dozvolite da se obratimo live
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: dozvolite da se obratimo live
zašto? jesi debil?debotoijusto wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Apsolutno za vojni rok, mladi se uce disciplini, radu, odgovornosti, subordinaciji, postivanju autoriteta, odanosti naciji.
sve to isto uce i mladi volonteri bilocega , kakav je to argument ?
sto ce ucit i koliko kosta tj. benefiti podlozni raspravi
pusti SUBNOR price
deboto, jesi ti služio ikad kakav vojni rok?
ne
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
čuj muško koji ne zna pucati iz puške, kakav je to jadnik..
2015-08-15
kajo, nemoj tako. moj sin ne zna ubacit metak u cijev od glocka.kaja wrote:pa dobro, al vidiš da su ovo degenerici danas..veber wrote:neš ti brige. mene je kućna pomoćnica tjerala spremat krevet, otići po kruh i mlijeko, gulit krumpire i sl.kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
možda njima smeta što je to hrvatska vojska?
uvijek sam starce pitao koji će nam kurac kp ako sve moramo sami
ako mu mama ne servira obrok, ostane gladan.
kći je na tatu. jedino voli spavat do podneva ali neka uživa
2014-12-30
pa koliko ima godina?veber wrote:kajo, nemoj tako. moj sin ne zna ubacit metak u cijev od glocka.kaja wrote:pa dobro, al vidiš da su ovo degenerici danas..veber wrote:neš ti brige. mene je kućna pomoćnica tjerala spremat krevet, otići po kruh i mlijeko, gulit krumpire i sl.kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
2015-08-15
Pa da. Radi ravnopravnosti spolovah.kaja wrote:gdje, u vojsku?Regoč wrote:Bit će da je to. Nego, dolaziš li i ti?kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
dugini ratnici, mamini sinovi, pederi i te skupine.kaja wrote:čuj muško koji ne zna pucati iz puške, kakav je to jadnik..
2014-12-30
pa da je i za žene zašto ne.Regoč wrote:Pa da. Radi ravnopravnosti spolovah.kaja wrote:gdje, u vojsku?Regoč wrote:Bit će da je to. Nego, dolaziš li i ti?kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
2015-08-15
Regoč-
2015-08-21
25 skorokaja wrote:pa koliko ima godina?veber wrote:kajo, nemoj tako. moj sin ne zna ubacit metak u cijev od glocka.kaja wrote:pa dobro, al vidiš da su ovo degenerici danas..veber wrote:neš ti brige. mene je kućna pomoćnica tjerala spremat krevet, otići po kruh i mlijeko, gulit krumpire i sl.kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
2014-12-30
Gay-paraderi.veber wrote:dugini ratnici, mamini sinovi, pederi i te skupine.kaja wrote:čuj muško koji ne zna pucati iz puške, kakav je to jadnik..
ih..baš mu nečeš ništa pokazati, ja sam to naučila sa 15.veber wrote:25 skorokaja wrote:pa koliko ima godina?veber wrote:kajo, nemoj tako. moj sin ne zna ubacit metak u cijev od glocka.kaja wrote:pa dobro, al vidiš da su ovo degenerici danas..veber wrote:
neš ti brige. mene je kućna pomoćnica tjerala spremat krevet, otići po kruh i mlijeko, gulit krumpire i sl.
dobro sad sam možda i zaboravila..
2015-08-15
Pošteno! A misliš li da bi trebal biti i za žene?kaja wrote:pa da je i za žene zašto ne.Regoč wrote:Pa da. Radi ravnopravnosti spolovah.kaja wrote:gdje, u vojsku?Regoč wrote:Bit će da je to. Nego, dolaziš li i ti?kaja wrote:pa neće poginuti, nitko im nije rekao da idu u rat nego par mjeseci vojske. neka gule malo krumpire, nauče što je puška i kako se pospremi krevet.
Meni je stari objasnio sa 17. Godinu kasnije me naučil rastaviti kalašnjikov.kaja wrote:ih..baš mu nečeš ništa pokazati, ja sam to naučila sa 15.veber wrote:25 skorokaja wrote:pa koliko ima godina?veber wrote:kajo, nemoj tako. moj sin ne zna ubacit metak u cijev od glocka.kaja wrote:
pa dobro, al vidiš da su ovo degenerici danas..
pa ako ima potrebe zašto ne. mada nismo mi u području gdje je rat stalno.Regoč wrote:Pošteno! A misliš li da bi trebal biti i za žene?kaja wrote:pa da je i za žene zašto ne.Regoč wrote:Pa da. Radi ravnopravnosti spolovah.kaja wrote:gdje, u vojsku?Regoč wrote:
Bit će da je to. Nego, dolaziš li i ti?
2015-08-15
A u izviđačima sam naučil orijentaciju po karti. To je primjer integrirane vojne obuke: dom i škola.
hs je najbolji pištolj tog tipa. s padajućim blokom i permanentnom kočnicom.Regoč wrote:Možda ne zna u Glock, ali zna u HS2000?
HS product je pokupio srbe iz kragujevca koji im razvijaju oružje.
nova puška je genijalnost gospona steve iz kragujevca. dobio je odrješene ruke i stvorio genijalnu pušku.
2014-12-30
ja sam pucala i iz pištolja i puške, i u šumi u neku metu (ne živu naravno! ) i u streljani.Regoč wrote:Meni je stari objasnio sa 17. Godinu kasnije me naučil rastaviti kalašnjikov.kaja wrote:ih..baš mu nečeš ništa pokazati, ja sam to naučila sa 15.veber wrote:25 skorokaja wrote:pa koliko ima godina?veber wrote:
kajo, nemoj tako. moj sin ne zna ubacit metak u cijev od glocka.
al sad sam možda zaboravila, a nisam u stvari, znala bi..
2015-08-15
S motrišta ravnopravnosti spolovah, mislim. Nije li diskriminacija da se vojna obveza nameće samo jednom spolu?kaja wrote:pa ako ima potrebe zašto ne. mada nismo mi u području gdje je rat stalno.Regoč wrote:Pošteno! A misliš li da bi trebal biti i za žene?kaja wrote:pa da je i za žene zašto ne.Regoč wrote:Pa da. Radi ravnopravnosti spolovah.kaja wrote:
gdje, u vojsku?
Srbska pamet i hrvatska lova. Nadam se da će gazde biti dovoljno pametne da mu daju da obuči Hrvate u tom poslu.veber wrote:hs je najbolji pištolj tog tipa. s padajućim blokom i permanentnom kočnicom.Regoč wrote:Možda ne zna u Glock, ali zna u HS2000?
HS product je pokupio srbe iz kragujevca koji im razvijaju oružje.
nova puška je genijalnost gospona steve iz kragujevca. dobio je odrješene ruke i stvorio genijalnu pušku.
kajo, prva stvar je da naučim djecu sigurnom rukovanju.kaja wrote:ih..baš mu nečeš ništa pokazati, ja sam to naučila sa 15.
poslat ću ti pp.
2014-12-30
Ma znala bi, to se ne zaboravlja.kaja wrote:ja sam pucala i iz pištolja i puške, i u šumi u neku metu (ne živu naravno! ) i u streljani.Regoč wrote:Meni je stari objasnio sa 17. Godinu kasnije me naučil rastaviti kalašnjikov.kaja wrote:ih..baš mu nečeš ništa pokazati, ja sam to naučila sa 15.veber wrote:25 skorokaja wrote:
pa koliko ima godina?
al sad sam možda zaboravila, a nisam u stvari, znala bi..
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» '''Opet ćemo vam poslati sve izbjeglice ako nam ne dozvolite da Turci u EU ulaze bez vize' ''
» LIVE
» Long live
» ukralo live
» Israel LIVE
» LIVE
» Long live
» ukralo live
» Israel LIVE
Page 3 of 6