Josipović, krotitelj zmija
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Josipović, krotitelj zmija
Koga to pitaš? Nije se to to desilo samo jednom. Upitaj sebe zašto je to tako bilo. Sebe i ne nas.govinda wrote:A najsvjetliji trenutak hrvatskog ratovanja u BiH je bio kada se sarajevski HVO predao cetnicima i preko Srbije i Madjarske stigao u Hrvatsku..kao i ekipa iz Varesa...
Drugo, s čijim ste to oružjem ratovali protiv Hrvata? Dali vam ga Hrvati 'nako, da vam se nađe kad ih napadnete...
Popušili ste povjerenje i sad izmišljate opravdanja....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vec iz cinjenice da ERO SE stalno prepucava s jednim GOVINDOM
je jasna hercegovacka pozicija , dijelom i hrvatska : DIJELJENJA BOSNE
To je rusilacki impuls kod agresora
Jednom agresor uvijek agresor
Jednom lazljivec uvijek lazljivec
...pa ako amo ne zele narodi jedni sa drugim sto je to nego podjela...ako ne teritorijalna ono duhovna,psihickaSora wrote:Vec iz cinjenice da ERO SE stalno prepucava s jednim GOVINDOM
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
BiH je već podijeljena, komšinice...Najviše je dijele oni koji je ko fol brane.Sora wrote:Vec iz cinjenice da ERO SE stalno prepucava s jednim GOVINDOM
Do sada su je samo Hrvati branili i sad kažu da neće više...
2016-07-22
Ne mora biti nitko s nikimvuksadinare wrote:...pa ako amo ne zele narodi jedni sa drugim sto je to nego podjela...ako ne teritorijalna ono duhovna,psihickaSora wrote:Vec iz cinjenice da ERO SE stalno prepucava s jednim GOVINDOM
Nek ode iz te drzave
...ne moze se otici..bosna nije samo jednih...kad bi se gledala autohtonost onda se zna cija je najvise...Sora wrote:Ne mora biti nitko s nikimvuksadinare wrote:...pa ako amo ne zele narodi jedni sa drugim sto je to nego podjela...ako ne teritorijalna ono duhovna,psihickaSora wrote:Vec iz cinjenice da ERO SE stalno prepucava s jednim GOVINDOM
Nek ode iz te drzave
2015-09-08
Eroo wrote:BiH je već podijeljena, komšinice...Najviše je dijele oni koji je ko fol brane.Sora wrote:Vec iz cinjenice da ERO SE stalno prepucava s jednim GOVINDOM
Nisam ti komsinica , jebote, nisam navikla na srbizme ko vi here
Bosna ce bez obzira ako ju i podijelite biti uvijek izvor nemira
ZATO JE CJELOVITA BOSNA CUVAR MIRA A NEVOBRNUTO
A hrvati ju nisu cuvali , nego u svojoj licemjetnoj katolickoj navadi samo glumili da ju cuvaju
Hrvati ..kpje predvode hercegovci su TOTALNI LUZERI I POLITICKI SLJAM
OD KPJEG SE SVAKOM POSTENOM COVJEKU PIVRACA
Kad bi se gledalo PLEMENSKO USTROJSTVO BOSNE. HA .vuksadinare wrote:...ne moze se otici..bosna nije samo jednih...kad bi se gledala autohtonost onda se zna cija je najvise...Sora wrote:Ne mora biti nitko s nikimvuksadinare wrote:...pa ako amo ne zele narodi jedni sa drugim sto je to nego podjela...ako ne teritorijalna ono duhovna,psihickaSora wrote:Vec iz cinjenice da ERO SE stalno prepucava s jednim GOVINDOM
Nek ode iz te drzave
Pa vi svodite Bosnu na africka plemena i negirate svu kulturu i civilizaciju kpju je stekla
Vi od bosne radite novu Siriju .. Kako se cini
ne vjerujem u taj postotak, ali previse svakako..Eroo wrote:U komšiluku su aktualni Pernar, Rudan, sad i Josipović... i slično...Stalni su im gosti u medijima.maggie13 wrote:Puk'o coek.
Steta.
Zamisli, Josipvić je povremeno imao podršku i preko 80%...Jesu li ljudi jednoćelijske amebe, što li?
2014-04-12
Oooo...samo da je još države, pa da znamo o čemu pričamo. Većina je više neće, jer je nikakva.Sora wrote:Ne mora biti nitko s nikimvuksadinare wrote:...pa ako amo ne zele narodi jedni sa drugim sto je to nego podjela...ako ne teritorijalna ono duhovna,psihickaSora wrote:Vec iz cinjenice da ERO SE stalno prepucava s jednim GOVINDOM
Nek ode iz te drzave
Upravo zbog takvih izjava, kao ta tvoja, je neće niti može biti.
2016-07-22
Čitam povremeno Jutarnji, oni navode nekakve ankete..Ako oni lažu onda sam i ja slagao.maggie13 wrote:ne vjerujem u taj postotak, ali previse svakako..Eroo wrote:U komšiluku su aktualni Pernar, Rudan, sad i Josipović... i slično...Stalni su im gosti u medijima.maggie13 wrote:Puk'o coek.
Steta.
Zamisli, Josipvić je povremeno imao podršku i preko 80%...Jesu li ljudi jednoćelijske amebe, što li?
2016-07-22
Ne, nego oni koji dovlače Arape i njihovu kulturu u našu civilizaciju.Sora wrote:Vi od bosne radite novu Siriju .. Kako se cini
Nemam ja ništa protiv Arapa, sve dok ne pokušavaju narušiti naš kodeks ponašanja i običaja općenito.
2016-07-22
Prvo pogledajmo brvno u svom oku,a onda trunčicu u oku brata svoga.Eroo wrote:Ne, nego oni koji dovlače Arape i njihovu kulturu u našu civilizaciju.Sora wrote:Vi od bosne radite novu Siriju .. Kako se cini
Nemam ja ništa protiv Arapa, sve dok ne pokušavaju narušiti naš kodeks ponašanja i običaja općenito.
Mi smo kao bolji?
Pa pogledaj bilo koje turist.mjesto na hrvatskoj obali i otočadi.
Najbolje smo lokacije prodali ilirskom,torlačkom,pomačkom,romskom i goranačkom elementu i tu nije kraj. Ilirizacija naše obale i otočadi nastavlja se nesmanjenom žestinom.
Ovo još malo pa neće biti Mediteran,nego Albanija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nikako, krivo sam mislila. Ziva istina je.Eroo wrote:Čitam povremeno Jutarnji, oni navode nekakve ankete..Ako oni lažu onda sam i ja slagao.maggie13 wrote:ne vjerujem u taj postotak, ali previse svakako..Eroo wrote:U komšiluku su aktualni Pernar, Rudan, sad i Josipović... i slično...Stalni su im gosti u medijima.maggie13 wrote:Puk'o coek.
Steta.
2014-04-12
Onakav nesoj nikad ne bi smio ni blizu nekoj javnoj funkciji, a ne da bude predsjednik države.maggie13 wrote:nikako, krivo sam mislila. Ziva istina je.Eroo wrote:Čitam povremeno Jutarnji, oni navode nekakve ankete..Ako oni lažu onda sam i ja slagao.maggie13 wrote:ne vjerujem u taj postotak, ali previse svakako..Eroo wrote:U komšiluku su aktualni Pernar, Rudan, sad i Josipović... i slično...Stalni su im gosti u medijima.maggie13 wrote:Puk'o coek.
Steta.
2016-07-22
Ivi se pogorsalo stanje.
Ne sluti na dobro.
Ne sluti na dobro.
dijagram-
2015-08-09
HDZ je branio? Posto si ti jedan od onih za kojeg je HDZ jednako Hrvat...Eroo wrote:BiH je već podijeljena, komšinice...Najviše je dijele oni koji je ko fol brane.Sora wrote:Vec iz cinjenice da ERO SE stalno prepucava s jednim GOVINDOM
2016-11-17
Ne govorim o zrtvama, govorim o politici drzavnog vrha Hrvatske u devedesetim.tre911 wrote:Isto tako su ekipa iz konjica otišle preko srpske strane na slobodu, oni koji su otišli preko muslimanske strane su bili uredno zaklani. Daj govinda nemoj, nemoj svega ti, rekoh poštujem vaše žrtve i nije mi jasno zašti ti pokušavaš marginalizitrati drugu stranu.govinda wrote:A najsvjetliji trenutak hrvatskog ratovanja u BiH je bio kada se sarajevski HVO predao cetnicima i preko Srbije i Madjarske stigao u Hrvatsku..kao i ekipa iz Varesa...
2016-11-17
Oruzjem koje si ti platio sigurno nismo...Eroo wrote:Koga to pitaš? Nije se to to desilo samo jednom. Upitaj sebe zašto je to tako bilo. Sebe i ne nas.govinda wrote:A najsvjetliji trenutak hrvatskog ratovanja u BiH je bio kada se sarajevski HVO predao cetnicima i preko Srbije i Madjarske stigao u Hrvatsku..kao i ekipa iz Varesa...
Drugo, s čijim ste to oružjem ratovali protiv Hrvata? Dali vam ga Hrvati 'nako, da vam se nađe kad ih napadnete...
Popušili ste povjerenje i sad izmišljate opravdanja....
2016-11-17
realno hrvatski vrh je grijesio..ali ima i grije i kod alije i tada vrha bh-a...ne moze meni nitko reci da hvo i armija bh-a nisu mogli surađivati..primjer posavine,bihacke regije...stvar je samo o ljudima i interesima....ok...tamo gdje su muslimani bili vecina logicno je da je hvo podcinjen armiji bh-a..i obrnuto..ali ne mozes ti doci i reci ukidam vas...normalno da izazoves reakcije...jednom prilikom prije desetak godina mi ej sikreno priznao jedan bivsi muslimanski casnik armije bh-a iz konjica...i rekao..'sve bi se rjesilo u roku 5 minuta da se htjelo..ljudima se nije ratovalo jedni protiv drugih jer su prije toga 6 mjeseci djelili zajednicki rov...ali serifi su htjeli serifovati i djeliti dobiti a to bez sukoba ne ide'govinda wrote:Ne govorim o zrtvama, govorim o politici drzavnog vrha Hrvatske u devedesetim.tre911 wrote:Isto tako su ekipa iz konjica otišle preko srpske strane na slobodu, oni koji su otišli preko muslimanske strane su bili uredno zaklani. Daj govinda nemoj, nemoj svega ti, rekoh poštujem vaše žrtve i nije mi jasno zašti ti pokušavaš marginalizitrati drugu stranu.govinda wrote:A najsvjetliji trenutak hrvatskog ratovanja u BiH je bio kada se sarajevski HVO predao cetnicima i preko Srbije i Madjarske stigao u Hrvatsku..kao i ekipa iz Varesa...
2015-09-08
govinda wrote:Ne govorim o zrtvama, govorim o politici drzavnog vrha Hrvatske u devedesetim.tre911 wrote:Isto tako su ekipa iz konjica otišle preko srpske strane na slobodu, oni koji su otišli preko muslimanske strane su bili uredno zaklani. Daj govinda nemoj, nemoj svega ti, rekoh poštujem vaše žrtve i nije mi jasno zašti ti pokušavaš marginalizitrati drugu stranu.govinda wrote:A najsvjetliji trenutak hrvatskog ratovanja u BiH je bio kada se sarajevski HVO predao cetnicima i preko Srbije i Madjarske stigao u Hrvatsku..kao i ekipa iz Varesa...
Ja sam isto kritičarnodustajanje od HRHB je strašna greška, zato mi sada moramo godinama cimati i gurkati i trpiti hegemoniju Sarajeva ne bi li se ponovno izborili za istu. no pomalo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ustaška zmija
» ZMIJA GA ZA TAKUJIN UGRIZLA
» EU JE LEGLO ZMIJA I ŠAKALA" Italijansko ZBOGOM EU
» 'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
» Oprostit ćemo se od EU , ni hvala nećemo reći , to je leglo zmija i šakala
» ZMIJA GA ZA TAKUJIN UGRIZLA
» EU JE LEGLO ZMIJA I ŠAKALA" Italijansko ZBOGOM EU
» 'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku