Europski sud zabranit će krštenje djece?!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Europski sud zabranit će krštenje djece?!
E sad,pitanje jest,koliko su to tvoja bas djeca,naime majke su ih uzele pod svoje,nekak previse lak..odvojile ih od tebea..a i one se nisu bas otimale za tebea..veber wrote:ajd i ti seres bez veze.
ucit ga vrijednostima i moralu.
moja djeca nisu krstena i to ne umanjuje njihove vrijdnosti. mala s vjeronaukom ide okolo po hr. i kaj sada?
(moj praded nije krsten i u nasoj obitelji po pruskoj strani nikadanije bilo mjesta za krscanstvo, ali zivimo u suzivotu)
Koji krc Pruskoj?? Pa zakljucili smo da je tijekom zeksualne revolucije u Svabiji,70tih,tvoj kreator pohodio Jadran,kao i Mara bosanka,i dogodio se Mali Weber,koji sad mašta o nekom casnom i poluvojnickom Pruskom podrijetlu...
Necu komentirati tvoju djecu,jer necemo u obitelj,ali se vidi po tebi,da i Bog i Vrag,bjeze od tebea,nakon izvjesnog vremena..Nis s ničim..pust i usamljen zivot..
Flaša ti ipak nije neko drustvo..
Guest- Guest
majketi inžinjeru, snajperisto i po novom "studentu", ne seri.
moja djeca su stalno sa mnom, doslovce svaki dan.
ti niti nemaš djecu. niti ženu, curu, žensku.
samo ti ru(j)ka ostala. mada u tvom slučaju oduvijek bila.
moja djeca su stalno sa mnom, doslovce svaki dan.
ti niti nemaš djecu. niti ženu, curu, žensku.
samo ti ru(j)ka ostala. mada u tvom slučaju oduvijek bila.
2014-12-30
Lazna vijest, svake godine je puste neki portali na netu...
2016-11-17
PS
još uvijek nisi natipkao koji "studij" pohađaš, odnosno koju prekvalifikaciju ;)
još uvijek nisi natipkao koji "studij" pohađaš, odnosno koju prekvalifikaciju ;)
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Vi antikristi možete se pozivati na neke nepisane ili čak u budućnosti i pisane EU zakone,ali krštenje nećete spriječiti ni na koji način i ni kojom silom,ili paragrafom.Iknar je gay wrote:Potpuno se slažem.Uz krštenje,obavezno zabraniti i sunećenje.Tek s punoljetnosti ili barem do 16 god.djeci ostavit slobodan izbor,no prije to ga iz škole izbacit vjeronauk a uvesti religijsku kulturu,te kada djeca kroz obrazovni sustav budu upoznati sa svim religijama,tek tada omogućiti im izbor da se opredjele za jednu ili niti jednu religijsku i duhovnu praksu.Regoč wrote:Ali debili žele uništiti kršćanstvo pa me ne čudi da će, izgovarajući se pravima djece, krenuti zabranjivati krštenje. Zašto onda ne i obrezanje i sunećenje?
Pri čemu obrezanje i sunećenje ostavljaju trajnu fizičku posljedicu, krštenje ne.
Nokako ti kažeš da sunećenje ostavlja fizičke posljedice a krštenje ne,dodao bih kako krštenje ostavlja mentalne posljedice.
I kako vrijeme sve više protiče,sve sam više siguran u to da ste prije nego li ste se okomili na kršćanstvo,morali srušiti socijalizam,iako tvrdokorni "hrvatski" kleribani tvrde kako je njihov najveći neprijatelji bio baš taj socijalizam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
di ti je onaj polutan jastreb da ti gladi jajca?
Iako je IJG za tebe gospodin par excellance,bez obzira na tvoje tobože buržoaske pretke.
2014-04-22
polutane!jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
Iako je IJG za tebe gospodin par excellance,bez obzira na tvoje tobože buržoaske pretke.
daj mi, majketi, objasni kako si u mirovini?
moje pretke ne diraj. dok je moj djed imao bazen na šalati tvoj je još uvijek tjerao ovčice, kasnije je tvoj djed opančar išao oduzet imovinu mom djedu školovanom, no mi pamtimo i ne opraštamo.
2014-12-30
IJG se samo zestoko zajebava,jos davno poceo na starom forumu,glumio ljutog srbina,na srpskim forumima ustasu i tako..nisi skuzio nazalost..Agaliarept je imao nick..prije toga,zaboravio sam,cisto normalan lik..jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
Guest- Guest
Ajd ti u qrc,bas me danas nasmijavas dobro...E jesi bas zlopamtilo..sa ljudima treba dijeliti,nisi to naucio na Balkanu..ili te onda opeljese za sve... bad luck..veber wrote:polutane!jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
moje pretke ne diraj. dok je moj djed imao bazen na šalati tvoj je još uvijek tjerao ovčice, kasnije je tvoj djed opančar išao oduzet imovinu mom djedu školovanom, no mi pamtimo i ne opraštamo.
Guest- Guest
bio jednom jedan svetoje.pismejker wrote:IJG se samo zestoko zajebava,jos davno poceo na starom forumu,glumio ljutog srbina,na srpskim forumima ustasu i tako..nisi skuzio nazalost..Agaliarept je imao nick..prije toga,zaboravio sam,cisto normalan lik..jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
nikome on nije mater psovao.
sa svim ženskama bio je super.
danas studira s 50g.
studij se svodi na micanje tački ispod mješalice.
koji si ti lik.
2014-12-30
a ja se poradovao :Dgovinda wrote:Lazna vijest, svake godine je puste neki portali na netu...
Samo čekamo da nakupujete nekretnine na Jadranu i da izgradite obalu,a onda vam opet sleduje povratak tamo odkud ste i došli.
Šta mislite da smo mi budale? I još se niste dozvali pameti???
Pa i AU,i Mussolini,i svi mogući siledžije su ovdje kupovali ,ulagali i gradili,a onda vam sve to uzmemo i otjeramo vas od kud ste prišli.
Ako iz povijesti niste izvukli neku pouku,onda i dalje kupujte i gradite. Mi čekamo!
2014-04-22
Ja i IJG smo stari znanci još od doba prvih ex Yu foruma.pismejker wrote:IJG se samo zestoko zajebava,jos davno poceo na starom forumu,glumio ljutog srbina,na srpskim forumima ustasu i tako..nisi skuzio nazalost..Agaliarept je imao nick..prije toga,zaboravio sam,cisto normalan lik..jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
2014-04-22
hahahahahahaha..ajd u kurac..!!! polako,strefit ce Webera Šlog...Da u obitelji izgubi i drugi bazen??EEEEEEJJJJ...!!!!jastreb wrote:I opet ćemo.veber wrote:polutane!jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
Samo čekamo da nakupujete nekretnine na Jadranu i da izgradite obalu,a onda vam opet sleduje povratak tamo odkud ste i došli.
Šta mislite da smo mi budale? I još se niste dozvali pameti???
Pa i AU,i Mussolini,i svi mogući siledžije su ovdje kupovali ,ulagali i gradili,a onda vam sve to uzmemo i otjeramo vas od kud ste prišli.
Ako iz povijesti niste izvukli neku pouku,onda i dalje kupujte i gradite. Mi čekamo!
Guest- Guest
Koji mu je bio prvi nick?jastreb wrote:Ja i IJG smo stari znanci još od doba prvih ex Yu foruma.pismejker wrote:IJG se samo zestoko zajebava,jos davno poceo na starom forumu,glumio ljutog srbina,na srpskim forumima ustasu i tako..nisi skuzio nazalost..Agaliarept je imao nick..prije toga,zaboravio sam,cisto normalan lik..jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
Guest- Guest
To se neće dogodit jer svako normalno dijete kad napuni 18 prestane vjerovat u boga tako da onda bi svi bili ateisti.
Guest- Guest
100%pismejker wrote:Koji mu je bio prvi nick?jastreb wrote:Ja i IJG smo stari znanci još od doba prvih ex Yu foruma.pismejker wrote:IJG se samo zestoko zajebava,jos davno poceo na starom forumu,glumio ljutog srbina,na srpskim forumima ustasu i tako..nisi skuzio nazalost..Agaliarept je imao nick..prije toga,zaboravio sam,cisto normalan lik..jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
2014-04-22
dobro tamo negdje od 2008.mislio sam..Dosta smo kontaktirali,simpa lik..jastreb wrote:100%pismejker wrote:Koji mu je bio prvi nick?jastreb wrote:Ja i IJG smo stari znanci još od doba prvih ex Yu foruma.pismejker wrote:IJG se samo zestoko zajebava,jos davno poceo na starom forumu,glumio ljutog srbina,na srpskim forumima ustasu i tako..nisi skuzio nazalost..Agaliarept je imao nick..prije toga,zaboravio sam,cisto normalan lik..jastreb wrote:
Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najmoćnije zemlje svijeta zabranit će uvoz zlata iz Rusije
» Od djece cvijeća do vječne djece
» škole treba zabranit jer su leglo pedofila...
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Reuters: Čeka se potpis Trumpa, zabranit će Huawei u SAD-u
» Od djece cvijeća do vječne djece
» škole treba zabranit jer su leglo pedofila...
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Reuters: Čeka se potpis Trumpa, zabranit će Huawei u SAD-u
Page 2 of 4