obvezni vojni rok
Page 6 of 25
Page 6 of 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
obvezni vojni rok
Re: obvezni vojni rok
dok ispred mene ne budu djeca Plenkovića, Kolinde, Haženkovića i drugih HDzovih(SDP itd) uhljeba i tajkuna eto ,ako oni budu išli u vojsku, ja idem dobrovoljno.vili40 wrote:ja sam odslužio dvije vojske i odslužit ću još toliko pod uvjetom da ovaj put idu svi političari i sva uhljebljena bagra.To je ionako samo njihova država po njihovoj mjeri pa je sad nek i brane.
ako oni budu svi imali "anemiu minor" zaboravi..
Guest- Guest
mislis jna?, ja nisam ni jedno od nabrojanih ni ne nabrojanih ako dodas madjare shiptare gorance vlahe i ne znam koje nac manjine, tako da to nije bila moja vojska, pleme nema vojsku niti sluzi i jednu,Noor wrote:a čija je to vojska bila? u nju su išli svi..slovenci, hrvati, srbi, bosanci, crnogorci i makedonci.Leviathan2 wrote:kakve ima veze nesposobnost sa ne sluzenjem necije vojskeNoor wrote:Leviathan2 wrote:ja nisam sluzio jna, :Dpismejker wrote:
Ajd brate,ne glumi sad neku velicinu.,..svi su,pa i ti bili kush u staroj jna..mogu mislit da si im se bas kurcio..na kraju krajeva,kad si dosao doma ,naucio si postivati roditelje..
roditelje sam naucio postivati zbog njih samih ne zbog toga sto me netko naucio :D
iako sam sa 14 godina otkazao poslusnost ocu i plemenu i dalje sam imao veliko postovanje spram njih, medjutim i oni su imali za mene tako da nisu bas radili probleme oko mog izbora i sa 22 sam se vratio u pleme, sam bez da je netko vrsio pritisak na mene, zavrsio obuku za lovca i stavio se na raspolaganje plemenu,
šta si bio i ti nesposoban?
jedino sto je netko iz plemena sluzio nekoj vojsci je iz drugog rata kad su ustase uhvatili nekoliko mladaca i obukli ih te su svi izginuli negdje oko kostajnice i partizani isto ulovili jednog mladica koji je za cudo prezivio 3 godine rata iako je bio gluh od rodjenja, ali ni oni nisu bili rodjeni clanovi plemena nego priruzeni,
Nikakva pogreška, samo primjer, sama ideja o vojsci je spinovanje vezano za dizanje tenzija kao i plenkijev odlazak u Kijev i prijetnje rusiji, te vjerojatno neko pokrivanje jer u Nato ne dajemo onoliko koliko smo se obvezali ugovorom.kolerik wrote:asilovski wrote:nije to poanta već da Miha koji se borio za ovaj narod i "državu" nema za lijek a uhljebi i lopovi dobijaju milijune, uzmi samo Čobija čovjek je doslovce ukrao 40 mil. kn drukao Sanadera "gulio krumpire" i sada uživa sa mil. i svima je to normalno to je tek zastrašujućekolerik wrote:Leviathan2 wrote:asila je u pravu
sta ima miha od svog jebenog ratovanja, dok su se drugi debelo uhljebili i potkozili on ne moze ni usrani ljek za srce da si priusti, a primjera mali milion,
miha se nije borio za plenkovica, borio se za sebe, svoje, svoju kucu i zivot. Da nije, zaklali bi ga. Da nije sluzio, pretpostavljam da bi mu sanse za prezivljavale bile na minimumu. Nadam se da ce se situacija sa lijekom covjeku pod hitno rijesiti.
A plenki bi ionako bio u Londonu, jebalo bi mu se zivo, nista novo...
Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.
Jos nisam nikada nikoga cuo da je isao u rat zbog Tudjmana ili Suska.
Uvodjenje vanjskog argumenta, logicka pogreska. Nadam se da se ne bavis odvjetnistvom :)
Drugo ti sudjelovanjem u ovako čemu sada zapravo daješ za pravo svim tim lopovima koji su preuzeli državu, braniš ovakav lopovski nakaradni sustav a da ne gopvorim da uvođenje vojske predlaže Kolinda koju u biti boli pička za ikoga osim za sebe i Mamića i koja ne vidi ništa loše što hrvati masovno sele iz ovog batustana i koja želi produžiti poreznu zastaru na 15 godina
Kermit-
2014-04-17
vili40 wrote:norka,raskrinkali su te da se pališ na uniformu
aha, pun ormar ih imam :D
Guest- Guest
Pa za to mi netreba vojska.kolerik wrote:
Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
asilovski wrote:Nikakva pogreška, samo primjer, sama ideja o vojsci je spinovanje vezano za dizanje tenzija kao i plenkijev odlazak u Kijev i prijetnje rusiji, te vjerojatno neko pokrivanje jer u Nato ne dajemo onoliko koliko smo se obvezali ugovorom.kolerik wrote:asilovski wrote:nije to poanta već da Miha koji se borio za ovaj narod i "državu" nema za lijek a uhljebi i lopovi dobijaju milijune, uzmi samo Čobija čovjek je doslovce ukrao 40 mil. kn drukao Sanadera "gulio krumpire" i sada uživa sa mil. i svima je to normalno to je tek zastrašujućekolerik wrote:Leviathan2 wrote:asila je u pravu
sta ima miha od svog jebenog ratovanja, dok su se drugi debelo uhljebili i potkozili on ne moze ni usrani ljek za srce da si priusti, a primjera mali milion,
miha se nije borio za plenkovica, borio se za sebe, svoje, svoju kucu i zivot. Da nije, zaklali bi ga. Da nije sluzio, pretpostavljam da bi mu sanse za prezivljavale bile na minimumu. Nadam se da ce se situacija sa lijekom covjeku pod hitno rijesiti.
A plenki bi ionako bio u Londonu, jebalo bi mu se zivo, nista novo...
Jos nisam nikada nikoga cuo da je isao u rat zbog Tudjmana ili Suska.
Uvodjenje vanjskog argumenta, logicka pogreska. Nadam se da se ne bavis odvjetnistvom :)
Drugo ti sudjelovanjem u ovako čemu sada zapravo daješ za pravo svim tim lopovima koji su preuzeli državu, braniš ovakav lopovski nakaradni sustav a da ne gopvorim da uvođenje vojske predlaže Kolinda koju u biti boli pička za ikoga osim za sebe i Mamića i koja ne vidi ništa loše što hrvati masovno sele iz ovog batustana i koja želi produžiti poreznu zastaru na 15 godina
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:mislis jna?, ja nisam ni jedno od nabrojanih ni ne nabrojanih ako dodas madjare shiptare gorance vlahe i ne znam koje nac manjine, tako da to nije bila moja vojska, pleme nema vojsku niti sluzi i jednu,Noor wrote:a čija je to vojska bila? u nju su išli svi..slovenci, hrvati, srbi, bosanci, crnogorci i makedonci.Leviathan2 wrote:kakve ima veze nesposobnost sa ne sluzenjem necije vojskeNoor wrote:Leviathan2 wrote:
ja nisam sluzio jna, :D
roditelje sam naucio postivati zbog njih samih ne zbog toga sto me netko naucio :D
iako sam sa 14 godina otkazao poslusnost ocu i plemenu i dalje sam imao veliko postovanje spram njih, medjutim i oni su imali za mene tako da nisu bas radili probleme oko mog izbora i sa 22 sam se vratio u pleme, sam bez da je netko vrsio pritisak na mene, zavrsio obuku za lovca i stavio se na raspolaganje plemenu,
jedino sto je netko iz plemena sluzio nekoj vojsci je iz drugog rata kad su ustase uhvatili nekoliko mladaca i obukli ih te su svi izginuli negdje oko kostajnice i partizani isto ulovili jednog mladica koji je za cudo prezivio 3 godine rata iako je bio gluh od rodjenja, ali ni oni nisu bili rodjeni clanovi plemena nego priruzeni,
a što si im odgovorio kad si dobio poziv? ili ni to nisi dobio? :)
Guest- Guest
XXXRayMabus wrote:Pa za to mi netreba vojska.kolerik wrote:
Kermit-
2014-04-17
Ima logike jer u obzir ne bi dolazil netko tko ne ispunjava uvjeta, ali od onih koji ispunjavaju, prednost imaju oni koj su odslužili.RayMabus wrote:U biti nema logike jer njima trebaju kandidati koji imaju neke kvalitete odslužili vojni rok ili ne ...šta ce mu netko tko mu neodgovara za taj posao a odslužio je vojni rok ?Regoč wrote:Ima logike, poticaj za vojni rok, upast ćeš u Euroherc. Ako ne budeš, Euroherc neće osiguravati ništa državno.RayMabus wrote:To ti nema logike , nebrani vojska privatnu firmu nego državu ....zato sam i rekao samo državne službe.Regoč wrote:Nemaju ništa. Ali država uvjetuje da će raditi samo s onima tko daje prednost dragovoljnim služiteljima. Pa ako ne planiraš poslovati s državom, zapošljavaj koga hoćeš. Ali u tom slučaju, ako si hotel, ne možeš ugostiti predsjednika ili organizirati seminar za nastavnike fizike. Niti će država kupovati tvoju mineralnu vodu, niti ćeš graditi prugu Dubrovnik - Cavtat.RayMabus wrote:
Zašto privatne ? Šta one imaju s time. Dovoljno i državne. Samo državne.
RayMabus wrote:Pa za to mi netreba vojska.kolerik wrote:Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.
Jel' znaš letjeti?
Guest- Guest
RayMabus wrote:Pa za to mi netreba vojska.kolerik wrote:
tele...pa trebaš bit organiziran :D
ti ćeš zazidati prozore i vrata i to je to, a?..hehe
Guest- Guest
pa točno to ,ako mislite da HDZ želi braniti državu, onda mogu riješiti problem u roku dvije godine.RayMabus wrote:Pa za to mi netreba vojska.kolerik wrote:
Mogu prestati krast prije svega, pa će ostati dio mladih u državi.
Ili umjesto planiranih 20 000 lupača pečata što će ih zaposliti, mogu zaposliti 20 000 novih vojnika profesionalaca.
I dodati još 1milijardu godišnje za opremu, ako su digli proračun za 7milijardi kuna, samo ove godine.. pazi 7 jebenih milijardi kuna.. mogu svake godine 1milijardu kuna za vojnu opremu.. kroz par godina mogu nabaviti dronove, avijaciju, protu zračnu obranu, imati 30 -40 000 profi vojnika, i neće vas nitko dirati.
Guest- Guest
speare_shaker wrote:RayMabus wrote:Pa za to mi netreba vojska.kolerik wrote:Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.
Jel' znaš letjeti?
poslije gajbe crnog karlovačkog...ko avion :D
Guest- Guest
Svi su u avjaciji profi vojska i tamo su ti svi s cinovima tj u avijaciji nepostoji rod ročnik.speare_shaker wrote:RayMabus wrote:Pa za to mi netreba vojska.kolerik wrote:Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.
Jel' znaš letjeti?
Jedina grana vojske gdje nema ročnika i svi su profi i svi imaju cinove.
2014-04-11
Jeste drugarice Noorka i Vi ste jugoslovenkaNoor wrote:hehe, levi angažovao asilu :Dasilovski wrote:Jugoslovenska drugarice NoorkaNoor wrote:a čija je to vojska bila? u nju su išli svi..slovenci, hrvati, srbi, bosanci, crnogorci i makedonci.Leviathan2 wrote:kakve ima veze nesposobnost sa ne sluzenjem necije vojskeNoor wrote:
znam druže asilovski, i u tu vojsku su išli svi (vojno sposobni) nabrojani, a bome i jugosloveni i jugoslaveni.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:sama ideja o vojsci je spinovanje vezano za dizanje tenzija kao i plenkijev odlazak u Kijev i prijetnje rusiji, te vjerojatno neko pokrivanje jer u Nato ne dajemo onoliko koliko smo se obvezali ugovorom.
Neću reći da nema i toga, no, planiranje vojnog roka je prije svega zbog toga da se omogući brzo narastanje snaga dovoljno osposobljenih snaga koji će čuvati bokove i leđa profesionalnim vojnicima kada ovi krenu u ratni obračun sa RS entitetom u BiH.
Guest- Guest
zast tebe to toliko zanima?Noor wrote:Leviathan2 wrote:mislis jna?, ja nisam ni jedno od nabrojanih ni ne nabrojanih ako dodas madjare shiptare gorance vlahe i ne znam koje nac manjine, tako da to nije bila moja vojska, pleme nema vojsku niti sluzi i jednu,Noor wrote:a čija je to vojska bila? u nju su išli svi..slovenci, hrvati, srbi, bosanci, crnogorci i makedonci.Leviathan2 wrote:kakve ima veze nesposobnost sa ne sluzenjem necije vojskeNoor wrote:
a što si im odgovorio kad si dobio poziv? ili ni to nisi dobio? :)
Smiješno.speare_shaker wrote:asilovski wrote:sama ideja o vojsci je spinovanje vezano za dizanje tenzija kao i plenkijev odlazak u Kijev i prijetnje rusiji, te vjerojatno neko pokrivanje jer u Nato ne dajemo onoliko koliko smo se obvezali ugovorom.
Neću reći da nema i toga, no, planiranje vojnog roka je prije svega zbog toga da se omogući brzo narastanje snaga dovoljno osposobljenih snaga koji će čuvati bokove i leđa profesionalnim vojnicima kada ovi krenu u ratni obračun sa RS entitetom u BiH.
2014-04-11
RayMabus wrote:Jedina grana vojske gdje nema ročnika i svi su profi i svi imaju cinove.
Civilni majstori i mehaničari nemaju, a bez njih nema ni zrakoplovstva, dakle i oni su neizostavni dio sustava. Inače si ako se dobro sjećam branio nabavku Gripena, a kod njih je predviđeno da ih može održavati i rezervni sastav vojske, doduše švedske.
Guest- Guest
Page 6 of 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Similar topics
» Vraca se obvezni vojni rok?!
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
» Obvezni vojni rok – glupa ideja neukih političara
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» HDZ uvodi vojni rok
» Longi vojni rok
Page 6 of 25