NLO IZNAD NAŠIH GLAVA RADE ŠTA HOĆE
Page 1 of 1
NLO IZNAD NAŠIH GLAVA RADE ŠTA HOĆE
https://www.kurir.rs/planeta/3650019/bivsi-direktor-nacionalne-obavestajne-agencije-retklif-nlo-necujno-probijaju-zvucni-zid
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: NLO IZNAD NAŠIH GLAVA RADE ŠTA HOĆE
A šta da ti kažem ?
Odavno mi se ne prate te teme. Detaljno su mi poznate. To leti okolo. A štaš. Imaju par stoljeća napredniju tehnologiju
Odavno mi se ne prate te teme. Detaljno su mi poznate. To leti okolo. A štaš. Imaju par stoljeća napredniju tehnologiju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Prvo neke pojmove astronomske moraš razjasniti , recimo kad ja kažem general galaktičke federacije....recimo riječ galakička.
To je galaksija. Pa vi niste na rubu galaksije nego ipak di je prometno.
I da ne bi mi a to je ta galaktička federacija šta je unija miroljubivi svjetova radi planete Zemlje zaratili ko i Kina i Amerika oko Tajvana pa počeli nuklearni rat do istrijebljenja e onda šta ?
Šta ćemo onda ?
Dogovor.
Nema direktne invazije nego iza kulisa borba dobra i zla za ljudske umove tj oćel rasa postat pozitivna pa se pridružit gf il će postat negativna pa neće nego ovim drugima.
Mala napomena : sjetimo se riječi general u mojoj tituli general galaktičke federacije.
Ok
Šta ćemo sad ?
To je galaksija. Pa vi niste na rubu galaksije nego ipak di je prometno.
I da ne bi mi a to je ta galaktička federacija šta je unija miroljubivi svjetova radi planete Zemlje zaratili ko i Kina i Amerika oko Tajvana pa počeli nuklearni rat do istrijebljenja e onda šta ?
Šta ćemo onda ?
Dogovor.
Nema direktne invazije nego iza kulisa borba dobra i zla za ljudske umove tj oćel rasa postat pozitivna pa se pridružit gf il će postat negativna pa neće nego ovim drugima.
Mala napomena : sjetimo se riječi general u mojoj tituli general galaktičke federacije.
Ok
Šta ćemo sad ?
2014-04-11
Neće da idu direktno jer postoji taj dogovor između negativnih i pozitivnih da nitko neće radit otvorenu vojnu invaziju na Tajvan da se ne bi Kina i Amerika nuklernim ratom uništile između sebe zbog jednog otočića.
Namjerno pričam to kroz priču o Tajvanu i Kini i Americi s druge strane jer tako imate sliku.
I onda oni lete. Skrivečki.
Namjerno pričam to kroz priču o Tajvanu i Kini i Americi s druge strane jer tako imate sliku.
I onda oni lete. Skrivečki.
2014-04-11
baš čitam od Jacques Vallea, passport to magonia (ufo's, folklore, and parallel worlds)
Similar topics
» Policajci mlate migrante i pucaju im iznad glava
» Ode glava Zoki...
» A IZNAD NEW YORKA? Šefik tvrdi da njegovi vojnici nikad nisu bili iznad Beograda
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
» Ode glava Zoki...
» A IZNAD NEW YORKA? Šefik tvrdi da njegovi vojnici nikad nisu bili iznad Beograda
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Frilensere boli glava zbog dugova od 20.000 €
Page 1 of 1