ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?! - Page 5 Empty Re: Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!

Post by veber 19/2/2017, 10:32

RayMabus wrote:
veber wrote:
RayMabus wrote:Ja kad bi došao i priznao da sam peder to bi bila čista laž ...to bi znacilo da mi se nemože uopce dignit na žemske ....to nije tocno ....eto kažem ti da sam biseksualan. ....to je jedino tocno a ovo s pederom NIJE.
ma ok, velim opet. nisi ti los.
biseksualac, ok. tvoj izbor.

nema tu nista lose.
Pa ok al eto vidiš da ja nemam problema s time da priznam da sam nešto ...to šta netko nerazumije pojmove pa mi pocme govorit ti si peder , priznaj da jesi....brate mili onda me žemske nebi uopce zanimale niti bi mi se ona stvar mogla dignit uopce na njih.

TO su ti pederi i sad ti il netko dođe i upire mene da sam ja peder i da to priznam .....pa kako cu kad nije tocno ...tocno je samo da sam biseks i to nemam problema priznat.
longi, sve pet.
osobno si za mene peder, ali postivat cu tvoj izbor. bipsić si. ok

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?! - Page 5 Empty Re: Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!

Post by RayMabus 19/2/2017, 10:34

Meni su ljudi smiješni kad meni pocmu upirat nešto s tom pričom jesi ti si peder , priznaj.

Prvo nemam šta priznat a i da to napravim to bi bila čista laž.

Drugo ja baš i nemam neko visoko mišljenje o pederima , to je stvarno blokirano na tom podrucju vezano uz drugi spol ....ja s time nemam problema ....ja sam tu Jhony Walker ( Ivica Šetać ) ....nema te blokade nego jednostavno ono nemoš me vrtit oko malog prsta na racun pičke ....samo odem u drugi kantun i to je sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2017, 10:36

veber wrote:
RayMabus wrote:
Pa ok al eto vidiš da ja nemam problema s time da priznam da sam nešto ...to šta netko nerazumije pojmove pa mi pocme govorit ti si peder , priznaj da jesi....brate mili onda me žemske nebi uopce zanimale niti bi mi se ona stvar mogla dignit uopce na njih.

TO su ti pederi i sad ti il netko dođe i upire mene da sam ja peder i da to priznam .....pa kako cu kad nije tocno ...tocno je samo da sam biseks i to nemam problema priznat.
longi, sve pet.
osobno si za mene peder, ali postivat cu tvoj izbor. bipsić si. ok
Da , poznato mi je stajalište heteroseksualaca o tome.....vama je to i onako sve isto.....dok ti nenaguzim ženu dok si ti na poslu. lol! lol! lol! lol! lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 19/2/2017, 10:40

ako ti da to je moj problem, nisam zadooljio.

trenutno sam free.

ali me ne zanimaš

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2017, 10:46

veber wrote:ako ti da to je moj problem, nisam zadooljio.

trenutno sam free.

ali me ne zanimaš
Ha ha ha a zašto uopce misliš da me ti ( muški ) zanimaju ?

Ja sutra idem kod tog psihijatra i ono problem taj i taj i blokirao sam se s ženama ...i sad kao eto on ce to riješit ...brate neceš ....pitaj me šta trebaš napravit i ja cu ti reci.

1 ) Žene nesmiju ulazit na tržište rada ako na tržištu rada postoji iti jedan muškarac koji može raditi taj posao

2 ) Ako je jedno dijete u slucaju razvoda dijete ide majci a otac plača alimentaciju ( hebeš muškog koji nemože placat alimentaciju posebno ako je donešen zakon u stavci broj jedan dakle može al nece pa ce ga se prislit ) a ako je dvoje djece tj paran broj drugo dijete ide ocu po zakonu ( oce li on to prepustiti majci pa placat alimentacije za oba dijeteta to je sporazum ).

I ti ceš mene izlicit ?

AJ MAJKE TI PROŠETAJ , JAVI MI SE KAD DONESEŠ OVAKVE ZAKONE....A DO TADA LAKU NOC.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2017, 10:48

RayMabus wrote:
veber wrote:ako ti da to je moj problem, nisam zadooljio.

trenutno sam free.

ali me ne zanimaš
Ha ha ha a zašto uopce misliš da me ti ( muški ) zanimaju ?

Ja sutra idem kod tog psihijatra i ono problem taj i taj i blokirao sam se s ženama ...i sad kao eto on ce to riješit ...brate neceš ....pitaj me šta trebaš napravit i ja cu ti reci.

1 ) Žene nesmiju ulazit na tržište rada ako na tržištu rada postoji iti jedan muškarac koji može raditi taj posao

2 ) Ako je jedno dijete u slucaju razvoda dijete ide majci a otac plača alimentaciju ( hebeš muškog koji nemože placat alimentaciju posebno ako je donešen zakon u stavci broj jedan dakle može al nece pa ce ga se prislit ) a ako je dvoje djece tj paran broj drugo dijete ide ocu po zakonu ( oce li on to prepustiti majci pa placat alimentacije za oba dijeteta to je sporazum ).

I ti ceš mene izlicit ?

AJ MAJKE TI PROŠETAJ , JAVI MI SE KAD DONESEŠ OVAKVE ZAKONE....A DO TADA LAKU NOC.

Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?! - Page 5 Croatia-population-pyramid-2014

LAKU NOĆ
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 19/2/2017, 10:49

nisi ti bolestan. imas poremecaj

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2017, 10:54

veber wrote:nisi ti bolestan. imas poremecaj
Daaaaa .....i šta cemo sad ?

Moš mi jedino čučnit i kuraz popušit.

Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?! - Page 5 Germany-population-pyramid-2014

LAKU NOĆ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2017, 10:55

A ja mislim da svake godine šta dublje tonete s tim natalitetom da mi sve dublje i dublje ....PUŠITE KURAZ.

Budete mi na kraju .....i JAJA POLIZALI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 19/2/2017, 12:36

aben wrote:
RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.

cijenim tvoju borbu, al nišće borba ne bi patila da tu i tamo takneš neku curu.
Naš se Longi špara za stare dane...
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/2/2017, 12:39

pederska posla
odite na temu predvidjenu za analoljub i izadjite iz ormara
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2017, 12:42

debotoijusto wrote:pederska posla
Ima onda nešto puno tih pedera ...s obzirom koliko se djece rađa i koliko je samaca ....nakotilo se ....sve same pederčine.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2017, 12:47

Pretpostavljam i da ti je ovaj lik peder isto :

Ubio suprugu razočaran što ga je ostavila, presudio njoj i sebi dedinim pištoljem!

No kako god dvoje manje na tržištu rada.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 19/2/2017, 12:53

RayMabus wrote:
Pretpostavljam i da ti je ovaj lik peder isto :

Ubio suprugu razočaran što ga je ostavila, presudio njoj i sebi dedinim pištoljem!

No kako god dvoje manje na tržištu rada.

pedercina
posebno sto koristio @dedin samokres
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 19/2/2017, 12:55

RayMabus wrote:

da si pička i rekao da čučnem i poližem ti pičku, mogli bi nastavit konverzaciju.

ovak baš i ne. ne zanimaju me kurci. a pogotovo ne da ih popušim.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/2/2017, 12:57

veber wrote:
RayMabus wrote:

da si pička i rekao da čučnem i poližem ti pičku, mogli bi nastavit konverzaciju.

ovak baš i ne. ne zanimaju me kurci. a pogotovo ne da ih popušim.
To je bilo metaforicki u kontekstu prenošenja ideje a ne doslovno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by rigbi 19/2/2017, 23:24

mozda prodje kod onih u juznoj americi, to bi upalilo 2 il 3 generacija
rigbi
rigbi

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Kermit 20/2/2017, 07:56

rigbi wrote:mozda prodje kod onih u juznoj americi, to bi upalilo 2 il 3 generacija
Odmah se sele u hladnu i otužnu verziju latinoaemričkog doma, da i porezna politika isto vabi potencijalne lude povratnike
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics