dozvolite da se obratimo live
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: dozvolite da se obratimo live
MaximusDecimusMiridije wrote:Noor wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Protiv naravno. U zamisljenome formatu potpuno bespotrebno, gubljenje vremena, novaca i trosenje opreme. Potpuna glupost od odluke.
pa konačni format nije ni definiran još...nadam se da bude više od mjesec dana, bar 3-4
I opet kazem da je to debilizam. Hebote jel tko upalio televiziju odavde u zadnjih 15 godina? Ratovi danasnji se svode upravo na male grupice ljudi, motiviranih i opremljenih koje redovito razbucaju 4-5 puta bolje naoruzane protivnike. Mala drzava, nema se para za takve pizdarije. Jerbo ako ces to napraviti e onda neces definitivno imati love jos za moderniju opremu. Jedno s drugim ne ide. Ovaj format je okej, uz dobrovoljno sluzenje vojske za koje ima zelje kod ljudi (pod uvjetom da tenk jos koga ne satere u slijedecih godinu-dvije). To su sve skupa pizdarije a sve ovo sto govorite o celicenju i kako ce nauciti neki kurac su isto gluposti eto tako.
naši su još u JNA mentalitetu , ono "neka ih vojska nauči slagati krevete i čistit WCove" "kada ih doma to roditelji nisu"..
mislim WTF, doma svoj krevet neslažem nikada, ako je nekome za ribanje wc-a i slaganja kreveta, evo dođite na jadran, 15-20kn vam je satnica, i čistite WCove, i slažete krevete i još vas plaćaju za to.. i ja sam to radio :D šta će mi vojska za to, kada sam bio plaćen kao student za takve stvari
u mjesec dana ništa nemozes naučit.. ništa.
Za voziti M-84 ,T-72 tenk treba pola godine obuke... za upravljati dronom vjerojatno isto treba pola godine obuke i to specijalističke.
Dakle ako je HDZu stalo do vojske, prvo nebi razjebali vojsku sa krađama i rezanjem proračuna(sa 2.5% bdpa na 1.3%) nego bi uložili novac, zaposlili još 10 000 profesionalaca, nabavili dvi eskadrile aviona 4.generacije minimalno, i par desetaka borbenih dronova..
Hrvatska nema topovskog mesa za slat u rat, jer imamo loš natalitet, tko će hraniti jebene penzionere kada večina je mladih u njemačkoj
Guest- Guest
vidiš, moglo bi se pomoći turizmu, pa da država mobilizira omladinu za pranje zahoda i namištanje posteljov.
-turizam bi posto konkurentniji
-omladina bi naučila osnovne tehnike preživljavanja
-regulatori bi opravdali svoje postojanje
-turizam bi posto konkurentniji
-omladina bi naučila osnovne tehnike preživljavanja
-regulatori bi opravdali svoje postojanje
2014-04-16
Vojnu obuku integrirati u odgojnoobrazovni sustav od vrtića. Početi s bacanjem plastičnoga jaja, uz zalieganje, u ograđeni prostor, do završne vojne obuke koje bi uključivala sudjelovanje na manevrima i desetodnevno preživljavanje na nepoznatom području. Kako muško, tako žensko. Komu savjest prigovori, dovesti ga do najbliže granice pa nogom u stražnjicu. I, jasno, slobodna nabava pješačkoga oružja.
Regoč wrote:Vojnu obuku integrirati u odgojnoobrazovni sustav od vrtića. Početi s bacanjem plastičnoga jaja, uz zalieganje, u ograđeni prostor, do završne vojne obuke koje bi uključivala sudjelovanje na manevrima i desetodnevno preživljavanje na nepoznatom području. Kako muško, tako žensko. Komu savjest prigovori, dovesti ga do najbliže granice pa nogom u stražnjicu. I, jasno, slobodna nabava pješačkoga oružja.
Vjerujem da je dobra fora i bez gledanja. Može sada osobni stav, a ne prekopiran tuđi?
švicarci to rade.Regoč wrote:Vojnu obuku integrirati u odgojnoobrazovni sustav od vrtića. Početi s bacanjem plastičnoga jaja, uz zalieganje, u ograđeni prostor, do završne vojne obuke koje bi uključivala sudjelovanje na manevrima i desetodnevno preživljavanje na nepoznatom području. Kako muško, tako žensko. Komu savjest prigovori, dovesti ga do najbliže granice pa nogom u stražnjicu. I, jasno, slobodna nabava pješačkoga oružja.
za neodaziv u vojsku uvest smrtnu kaznu.
odmah se riješiš lošeg genetskog materijala.
smrt dezerterima.
2014-12-30
Hm! Što rade? Izbacuju ljude iz države?veber wrote:švicarci to rade.Regoč wrote:Vojnu obuku integrirati u odgojnoobrazovni sustav od vrtića. Početi s bacanjem plastičnoga jaja, uz zalieganje, u ograđeni prostor, do završne vojne obuke koje bi uključivala sudjelovanje na manevrima i desetodnevno preživljavanje na nepoznatom području. Kako muško, tako žensko. Komu savjest prigovori, dovesti ga do najbliže granice pa nogom u stražnjicu. I, jasno, slobodna nabava pješačkoga oružja.
za neodaziv u vojsku uvest smrtnu kaznu.
odmah se riješiš lošeg genetskog materijala.
smrt dezerterima.
u švici imaš 2 do 5 tjedana svake godine dril
onaj koji se ne odazove, a nema stvarno čvrsti razlog za to, ide u zatvor.
od prosjaka pa do elite svi su dužni odraditi shooting day ;)
2014-12-30
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
A, to da. Gledao sam neki dokumentarac po kojem je sav visoki menadžment među pričuvnicima i redovito idu na vježbe jer bi narušilo ugled poduzeća da se ne pokave.veber wrote:u švici imaš 2 do 5 tjedana svake godine dril
Regoč-
2015-08-21
yoda i ekipa neka nakon neodaziva forumaše na nebeskim poljima.
2014-12-30
ako si neki voditelj direktor ili sl. imaš automatski čin. ako možeš gurat firmu možeš i vojsku.Regoč wrote:A, to da. Gledao sam neki dokumentarac po kojem je sav visoki menadžment među pričuvnicima i redovito idu na vježbe jer bi narušilo ugled poduzeća da se ne pokave.veber wrote:u švici imaš 2 do 5 tjedana svake godine dril
jojjj kaj bi se meni joda natrčao. pušku bi znao raskopat naglavačke između šolte i brača. u mraku, na deset metara ispod mora...
2014-12-30
Ne bi li morske struje odniele dielove?veber wrote:ako si neki voditelj direktor ili sl. imaš automatski čin. ako možeš gurat firmu možeš i vojsku.Regoč wrote:A, to da. Gledao sam neki dokumentarac po kojem je sav visoki menadžment među pričuvnicima i redovito idu na vježbe jer bi narušilo ugled poduzeća da se ne pokave.veber wrote:u švici imaš 2 do 5 tjedana svake godine dril
jojjj kaj bi se meni joda natrčao. pušku bi znao raskopat naglavačke između šolte i brača. u mraku, na deset metara ispod mora...
pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
možda njima smeta što je to hrvatska vojska?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bit će da je to. Nego, dolaziš li i ti?kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
neš ti brige. mene je kućna pomoćnica tjerala spremat krevet, otići po kruh i mlijeko, gulit krumpire i sl.kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
uvijek sam starce pitao koji će nam kurac kp ako sve moramo sami
2014-12-30
gdje, u vojsku?Regoč wrote:Bit će da je to. Nego, dolaziš li i ti?kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
2015-08-15
pa dobro, al vidiš da su ovo degenerici danas..veber wrote:neš ti brige. mene je kućna pomoćnica tjerala spremat krevet, otići po kruh i mlijeko, gulit krumpire i sl.kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
uvijek sam starce pitao koji će nam kurac kp ako sve moramo sami
2015-08-15
zašto? jesi debil?debotoijusto wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Apsolutno za vojni rok, mladi se uce disciplini, radu, odgovornosti, subordinaciji, postivanju autoriteta, odanosti naciji.
sve to isto uce i mladi volonteri bilocega , kakav je to argument ?
sto ce ucit i koliko kosta tj. benefiti podlozni raspravi
pusti SUBNOR price
deboto, jesi ti služio ikad kakav vojni rok?
ne
2015-08-15
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» '''Opet ćemo vam poslati sve izbjeglice ako nam ne dozvolite da Turci u EU ulaze bez vize' ''
» LIVE
» Long live
» ukralo live
» Israel LIVE
» LIVE
» Long live
» ukralo live
» Israel LIVE
Page 2 of 6