Švedska, problemi, zdravo...
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Švedska, problemi, zdravo...
Btw, di je na ovom forumu zemljopisna karta da se vidi od kud se tko javlja. To ovaj forum ima, zakaj se to ne aktivira, ajmo admini, jel možete to složit?
Last edited by Eva on 2/9/2015, 15:30; edited 1 time in total (Reason for editing : n)
Guest- Guest
Koji sam ja?Eva wrote:Marčelo, pitaj mene kaj te zanima, sve lilkove skeniram i podastrijem ti dokaze. Joda ti je neoliberalni plaćenik, Albatros Jastreb, a Red Wolf Ezekial. Ostale i sam znaš. Onaj 912 je Tre.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
idemo vas par staviti na foe listu pa vam nevidim postove, ovo je vrhunska stvar..
Guest- Guest
Džango retrodzango wrote:Koji sam ja?Eva wrote:Marčelo, pitaj mene kaj te zanima, sve lilkove skeniram i podastrijem ti dokaze. Joda ti je neoliberalni plaćenik, Albatros Jastreb, a Red Wolf Ezekial. Ostale i sam znaš. Onaj 912 je Tre.
Guest- Guest
Ak zažmiriš, tvoj problem ne bu nestal.neoliberalni_placenik wrote:idemo vas par staviti na foe listu pa vam nevidim postove, ovo je vrhunska stvar..
Guest- Guest
Ih. Pogodi iz prve.Eva wrote:Džango retrodzango wrote:Koji sam ja?Eva wrote:Marčelo, pitaj mene kaj te zanima, sve lilkove skeniram i podastrijem ti dokaze. Joda ti je neoliberalni plaćenik, Albatros Jastreb, a Red Wolf Ezekial. Ostale i sam znaš. Onaj 912 je Tre.
2014-04-19
Koji ćeš onda kurac na forumu?neoliberalni_placenik wrote:idemo vas par staviti na foe listu pa vam nevidim postove, ovo je vrhunska stvar..
2014-04-19
Fali nam friške krvi. Morali bih malo novih nalovit pa sim dovleć, da nam poprave krvnu sliku. Možda kojeg imigranta?dzango wrote:Ih. Pogodi iz prve.Eva wrote:Džango retrodzango wrote:Koji sam ja?Eva wrote:Marčelo, pitaj mene kaj te zanima, sve lilkove skeniram i podastrijem ti dokaze. Joda ti je neoliberalni plaćenik, Albatros Jastreb, a Red Wolf Ezekial. Ostale i sam znaš. Onaj 912 je Tre.
Guest- Guest
Glumi, a sretan je kao pajcek u cekeru kaj je u središtu trenutno.dzango wrote:Koji ćeš onda kurac na forumu?neoliberalni_placenik wrote:idemo vas par staviti na foe listu pa vam nevidim postove, ovo je vrhunska stvar..
Guest- Guest
Da im se napijemo krvi?Eva wrote:Fali nam friške krvi. Morali bih malo novih nalovit pa sim dovleć, da nam poprave krvnu sliku. Možda kojeg imigranta?dzango wrote:Ih. Pogodi iz prve.Eva wrote:Džango retrodzango wrote:Koji sam ja?Eva wrote:Marčelo, pitaj mene kaj te zanima, sve lilkove skeniram i podastrijem ti dokaze. Joda ti je neoliberalni plaćenik, Albatros Jastreb, a Red Wolf Ezekial. Ostale i sam znaš. Onaj 912 je Tre.
2014-04-19
Dirka se ispod stola.Eva wrote:Glumi, a sretan je kao pajcek u cekeru kaj je u središtu trenutno.dzango wrote:Koji ćeš onda kurac na forumu?neoliberalni_placenik wrote:idemo vas par staviti na foe listu pa vam nevidim postove, ovo je vrhunska stvar..
2014-04-19
A kaj drugo. Moramo nekog prcatdzango wrote:Da im se napijemo krvi?Eva wrote:Fali nam friške krvi. Morali bih malo novih nalovit pa sim dovleć, da nam poprave krvnu sliku. Možda kojeg imigranta?dzango wrote:Ih. Pogodi iz prve.Eva wrote:Džango retrodzango wrote:Koji sam ja?Eva wrote:Marčelo, pitaj mene kaj te zanima, sve lilkove skeniram i podastrijem ti dokaze. Joda ti je neoliberalni plaćenik, Albatros Jastreb, a Red Wolf Ezekial. Ostale i sam znaš. Onaj 912 je Tre.
Guest- Guest
Ne morate, posebno ne ti. Možda planiraš nastaviti karijeru sa starog foruma, ali neće baš ići...Eva wrote:Moramo nekog prcat
Guest- Guest
Horni, kaj se praviš važan? Ja mogu sve kaj hoću.Starhemberg wrote:Ne morate, posebno ne ti. Možda planiraš nastaviti karijeru sa starog foruma, ali neće baš ići...Eva wrote:Moramo nekog prcat
Guest- Guest
ma staviš ignore, i briga te. što se toga tiče niste morali niti iknara banirati.. neka ljudi pišu. klikneš desni click foe, i nema ništa
Guest- Guest
Baš.neoliberalni_placenik wrote:ma staviš ignore, i briga te. što se toga tiče niste morali niti iknara banirati.. neka ljudi pišu. klikneš desni click foe, i nema ništa
Ja ne znam zašto su Tomeka banirali.
Bio je baš simpatičan.
Iknara nema,al ja živim u nadi,da ipak ovdje srešćemo se još.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
meni je on bio na ignore samo lagano ne vidim njegove postove, koda ne postoji
Guest- Guest
Znači kao Macarone na Net hr?neoliberalni_placenik wrote:meni je on bio na ignore samo lagano ne vidim njegove postove, koda ne postoji
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Iknar je baš simpa dečec. Ne kužim poantu foruma ak su sve istomišljenici na njemu. Bolje da kose trave doma ili peglaju Čemu uopće baniranja. To uvijek sam znak slabostialbatros wrote:Baš.neoliberalni_placenik wrote:ma staviš ignore, i briga te. što se toga tiče niste morali niti iknara banirati.. neka ljudi pišu. klikneš desni click foe, i nema ništa
Ja ne znam zašto su Tomeka banirali.
Bio je baš simpatičan.
Iknara nema,al ja živim u nadi,da ipak ovdje srešćemo se još.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Švedska problemi zdravo