Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Znas siting kljuse ja sam ti zakleti ustasa koji je 24 07 1992 u capljini dao prisegu HOSu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ma može uprava biti prezadovoljna njegovim radom, može mu dati još 10 novih i poboljšanih ugovora, ali Dinamo NIŠTA NE IGRA. Ni za milimetar nije unaprijedio igru koju su igrali i za vrijeme Ciceka, a 6 mjeseci je prošlo kako je došao. Sada postoje samo 2 solucije: ili je ovoj ekipi Dinama ovo kaj pokazuju gornji limit i bolje ne mogu ili bugar nema pojma. Ja sam skloniji ovoj drugoj opciji i uvjeren sam da bi se Zoki sa istom ovom ekipom prošetao kroz prvenstvo.jalnirajko wrote:14.2. je petev potpisao novi ugovor i bilo je rečeno da je uprava zadovoljna njegovim radom i da nije bitno dal ćemo biti prvi ili drugi.Zeko wrote:Pa čak i nije presudno bude li prvi ili ne, al' oni ništ' ne igraju i tu je problem.jalnirajko wrote:http://www.goal.com/hr/news/6838/main/2017/04/23/34856742/goal-doznaje-petev-je-gotov-dinamo-ima-opciju-menad%C5%BEera?ICID=HP_HN_1
kaj nisu rekli da nije bitno jel bu prvi ili ne
Zeko-
2015-08-26
Sta se Zoki ne vrati pomoć svom voljenom Dinamu?
I pitanje svih pitanje: na koliko posto je Hajduk odigra derbi, a na koliko Dinamo?
:D
I pitanje svih pitanje: na koliko posto je Hajduk odigra derbi, a na koliko Dinamo?
Guest- Guest
Zeko wrote:Ma može uprava biti prezadovoljna njegovim radom, može mu dati još 10 novih i poboljšanih ugovora, ali Dinamo NIŠTA NE IGRA. Ni za milimetar nije unaprijedio igru koju su igrali i za vrijeme Ciceka, a 6 mjeseci je prošlo kako je došao. Sada postoje samo 2 solucije: ili je ovoj ekipi Dinama ovo kaj pokazuju gornji limit i bolje ne mogu ili bugar nema pojma. Ja sam skloniji ovoj drugoj opciji i uvjeren sam da bi se Zoki sa istom ovom ekipom prošetao kroz prvenstvo.jalnirajko wrote:14.2. je petev potpisao novi ugovor i bilo je rečeno da je uprava zadovoljna njegovim radom i da nije bitno dal ćemo biti prvi ili drugi.Zeko wrote:Pa čak i nije presudno bude li prvi ili ne, al' oni ništ' ne igraju i tu je problem.jalnirajko wrote:http://www.goal.com/hr/news/6838/main/2017/04/23/34856742/goal-doznaje-petev-je-gotov-dinamo-ima-opciju-menad%C5%BEera?ICID=HP_HN_1
kaj nisu rekli da nije bitno jel bu prvi ili ne
Petev - ISKLJUČIVI krivac
Guest- Guest
Zoki pomaže na druge načine. Naći će nekog iz 4-e lige da prijavljuje igrače Hajduka,Rijeke i ostalihfridrih_niche wrote:Sta se Zoki ne vrati pomoć svom voljenom Dinamu?
Guest- Guest
I jedni i drugi na 100 %.fridrih_niche wrote:Sta se Zoki ne vrati pomoć svom voljenom Dinamu?
Zeko-
2015-08-26
Hvala na odgovoru!Zeko wrote:I jedni i drugi na 100 %.fridrih_niche wrote:Sta se Zoki ne vrati pomoć svom voljenom Dinamu?
Guest- Guest
Što znači danas biti ustaša?Heinrich_Himmler wrote:Znas siting kljuse ja sam ti zakleti ustasa koji je 24 07 1992 u capljini dao prisegu HOSu
sat2-
2015-09-28
Onaj koji rano ustajesat2 wrote:Što znači danas biti ustaša?Heinrich_Himmler wrote:Znas siting kljuse ja sam ti zakleti ustasa koji je 24 07 1992 u capljini dao prisegu HOSu
Guest- Guest
Jucer sam pogledao stadion i sazetak, pa hajduk je spasio stipica, na 0-0 je imao jedno 3-4 obrand, kasnije jos duplo toliko + one soudanijeve skarice koje su se odbile pol metra od gol linije
Citajuci medijske naslove i komentare po internetu mislio sam da ih je hajduk nadigrao
Citajuci medijske naslove i komentare po internetu mislio sam da ih je hajduk nadigrao
nowitzki-
2014-04-27
Kaze jelicic da je bolje sudacka komisija pripremila dinamo za derbi nego petev :)
nowitzki-
2014-04-27
Kak bi nadigrao kad su 90 minuta igrali bunker. Dovoljno za euforiju neviđenih razmjera.nowitzki wrote:Jucer sam pogledao stadion i sazetak, pa hajduk je spasio stipica, na 0-0 je imao jedno 3-4 obrand, kasnije jos duplo toliko + one soudanijeve skarice koje su se odbile pol metra od gol linije
Guest- Guest
blejičić mora nešto blejati...nowitzki wrote:Kaze jelicic da je bolje sudacka komisija pripremila dinamo za derbi nego petev :)
sitting_bull-
2015-09-28
Zanimljiv je lik, drzi gledanost stadionu,da njega nema ko bi gledao to?sitting_bull wrote:blejičić mora nešto blejati...nowitzki wrote:Kaze jelicic da je bolje sudacka komisija pripremila dinamo za derbi nego petev :)
Pogotovo jer mozes sve sazetke i puno vise njih pogledat sazetak na youtube i to odmah nakon zavrsetka utakmice
nowitzki-
2014-04-27
Takticka magija carilla, svaki napad duga lopta na futaca i nadat se najboljem, kao protiv rijeke
nowitzki-
2014-04-27
Kad oni pobijede onda je to veličanstvena igra, taktika, kurac palac, a kad izgube onda su krivi suci, delegat, skupljači lopti, vrućina, krivi položaj zvijezda bla, bla, bla. Pa makar izgubili 4:0.
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Kad oni pobijede onda je to veličanstvena igra, taktika, kurac palac, a kad izgube onda su krivi suci, delegat, skupljači lopti, vrućina, krivi položaj zvijezda bla, bla, bla. Pa makar izgubili 4:0.
poliven teren, predugacka trava...
Guest- Guest
nowitzki wrote:Zanimljiv je lik, drzi gledanost stadionu,da njega nema ko bi gledao to?sitting_bull wrote:blejičić mora nešto blejati...nowitzki wrote:Kaze jelicic da je bolje sudacka komisija pripremila dinamo za derbi nego petev :)
Pogotovo jer mozes sve sazetke i puno vise njih pogledat sazetak na youtube i to odmah nakon zavrsetka utakmice
sat2-
2015-09-28
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50