vise rutina...
Guest- Guest
Sekini njoki su okej, sigurna sam. Kladila bi se u što god hoćeš da ti smeta kravlje mlijeko i sve od mlijeka. Ako ovako nastaviš stresno i sa tom hranom....hm...
Guest- Guest
jelde.. ruke gore \o/dzepna_venera wrote:kic wrote:puno priče, malo materijala.
Zgođušno prekokrasna, baš za tebe taman
Ljubav pripremanja nije rutina, i nije to šala. Probala sam smeće i fino spremljeno, znam razliku i u ustima i u stomaku.
Guest- Guest
Ma ne smeta mi mlijecno,nego sam previse pojeo,istinski previse..jedinte gladne oci i kad je zeludac pun...bajdevej.izgleda da sam gulu u zelucu razbio...sad podrigujem kao prasac...blazena mineralna,ali uza sve vrste koje imaju,niti jedna ravna Jamnicidzepna_venera wrote:Sekini njoki su okej, sigurna sam. Kladila bi se u što god hoćeš da ti smeta kravlje mlijeko i sve od mlijeka. Ako ovako nastaviš stresno i sa tom hranom....hm...
Guest- Guest
bogomdani wrote:
Ma ne smeta mi mlijecno,nego sam previse pojeo,istinski previse..jedinte gladne oci i kad je zeludac pun...bajdevej.izgleda da sam gulu u zelucu razbio...sad podrigujem kao prasac...blazena mineralna,ali uza sve vrste koje imaju,niti jedna ravna Jamnici
Sahne je smeće malo žešće, ja da to njemačko pojedem patila bi 3 dana
Guest- Guest
E sad jedan fini vocni jogurt od jagoda pojedem...dzepna_venera wrote:bogomdani wrote:
Ma ne smeta mi mlijecno,nego sam previse pojeo,istinski previse..jedinte gladne oci i kad je zeludac pun...bajdevej.izgleda da sam gulu u zelucu razbio...sad podrigujem kao prasac...blazena mineralna,ali uza sve vrste koje imaju,niti jedna ravna Jamnici
Sahne je smeće malo žešće, ja da to njemačko pojedem patila bi 3 dana
Guest- Guest
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Prekrasna Zenska Stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...
» Ta divna stvorenja
» Prekrasna Ženska Stopala
» prekrasna muška stvorenja
» ...ta savršena stvorenja...