dozvolite da se obratimo live
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: dozvolite da se obratimo live
ne. licemjerje je ovo što ti pišeš. kada žele jednaka prava npr. pravo glasa i jednaku plaću onda bi ih poslao u rudnik iako nemaju fizičke predispozicije za to.Regoč wrote:Da, nije problem kada nema 40 % ženah u rudniku ili na baušteli, ili kad ih je 80 % u obrazovanju, problem je kad ih nema 40 % u Saboru ili u gornjem menadžmentu. Licemjerje!!!kaja wrote:ravnopravnost ne znači da bi žene trebale nositi cigle i raditi na mješalici
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znači jednake obveze jer se time muškarce dovodi u neravnopravan položaj, uvodi se novi oblik diskriminacije, ovaj put prema muškarcima. Nema ravnopravnosti bez istih pravah i istih obvezah.kaja wrote:ne znači jednake obveze. znači samo jednaka prava. a koja su im bila uskraćivana. pravo na jednaku plaću ili pravo glasanja. i mnoga druga prava koja još uvijek nemaju u nekim zemljama. npr.islamskim. međutim za me to boli jedna stvar. neka se izbore za njih.Regoč wrote:Dobro, licemjere ogoljeno do kraja. Ravnopravnost znači jednaka prava i jednake obveze, sve je drugo diskriminacija.kaja wrote:ravnopravnost ne znači da imaju jednake obveze. jednaka prava.
gle asu, joda je u boljoj formi nego 90% foruma, joda ima frendove vojnike sa kojima je tu i tamo išao na njihove treninge, iman frendove krivolovice otišli bi na selo pucali itd..veber wrote:ako si neki voditelj direktor ili sl. imaš automatski čin. ako možeš gurat firmu možeš i vojsku.Regoč wrote:A, to da. Gledao sam neki dokumentarac po kojem je sav visoki menadžment među pričuvnicima i redovito idu na vježbe jer bi narušilo ugled poduzeća da se ne pokave.veber wrote:u švici imaš 2 do 5 tjedana svake godine dril
onaj koji se ne odazove, a nema stvarno čvrsti razlog za to, ide u zatvor.
od prosjaka pa do elite svi su dužni odraditi shooting day ;)
jojjj kaj bi se meni joda natrčao. pušku bi znao raskopat naglavačke između šolte i brača. u mraku, na deset metara ispod mora...
meni je vojska zakon, i da sam u švicarskoj ja bi sve streljao tko nebi htio vojsku.
međutim mi smo u vukojebini, ja nema šanse da ću sekund vremena svoga pokloniti HDZu , anemiji minor, Zokiju, Haženkoviću. Mi nismo švicarska, prvo trebalo bi uložiti pare u vojsku, drugo iz ove vukojebine biže svi, samo neka vam pukne jedna turistička sezona, Hrvatska će pasti na 2milijuna stanovnika, a Zagreb će pasti na 200 000 stanovnika..
mene pitaš da služim vojsku ove KraDeZe države, jest kao da Ustašu pitaš da služi u Titovoj elitnoj gardi..
a ionako me ne hvata vojni rok, to će hvatati ove mulce od 20godine, a drugo čim mi dođe pozivnica, da idem gubiti misec dana, odoh ja u njemačku ili australiju ili gdje već .
Ne služim KraDeZe okupatoru..
eh da , kome treba vojska za učit ribat wc i spremat krevete, dođite ovdje na jadran, satnica 15-20kuna, dobiješ toliko i toliko soba, imaš promjeniti krevete, očistiti, oribati wc, i još te plate za to.
to sam i ja prošao i drugi, tako , 15-20kn sat te još plate i ribaj
Guest- Guest
Ne bih nikoga slal, nego bih ili inzistiral na kvotama (40 % ženah svugdje; kako u menadžmentu, tako i u rudniku), ili ne bih uvodil kvote. Za jednak rad (jednak!!!) jasno da treba ići jednaka plaća. Svima pravo glasa, ali svima i vojna obveza.kaja wrote:ne. licemjerje je ovo što ti pišeš. kada žele jednaka prava npr. pravo glasa i jednaku plaću onda bi ih poslao u rudnik iako nemaju fizičke predispozicije za to.Regoč wrote:Da, nije problem kada nema 40 % ženah u rudniku ili na baušteli, ili kad ih je 80 % u obrazovanju, problem je kad ih nema 40 % u Saboru ili u gornjem menadžmentu. Licemjerje!!!kaja wrote:ravnopravnost ne znači da bi žene trebale nositi cigle i raditi na mješalici
Nema tog aviona,drona il bilo čega što može dobiti rat, osim čovjeka s puškom. Moš porušit,zapalit sjebat al bez čovjeka s puškom nikad nećeš osvojit,nikad.MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Protiv naravno. U zamisljenome formatu potpuno bespotrebno, gubljenje vremena, novaca i trosenje opreme. Potpuna glupost od odluke.
pa konačni format nije ni definiran još...nadam se da bude više od mjesec dana, bar 3-4
I opet kazem da je to debilizam. Hebote jel tko upalio televiziju odavde u zadnjih 15 godina? Ratovi danasnji se svode upravo na male grupice ljudi, motiviranih i opremljenih koje redovito razbucaju 4-5 puta bolje naoruzane protivnike. Mala drzava, nema se para za takve pizdarije. Jerbo ako ces to napraviti e onda neces definitivno imati love jos za moderniju opremu. Jedno s drugim ne ide. Ovaj format je okej, uz dobrovoljno sluzenje vojske za koje ima zelje kod ljudi (pod uvjetom da tenk jos koga ne satere u slijedecih godinu-dvije). To su sve skupa pizdarije a sve ovo sto govorite o celicenju i kako ce nauciti neki kurac su isto gluposti eto tako.
danni1 wrote:Nema tog aviona,drona il bilo čega što može dobiti rat, osim čovjeka s puškom. Moš porušit,zapalit sjebat al bez čovjeka s puškom nikad nećeš osvojit,nikad.MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Protiv naravno. U zamisljenome formatu potpuno bespotrebno, gubljenje vremena, novaca i trosenje opreme. Potpuna glupost od odluke.
pa konačni format nije ni definiran još...nadam se da bude više od mjesec dana, bar 3-4
I opet kazem da je to debilizam. Hebote jel tko upalio televiziju odavde u zadnjih 15 godina? Ratovi danasnji se svode upravo na male grupice ljudi, motiviranih i opremljenih koje redovito razbucaju 4-5 puta bolje naoruzane protivnike. Mala drzava, nema se para za takve pizdarije. Jerbo ako ces to napraviti e onda neces definitivno imati love jos za moderniju opremu. Jedno s drugim ne ide. Ovaj format je okej, uz dobrovoljno sluzenje vojske za koje ima zelje kod ljudi (pod uvjetom da tenk jos koga ne satere u slijedecih godinu-dvije). To su sve skupa pizdarije a sve ovo sto govorite o celicenju i kako ce nauciti neki kurac su isto gluposti eto tako.
To je krivo uopce promatrati na taj nacin. Ratovi su se promjenili. Sve manje su ratovi radi samoga teritorija, danas su ratovi vise kaznene ekspedicije jer netko radi neki kurac u svojoj zemlji sto nekome drugome ne odgovara. Velike skupine ljudi s oruzjem danas su samo savrsena meta i to je to. Nikakve koristi od ovoga nema. Nista covjek s puskom, covjek s puskom je bitan ali tek na kraju balade. U prvim danima borbe modernije covjek s puskom je mrtvac s puskom za bilo koga s iole modernijim pogledima na sam rat.
Guest- Guest
To se sve nauči od roditelja, u školi i na poslu.epikur37 wrote:Apsolutno za vojni rok, mladi se uce disciplini, radu, odgovornosti, subordinaciji, postivanju autoriteta, odanosti naciji.
Ljudi u americi idu u vojsku jer su željni akcije i ubijanja ili jer ganjaju karijeru. To samo u hrvatskoj je mentalitet da vojska služi za ove stvari što si naveo.
Guest- Guest
Evo SAD je do sad sve tako uspio osvojit osim Vijetnama, tamo su im hebali majku kad bi se spustili dolje.danni1 wrote:Nema tog aviona,drona il bilo čega što može dobiti rat, osim čovjeka s puškom. Moš porušit,zapalit sjebat al bez čovjeka s puškom nikad nećeš osvojit,nikad.MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Protiv naravno. U zamisljenome formatu potpuno bespotrebno, gubljenje vremena, novaca i trosenje opreme. Potpuna glupost od odluke.
Guest- Guest
veber wrote:yoda i ekipa neka nakon neodaziva forumaše na nebeskim poljima.
ništa nisi bolji od nekih totalitarnih ili jna umova..
mladi se uce da budu poslusni sitemu, ispiranje mozgaepikur37 wrote:Apsolutno za vojni rok, mladi se uce disciplini, radu, odgovornosti, subordinaciji, postivanju autoriteta, odanosti naciji.
od prosjaka pa do elite svi su dužni odraditi shooting day ;)
U švici imaš i budget drzavni jedno 10 puta veci nego nas. Imaju 280 Leopard 2 tenkova, gomile lovaca i svega ostalog, par stotina samohotki....200 000 modernih jurisnih pusaka i svega ostaloga. Uz vojni budget od 6 miljardi eura (0.7% drzavnog budgeta). Te jos na to izdvajanja direktna iz budgeta za potrebe novacenja. Oni si to mogu priustiti. Mi nemozemo. I tu sva prica staje.
Ovdje bi svi da se sluzi vojsku jer kao to ce celiciti ljude i nauciti ce spremati krevete.....lol. Ludjaci bokte. Koja je temeljna svrha sluzenja vojske i eventualnog vojnog roka? Osposobljavanje ljudi za eventualnu borbu. Mi trenutno imamo 10 000 jurisnih pusaka, imamo 4 vojarne u kojima se nalazi profesionalni sastav. U procesu smo zamjene staticke artiljerije itd sustava za profi vojsku. Nemamo uvjete za to i opcenito je to sluzenje ovako kako se predstavlja kod nas jebena glupost i mokri snovi sirotice na celu drzave. A ovo ovdje sta ljudi pisu na forumu su tek pizdarije. Jos jednom. Koja je svrha sluzenja vojske?
Nek dignu budget vojni na 2%. Place profi sastavu dignu za 2000 kn. I nek osnuju nekakav stalni sastav za 1000 ljudi. S placama 4-5 tisuca kuna u kojemu traje sluzenje godinu dana. Te naravno osnove....moderni smjestaj,oruzje,oprema,uniforme,vozila.... e sad lijepo nek ispostave racun za sve to genijalcima ovdje pa ces onda vidjeti urlanja. Ovo ovako kako je zamisljeno u slucaju sukoba nekakvog eventualnog neces dobiti nista. Ova sranja koja bi te ljude eventualno ucili mozes nauciti nekoga za 7 dana. NEMA LOVE. Da bi imao dobrog vojnika taj mora dvije trecine vremena u vojsci provesti na treniranju vjestina i radu s oruzjem. A ne koracanju,salutiranju,pravljenju kreveta i ostalih pizdarija na koje odavde likovi imaju pick.
max, zaš si argumentiran
MaximusDecimusMiridije wrote:Mi nemamo uvjete ni za 1000 ljudi. Nemamo jebiga. Znas s cime uce vojsci ove dobrovoljne? Dobiju u ruke pusku koja je na prodaji i koja se povlaci iz sastava, snajperski trening uopce ne prolaze, mitraljezi teski...nula bodova. Dakle pazi apsurda. A ja ovo bas znam.
U teoriji raspravljaju o ustrojstvu jedinice.....dakle normalni vod nekakav toliko i toliko vojnika pjesaka, toliko i toliko vojnika s protuoklopnim naoruzanjem, teski mitraljez,laki mitraljez.
I onda predju na teoriju. Snajperiste nitko nece vidjeti jerbo snajpera trenutno nema za rocnike, ovi koji imaju SAKO,M82,Macs itd....su prevrijedne puske i premalo ih ima da bi davali gusterima da se s time zajebaju. Teski mitrlajezi nemaju tronozac za nosenje i pjesacku borbu, laki jurisni mitraljezi prevrijedne igracke da bi se zajebavali rocnici s njima. Protuoklop. AT4 im nedaju, zolje se povuklo osim onih novijih koje stoje u rezervi i koje se ne daju vojnicima. Gledaju to na slikama i ovi im kazu kako to izgleda i kako se koristi...... lol. Imaju jedino one 90ke nase koje se povlace za dvije godine. Kakav vojni rok? Sta ce nauciti tu? Naucit ce picku materinu. Da ti zatrebaju TE OPREME VISE NECE BITI. Sastav jedinice i recimo ponasanje na terenu nece nauciti jer opreme za dvije trecine jedinice koja je potrebna nece biti. A visi oficiri ionako ne vide korist niti svrhu rocnika te im se neda zajebavati s time.
Citava ideja je glupa,neozbiljna i neizvediva.
MaximusDecimusMiridije wrote:To je krivo uopce promatrati na taj nacin. Ratovi su se promjenili. Sve manje su ratovi radi samoga teritorija, danas su ratovi vise kaznene ekspedicije jer netko radi neki kurac u svojoj zemlji sto nekome drugome ne odgovara. Velike skupine ljudi s oruzjem danas su samo savrsena meta i to je to. Nikakve koristi od ovoga nema. Nista covjek s puskom, covjek s puskom je bitan ali tek na kraju balade. U prvim danima borbe modernije covjek s puskom je mrtvac s puskom za bilo koga s iole modernijim pogledima na sam rat.
kaznene ekspidicije da..
Ovo nije ISIS niti je ovo dron.Pinochet wrote:Profesionalna vojska, a narodu sloboda kupovanja i rukovanja oružjaepikur37 wrote:Yoda zvani texas :)
Naše budale opet mobiliziraju sirotinu za rat..
a gle kako Rusi, Ameri, Izrael, cijeli NATO, pola azije, se danas ratuje.. pošalješ dron, i upravljaš sa playstation joystickom, i pretvaraš low tech vojnike u čevape..
ako ti slučajno obore dron, iz tvornice dolazi odmah novi..
sretno vam u ratovima u 21om stoljeću, HDZ vam razjeba vojsku, razjeba državu, iselio većinu mladog stanovništva, a ono malo mladog što je ostalo bi slao u ratove.... dovoljno je da Srbi od Rusije nabave 20ak ovakvih jeftinih dronova, pa ti jurišaj na kordor sa Ak-47.. neka tebi kušine bude stina pizda ti materina :D
Ovo je helikopter i ovo je napad na pobunjenike u Siriji.
Guest- Guest
bome da, tu na forumu ih ima koliko hoćeš. one prave izbrojiš na prste jedne ruke.Marx wrote:Ratnici za tipkovnicom su stvarnost već odavno.
Guest- Guest
?kic wrote:veber wrote:yoda i ekipa neka nakon neodaziva forumaše na nebeskim poljima.
ništa nisi bolji od nekih totalitarnih ili jna umova..
znači ja sam kao i drugi forumaš idiot jer sam išao malo ak47 prošetati, ispalit koju raketu i tako to.
debilček. tko nam je kriv kaj nismo u minkensku bojnu zgibali.
to hoćeš reći?
2014-12-30
miha, tre i to je to.Noor wrote:bome da, tu na forumu ih ima koliko hoćeš. one prave izbrojiš na prste jedne ruke.Marx wrote:Ratnici za tipkovnicom su stvarnost već odavno.
2014-12-30
veber wrote:miha, tre i to je to.Noor wrote:bome da, tu na forumu ih ima koliko hoćeš. one prave izbrojiš na prste jedne ruke.Marx wrote:Ratnici za tipkovnicom su stvarnost već odavno.
a dijagram?
Guest- Guest
yodu i Maxa u vojsku,da se nauce dizati u pristojno vrijeme,5-6 sati,a ne mrciti do 11..
Guest- Guest
I Vebera da ne lieže u 5 ujutro.pismejker wrote:yodu i Maxa u vojsku,da se nauce dizati u pristojno vrijeme,5-6 sati,a ne mrciti do 11..
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» '''Opet ćemo vam poslati sve izbjeglice ako nam ne dozvolite da Turci u EU ulaze bez vize' ''
» LIVE
» Long live
» ukralo live
» Israel LIVE
» LIVE
» Long live
» ukralo live
» Israel LIVE
Page 5 of 6