Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!
longi, sve pet.RayMabus wrote:Pa ok al eto vidiš da ja nemam problema s time da priznam da sam nešto ...to šta netko nerazumije pojmove pa mi pocme govorit ti si peder , priznaj da jesi....brate mili onda me žemske nebi uopce zanimale niti bi mi se ona stvar mogla dignit uopce na njih.veber wrote:ma ok, velim opet. nisi ti los.RayMabus wrote:Ja kad bi došao i priznao da sam peder to bi bila čista laž ...to bi znacilo da mi se nemože uopce dignit na žemske ....to nije tocno ....eto kažem ti da sam biseksualan. ....to je jedino tocno a ovo s pederom NIJE.
biseksualac, ok. tvoj izbor.
nema tu nista lose.
TO su ti pederi i sad ti il netko dođe i upire mene da sam ja peder i da to priznam .....pa kako cu kad nije tocno ...tocno je samo da sam biseks i to nemam problema priznat.
osobno si za mene peder, ali postivat cu tvoj izbor. bipsić si. ok
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!
Meni su ljudi smiješni kad meni pocmu upirat nešto s tom pričom jesi ti si peder , priznaj.
Prvo nemam šta priznat a i da to napravim to bi bila čista laž.
Drugo ja baš i nemam neko visoko mišljenje o pederima , to je stvarno blokirano na tom podrucju vezano uz drugi spol ....ja s time nemam problema ....ja sam tu Jhony Walker ( Ivica Šetać ) ....nema te blokade nego jednostavno ono nemoš me vrtit oko malog prsta na racun pičke ....samo odem u drugi kantun i to je sve.
Prvo nemam šta priznat a i da to napravim to bi bila čista laž.
Drugo ja baš i nemam neko visoko mišljenje o pederima , to je stvarno blokirano na tom podrucju vezano uz drugi spol ....ja s time nemam problema ....ja sam tu Jhony Walker ( Ivica Šetać ) ....nema te blokade nego jednostavno ono nemoš me vrtit oko malog prsta na racun pičke ....samo odem u drugi kantun i to je sve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da , poznato mi je stajalište heteroseksualaca o tome.....vama je to i onako sve isto.....dok ti nenaguzim ženu dok si ti na poslu.veber wrote:longi, sve pet.RayMabus wrote:
Pa ok al eto vidiš da ja nemam problema s time da priznam da sam nešto ...to šta netko nerazumije pojmove pa mi pocme govorit ti si peder , priznaj da jesi....brate mili onda me žemske nebi uopce zanimale niti bi mi se ona stvar mogla dignit uopce na njih.
TO su ti pederi i sad ti il netko dođe i upire mene da sam ja peder i da to priznam .....pa kako cu kad nije tocno ...tocno je samo da sam biseks i to nemam problema priznat.
osobno si za mene peder, ali postivat cu tvoj izbor. bipsić si. ok
2014-04-11
ako ti da to je moj problem, nisam zadooljio.
trenutno sam free.
ali me ne zanimaš
trenutno sam free.
ali me ne zanimaš
2014-12-30
Ha ha ha a zašto uopce misliš da me ti ( muški ) zanimaju ?veber wrote:ako ti da to je moj problem, nisam zadooljio.
trenutno sam free.
ali me ne zanimaš
Ja sutra idem kod tog psihijatra i ono problem taj i taj i blokirao sam se s ženama ...i sad kao eto on ce to riješit ...brate neceš ....pitaj me šta trebaš napravit i ja cu ti reci.
1 ) Žene nesmiju ulazit na tržište rada ako na tržištu rada postoji iti jedan muškarac koji može raditi taj posao
2 ) Ako je jedno dijete u slucaju razvoda dijete ide majci a otac plača alimentaciju ( hebeš muškog koji nemože placat alimentaciju posebno ako je donešen zakon u stavci broj jedan dakle može al nece pa ce ga se prislit ) a ako je dvoje djece tj paran broj drugo dijete ide ocu po zakonu ( oce li on to prepustiti majci pa placat alimentacije za oba dijeteta to je sporazum ).
I ti ceš mene izlicit ?
AJ MAJKE TI PROŠETAJ , JAVI MI SE KAD DONESEŠ OVAKVE ZAKONE....A DO TADA LAKU NOC.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ha ha ha a zašto uopce misliš da me ti ( muški ) zanimaju ?veber wrote:ako ti da to je moj problem, nisam zadooljio.
trenutno sam free.
ali me ne zanimaš
Ja sutra idem kod tog psihijatra i ono problem taj i taj i blokirao sam se s ženama ...i sad kao eto on ce to riješit ...brate neceš ....pitaj me šta trebaš napravit i ja cu ti reci.
1 ) Žene nesmiju ulazit na tržište rada ako na tržištu rada postoji iti jedan muškarac koji može raditi taj posao
2 ) Ako je jedno dijete u slucaju razvoda dijete ide majci a otac plača alimentaciju ( hebeš muškog koji nemože placat alimentaciju posebno ako je donešen zakon u stavci broj jedan dakle može al nece pa ce ga se prislit ) a ako je dvoje djece tj paran broj drugo dijete ide ocu po zakonu ( oce li on to prepustiti majci pa placat alimentacije za oba dijeteta to je sporazum ).
I ti ceš mene izlicit ?
AJ MAJKE TI PROŠETAJ , JAVI MI SE KAD DONESEŠ OVAKVE ZAKONE....A DO TADA LAKU NOC.
LAKU NOĆ
2014-04-11
nisi ti bolestan. imas poremecaj
2014-12-30
Daaaaa .....i šta cemo sad ?veber wrote:nisi ti bolestan. imas poremecaj
Moš mi jedino čučnit i kuraz popušit.
LAKU NOĆ.
2014-04-11
A ja mislim da svake godine šta dublje tonete s tim natalitetom da mi sve dublje i dublje ....PUŠITE KURAZ.
Budete mi na kraju .....i JAJA POLIZALI.
Budete mi na kraju .....i JAJA POLIZALI.
2014-04-11
Naš se Longi špara za stare dane...aben wrote:RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
cijenim tvoju borbu, al nišće borba ne bi patila da tu i tamo takneš neku curu.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pederska posla
odite na temu predvidjenu za analoljub i izadjite iz ormara
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ima onda nešto puno tih pedera ...s obzirom koliko se djece rađa i koliko je samaca ....nakotilo se ....sve same pederčine.debotoijusto wrote:pederska posla
2014-04-11
Pretpostavljam i da ti je ovaj lik peder isto :debotoijusto wrote:pederska posla
Ubio suprugu razočaran što ga je ostavila, presudio njoj i sebi dedinim pištoljem!
No kako god dvoje manje na tržištu rada.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pretpostavljam i da ti je ovaj lik peder isto :debotoijusto wrote:pederska posla
Ubio suprugu razočaran što ga je ostavila, presudio njoj i sebi dedinim pištoljem!
No kako god dvoje manje na tržištu rada.
pedercina
posebno sto koristio @dedin samokres
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
da si pička i rekao da čučnem i poližem ti pičku, mogli bi nastavit konverzaciju.RayMabus wrote:Daaaaa .....i šta cemo sad ?veber wrote:nisi ti bolestan. imas poremecaj
ovak baš i ne. ne zanimaju me kurci. a pogotovo ne da ih popušim.
2014-12-30
To je bilo metaforicki u kontekstu prenošenja ideje a ne doslovno.veber wrote:da si pička i rekao da čučnem i poližem ti pičku, mogli bi nastavit konverzaciju.RayMabus wrote:Daaaaa .....i šta cemo sad ?veber wrote:nisi ti bolestan. imas poremecaj
ovak baš i ne. ne zanimaju me kurci. a pogotovo ne da ih popušim.
2014-04-11
mozda prodje kod onih u juznoj americi, to bi upalilo 2 il 3 generacija
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
Odmah se sele u hladnu i otužnu verziju latinoaemričkog doma, da i porezna politika isto vabi potencijalne lude povratnikerigbi wrote:mozda prodje kod onih u juznoj americi, to bi upalilo 2 il 3 generacija
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Masovni egzodus Hrvata
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Jutarnji, sve sa Mesićem i Pusićkom, od bh Hrvata imate:Jedan veliki "ODJEBITE"
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Jutarnji, sve sa Mesićem i Pusićkom, od bh Hrvata imate:Jedan veliki "ODJEBITE"
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
Page 5 of 5