Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!
Gradimo novi svijet ...za vas su relacije od 10 , 20 , 30 itd itd itd godina puno jer ste ograniceni na trenutnu unkarnaciju ...za mene nisu ...deset godina bez pičke za mene je period isto koliko i vama treba da pojedete kesicu kikirikija ....ono ništa doslovno.
2030 vam sigurno ide krah mirovinskog .....ima lijepo da vas polomim.
2030 vam sigurno ide krah mirovinskog .....ima lijepo da vas polomim.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!
dobro to govori debotoijušto,RayMabus wrote:
Cuj meni je to tlaka šta moram ici al nemogu odbit jer bi bilo nekulturno s moje strane , ubiti želim to šta prije obavit i ic ca svojim putem.
ako mu spomeneš komandu, duhovni most, polomiti ću vas svih,
mogo bi lako pojti njegovin puten...
2014-04-16
opet je pijan.vili40 wrote:vidim da baš nisi upoznat sa stvarnim stanjem,govoriš kao da si iz Zagrebajastreb wrote:A problem je i u tome što su nekad u inozemstvo odlazili uglavnom muškarci,dok su im žene i djeca ostajali kod kuće.
Nekad su se momci mladi ženili i sa 25 g.on je već imao 2-3 djece. Otišao bi u Njemačku ,ili Austriju,i pare slao doma.
danas su to sve neoženjeni koji sanjaju i maštaju o nekim glupostima. Ženit se neće,o djeci da i ne govorimo,a i oni koji su oženjeni odmah za sobom vuku i ženu i djecu,pa selo propada.
Kojeg vraga će ti gore žena i djeca??? radi,pa pomalo šalji kući,pomalo štedi,pomalo ,a jebi ga ponekad i zalomi,nađi si i kakvu trebu.
Danas bi svi oni na gotovo. Ili nema žene i djece,ili ako ih ima onda i njih vuče za sobom.
Nekad bi ljudi išli u Ameriku a da žene i djece ne bi vidjeli i po 10,a bilo je i po 20 godina.
Ovo danas sve neki mekušci.
Najbolje se snalaze generacije odrasle u socijalizmu,a ovi kasnije nemaju pojma. Sve nešto sanjaju, fantaziraju i misle da se imanje stiče preko noći.
nije ti on iz zegeja.
pitaj ga kako je u mirovini a 74o je godiste.
2014-12-30
Ma necu nebrini se , pravit cu se blesav.aben wrote:dobro to govori debotoijušto,RayMabus wrote:
Cuj meni je to tlaka šta moram ici al nemogu odbit jer bi bilo nekulturno s moje strane , ubiti želim to šta prije obavit i ic ca svojim putem.
ako mu spomeneš komandu, duhovni most, polomiti ću vas svih,
mogo bi lako pojti njegovin puten...
2014-04-11
Nemam ja koristi da se ja njemu iskomuniciram , prvo covjek ima pametnijeg posla , em je šef odijela KBC Split em je hrvatski sabornik ....ima posla preko glave , još najbolje da ce slušat moje pizdharije.
Samo cu mu nabrojat šta od nekretnina imam ....
2014-04-11
Longi pazi sad ovo sto ti kazem...Kad dojde 5 do 12,ghamad na vlasti ce izmeisliti neke zekone,koji ce omoguciti da ti za sitnicu popale nekretnine..Ne zajebavam te..Ili izmisle takve drakonske poreze,na njih koje neces moci platiti,pa ce ti opet sjesti na imovinu.Jednostavno vise nece biti nacina da odnekle uzmu paru..RayMabus wrote:pismejker wrote:Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
Cinjenica jest,da ce u RH ostati,prije svega starci,ćuke,uhljebi,uguzi,stranacki vojnici,prevaranti,lopovi,oportunisti svih sojeva,oni optereceni prevelikim obiteljima,oni koji jednostavno nisu niti mogu biti na nivou izvrsavanja zadaca i posla u visokorazvijenim zemljama...
Hajte,hajte...ima takvih sasvim dovoljno.nece se isprazniti drzava..
Normalno ....a onda za koju godinu krah mirovinskog a to sve neke babetine.
Zato sam ja sve moje prodao jos dok su cijene bile prilicno visoke i odnio lovu van...
Guest- Guest
Da samo šta je ovdje problem šta svi imaju nekretnina a Vesna Pusic ima cak tri apartmana u Istri tako da to teško prolazi.pismejker wrote:Longi pazi sad ovo sto ti kazem...Kad dojde 5 do 12,ghamad na vlasti ce izmeisliti neke zekone,koji ce omoguciti da ti za sitnicu popale nekretnine..Ne zajebavam te..Ili izmisle takve drakonske poreze,na njih koje neces moci platiti,pa ce ti opet sjesti na imovinu.Jednostavno vise nece biti nacina da odnekle uzmu paru..RayMabus wrote:pismejker wrote:Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
Cinjenica jest,da ce u RH ostati,prije svega starci,ćuke,uhljebi,uguzi,stranacki vojnici,prevaranti,lopovi,oportunisti svih sojeva,oni optereceni prevelikim obiteljima,oni koji jednostavno nisu niti mogu biti na nivou izvrsavanja zadaca i posla u visokorazvijenim zemljama...
Zato sam ja sve moje prodao jos dok su cijene bile prilicno visoke i odnio lovu van...
2014-04-11
a ti sumnjas da ce oni nes izmisliti da sebe zastite ili zamrace nekretnine..?Pusti tu politicarsku ghamad,ta bi ti hodala preko kicme,samo da njima bude dobro.Napose,na taj nacin i opstaju..RayMabus wrote:Da samo šta je ovdje problem šta svi imaju nekretnina a Vesna Pusic ima cak tri apartmana u Istri tako da to teško prolazi.pismejker wrote:Longi pazi sad ovo sto ti kazem...Kad dojde 5 do 12,ghamad na vlasti ce izmeisliti neke zekone,koji ce omoguciti da ti za sitnicu popale nekretnine..Ne zajebavam te..Ili izmisle takve drakonske poreze,na njih koje neces moci platiti,pa ce ti opet sjesti na imovinu.Jednostavno vise nece biti nacina da odnekle uzmu paru..RayMabus wrote:pismejker wrote:Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
Guest- Guest
hahaha.pismejker wrote:Longi pazi sad ovo sto ti kazem...Kad dojde 5 do 12,ghamad na vlasti ce izmeisliti neke zekone,koji ce omoguciti da ti za sitnicu popale nekretnine..Ne zajebavam te..Ili izmisle takve drakonske poreze,na njih koje neces moci platiti,pa ce ti opet sjesti na imovinu.Jednostavno vise nece biti nacina da odnekle uzmu paru..RayMabus wrote:pismejker wrote:Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
inzinjer nas, manager i pod zadnje student.
2014-12-30
Šalim se ...mislim nabrojat cu mu nekretnine al samo da vidi da zbog matrijahalne imperije sam odustao od toga da budem obiteljski covjek i imam djecu i da ono nemam motiv više i da mi se ništa neda a pošto nemam naslijednika a zagazio sam blizu 40-te onda najbolje da odem u mirovinu i to sve laganini rasprodam jer i onako nemam kome ostavit.RayMabus wrote:Nemam ja koristi da se ja njemu iskomuniciram , prvo covjek ima pametnijeg posla , em je šef odijela KBC Split em je hrvatski sabornik ....ima posla preko glave , još najbolje da ce slušat moje pizdharije.
2014-04-11
tebi Jastreb bude poaplio nekretnine,ladio joojca u tvom bazenu,a ti budes isao u pečalbu....samo se ti smij...veber wrote:hahaha.pismejker wrote:Longi pazi sad ovo sto ti kazem...Kad dojde 5 do 12,ghamad na vlasti ce izmeisliti neke zekone,koji ce omoguciti da ti za sitnicu popale nekretnine..Ne zajebavam te..Ili izmisle takve drakonske poreze,na njih koje neces moci platiti,pa ce ti opet sjesti na imovinu.Jednostavno vise nece biti nacina da odnekle uzmu paru..RayMabus wrote:pismejker wrote:Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
inzinjer nas, manager i pod zadnje student.
Guest- Guest
Dragi Vesna Pusic ( prototip naših politicara i elite ) ima bolju mirovinu od tih apartmana nego da joj ih ti uzmeš da bi sirotinja imala mirovine.pismejker wrote:a ti sumnjas da ce oni nes izmisliti da sebe zastite ili zamrace nekretnine..?Pusti tu politicarsku ghamad,ta bi ti hodala preko kicme,samo da njima bude dobro.Napose,na taj nacin i opstaju..RayMabus wrote:Da samo šta je ovdje problem šta svi imaju nekretnina a Vesna Pusic ima cak tri apartmana u Istri tako da to teško prolazi.pismejker wrote:Longi pazi sad ovo sto ti kazem...Kad dojde 5 do 12,ghamad na vlasti ce izmeisliti neke zekone,koji ce omoguciti da ti za sitnicu popale nekretnine..Ne zajebavam te..Ili izmisle takve drakonske poreze,na njih koje neces moci platiti,pa ce ti opet sjesti na imovinu.Jednostavno vise nece biti nacina da odnekle uzmu paru..RayMabus wrote:pismejker wrote:Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
Pa nisu oni baš toliko glupi da neznaju računat.
2014-04-11
longi, ti si derpe i to si sam moras priznat.
imas poremecaj svijesti jer te jebe odgoj i tvoj homosekualizam
u biti nisi loš.
u biti nisi loš.
2014-12-30
Biseks sam ....nemogu ti priznat da sam nešto šta nisam ...pederi su oni kojima se uopce nemože dignit na suprotni spol.veber wrote:longi, ti si derpe i to si sam moras priznat.
u biti nisi loš.
2014-04-11
Ja kad bi došao i priznao da sam peder to bi bila čista laž ...to bi znacilo da mi se nemože uopce dignit na žemske ....to nije tocno ....eto kažem ti da sam biseksualan. ....to je jedino tocno a ovo s pederom NIJE.
Last edited by RayMabus on 19/2/2017, 10:19; edited 1 time in total
2014-04-11
Gle,nisu samo oni politicari,oni strse kao rep na pasjoj guzici,pa moraju i pripaziti..Opasnost je ona siva eminencija u politici,nikad u medijima,a kroje zakone.RayMabus wrote:Dragi Vesna Pusic ( protip naših politicara i elite ) ima bolju mirovinu od tih apartmana nego da joj ih ti uzmeš da bi sirotinja imala mirovine.pismejker wrote:a ti sumnjas da ce oni nes izmisliti da sebe zastite ili zamrace nekretnine..?Pusti tu politicarsku ghamad,ta bi ti hodala preko kicme,samo da njima bude dobro.Napose,na taj nacin i opstaju..RayMabus wrote:Da samo šta je ovdje problem šta svi imaju nekretnina a Vesna Pusic ima cak tri apartmana u Istri tako da to teško prolazi.pismejker wrote:Longi pazi sad ovo sto ti kazem...Kad dojde 5 do 12,ghamad na vlasti ce izmeisliti neke zekone,koji ce omoguciti da ti za sitnicu popale nekretnine..Ne zajebavam te..Ili izmisle takve drakonske poreze,na njih koje neces moci platiti,pa ce ti opet sjesti na imovinu.Jednostavno vise nece biti nacina da odnekle uzmu paru..RayMabus wrote:
Pa nisu oni baš toliko glupi da neznaju računat.
mislis da su prosvjeti ministri donijeli odluke o onim rodnim i isnim izopacenim studijama,o negiranju muškog i zenskog spola i ostalo??
Baća moj,ima jedan levat koji se uhljebio u min.prosvjete,liberal i siba punim plucima sve izopacenosti Istoka i Zapada...e takvi ti kreiraju zakone.
A nikad nisu cuo za njega niti imenom nit prezimenom..
Guest- Guest
ma ok, velim opet. nisi ti los.RayMabus wrote:Ja kad bi došao i priznao da sam peder to bi bila čista laž ...to bi znacilo da mi se nemože uopce dignit na žemske ....to nije tocno ....eto kažem ti da sam biseksualan. ....to je jedino tocno a ovo s pederom NIJE.
biseksualac, ok. tvoj izbor.
nema tu nista lose.
2014-12-30
Pa ok al eto vidiš da ja nemam problema s time da priznam da sam nešto ...to šta netko nerazumije pojmove pa mi pocme govorit ti si peder , priznaj da jesi....brate mili onda me žemske nebi uopce zanimale niti bi mi se ona stvar mogla dignit uopce na njih.veber wrote:ma ok, velim opet. nisi ti los.RayMabus wrote:Ja kad bi došao i priznao da sam peder to bi bila čista laž ...to bi znacilo da mi se nemože uopce dignit na žemske ....to nije tocno ....eto kažem ti da sam biseksualan. ....to je jedino tocno a ovo s pederom NIJE.
nema tu nista lose.
TO su ti pederi i sad ti il netko dođe i upire mene da sam ja peder i da to priznam .....pa kako cu kad nije tocno ...tocno je samo da sam biseks i to nemam problema priznat.
2014-04-11
pismejker wrote:Longi pazi sad ovo sto ti kazem...Kad dojde 5 do 12,ghamad na vlasti ce izmeisliti neke zekone,koji ce omoguciti da ti za sitnicu popale nekretnine..Ne zajebavam te..Ili izmisle takve drakonske poreze,na njih koje neces moci platiti,pa ce ti opet sjesti na imovinu.Jednostavno vise nece biti nacina da odnekle uzmu paru..RayMabus wrote:pismejker wrote:Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
nece drzava nista izmislit , uvest ce porez na nekretnine
sto OK
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
longi, sve pet.RayMabus wrote:Pa ok al eto vidiš da ja nemam problema s time da priznam da sam nešto ...to šta netko nerazumije pojmove pa mi pocme govorit ti si peder , priznaj da jesi....brate mili onda me žemske nebi uopce zanimale niti bi mi se ona stvar mogla dignit uopce na njih.veber wrote:ma ok, velim opet. nisi ti los.RayMabus wrote:Ja kad bi došao i priznao da sam peder to bi bila čista laž ...to bi znacilo da mi se nemože uopce dignit na žemske ....to nije tocno ....eto kažem ti da sam biseksualan. ....to je jedino tocno a ovo s pederom NIJE.
nema tu nista lose.
TO su ti pederi i sad ti il netko dođe i upire mene da sam ja peder i da to priznam .....pa kako cu kad nije tocno ...tocno je samo da sam biseks i to nemam problema priznat.
osobno si za mene peder, ali postivat cu tvoj izbor. bipsić si. ok
2014-12-30
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Masovni egzodus Hrvata
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Jutarnji, sve sa Mesićem i Pusićkom, od bh Hrvata imate:Jedan veliki "ODJEBITE"
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Jutarnji, sve sa Mesićem i Pusićkom, od bh Hrvata imate:Jedan veliki "ODJEBITE"
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
Page 4 of 5