Što mislite o forumašu/forumašici
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Što mislite o forumašu/forumašici
dobro cheljade,prava korejkabogomdani wrote:nas forumski Udbaš...dobar covjek..
Roza Svinjica...
neznam koga bi,svi su bili,moze ona maria
2014-04-14
nema vise Cvinjice...Winter is coming wrote:dobro cheljade,prava korejkabogomdani wrote:nas forumski Udbaš...dobar covjek..
Roza Svinjica...
neznam koga bi,svi su bili,moze ona maria
Guest- Guest
nema na forumu
2014-04-14
pa ima ih dosta, mogu ti cijelu listu sastaviti. reci da.Winter is coming wrote:
neznam koga bi,svi su bili
Guest- Guest
Kao da si rekao. Dakle, da krenemo! Npr. Piglet. Onaj koji ima donkihotovski avatar. Koji mu je prijasnji nick s net.hr-a? Zanimljivo da nitko ne pita ni za njega, ni za staniviti broj drugih nickova... Ali ih je zivo zanimao moj nick i online status.
Lista se nastavlja. The show must go on.
Lista se nastavlja. The show must go on.
Guest- Guest
pa rekao sam "maria"
2014-04-14
Rekla sam Piglet.
Inace, mare je najcovjecnija zena na forumu i sire.
Inace, mare je najcovjecnija zena na forumu i sire.
Guest- Guest
piglet je neki novi forumas tako da neznam stvarno sta bi rekao za njega,pipl previse mjenjaju nikove pa se pogubis,neznas ko je ko,bojim se gurat u pogresnom smjeru
2014-04-14
hvala dudette, ja ne mogu komentirati , nikog ne znam :)
tebe nešto malo sa bivšeg foruma, nekako si došla, kad sam ja odlazila, ali dojam osobe koja nigdje nije nezamijećena.)
tebe nešto malo sa bivšeg foruma, nekako si došla, kad sam ja odlazila, ali dojam osobe koja nigdje nije nezamijećena.)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
ovdje me naprosto o-b-o-z-a-v-a-j-u.Maria wrote:hvala dudette, ja ne mogu komentirati , nikog ne znam :)
Guest- Guest
u davno je bilo kad sam tamo pisala..i više sam bila u prolazu..tako da nikad nisam osjetila onu "kultnu" atmosferu ...zapravo ja se nigdje ne osjećam onako "domaće" ...par ljudi iz one stare ekipe bi mogli vratiti slavne dane:)
A sad sam se sjetila tko bi ti mogla biti.)
2016-09-20
pametnicaMaria wrote:u davno je bilo kad sam tamo pisala..i više sam bila u prolazu..tako da nikad nisam osjetila onu "kultnu" atmosferu ...zapravo ja se nigdje ne osjećam onako "domaće" ...par ljudi iz one stare ekipe bi mogli vratiti slavne dane:)
e, vidis, ja sam tebe bas tamo zamijetila. kultne sam (uglavnom) citala ujutro prije posla uz kavu i znala se dobro nasmijati. dugo sam bila sramezljiva.
Guest- Guest
Mariu sam susrela tek ovdje nakratko na religiji i slažemo se na denkverbotu.. ali Mativku znam i sa starog foruma - daleko najdobrodušnije, najljubaznije i najvelikodušnije stvorenje na svim forumima proizašlim iz iskonovog foruma..
Guest- Guest
još sam fali dya :)metilda wrote:Mariu sam susrela tek ovdje nakratko na religiji i slažemo se na denkverbotu.. ali Mativku znam i sa starog foruma - daleko najdobrodušnije, najljubaznije i najvelikodušnije stvorenje na svim forumima proizašlim iz iskonovog foruma..
2016-09-20
Mislila sam knjigovodstveno, za Matu si lijepo rekla, baš kako zaslužuje, samo ću još dodati da je i vrlo zanimljiva, te niti koje ona raspreda su tako fine da te jednostavno miluju :) zbog nje sam se i vratila /smiješna forumska riječ .)
2016-09-20
s Dyom sam se jako dobro slagala a dugo nisam znala da se bavi knjigovodstvom.. kao i ja ona je valjda trebala odmak od tog tereta pa se bavila svim drugim stvarima.. ja sam se preporodila otkad se ne bavim računovodstvenim knjigama... a Mativka.. Mativka je dobri duh foruma.. čim se može sporazumjeti s Abenom
Guest- Guest
Tesko da je ista ljigavije i sluzavije od sekspir-metilde ikada gmizalo i puzalo virtualnim prostorom.
Guest- Guest
Znas li ti ili netko gdje je dya?Maria wrote:još sam fali dya :)metilda wrote:Mariu sam susrela tek ovdje nakratko na religiji i slažemo se na denkverbotu.. ali Mativku znam i sa starog foruma - daleko najdobrodušnije, najljubaznije i najvelikodušnije stvorenje na svim forumima proizašlim iz iskonovog foruma..
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sretan rođ. dragom forumašu
» Jel vi mislite da je on lud?
» što mislite tko će
» kaj mislite....
» Sta mislite da
» Jel vi mislite da je on lud?
» što mislite tko će
» kaj mislite....
» Sta mislite da