Što mislite o forumašu/forumašici
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Što mislite o forumašu/forumašici
bio je kul dok je bio acid_drinker, kasnije malo počeo zajebavati, ali dobar zna biti.
Jolie?
Jolie?
Guest- Guest
a čuj ovu dvojicu stalkera,još se družite?pa bio sam puno gori kao acid nego bob,s godinama je oštrica otupila,vi ste mi bili dobri na time machine,posle se malo pogubili.. :bagonhead:
mortal-joint?
mortal-joint?
jack_reacher-
2014-04-14
Čojek kratkog fitilja - poštenjacina
Neoiliberalni_Plaćenik
Neoiliberalni_Plaćenik
Last edited by bogomdani on 3/9/2015, 17:13; edited 1 time in total (Reason for editing : ziuoo)
Guest- Guest
Kylie Minogue, to mi prva asocijacija. Nažalost ne poznajem je da bih nekaj napisala.
No, evo jedne koju poznam
Kaja
No, evo jedne koju poznam
Kaja
Last edited by Eva on 4/9/2015, 11:41; edited 1 time in total (Reason for editing : ,)
Guest- Guest
nisam nikad volio psihoprofiliranje drugih ljudi mada sam prisiljen to raditi da bih se znao postaviti,ali nisam nikad to radio ocigledno kao na starom forumu neki,dodje pa otvori neku temu o nekom kurcu npr ljubomora ili neposesivno dijeljenje tako neke sjebane stvari,ma mislim se u sebi jebite si mater sa takvim temama,to sve treba odjebati i kad ih odjebes osjecas se bolje
2014-04-14
medo is back,sve u redu dok ti ne zaspamaš sa svojim slikama i\ili spotovima..medolino_zg wrote:
ma mislim se u sebi jebite si mater sa takvim temama,to sve treba odjebati i kad ih odjebes osjecas se bolje
jack_reacher-
2014-04-14
Zanimljivo da danima nitko ne želi Evu komentirati. Rekla bih, dominantna osoba
Megi
Megi
Guest- Guest
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sretan rođ. dragom forumašu
» Jel vi mislite da je on lud?
» što mislite tko će