Švedska, problemi, zdravo...
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Švedska, problemi, zdravo...
albatros wrote:Tito je taj islamski svijet držao u šaci.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Haha, da malo nespretna formulacija.dzango wrote:albatros wrote:Tito je taj islamski svijet držao u šaci.
Guest- Guest
pa kada je bio divljak kao i oni, pa su se našli..albatros wrote:Tito je taj islamski svijet držao u šaci. Svi su mu se klanjali.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ideološka zaslijepljenost tjera te da pišeš bedastoće.kaja_333 wrote:pa kada je bio divljak kao i oni, pa su se našli..albatros wrote:Tito je taj islamski svijet držao u šaci. Svi su mu se klanjali.
Jugoslavenski diplomati važili su u to doba za najuglednije u svijetu.
Vlatko Velebit,Koča Popović,student sa Sorbone,poliglot,aristokrat i lijep čovjek, Ivo Vejvoda, Veljko Mićunović....Bila je to diplomatska elita.
Bilo je pravilo da se za ambasadore postavljaju ljudi koje je osim intelektualnih sposobnosti krasio i lijep fizički izgled i aristokratski maniri.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
smiješno, ambasadori su bili nepismeni i glupi seljaci koji su se istaknuli u likvidiranju, i mame ako treba za partiju, što je moguće više ideološki zasljepljeni. diplomu su im poklonili a strane jezike su govorili kao mesić obami...ejjjj.heeejjjjjj...hello.....hrvatska..recite mu od kuda sam...albatros wrote:Ideološka zaslijepljenost tjera te da pišeš bedastoće.kaja_333 wrote:pa kada je bio divljak kao i oni, pa su se našli..albatros wrote:Tito je taj islamski svijet držao u šaci. Svi su mu se klanjali.
Vlatko Velebit,Koča Popović,student sa Sorbone,poliglot,aristokrat i lijep čovjek, Ivo Vejvoda, Veljko Mićunović....Bila je to diplomatska elita.
Bilo je pravilo da se za ambasadore postavljaju ljudi koje je osim intelektualnih sposobnosti krasio i lijep fizički izgled i aristokratski maniri.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dawson wrote:Jučer je bilo na nekom srbskom portalu da ih je strah ići kroz RH jer se boje da ih ne zakoljemo :)
Da, hrvati kolju muslimane, potvrdio i đeneral mladić
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
albatros wrote:Sve mi se čini da je čovjek u svakom kutku svijeta bio sigurniji dok je postojala podjela na blokove.dzango wrote:NATO doprinos savremenoj civilizaciji.marcellus wrote:da, sad se već na zapadu češće čuje mula kako zove na molitvu s minareta nego crkvena zvona... no dobro, europa je muslimanska, ameriku preuzeli pederi, treba ići na daleki istok, tamo je budućnost svijeta...
Naročito mi u Jugi.
jebo te,pa mi iz Juge smo bili najsigurniji upravo u zemljama gdje ti danas režu glavu. Libija,Egipat,Alžir....
Bilo je dovoljno pokazati crveni pasoš,a na što bi ti graničar,vojnik,ili policajac nakon što bi se nasmijao ,rekao "A ,Jugozlavja,Tito,OK,OK!"
Da, da, a zato kad si pokazao crveni pasoš u monacu ispratili bi te do granice (sto metara) a kad si ga pokazao u Americi dobio bi dvojicu iz FBI-a za leđima da paze što radiš dok si tamo usput bi te na aerodroumu ispitivali jedno osam sati s lampom u lice. Ali u džamahiriju i burundi si mogo bez vize
2014-04-16
Da,kao Koča Popović ili Vlatko Velebit.kaja_333 wrote:smiješno, ambasadori su bili nepismeni i glupi seljaci
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hahaalbatros wrote:Sve mi se čini da je čovjek u svakom kutku svijeta bio sigurniji dok je postojala podjela na blokove.dzango wrote:NATO doprinos savremenoj civilizaciji.marcellus wrote:da, sad se već na zapadu češće čuje mula kako zove na molitvu s minareta nego crkvena zvona... no dobro, europa je muslimanska, ameriku preuzeli pederi, treba ići na daleki istok, tamo je budućnost svijeta...
Naročito mi u Jugi.
jebo te,pa mi iz Juge smo bili najsigurniji upravo u zemljama gdje ti danas režu glavu. Libija,Egipat,Alžir....
Bilo je dovoljno pokazati crveni pasoš,a na što bi ti graničar,vojnik,ili policajac nakon što bi se nasmijao ,rekao "A ,Jugozlavja,Tito,OK,OK!"
jesi i ti naivan..radikalni islamizam se tek pojavljuje zadnjih par desetljeća.. prije par destljeća muslimani (uglavnom) i nisu bili toliko radikalni..
da je danas tito živ nebi od straha mogao poviriti na kosovo ili bosnu da ga ovi nebi ubili.. iako bi ga vjerojatno srbi 1990 streljali kao čaučeskog
Guest- Guest
2014-04-16
neoliberalni_placenik wrote:tko je ta yoda što ga spominju?
Nihilius, yoda s prošlog foruma. Ne glumataj pišeš isto.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hoćeš reći buržuji?...albatros wrote:Ideološka zaslijepljenost tjera te da pišeš bedastoće.kaja_333 wrote:pa kada je bio divljak kao i oni, pa su se našli..albatros wrote:Tito je taj islamski svijet držao u šaci. Svi su mu se klanjali.
Guest- Guest
Ma ne može biti...Izjasnio se ovdje kao forumaš @aben...marcellus wrote:plaćenik, jesi ti yoda
Guest- Guest
Jel to onaj sto pojma nema o ekonomiji?epikur37 wrote:neoliberalni_placenik wrote:tko je ta yoda što ga spominju?
Stanojko wrote:Jel to onaj sto pojma nema o ekonomiji?epikur37 wrote:neoliberalni_placenik wrote:tko je ta yoda što ga spominju?
E taj, splićo na neoliberalnim steroidima :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neoliberalni_placenik wrote:kako god vi kažete iako neman pojma šta govorite
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Marčelo, pitaj mene kaj te zanima, sve lilkove skeniram i podastrijem ti dokaze. Joda ti je neoliberalni plaćenik, Albatros Jastreb, a Red Wolf Ezekial. Ostale i sam znaš. Onaj 912 je Tre.
Guest- Guest
Btw, di je na ovom forumu zemljopisna karta da se vidi od kud se tko javlja. To ovaj forum ima, zakaj se to ne aktivira, ajmo admini, jel možete to složit?
Last edited by Eva on 2/9/2015, 15:30; edited 1 time in total (Reason for editing : n)
Guest- Guest
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Švedska problemi zdravo