Europski sud zabranit će krštenje djece?!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Europski sud zabranit će krštenje djece?!
dobro tamo negdje od 2008.mislio sam..Dosta smo kontaktirali,simpa lik..jastreb wrote:100%pismejker wrote:Koji mu je bio prvi nick?jastreb wrote:Ja i IJG smo stari znanci još od doba prvih ex Yu foruma.pismejker wrote:IJG se samo zestoko zajebava,jos davno poceo na starom forumu,glumio ljutog srbina,na srpskim forumima ustasu i tako..nisi skuzio nazalost..Agaliarept je imao nick..prije toga,zaboravio sam,cisto normalan lik..jastreb wrote:
Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.
Iako je IJG za tebe gospodin par excellance,bez obzira na tvoje tobože buržoaske pretke.
Guest- Guest
jebote.jastreb wrote:I opet ćemo.veber wrote:polutane!jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
di ti je onaj polutan jastreb da ti gladi jajca?
Iako je IJG za tebe gospodin par excellance,bez obzira na tvoje tobože buržoaske pretke.
daj mi, majketi, objasni kako si u mirovini?
moje pretke ne diraj. dok je moj djed imao bazen na šalati tvoj je još uvijek tjerao ovčice, kasnije je tvoj djed opančar išao oduzet imovinu mom djedu školovanom, no mi pamtimo i ne opraštamo.
Samo čekamo da nakupujete nekretnine na Jadranu i da izgradite obalu,a onda vam opet sleduje povratak tamo odkud ste i došli.
Šta mislite da smo mi budale? I još se niste dozvali pameti???
Pa i AU,i Mussolini,i svi mogući siledžije su ovdje kupovali ,ulagali i gradili,a onda vam sve to uzmemo i otjeramo vas od kud ste prišli.
Ako iz povijesti niste izvukli neku pouku,onda i dalje kupujte i gradite. Mi čekamo!
vi polutani i srbende nikaj ne bi gradili i stvarali, samo krali i otimali.
na kraju...
...svi završite na vješalima.
i nisi mi odgovorio kako si ti u mirovini? invalid nisi jer se hvališ kako delaš na baušteli.
gukni golube
2014-12-30
srbenda ti, polutan jastreb.pismejker wrote:hahahahahahaha..ajd u kurac..!!! polako,strefit ce Webera Šlog...Da u obitelji izgubi i drugi bazen??EEEEEEJJJJ...!!!!jastreb wrote:I opet ćemo.veber wrote:polutane!jastreb wrote:Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.veber wrote:koji si ti debil!
di ti je onaj polutan jastreb da ti gladi jajca?
moje pretke ne diraj. dok je moj djed imao bazen na šalati tvoj je još uvijek tjerao ovčice, kasnije je tvoj djed opančar išao oduzet imovinu mom djedu školovanom, no mi pamtimo i ne opraštamo.
Samo čekamo da nakupujete nekretnine na Jadranu i da izgradite obalu,a onda vam opet sleduje povratak tamo odkud ste i došli.
Pa i AU,i Mussolini,i svi mogući siledžije su ovdje kupovali ,ulagali i gradili,a onda vam sve to uzmemo i otjeramo vas od kud ste prišli.
Ako iz povijesti niste izvukli neku pouku,onda i dalje kupujte i gradite. Mi čekamo!
kaj "studiraš"? a tetrjeb neka napiše osnovicu za mirovinu, a koliko znam 74-o je godište.
2014-12-30
Ajde ti u krc,jel se zajebavamo,stosi se odmah odrvenio...???Evo Longi je utvrdio da si podrijetlom RUS,na PRUS..Naime crvena armija je to poharala davno,a znas kad Rusi nes poharaju,poharaju i sve zenskinje primjereno...veber wrote:srbenda ti, polutan jastreb.pismejker wrote:hahahahahahaha..ajd u kurac..!!! polako,strefit ce Webera Šlog...Da u obitelji izgubi i drugi bazen??EEEEEEJJJJ...!!!!jastreb wrote:I opet ćemo.veber wrote:polutane!jastreb wrote:
Budalo,pa ja i Iknar je gay postali smo ljuti ideološki protivnici.
kaj "studiraš"? a tetrjeb neka napiše osnovicu za mirovinu, a koliko znam 74-o je godište.
Guest- Guest
i dalje si kreten.
crvena armija je bila 1750e na prostroru AU?
danas hrvatska?
jebote sveto i onaj polutan, pa dajte barem malo učite povijest.
crvena armija je bila 1750e na prostroru AU?
danas hrvatska?
jebote sveto i onaj polutan, pa dajte barem malo učite povijest.
2014-12-30
pismejker wrote:Agaliarept je imao nick..prije toga,zaboravio sam,cisto normalan lik..
Hordak.
Guest- Guest
https://1337x.to/torrent/2054098/Underworld-Blood-Wars-2017-HDRip-XviD-AC3-EVO/
snajperisto, manageru i studentu.
gukni.
koji gun pička ima i koliko metaka je u okviru?
snajperisto, manageru i studentu.
gukni.
2014-12-30
I kaj je tu skandalozno?
Pa kada se Isus krstio na rijeci Jordan?
Imal je već tri banke na grbi.
Pa kada se Isus krstio na rijeci Jordan?
Imal je već tri banke na grbi.
Jebo li ih patak banjalucki, to u Zagrebu cim se rodi odmah bazen ima...
2016-11-17
Zanimljiva vijest...
red wolf-
2016-02-10
De, Svetče, malo ohani s osobnim uvidima, ružno je.pismejker wrote:E sad,pitanje jest,koliko su to tvoja bas djeca,naime majke su ih uzele pod svoje,nekak previse lak..odvojile ih od tebea..a i one se nisu bas otimale za tebea..veber wrote:ajd i ti seres bez veze.
ucit ga vrijednostima i moralu.
moja djeca nisu krstena i to ne umanjuje njihove vrijdnosti. mala s vjeronaukom ide okolo po hr. i kaj sada?
(moj praded nije krsten i u nasoj obitelji po pruskoj strani nikadanije bilo mjesta za krscanstvo, ali zivimo u suzivotu)
Koji krc Pruskoj?? Pa zakljucili smo da je tijekom zeksualne revolucije u Svabiji,70tih,tvoj kreator pohodio Jadran,kao i Mara bosanka,i dogodio se Mali Weber,koji sad mašta o nekom casnom i poluvojnickom Pruskom podrijetlu...
Necu komentirati tvoju djecu,jer necemo u obitelj,ali se vidi po tebi,da i Bog i Vrag,bjeze od tebea,nakon izvjesnog vremena..Nis s ničim..pust i usamljen zivot..
Flaša ti ipak nije neko drustvo..
Boleee,kad je na vlastitoj koži???! neka,neka..Drugacije neki nikad ne nauce..Može i gore biti..Regoč wrote:De, Svetče, malo ohani s osobnim uvidima, ružno je.pismejker wrote:E sad,pitanje jest,koliko su to tvoja bas djeca,naime majke su ih uzele pod svoje,nekak previse lak..odvojile ih od tebea..a i one se nisu bas otimale za tebea..veber wrote:ajd i ti seres bez veze.
moja djeca nisu krstena i to ne umanjuje njihove vrijdnosti. mala s vjeronaukom ide okolo po hr. i kaj sada?
(moj praded nije krsten i u nasoj obitelji po pruskoj strani nikadanije bilo mjesta za krscanstvo, ali zivimo u suzivotu)
Koji krc Pruskoj?? Pa zakljucili smo da je tijekom zeksualne revolucije u Svabiji,70tih,tvoj kreator pohodio Jadran,kao i Mara bosanka,i dogodio se Mali Weber,koji sad mašta o nekom casnom i poluvojnickom Pruskom podrijetlu...
Necu komentirati tvoju djecu,jer necemo u obitelj,ali se vidi po tebi,da i Bog i Vrag,bjeze od tebea,nakon izvjesnog vremena..Nis s ničim..pust i usamljen zivot..
Guest- Guest
Mene ne bole jer se mene nisi dotaknul, ali nije red. općenito.pismejker wrote:Boleee,kad je na vlastitoj koži???! neka,neka..Drugacije neki nikad ne nauce..Može i gore biti..Regoč wrote:De, Svetče, malo ohani s osobnim uvidima, ružno je.pismejker wrote:E sad,pitanje jest,koliko su to tvoja bas djeca,naime majke su ih uzele pod svoje,nekak previse lak..odvojile ih od tebea..a i one se nisu bas otimale za tebea..veber wrote:ajd i ti seres bez veze.
svaka tema već na pola prve stranice završi na obitelji forumaša :roll nisam imala volje ni zaželjeti pokoj vječni Marku Veselici jer ste i nju začatali.. vi baš ne znate što bi sa sobom...
Guest- Guest
Nemoj uopćavati, reci da su Svetac i Debo zasrali, imenuj krivce.
osvješćivanjem smo se riješili komunizma, dobro, postoje izuzeci, ali bog od vas nije digao ruke...Leviathan2 wrote:pih
nemos ti religiju istrijebit zabranama, samo osvjescivanjem,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Normalno da Bog nije digao ruke... Isus je Bog a On je bio prvi komunist.ljubo1212 wrote:osvješćivanjem smo se riješili komunizma, dobro, postoje izuzeci, ali bog od vas nije digao ruke...Leviathan2 wrote:pih
nemos ti religiju istrijebit zabranama, samo osvjescivanjem,
Leviathan2 wrote:https://1337x.to/torrent/2054098/Underworld-Blood-Wars-2017-HDRip-XviD-AC3-EVO/
oke? :D
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Najmoćnije zemlje svijeta zabranit će uvoz zlata iz Rusije
» Od djece cvijeća do vječne djece
» škole treba zabranit jer su leglo pedofila...
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Reuters: Čeka se potpis Trumpa, zabranit će Huawei u SAD-u
» Od djece cvijeća do vječne djece
» škole treba zabranit jer su leglo pedofila...
» ravnateljica otkazala Stojićevo predavanje zbog zaštite djece od medija, a ne zbog zaštite djece od Stojićevih izjava.
» Reuters: Čeka se potpis Trumpa, zabranit će Huawei u SAD-u
Page 3 of 4