Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!
omalovažavanje posla? za ispeći picu?debotoijusto wrote:evo ako je tko ne zaposlen, odite na neki tečaj pizza majstora, osnovna vještina se brzo svlada, (taman počneš radit 5mjesec, a do špice sezone si majstor) i eto posla.. a sa tim poslom mozes i na zapad
koje omalovazavanje posla /ulozene energije
tako i poslodavci splita misle , gurnit i izvadit , 3 000kn
jbt. za skupljat boce trebas bar 6mj. za ovladat tehnikom/teritorij zapasat...
beži bre
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Jutarnji: rješenje za masovni egzodus je doseljavanje Hrvata iz emigracije!?!
RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
cijenim tvoju borbu, al nišće borba ne bi patila da tu i tamo takneš neku curu.
2014-04-16
aben wrote:omalovažavanje posla? za ispeći picu?debotoijusto wrote:evo ako je tko ne zaposlen, odite na neki tečaj pizza majstora, osnovna vještina se brzo svlada, (taman počneš radit 5mjesec, a do špice sezone si majstor) i eto posla.. a sa tim poslom mozes i na zapad
beži bre
evo ti slazes krevete , to sutra obucim retarda da radi
kako ti se svidjaju te jabuke ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa nisam debil ....samo ti hebi ....slobodno ...nedira me.aben wrote:RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
ne treba tebi doktor , nejebica se rjesava drugim sredstvima
2014-04-12
Normalno da netreba , sutra idem kod psihijatra ( Dodig ) al me tjeraju a ja sam kulturan pa neželim biti bezobrazan i odbit.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
Naravno da se nehebica riješava drugim sredstvima ...al budete pišali krv.
2014-04-11
pravnici su danas u Hrvatskoj br.1,ako nisu u politici onda ih političari stalno trebaju:alo,reci jel ovaj lopovluk po zakonu?da da,dobit ćeš dio ali prvo osiguraj teren i izvidi da ne bi što pošlo naopako,vidiš kakvo je vrijeme došlo da ne možeš ni krasti a da ne galame i pizde.
vili40-
2015-08-02
ako bi un to učini za manje šoldov, daj mi omoh kilodebotoijusto wrote:aben wrote:omalovažavanje posla? za ispeći picu?debotoijusto wrote:evo ako je tko ne zaposlen, odite na neki tečaj pizza majstora, osnovna vještina se brzo svlada, (taman počneš radit 5mjesec, a do špice sezone si majstor) i eto posla.. a sa tim poslom mozes i na zapad
beži bre
evo ti slazes krevete , to sutra obucim retarda da radi
kako ti se svidjaju te jabuke ?
2014-04-16
ok, ali oću ti reći da ne diranje žena ne pridonosi tvojoj borbi. osim ako misliš da se ne moreš odupriti njihovoj magiji.RayMabus wrote:Pa nisam debil ....samo ti hebi ....slobodno ...nedira me.aben wrote:RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
2014-04-16
Naravno da pridonosi.aben wrote:ok, ali oću ti reći da ne diranje žena ne pridonosi tvojoj borbi. osim ako misliš da se ne moreš odupriti njihovoj magiji.RayMabus wrote:Pa nisam debil ....samo ti hebi ....slobodno ...nedira me.aben wrote:RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
NI ZRNO ŽITA NEPRIJATELJU.
2014-04-11
RayMabus wrote:Normalno da netreba , sutra idem kod psihijatra ( Dodig ) al me tjeraju a ja sam kulturan pa neželim biti bezobrazan i odbit.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
ja povezao da ides po sluzbenoj uputi kod dodiga
igrac je on , nemoj mislit da lako zavarati ga
2014-04-12
RayMabus wrote:Naravno da pridonosi.aben wrote:ok, ali oću ti reći da ne diranje žena ne pridonosi tvojoj borbi. osim ako misliš da se ne moreš odupriti njihovoj magiji.RayMabus wrote:Pa nisam debil ....samo ti hebi ....slobodno ...nedira me.aben wrote:RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
ali celi svit se prema seksu odnosi na nočin da žensko doje, a muški uzimo.
seksom moreš još i uzet koje zrno...
2014-04-16
Pa i idem , uzeo sam uputnicu al nije to moja ideja.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Normalno da netreba , sutra idem kod psihijatra ( Dodig ) al me tjeraju a ja sam kulturan pa neželim biti bezobrazan i odbit.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Smiješni ste , ja imam 38 godina , deset godina nisan žensku taka ( od kada sam proucio gdje živim , matrijahalna imperija ) , imam kucu i to dvi u biti s vrtlom i teracom i parkingom , dva stana , pa onda mater ima još jedan , pa baba još dva stana u Splitu i vikendicu na Braču i pun kuraz zemlje , pa imam 7000 kvadrata ravne zemlje kilometar poviše kuce , pa još jednu parcelicu u građevinskoj zoni od oko 1000 i nešto kvadrata za zgradu napravit , pa još 7000 kvadrata zemlje u brdu .....brate mili ako tko u ovoj državi ima preduvjete za ženit se onda sam to ja al NEČU ....NEČU PIČKA VAM MATERINA.
ja povezao da ides po sluzbenoj uputi kod dodiga
igrac je on , nemoj mislit da lako zavarati ga
2014-04-11
ALO DEČKO DUHOVNOST SE NEMOŽE ŠIRIT U MATRIJAHALNOJ IMPERIJI.aben wrote:RayMabus wrote:Naravno da pridonosi.aben wrote:ok, ali oću ti reći da ne diranje žena ne pridonosi tvojoj borbi. osim ako misliš da se ne moreš odupriti njihovoj magiji.RayMabus wrote:Pa nisam debil ....samo ti hebi ....slobodno ...nedira me.aben wrote:
ali celi svit se prema seksu odnosi na nočin da žensko doje, a muški uzimo.
seksom moreš još i uzet koje zrno...
POLOMIT CU VAS.
UPRAVO GRADIM MOST PREMA DUHOVNOJ PLANETI.
OD VAS NECE OSTAT NI PATIKE.
2014-04-11
Ja cu vas polomit a vi uopce nekužite šta se dešava jer sve gledate kroz jednu inkarnaciju ....došo ja na ovu planetu s ciljem i ok i ono sa tim žemskim stalno neki problemi ....i postalo mi sumnjivo ...rekoh ok nisam ni ja savršen , daleko od toga al ipak ....i počmem ja ulazit u tematiku dublje a kad šta ono ?
Matrijahalna imperija.
SUTRA IL VEC DANAS DUŠE MOG KOVA I GRUPE SE OVDJE INKARNIRAJU S ISTIM CILJEM KAO I JA.
DA BI SMO MI OBAVILI TO ZAŠTO DOLAZIMO MATRIJAHALNA IMPERIJA MORA BIT
TOTALNO POMETENA S LICA OVE PLANETE
INACE NECEMO TO MOC OBAVIT
Matrijahalna imperija.
SUTRA IL VEC DANAS DUŠE MOG KOVA I GRUPE SE OVDJE INKARNIRAJU S ISTIM CILJEM KAO I JA.
2014-04-11
Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
Cinjenica jest,da ce u RH ostati,prije svega starci,ćuke,uhljebi,uguzi,stranacki vojnici,prevaranti,lopovi,oportunisti svih sojeva,oni optereceni prevelikim obiteljima,oni koji jednostavno nisu niti mogu biti na nivou izvrsavanja zadaca i posla u visokorazvijenim zemljama...
Hajte,hajte...ima takvih sasvim dovoljno.nece se isprazniti drzava..
Cinjenica jest,da ce u RH ostati,prije svega starci,ćuke,uhljebi,uguzi,stranacki vojnici,prevaranti,lopovi,oportunisti svih sojeva,oni optereceni prevelikim obiteljima,oni koji jednostavno nisu niti mogu biti na nivou izvrsavanja zadaca i posla u visokorazvijenim zemljama...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ja cu vas polomit a vi uopce nekužite šta se dešava jer sve gledate kroz jednu inkarnaciju ....došo ja na ovu planetu s ciljem i ok i ono sa tim žemskim stalno neki problemi ....i postalo mi sumnjivo ...rekoh ok nisam ni ja savršen , daleko od toga al ipak ....i počmem ja ulazit u tematiku dublje a kad šta ono ?
Matrijahalna imperija.
nemoj ovo govorit dodigu ako boga znades
2014-04-12
...pismejker wrote:Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
jos nam bude nedostajalo 500 000 takvih
2014-04-12
pismejker wrote:Jah..!!! evo trce,sve gaze jedni drugima preko ramena... ...
Normalno ....a onda za koju godinu krah mirovinskog a to sve neke babetine.
2014-04-11
Cuj meni je to tlaka šta moram ici al nemogu odbit jer bi bilo nekulturno s moje strane , ubiti želim to šta prije obavit i ic ca svojim putem.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ja cu vas polomit a vi uopce nekužite šta se dešava jer sve gledate kroz jednu inkarnaciju ....došo ja na ovu planetu s ciljem i ok i ono sa tim žemskim stalno neki problemi ....i postalo mi sumnjivo ...rekoh ok nisam ni ja savršen , daleko od toga al ipak ....i počmem ja ulazit u tematiku dublje a kad šta ono ?
Matrijahalna imperija.
nemoj ovo govorit dodigu ako boga znades
2014-04-11
Gradimo novi svijet ...za vas su relacije od 10 , 20 , 30 itd itd itd godina puno jer ste ograniceni na trenutnu unkarnaciju ...za mene nisu ...deset godina bez pičke za mene je period isto koliko i vama treba da pojedete kesicu kikirikija ....ono ništa doslovno.
2030 vam sigurno ide krah mirovinskog .....ima lijepo da vas polomim.
2030 vam sigurno ide krah mirovinskog .....ima lijepo da vas polomim.
2014-04-11
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Masovni egzodus Hrvata
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Jutarnji, sve sa Mesićem i Pusićkom, od bh Hrvata imate:Jedan veliki "ODJEBITE"
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
» Jutarnji i libertardi kmeče: Europi i Hrvatskoj imigranti su jedino rješenje!
» NOVI VELIKI EGZODUS HRVATA, Nova Irska
» Jutarnji, sve sa Mesićem i Pusićkom, od bh Hrvata imate:Jedan veliki "ODJEBITE"
» Stvaranje panike kao priprema za imigrantski val? - "Egzodus Hrvata ruši mirovinski sustav i morat ćemo useljavati nove narode"
Page 3 of 5