Što mislite o forumašu/forumašici
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Što mislite o forumašu/forumašici
Znas li ti ili netko gdje je dya?Maria wrote:još sam fali dya :)metilda wrote:Mariu sam susrela tek ovdje nakratko na religiji i slažemo se na denkverbotu.. ali Mativku znam i sa starog foruma - daleko najdobrodušnije, najljubaznije i najvelikodušnije stvorenje na svim forumima proizašlim iz iskonovog foruma..
Guest- Guest
Victor&Victoria wrote:Tesko da je ista ljigavije i sluzavije od sekspir-metilde ikada gmizalo i puzalo virtualnim prostorom.
što Kicinjo misli o ovakvom iskazivanju osjećaja?
Guest- Guest
zali se adminu. nek me banira. to je ustaskom dvospolcu sekspir-metiljava i cilj.Dream Master wrote:zachatali ste mi temu!
Guest- Guest
ju ken du et,put jor bek intu etVictor&Victoria wrote:Let's make Kultne stvari great again!
2014-04-14
yes, I can!Winter is coming wrote:ju ken du et,put jor bek intu etVictor&Victoria wrote:Let's make Kultne stvari great again!
Guest- Guest
bilo je pametnih ljudi i komentara , fotomontaža i slično..ljubavi mržnje kao u svakoj zajednici...sa Dyjom sam jedno vrijeme razmjenjivala informacije oko našeg posla, uvijek je bila spremna pomoći, jer sam ja još bila početnica, onda smo se vremenom izgubile, žao mi je zbog toga.)Victor&Victoria wrote:Ah meraka...
Maria- Posts : 519
2016-09-20
da, ali brzina kojom su tamo nicale teme i ispisivale se stranice nije mi bila dostizna, cak ni za prelistavanje. pogotovo sto je meni sve naopacke zbog time-zones.
dya se prestala pojavljivati pred raspad net.hr-ovog foruma. mozda jednostavno nije zeljela biti dio te kataklizme...
dya se prestala pojavljivati pred raspad net.hr-ovog foruma. mozda jednostavno nije zeljela biti dio te kataklizme...
Guest- Guest
ja se ne sjecam te dye
2014-04-14
kako se ne sjecas? jesi li lijecio headache mozambique style?
Guest- Guest
a forum se kvario, nestalo smajlića, ljudi gubili volju, shvatili da je fajront:)Victor&Victoria wrote:da, ali brzina kojom su tamo nicale teme i ispisivale se stranice nije mi bila dostizna, cak ni za prelistavanje. pogotovo sto je meni sve naopacke zbog time-zones.
Maria- Posts : 519
2016-09-20
a kad su svi izmjenjali nikoveVictor&Victoria wrote:kako se ne sjecas? jesi li lijecio headache mozambique style?
2014-04-14
a vidi ovog. ka urica, e!Maria wrote:a forum se kvario, nestalo smajlića, ljudi gubili volju, shvatili da je fajront:)Victor&Victoria wrote:da, ali brzina kojom su tamo nicale teme i ispisivale se stranice nije mi bila dostizna, cak ni za prelistavanje. pogotovo sto je meni sve naopacke zbog time-zones.
Guest- Guest
koliko sam ih ja tek izmijenjala u ilegali... mislim da dya tu ne pise, ali moguce da se varam.Winter is coming wrote:a kad su svi izmjenjali nikoveVictor&Victoria wrote:kako se ne sjecas? jesi li lijecio headache mozambique style?
Guest- Guest
ko ce ga znat
2014-04-14
Victor&Victoria wrote:zali se adminu. nek me banira. to je ustaskom dvospolcu sekspir-metiljava i cilj.Dream Master wrote:zachatali ste mi temu!
ma ženo božja, kako ti nije jasno da je meni sasvim svejedno jesi li ti ovdje ili ne... provociraš nas na sve moguće načine i na osobnoj razini i ja se nisam žalila Kicu na tvoj nick iako si ti to očekivala... sada ovo pišem tek da potvrdim staru narodnu izreku - kas dirneš govno govno smrdi...
Guest- Guest
Gdje je silent bob/acid drinker? i maria iz Zadra .. hm .. cat_claw itd.
Guest- Guest
Dream Master wrote:Gdje je silent bob/acid drinker? i maria iz Zadra .. hm .. cat_claw itd.
Cat je na kultnixima
http://kultnix.forumcroatian.com/
Guest- Guest
tu smo zasticeni privatnoscuWinter is coming wrote:ko ce ga znat
Guest- Guest
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sretan rođ. dragom forumašu
» Jel vi mislite da je on lud?
» što mislite tko će
» kaj mislite....