Europski sud zabranit će krštenje djece?!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Europski sud zabranit će krštenje djece?!
Leviathan2 wrote:https://1337x.to/torrent/2054098/Underworld-Blood-Wars-2017-HDRip-XviD-AC3-EVO/
oke? :D
provocator wrote:Isus je Bog a On je bio prvi komunist.
Istina, on nije učio da ljubimo svoje neprijatelje i da okrenemo drugi obraz, nego je zapravo ukazivao na važnost klasne borbe i zalagao se za diktaturu proleterijata i eksproprijaciju eksproprijatora, sve naravno nasilnim putem.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:provocator wrote:Isus je Bog a On je bio prvi komunist.
Istina, on nije učio da ljubimo svoje neprijatelje i da okrenemo drugi obraz, nego je zapravo ukazivao na važnost klasne borbe i zalagao se za diktaturu proleterijata i eksproprijaciju eksproprijatora, sve naravno nasilnim putem.
prckov wrote:samo plako i nemoj se naprezat, skontaces ti jednom o cemu je ovdje bila rijec,debotoijusto wrote:prckov wrote:tom logikom onda i radanje djece treba zabranit,
naime po islamu si musliman cim se rodis a da djecu niko nista nije pito
sreca eto vijest je lazna osim sto je glupa
srecom u KC drugacije
drzim ti fige
Pa dobro je rekao.....šta nije jasno?
To je onih poslovičnih " 98% " hrvatskih katolika
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
dobar :Dkic wrote:Leviathan2 wrote:https://1337x.to/torrent/2054098/Underworld-Blood-Wars-2017-HDRip-XviD-AC3-EVO/
nakon dugo vremena fim koji sam pogledao a da nisam napravio 3-4 cik pauze
provocator wrote:Normalno da Bog nije digao ruke... Isus je Bog a On je bio prvi komunist.ljubo1212 wrote:osvješćivanjem smo se riješili komunizma, dobro, postoje izuzeci, ali bog od vas nije digao ruke...Leviathan2 wrote:pih
nemos ti religiju istrijebit zabranama, samo osvjescivanjem,
Zagovaral je nasilje? Ljude je tiral va logore? Ubijal ih? Otimal im je vlašće? Ubijal je svoje apostole?
I Jezuša ste obrnuli naglavce. Ki je vami curak?
Stribor-
2015-09-22
Leviathan2 wrote:dobar :Dkic wrote:Leviathan2 wrote:https://1337x.to/torrent/2054098/Underworld-Blood-Wars-2017-HDRip-XviD-AC3-EVO/
Koja je tema, žanr, o čemu se radi ?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Leviathan2 wrote:dobar :Dkic wrote:Leviathan2 wrote:https://1337x.to/torrent/2054098/Underworld-Blood-Wars-2017-HDRip-XviD-AC3-EVO/
meni je Underworld serijal jedan od najboljih !
wampiri&fukodlaci..vrlo dobro ekraniziranoYehudi wrote:Leviathan2 wrote:dobar :Dkic wrote:Leviathan2 wrote:https://1337x.to/torrent/2054098/Underworld-Blood-Wars-2017-HDRip-XviD-AC3-EVO/
Guest- Guest
fajt izmedju vampira i vukodlaka,Yehudi wrote:Leviathan2 wrote:dobar :Dkic wrote:Leviathan2 wrote:https://1337x.to/torrent/2054098/Underworld-Blood-Wars-2017-HDRip-XviD-AC3-EVO/
to je serijal filmova, ne znam koji je ovo po redu,
inace ne gledam horore i slicna sranja al ovo cak i ne moze spadat u horor, vise akciona fantastika
tomahavk i ona ruska krstareca, hmmmm, ,:Dpismejker wrote:Lev,treba mni nes sto leti do visine 20 metara,max,brzinom max 200km,da ima levitirajuce mogucnosti,automatsko pracenje reljefa terena i adaptaciju leta na potrebnu visinu..koliko koshta?
specificiraj
teret
gabariti
namjena
plus minus
Aeee...nis vojne namjene,to je prvooo..Leviathan2 wrote:tomahavk i ona ruska krstareca, hmmmm, ,:Dpismejker wrote:Lev,treba mni nes sto leti do visine 20 metara,max,brzinom max 200km,da ima levitirajuce mogucnosti,automatsko pracenje reljefa terena i adaptaciju leta na potrebnu visinu..koliko koshta?
specificiraj
teret
gabariti
namjena
plus minus
ajmo ovako..pogon mora biti tih..
teret, transportno,no mogucnost nosenja tereta do 200 kg
gabariti..unutarnji prostor,metar i po visine,sirine metar i po,dubine 2 metra..konzola za upravljanje da ima interface,na sustave pogona i upravljanja letom..
dakle,da moze letiti programabilno,ali i putem manualnog upravljanja..
Namjena:transport
U sustini,helic mi je nezgrapan,odrzavanje bedasto,pa pucam na ovako nesto..
Guest- Guest
helici su bucni i neprikladni, vidio sam neke nazovi automobile sto je konstruirala nasa sa vertikalnim slijetanjem i uzlijetanjem i relativno su tihi al imislim da nisu proizvedeni u vise od par konceptualnih komada i to samo za ispitivanje,pismejker wrote:Aeee...nis vojne namjene,to je prvooo..Leviathan2 wrote:tomahavk i ona ruska krstareca, hmmmm, ,:Dpismejker wrote:Lev,treba mni nes sto leti do visine 20 metara,max,brzinom max 200km,da ima levitirajuce mogucnosti,automatsko pracenje reljefa terena i adaptaciju leta na potrebnu visinu..koliko koshta?
specificiraj
teret
gabariti
namjena
plus minus
gabariti..unutarnji prostor,metar i po visine,sirine metar i po,dubine 2 metra..konzola za upravljanje da ima interface,na sustave pogona i upravljanja letom..
na trzistu nes naci nis slicnog jedino da isfinanciras gradnju, u biti svaki strucnjak ce ti reci da nema toga isim da nagaziras opicene koje nitko ne smatra strucnjacima, mozda kod njih bi islo al nije garantirano,
86 sam sa jednim likom nesto eksperimentirao na izradi koncepta za vertikalno slijetanje i polijetanje i u biti smo taj koncept slozili al nas je jebalo upravljanje za koje nismo imali tehnologiju tako da smo odustali od daljnje gradnje,
koncept je bio da se koriste dva tri pogona, jedan za izdizanje, jedan za let i jedan za pravac, recimo kad dojdes na neku visinu onda se izdizanje smanji na razinu da ostanes na toj visini, drugi pogon u isto vrijeme vrsi potisak prema naprijed dok treci pogon vrsi potisak lijevo ili desno jer nismo konstruirali letjelicu koja bi rabila otpor zraka kao polugu za skretanje ili odrzavanje visine,
na kraju smo odustali jer nismo mogli rjesit problem sinhroniziranja svega toga, nedostupna tehnologija
Zanimljivo..provjerim neke stvari pa te budem kontaktirao..Leviathan2 wrote:helici su bucni i neprikladni, vidio sam neke nazovi automobile sto je konstruirala nasa sa vertikalnim slijetanjem i uzlijetanjem i relativno su tihi al imislim da nisu proizvedeni u vise od par konceptualnih komada i to samo za ispitivanje,pismejker wrote:Aeee...nis vojne namjene,to je prvooo..Leviathan2 wrote:tomahavk i ona ruska krstareca, hmmmm, ,:Dpismejker wrote:Lev,treba mni nes sto leti do visine 20 metara,max,brzinom max 200km,da ima levitirajuce mogucnosti,automatsko pracenje reljefa terena i adaptaciju leta na potrebnu visinu..koliko koshta?
specificiraj
teret
gabariti
namjena
plus minus
na trzistu nes naci nis slicnog jedino da isfinanciras gradnju, u biti svaki strucnjak ce ti reci da nema toga isim da nagaziras opicene koje nitko ne smatra strucnjacima, mozda kod njih bi islo al nije garantirano,
86 sam sa jednim likom nesto eksperimentirao na izradi koncepta za vertikalno slijetanje i polijetanje i u biti smo taj koncept slozili al nas je jebalo upravljanje za koje nismo imali tehnologiju tako da smo odustali od daljnje gradnje,
koncept je bio da se koriste dva tri pogona, jedan za izdizanje, jedan za let i jedan za pravac, recimo kad dojdes na neku visinu onda se izdizanje smanji na razinu da ostanes na toj visini, drugi pogon u isto vrijeme vrsi potisak prema naprijed dok treci pogon vrsi potisak lijevo ili desno jer nismo konstruirali letjelicu koja bi rabila otpor zraka kao polugu za skretanje ili odrzavanje visine,
na kraju smo odustali jer nismo mogli rjesit problem sinhroniziranja svega toga, nedostupna tehnologija
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najmoćnije zemlje svijeta zabranit će uvoz zlata iz Rusije
» Od djece cvijeća do vječne djece
» škole treba zabranit jer su leglo pedofila...
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Reuters: Čeka se potpis Trumpa, zabranit će Huawei u SAD-u
» Od djece cvijeća do vječne djece
» škole treba zabranit jer su leglo pedofila...
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Reuters: Čeka se potpis Trumpa, zabranit će Huawei u SAD-u
Page 4 of 4