Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
japanci kada rade ritualna samoubojstva. izmješani osjećaj sreće i zadovoljstva što će spasiti čast i boli koja prestaje odrubljivanjem glave.Noor wrote:mutava baštarda wrote:kako znaš da nije istina. nitko nije jadikovao u te tri sekunde. možda je jedini osjećaj kojeg su doživili osjećaj zadovoljstva.Noor wrote:govinda wrote:Patnja je dio kazne, to hocu reci. Ali posto smo "civilizirani" pronasli smo nacine kako usmrtiti osudjenika a da se on kao fol ne pati.Noor wrote:
sve je to patnja..ili želiš nešto drugo reći?
kao fol...baš to :)
al ja se referiram na dedin biser, da kod giljotiniranja nije bilo patnje, jer je smrt došla trenutačno...bla bla
to nije istina.
sumnjam, nitko ne želi umrijeti
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ti govoris o samoubistvu, ne vjerujem da je osudjenik na smrt zeljan toliko pogubljenja.mutava baštarda wrote:japanci kada rade ritualna samoubojstva. izmješani osjećaj sreće i zadovoljstva što će spasiti čast i boli koja prestaje odrubljivanjem glave.Noor wrote:mutava baštarda wrote:kako znaš da nije istina. nitko nije jadikovao u te tri sekunde. možda je jedini osjećaj kojeg su doživili osjećaj zadovoljstva.Noor wrote:govinda wrote:
Patnja je dio kazne, to hocu reci. Ali posto smo "civilizirani" pronasli smo nacine kako usmrtiti osudjenika a da se on kao fol ne pati.
al ja se referiram na dedin biser, da kod giljotiniranja nije bilo patnje, jer je smrt došla trenutačno...bla bla
to nije istina.
2016-11-17
mutava baštarda wrote:japanci kada rade ritualna samoubojstva. izmješani osjećaj sreće i zadovoljstva što će spasiti čast i boli koja prestaje odrubljivanjem glave.Noor wrote:mutava baštarda wrote:kako znaš da nije istina. nitko nije jadikovao u te tri sekunde. možda je jedini osjećaj kojeg su doživili osjećaj zadovoljstva.Noor wrote:govinda wrote:
Patnja je dio kazne, to hocu reci. Ali posto smo "civilizirani" pronasli smo nacine kako usmrtiti osudjenika a da se on kao fol ne pati.
to nije istina.
japan je krajnost i njihova šintobudistička načela ne možemo uzimati u korelacije, kao nešto učestalo ili prosječno. to su teške krajnosti.
Guest- Guest
stoji... dodatno ih ubija i odbrojavanje. a kad dođe vrijeme izvršenja kazne onda giljotina izgleda najbolje u usporedbi s strujom, plinom, kemijom, vješalima, kamenovanjem....govinda wrote:Ti govoris o samoubistvu, ne vjerujem da je osudjenik na smrt zeljan toliko pogubljenja.mutava baštarda wrote:japanci kada rade ritualna samoubojstva. izmješani osjećaj sreće i zadovoljstva što će spasiti čast i boli koja prestaje odrubljivanjem glave.Noor wrote:mutava baštarda wrote:kako znaš da nije istina. nitko nije jadikovao u te tri sekunde. možda je jedini osjećaj kojeg su doživili osjećaj zadovoljstva.Noor wrote:
to nije istina.
s tim da i japanac kad nešto zajebe osuđen je samoubosjtvo... bar nekad bio....
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
dođi u jebeni zagreb. iznajmi ili kupi stan.Pinochet wrote:otvaraju se i na jugu turističke, i tema nije sjever hrvatske nego ZG. jug donese državi 10 milijardi €deviza, a deficit Zagreba je oko 7milijardi €veber wrote:jedeš govna.Pinochet wrote:Centralizacija i visoki porezi(od kojih profitira samo ZG) su stvorili siromaštvo u ostatku RH, pa ono osiromašeni ljudi rade svašta. Treba napraviti zid oko ZGa da kao rak ne siše ostatak Hrvatskedebotoijusto wrote:za par godina u saboru ce raspravljati o podizanju zida prema slavoniji
doseli se u zg. tko ti brani.
ali jebga treba delat u zegeju, nema mamice i višenja na maminoj sisi s 35.
da ima posla u dalmaciji odmah bi se odselio, ali nema. jebenu građevinsku nemreš izvadit ispod 1g, svi su na nekoj fiesti a i fjaka ih lovi često.
kaj misliš zašto se firme otvaraju na sjeveru hrvatske, a ne na jugu?
sjever hrvatske su vrijedni ljudi, koji rade za 3000kuna u tvornicama , da bi uhljebi 100km južnije u ZGu lupali pečate za 1000€
treće, "delat u ZGu", jbt ove godine sa menom ekipa iz ZGa na druženju, svi rade na državnoj sisi, i govore kako im je najteži posao prebaciti nogu sa jedne stolice na drugu kada uđe šef, i da mrze index.hr jer non stop pišu članke protiv uhljeba
kreni u posao.
ne cvili kod mame kako ti je teško...
2014-12-30
Ne pise u clanku jel vlakovodja odradio alkotestiranje.
dijagram-
2015-08-09
Da lokalni rodjo tih sredina uz podršku maloumnih idiota oboljelih od stockholmskog sindroma ne tjera sve bolje subjekte u Zagreb, možda bi bilo nešto posla i u tim vukojebinama. Ali za tako nešto valjda treba proći još tri-četiri stupnja jebene evolucije...
Brain32-
2014-04-15
Noor wrote:
to nije istina.
protiv duševne boli popiješ paracetamol, isti dijelovi mozga koji stvaraju osjećaj fizičke boli stvaraju i osjećaj emocijonalne boli
ili možeš negirati biološku osnovu čovjeka
Guest- Guest
Da bi Zemlja opstala, da bi život na njoj opstao, ljudska populacija će morati biti smanjena do te mjere da više neće utjecati na cijeli planet...
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:pa zar svijest da će ti odrubit glavu i sve pripreme za sam taj čin nisu patnja?
Naravno. Samo iščekivanje tog čina predstavlja i ne tako bezazlenu patnju.
Guest- Guest
red wolf wrote:Da bi Zemlja opstala, da bi život na njoj opstao, ljudska populacija će morati biti smanjena do te mjere da više neće utjecati na cijeli planet...
Drugim riječima, treba čovječanstvo vratiti na razinu malog broja prvobitnih zajednica koje su slabo ili nikako međusobno povezane.
Meni su inače u osnovnoj školi neke učiteljice i učitelji tumačili kako je takva vrsta organizacije ljudskih zajednica najpoželjnija jer je najbliža najplemenitijim komunističkim idealima. Dakle, tvoja ideja baš i nije posebno orginalna.
Guest- Guest
Da. To je dobro za novi početak.speare_shaker wrote:red wolf wrote:Da bi Zemlja opstala, da bi život na njoj opstao, ljudska populacija će morati biti smanjena do te mjere da više neće utjecati na cijeli planet...
Drugim riječima, treba čovječanstvo vratiti na razinu malog broja prvobitnih zajednica koje su slabo ili nikako međusobno povezane.
Meni su inače u osnovnoj školi neke učiteljice i učitelji tumačili kako je takva vrsta organizacije ljudskih zajednica najpoželjnija jer je najbliža najplemenitijim komunističkim idealima. Dakle, tvoja ideja baš i nije posebno orginalna.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Da bi Zemlja opstala, da bi život na njoj opstao, ljudska populacija će morati biti smanjena do te mjere da više neće utjecati na cijeli planet...
Brain32-
2014-04-15
Ovo je tako točno, da ni sam ne znaš koliko je to točno...Brain32 wrote:red wolf wrote:Da bi Zemlja opstala, da bi život na njoj opstao, ljudska populacija će morati biti smanjena do te mjere da više neće utjecati na cijeli planet...
red wolf-
2016-02-10
Shvatite jednu stvar...Zemlja je bitna...Život na njoj je bitan...Ne vi ljudi...
red wolf-
2016-02-10
speare_shaker wrote:Noor wrote:pa zar svijest da će ti odrubit glavu i sve pripreme za sam taj čin nisu patnja?
pas zna da dolazi vlak i isčekuje takav svršetak?
mislim da psu nedostaju dijelovi mozga koji čovjeku daju takve sposobnosti svijesti, percepcije i ineteligencije
Guest- Guest
Da.deda wrote:speare_shaker wrote:Noor wrote:pa zar svijest da će ti odrubit glavu i sve pripreme za sam taj čin nisu patnja?
pas zna da dolazi vlak i isčekuje takav svršetak?
mislim da psu nedostaju dijelovi mozga koji čovjeku daju takve sposobnosti svijesti, percepcije i ineteligencije
red wolf-
2016-02-10
Ljudi su postali bezosjećajni smrad...
red wolf-
2016-02-10
Guest- Guest
Kad ti se stan ( zasmrdi )...Provjetriš ga....
red wolf-
2016-02-10
deda wrote:pas zna da dolazi vlak i isčekuje takav svršetak?
Govorio sam o patnji čovjeka koji je u iščekivanju da mu se oštrica giljotine spusti na vrat.
Guest- Guest
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kanada legalizirala oralni sex sa životinjama
» Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
» Ode glava Zoki...
» Zimska služba u ....Brodu.
» NLO IZNAD NAŠIH GLAVA RADE ŠTA HOĆE
» Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
» Ode glava Zoki...
» Zimska služba u ....Brodu.
» NLO IZNAD NAŠIH GLAVA RADE ŠTA HOĆE