Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
Ground Biscuits wrote:da ne kazemo kukumar na biciklu
Nisam siguran da je on uopće shvatio o čemu je riječ.
Guest- Guest
a jebiga od slinog preseravanja nezna ni kako se zove,kriza identitetaspeare_shaker wrote:Ground Biscuits wrote:da ne kazemo kukumar na biciklu
Nisam siguran da je on uopće shvatio o čemu je riječ.
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:ukratko radi se o nekim zenskinjama koje eto hoce neku avanturu,naime spustaju se u neku spilju,rupu (caves) negdje u zemlji i idu to istraziti,tu naidju na neke cudne spodobe ... i tu nastaje zaplet,sad necu kvariti film
Onda valjda nije napravljen po nekom istinitom događaju? Ili je? No dobro, pogledat ću prvo trailer pa ću onda vidjeti što dalje.
Guest- Guest
sve je više mučitelja životinja...pa što je to? što se to u ljudima zbiva? neki dan na FB ugledam scenu koja me prestravila, bol me probola proz prsa i momentalno mi se od bijesa, jada i nemoći pomračio um.govinda wrote:Mislim da pojedini ovdje seru i jedu govna. Zivotinja predosjeca opasnost, to joj je urodjeni instikt i instiktivno pokusava da izbjegne tu opasnost. Zavezani pas za prugu se muci i osjeca bol i strah. Onaj ko muci zivotinje na ovakav nacin je zapravo serijski ubica u pokusaju, nema hrabrosti da covjeka zaveze za prugu jer je svjestan kazne koja slijedi za to (i taj strah od kazne je ta tanka nit koja ga razdvaja od serijskog ubice). I sad je pitanje samo vremena kada ce kocnica popustiti i kada ce zavezati majku, prijatelja ili slucajnog prolaznika za prugu. Takve osobe treba staviti pod nadzor.
Guest- Guest
ma nema sanse,ne vjerujem da postoje neki zubati kanibali u nekim rupama u zemlji (osim u islamskoj drzavi)speare_shaker wrote:Ground Biscuits wrote:ukratko radi se o nekim zenskinjama koje eto hoce neku avanturu,naime spustaju se u neku spilju,rupu (caves) negdje u zemlji i idu to istraziti,tu naidju na neke cudne spodobe ... i tu nastaje zaplet,sad necu kvariti film
Onda valjda nije napravljen po nekom istinitom događaju? Ili je? No dobro, pogledat ću prvo trailer pa ću onda vidjeti što dalje.
Guest- Guest
Noor wrote:sve je više mučitelja životinja...
Mislim da ovo nije točno. Zapravo sam prilično siguran da to nije točno. Samo je puno više informacija o takvim pojavama nego prije, posebno od popularizacije društvenih mreža.
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:ma nema sanse,ne vjerujem da postoje neki zubati kanibali u nekim rupama u zemlji (osim u islamskoj drzavi)
A tako. To nešto kao oni Morloci u klasiku Time Machine? Je, tu su islamisti nekakav role model, pa čak i arhetip.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:Noor wrote:sve je više mučitelja životinja...
Mislim da ovo nije točno. Zapravo sam prilično siguran da to nije točno. Samo je puno više informacija o takvim pojavama nego prije, posebno od popularizacije društvenih mreža.
moguće, a tim još gore...znači od vajkada rade takve strahote i nikome ništa
Guest- Guest
hm da,jedan od mojih omiljenih filmova Time Machine samo nekako zavrsilo bezveze,ima li nastavak? da kod nekih je valjda obicaj jesti djelove tijela neprijatelja,srce uglavnomspeare_shaker wrote:Ground Biscuits wrote:ma nema sanse,ne vjerujem da postoje neki zubati kanibali u nekim rupama u zemlji (osim u islamskoj drzavi)
A tako. To nešto kao oni Morloci u klasiku Time Machine? Je, tu su islamisti nekakav role model, pa čak i arhetip.
Guest- Guest
Nije se povecao broj mucitelja zivotinja nego je povecana paznja gradjana na te stvari i potreba da se ukaze na mucenje zivotinja plus savremeni mediji koji omogucavaju da takve informacije dopru sto brze i lakse do gradjanstva. Sociopata u svakom drustvu imas isti procenat, nije vezano za naciju, rasu, vjeru, kulturu, stalez..Noor wrote:sve je više mučitelja životinja...pa što je to? što se to u ljudima zbiva? neki dan na FB ugledam scenu koja me prestravila, bol me probola proz prsa i momentalno mi se od bijesa, jada i nemoći pomračio um.govinda wrote:Mislim da pojedini ovdje seru i jedu govna. Zivotinja predosjeca opasnost, to joj je urodjeni instikt i instiktivno pokusava da izbjegne tu opasnost. Zavezani pas za prugu se muci i osjeca bol i strah. Onaj ko muci zivotinje na ovakav nacin je zapravo serijski ubica u pokusaju, nema hrabrosti da covjeka zaveze za prugu jer je svjestan kazne koja slijedi za to (i taj strah od kazne je ta tanka nit koja ga razdvaja od serijskog ubice). I sad je pitanje samo vremena kada ce kocnica popustiti i kada ce zavezati majku, prijatelja ili slucajnog prolaznika za prugu. Takve osobe treba staviti pod nadzor.
2016-11-17
Samo da napomenem, govorimo o mucenju zivotinja pa nema potrebe za nekakvim pokusajima provokacije mene spominjanjem Islama, islamske drzave i kanibala. Ako vec hocete da me isprovocirate uradite to direktno i bez rukavica. Ako nemate muda za takvo nesto, odjebite.
2016-11-17
dobro, isto je i speare primjetio i ok, u pravu ste.govinda wrote:Nije se povecao broj mucitelja zivotinja nego je povecana paznja gradjana na te stvari i potreba da se ukaze na mucenje zivotinja plus savremeni mediji koji omogucavaju da takve informacije dopru sto brze i lakse do gradjanstva. Sociopata u svakom drustvu imas isti procenat, nije vezano za naciju, rasu, vjeru, kulturu, stalez..Noor wrote:sve je više mučitelja životinja...pa što je to? što se to u ljudima zbiva? neki dan na FB ugledam scenu koja me prestravila, bol me probola proz prsa i momentalno mi se od bijesa, jada i nemoći pomračio um.govinda wrote:Mislim da pojedini ovdje seru i jedu govna. Zivotinja predosjeca opasnost, to joj je urodjeni instikt i instiktivno pokusava da izbjegne tu opasnost. Zavezani pas za prugu se muci i osjeca bol i strah. Onaj ko muci zivotinje na ovakav nacin je zapravo serijski ubica u pokusaju, nema hrabrosti da covjeka zaveze za prugu jer je svjestan kazne koja slijedi za to (i taj strah od kazne je ta tanka nit koja ga razdvaja od serijskog ubice). I sad je pitanje samo vremena kada ce kocnica popustiti i kada ce zavezati majku, prijatelja ili slucajnog prolaznika za prugu. Takve osobe treba staviti pod nadzor.
kako god, tu svirepost teško je pojmiti.
Guest- Guest
Noor wrote:moguće, a tim još gore...znači od vajkada rade takve strahote i nikome ništa
Da. I bile su puno raširenije nego danas.
Vidiš da danas čak i jedna Španjolska razmišlja o ukidanju koride koja joj je prije bila ekstremno važna radi turizma.
A osim koride su imali široko rasprostranjene prakse (potpuno bespotrebnih) mučenja (uglavnom iz razloga tradicije i zadovoljstva publike) i drugih životinja npr. magaraca. Da o borbama pasa i ne govorim.
I doslovce pojeo vuk magare, ono nikom ništa.
No, raspoloženje se čak i tamo polako ali sigurno mijenja.
Steven Pinker kaže kako nam sa rastom prosječnog IQ polako ali sigurno raste i empatija ne samo prema drugim ljudima nego i prema životinjama, a ja bih rekao da je to prilično evidentno. Tako da su pojave poput ovakviho kojoj je riječ na temi ipak u prosjeku sve rijeđe.
Guest- Guest
govinda wrote:Samo da napomenem, govorimo o mucenju zivotinja pa nema potrebe za nekakvim pokusajima provokacije mene spominjanjem Islama, islamske drzave i kanibala. Ako vec hocete da me isprovocirate uradite to direktno i bez rukavica. Ako nemate muda za takvo nesto, odjebite.
nema ni potrebe. pričamo o životinjama...prema nikome ništa osobno.
Guest- Guest
Iživljavanje nad životinjama, mučenje i slično nema smisla i to bih vodio pod prekršaj.
Premda je to već i u sferi psihijatrije.
S druge strane pak, vratio bih šinteraj...
Jutros u 6:45, protrčao sam kraj azila za pse u zadru...to je strašno.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Prepoznace se onaj na koga se odnosilo. Ako nastavi sa provokacijama onda cu ga spomenuti imenom i prezimenom to jest nickom i avatarom.Noor wrote:govinda wrote:Samo da napomenem, govorimo o mucenju zivotinja pa nema potrebe za nekakvim pokusajima provokacije mene spominjanjem Islama, islamske drzave i kanibala. Ako vec hocete da me isprovocirate uradite to direktno i bez rukavica. Ako nemate muda za takvo nesto, odjebite.
nema ni potrebe. pričamo o životinjama...prema nikome ništa osobno.
2016-11-17
pazi ovu zivotinju znas li o kojoj se zivotinji radi?epikur37 wrote:Iživljavanje nad životinjama, mučenje i slično nema smisla i to bih vodio pod prekršaj.
Guest- Guest
Mislim da je mucenje zivotinja krivicno djelo u Hrvatskoj, u BiH jeste, za Distrikt i Federaciju znam da je.epikur37 wrote:Iživljavanje nad životinjama, mučenje i slično nema smisla i to bih vodio pod prekršaj.
2016-11-17
Ground Biscuits wrote:pazi ovu zivotinju znas li o kojoj se zivotinji radi?epikur37 wrote:Iživljavanje nad životinjama, mučenje i slično nema smisla i to bih vodio pod prekršaj.
to je mravojed
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
speare_shaker wrote:Noor wrote:moguće, a tim još gore...znači od vajkada rade takve strahote i nikome ništa
Da. I bile su puno raširenije nego danas.
Vidiš da danas čak i jedna Španjolska razmišlja o ukidanju koride koja joj je prije bila ekstremno važna radi turizma.
A osim koride su imali široko rasprostranjene prakse (potpuno bespotrebnih) mučenja (uglavnom iz razloga tradicije i zadovoljstva publike) i drugih životinja npr. magaraca. Da o borbama pasa i ne govorim.
I doslovce pojeo vuk magare, ono nikom ništa.
No, raspoloženje se čak i tamo polako ali sigurno mijenja.
Steven Pinker kaže kako nam sa rastom prosječnog IQ polako ali sigurno raste i empatija ne samo prema drugim ljudima nego i prema životinjama, a ja bih rekao da je to prilično evidentno. Tako da su pojave poput ovakviho kojoj je riječ na temi ipak u prosjeku sve rijeđe.
ne znam zašto zakone ne poslože tako da počinitelj gadno odgovara, da mu nikad više na pamet ne padne ruku podići, a kamo li nešto ovakvo...
Guest- Guest
Ground Biscuits wrote:ima li nastavak? da kod nekih je valjda obicaj jesti djelove tijela neprijatelja,srce uglavnom
Nemam pojma, ali ne vjerujem. Ne vidim kakvu bi svrhu imao nastavak, a riječ je o klasiku snimljenom u vrijeme kada se takve stvari ipak nisu radile i kada novac odnosno zarada nije bila praktički jedino važna kao motiv za snimanje filmova.
Praksa koju spominješ je bila uobičajena u primitivnim društvima i imala je temelj i u njihovim animističkim vjerovanjima, a ove moderne varijacije na tu temu čak nemaju nikakvu religijsku podlogu, barem kad je riječ o službenim tumačenjima, nego je riječ o čistom divljaštvu u funkciji terora odnosno zastrašivanja aktualnih i potencijalnih neprijatelja uz neka neformalna privatna teologijska tumačenja.
Guest- Guest
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Kanada legalizirala oralni sex sa životinjama
» Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
» Ode glava Zoki...
» Zimska služba u ....Brodu.
» NLO IZNAD NAŠIH GLAVA RADE ŠTA HOĆE
» Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
» Ode glava Zoki...
» Zimska služba u ....Brodu.
» NLO IZNAD NAŠIH GLAVA RADE ŠTA HOĆE