ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

obvezni vojni rok

Page 6 of 25 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Next

Go down

obvezni vojni rok

obvezni vojni rok - Page 6 Vote_lcap53%obvezni vojni rok - Page 6 Vote_rcap 53% 
[ 19 ]
obvezni vojni rok - Page 6 Vote_lcap47%obvezni vojni rok - Page 6 Vote_rcap 47% 
[ 17 ]

Total Votes : 36

obvezni vojni rok - Page 6 Empty Re: obvezni vojni rok

Post by vili40 Sat 11 Feb - 19:09

norka,raskrinkali su te da se pališ na uniformu :D

vili40

2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Feb - 19:10

vili40 wrote:ja sam odslužio dvije vojske i odslužit ću još toliko pod uvjetom da ovaj put idu svi političari i sva uhljebljena bagra.To je ionako samo njihova država po njihovoj mjeri pa je sad nek i brane.
dok ispred mene ne budu djeca Plenkovića, Kolinde, Haženkovića i drugih HDzovih(SDP itd) uhljeba i tajkuna eto ,ako oni budu išli u vojsku, ja idem dobrovoljno. 

ako oni budu svi imali "anemiu minor" zaboravi..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 11 Feb - 19:11

Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
pismejker wrote:
Ajd brate,ne glumi sad neku velicinu.,..svi su,pa i ti bili kush u staroj jna..mogu mislit da si im se bas kurcio..na kraju krajeva,kad si dosao doma ,naucio si postivati roditelje..
ja nisam sluzio jna, :D
roditelje sam naucio postivati zbog njih samih ne zbog toga sto me netko naucio :D
iako sam sa 14 godina otkazao poslusnost ocu i plemenu i dalje sam imao veliko postovanje spram njih, medjutim i oni su imali za mene tako da nisu bas radili probleme oko mog izbora i  sa 22 sam se vratio u pleme, sam bez da je netko vrsio pritisak na mene, zavrsio obuku za lovca i stavio se na raspolaganje plemenu,

šta si bio i ti nesposoban?
kakve ima veze nesposobnost sa ne sluzenjem necije vojske
a čija je to vojska bila? u nju su išli svi..slovenci, hrvati, srbi, bosanci, crnogorci i makedonci.
mislis jna?,  ja nisam ni jedno od nabrojanih ni ne nabrojanih ako dodas madjare shiptare gorance vlahe i ne znam koje nac manjine, tako da to nije bila moja vojska,  pleme nema vojsku niti sluzi i jednu,
jedino sto je netko iz plemena sluzio nekoj vojsci je iz drugog rata kad su ustase uhvatili nekoliko mladaca i obukli ih te su svi izginuli negdje oko kostajnice i partizani isto ulovili jednog mladica koji je za cudo prezivio 3 godine rata iako je bio gluh od rodjenja, ali ni oni nisu bili rodjeni clanovi plemena nego priruzeni,

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 11 Feb - 19:11

kolerik wrote:
asilovski wrote:
kolerik wrote:
Leviathan2 wrote:asila je u pravu
sta ima miha od svog jebenog ratovanja, dok su se drugi debelo uhljebili i potkozili on ne moze ni usrani ljek za srce da si priusti, a primjera mali milion,

miha se nije borio za plenkovica, borio se za sebe, svoje, svoju kucu i zivot. Da nije, zaklali bi ga. Da nije sluzio, pretpostavljam da bi mu sanse za prezivljavale bile na minimumu. Nadam se da ce se situacija sa lijekom covjeku pod hitno rijesiti.

A plenki bi ionako bio u Londonu, jebalo bi mu se zivo, nista novo...
nije to poanta već da Miha koji se borio za ovaj narod i "državu" nema za lijek a uhljebi i lopovi dobijaju milijune, uzmi samo Čobija čovjek je doslovce ukrao 40 mil. kn drukao Sanadera "gulio krumpire" i sada uživa sa mil. i svima je to normalno to je tek zastrašujuće

Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.

Jos nisam nikada nikoga cuo da je isao u rat zbog Tudjmana ili Suska.

Uvodjenje vanjskog argumenta, logicka pogreska. Nadam se da se ne bavis odvjetnistvom :)
Nikakva pogreška, samo primjer, sama ideja o vojsci je spinovanje vezano za dizanje tenzija kao i plenkijev odlazak u Kijev i prijetnje rusiji, te vjerojatno neko pokrivanje jer u Nato ne dajemo onoliko koliko smo se obvezali ugovorom.

Drugo ti sudjelovanjem u ovako čemu sada zapravo daješ za pravo svim tim lopovima koji su preuzeli državu, braniš ovakav lopovski nakaradni sustav a da ne gopvorim da uvođenje vojske predlaže Kolinda koju u biti boli pička za ikoga osim za sebe i Mamića i koja ne vidi ništa loše što hrvati masovno sele iz ovog batustana i koja želi produžiti poreznu zastaru na 15 godina
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Feb - 19:11

vili40 wrote:norka,raskrinkali su te da se pališ na uniformu :D

aha, pun ormar ih imam :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 11 Feb - 19:11

kolerik wrote:

Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.
Pa za to mi netreba vojska.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Feb - 19:12

asilovski wrote:
kolerik wrote:
asilovski wrote:
kolerik wrote:
Leviathan2 wrote:asila je u pravu
sta ima miha od svog jebenog ratovanja, dok su se drugi debelo uhljebili i potkozili on ne moze ni usrani ljek za srce da si priusti, a primjera mali milion,

miha se nije borio za plenkovica, borio se za sebe, svoje, svoju kucu i zivot. Da nije, zaklali bi ga. Da nije sluzio, pretpostavljam da bi mu sanse za prezivljavale bile na minimumu. Nadam se da ce se situacija sa lijekom covjeku pod hitno rijesiti.

A plenki bi ionako bio u Londonu, jebalo bi mu se zivo, nista novo...
nije to poanta već da Miha koji se borio za ovaj narod i "državu" nema za lijek a uhljebi i lopovi dobijaju milijune, uzmi samo Čobija čovjek je doslovce ukrao 40 mil. kn drukao Sanadera "gulio krumpire" i sada uživa sa mil. i svima je to normalno to je tek zastrašujuće

Jos nisam nikada nikoga cuo da je isao u rat zbog Tudjmana ili Suska.

Uvodjenje vanjskog argumenta, logicka pogreska. Nadam se da se ne bavis odvjetnistvom :)
Nikakva pogreška, samo primjer, sama ideja o vojsci je spinovanje vezano za dizanje tenzija kao i plenkijev odlazak u Kijev i prijetnje rusiji, te vjerojatno neko pokrivanje jer u Nato ne dajemo onoliko koliko smo se obvezali ugovorom.

Drugo ti sudjelovanjem u ovako čemu sada zapravo daješ za pravo svim tim lopovima koji su preuzeli državu, braniš ovakav lopovski nakaradni sustav a da ne gopvorim da uvođenje vojske predlaže Kolinda koju u biti boli pička za ikoga osim za sebe i Mamića i koja ne vidi ništa loše što hrvati masovno sele iz ovog batustana i koja želi produžiti poreznu zastaru na 15 godina
:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 11 Feb - 19:12

obvezni vojni rok - Page 6 Konferencija3-250117
Fotos govori 1000 riječi
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Feb - 19:13

Leviathan2 wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
ja nisam sluzio jna, :D
roditelje sam naucio postivati zbog njih samih ne zbog toga sto me netko naucio :D
iako sam sa 14 godina otkazao poslusnost ocu i plemenu i dalje sam imao veliko postovanje spram njih, medjutim i oni su imali za mene tako da nisu bas radili probleme oko mog izbora i  sa 22 sam se vratio u pleme, sam bez da je netko vrsio pritisak na mene, zavrsio obuku za lovca i stavio se na raspolaganje plemenu,

a čija je to vojska bila? u nju su išli svi..slovenci, hrvati, srbi, bosanci, crnogorci i makedonci.
mislis jna?,  ja nisam ni jedno od nabrojanih ni ne nabrojanih ako dodas madjare shiptare gorance vlahe i ne znam koje nac manjine, tako da to nije bila moja vojska,  pleme nema vojsku niti sluzi i jednu,
jedino sto je netko iz plemena sluzio nekoj vojsci je iz drugog rata kad su ustase uhvatili nekoliko mladaca i obukli ih te su svi izginuli negdje oko kostajnice i partizani isto ulovili jednog mladica koji je za cudo prezivio 3 godine rata iako je bio gluh od rodjenja, ali ni oni nisu bili rodjeni clanovi plemena nego priruzeni,

a što si im odgovorio kad si dobio poziv? ili ni to nisi dobio? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 11 Feb - 19:13

RayMabus wrote:
kolerik wrote:

XXX
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 11 Feb - 19:13

RayMabus wrote:
Regoč wrote:
RayMabus wrote:
Regoč wrote:
RayMabus wrote:
Zašto privatne ? Šta one imaju s time. Dovoljno i državne. Samo državne.
Nemaju ništa. Ali država uvjetuje da će raditi samo s onima tko daje prednost dragovoljnim služiteljima. Pa ako ne planiraš poslovati s državom, zapošljavaj koga hoćeš. Ali u tom slučaju, ako si hotel, ne možeš ugostiti predsjednika ili organizirati seminar za nastavnike fizike. Niti će država kupovati tvoju mineralnu vodu, niti ćeš graditi prugu Dubrovnik - Cavtat.
To ti nema logike , nebrani vojska privatnu firmu nego državu ....zato sam i rekao samo državne službe.
Ima logike, poticaj za vojni rok, upast ćeš u Euroherc. Ako ne budeš, Euroherc neće osiguravati ništa državno.
U biti nema logike jer njima trebaju kandidati koji imaju neke kvalitete odslužili vojni rok ili ne ...šta ce mu netko tko mu neodgovara za taj posao a odslužio je vojni rok ?
Ima logike jer u obzir ne bi dolazil netko tko ne ispunjava uvjeta, ali od onih koji ispunjavaju, prednost imaju oni koj su odslužili.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Feb - 19:13

RayMabus wrote:
kolerik wrote:Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.

Jel' znaš letjeti?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Feb - 19:14

RayMabus wrote:
kolerik wrote:

tele...pa trebaš bit organiziran :D
ti ćeš zazidati prozore i vrata i to je to, a?..hehe
Guest
Guest

Back to top Go down

RayMabus wrote:
kolerik wrote:

pa točno to ,ako mislite da HDZ želi braniti državu, onda mogu riješiti problem u roku dvije godine. 

Mogu prestati krast prije svega, pa će ostati dio mladih u državi.
Ili umjesto planiranih 20 000 lupača pečata što će ih zaposliti, mogu zaposliti 20 000 novih vojnika profesionalaca.

I dodati još 1milijardu godišnje za opremu, ako su digli proračun za 7milijardi kuna, samo ove godine.. pazi 7 jebenih milijardi kuna.. mogu svake godine 1milijardu kuna za vojnu opremu.. kroz par godina mogu nabaviti dronove, avijaciju, protu zračnu obranu, imati 30 -40 000 profi vojnika, i neće vas nitko dirati.
Guest
Guest

Back to top Go down

speare_shaker wrote:
RayMabus wrote:
kolerik wrote:Poanta je da sluzis da mozes obraniti sebe, svoj dom i svoju obitelj, a ne uhljebe i politicare.

Jel' znaš letjeti?

poslije gajbe crnog karlovačkog...ko avion :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 11 Feb - 19:15

speare_shaker wrote:
RayMabus wrote:

Jel' znaš letjeti?
Svi su u avjaciji profi vojska i tamo su ti svi s cinovima tj u avijaciji nepostoji rod ročnik.

Jedina grana vojske gdje nema ročnika i svi su profi i svi imaju cinove.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit Sat 11 Feb - 19:15

Noor wrote:
asilovski wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
Noor wrote:

Jugoslovenska drugarice Noorka
hehe, levi angažovao asilu :D
znam druže asilovski, i u tu vojsku su išli svi (vojno sposobni) nabrojani, a bome i jugosloveni i jugoslaveni.
Jeste drugarice Noorka i Vi ste jugoslovenka
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Feb - 19:16

asilovski wrote:sama ideja o vojsci je spinovanje vezano za dizanje tenzija kao i plenkijev odlazak u Kijev i prijetnje rusiji, te vjerojatno neko pokrivanje jer u Nato ne dajemo onoliko koliko smo se obvezali ugovorom.

Neću reći da nema i toga, no, planiranje vojnog roka je prije svega zbog toga da se omogući brzo narastanje snaga dovoljno osposobljenih snaga koji će čuvati bokove i leđa profesionalnim vojnicima kada ovi krenu u ratni obračun sa RS entitetom u BiH.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 Sat 11 Feb - 19:17

Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
Noor wrote:
Leviathan2 wrote:
Noor wrote:

a što si im odgovorio kad si dobio poziv? ili ni to nisi dobio? :)
zast tebe to toliko zanima?

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 11 Feb - 19:18

speare_shaker wrote:
asilovski wrote:sama ideja o vojsci je spinovanje vezano za dizanje tenzija kao i plenkijev odlazak u Kijev i prijetnje rusiji, te vjerojatno neko pokrivanje jer u Nato ne dajemo onoliko koliko smo se obvezali ugovorom.

Neću reći da nema i toga, no, planiranje vojnog roka je prije svega zbog toga da se omogući brzo narastanje snaga dovoljno osposobljenih snaga koji će čuvati bokove i leđa profesionalnim vojnicima kada ovi krenu u ratni obračun sa RS entitetom u BiH.
Smiješno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sat 11 Feb - 19:18

RayMabus wrote:Jedina grana vojske gdje nema ročnika i svi su profi i svi imaju cinove.

Civilni majstori i mehaničari nemaju, a bez njih nema ni zrakoplovstva, dakle i oni su neizostavni dio sustava. Inače si ako se dobro sjećam branio nabavku Gripena, a kod njih je predviđeno da ih može održavati i rezervni sastav vojske, doduše švedske.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 25 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25  Next

Back to top

- Similar topics