Josipović, krotitelj zmija
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Josipović, krotitelj zmija
http://www.politika.rs/sr/clanak/373645/HDZ-na-oba-oka-zmuri-na-ustasofiliju
HDZ na oba oka žmuri na ustašofiliju
HDZ na oba oka žmuri na ustašofiliju
Guest- Guest
Re: Josipović, krotitelj zmija
Nedavno ste rekli da je mera hrvatstva „ne koliko se voli svoja hrvatska domovina, već koliko se ne voli Srbija”.
Guest- Guest
Pa zmiri, je li slagao nesto?
2016-11-17
Godina je 2060., većina poslova je automatizirana, robotizirana, odljuđena. Pred lokalne izbore u Šestakovcima sreli smo kandidata stranke Zeleni Procesor, robot s kratkim rukama, ali velikim stomakom, Josipovici3000:"da da, ovi ustašo-, .. krc.. zz. krc ", prilazi pomoćnik, čovjek, ubaciva par kovanica u Jospivic3000:"gdje sam stao, slušajte, ne možemo dopustiti da zmija gmiže ovuda, znate šta mislim svaki dan to govorim.."
govinda wrote:Pa zmiri, je li slagao nesto?
Radi se o perifernom fenomenu, no kad to bivši predsjednik digne na nivo općeg i to još u srpskim medijima...
Nije ok.
Msm ja sam prvi protiv pravašije i ustašenja, to se valjda zna, međutim tu treba znati gdje, kako i koliko o čemu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Ivo je baš propao kroz duplo dno.
Nakon onog Mesića, izgledao mi sasvim OK, kad ono božesačuvaj. Ustaše mu krive za neuspjeh.
Guest- Guest
nije bas periferni fenomen...a ti ustastvo povezujes sa pravastvom a da ti sad objasnjavam gdje je tvoja zabluda u vezi ovih sadasnjih neoustasa necu..otkrij sam..epikur37 wrote:govinda wrote:Pa zmiri, je li slagao nesto?
Radi se o perifernom fenomenu, no kad to bivši predsjednik digne na nivo općeg i to još u srpskim medijima...
Nije ok.
Msm ja sam prvi protiv pravašije i ustašenja, to se valjda zna, međutim tu treba znati gdje, kako i koliko o čemu.
2016-11-17
govinda wrote:nije bas periferni fenomen...a ti ustastvo povezujes sa pravastvom a da ti sad objasnjavam gdje je tvoja zabluda u vezi ovih sadasnjih neoustasa necu..otkrij sam..epikur37 wrote:govinda wrote:Pa zmiri, je li slagao nesto?
Nije ok.
Znam to bolje od tebe.
Ti ustaštvo pak povezuješ sa svakom nacionalnom hrvatskom politikom, napose u BiH...tako i šaku hrvatskih seljaka u Skakavi.
Kakvo god je bolje je od mahale ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
govinda wrote:Pa zmiri, je li slagao nesto?
Ne žmiri, Franjo Tuđman vam je ustaša. Tu prestaje svaka priča. Svaki hrvatski interes proglašavate ustaškim, bilo da je riječ o Srbijancima, bilo o Bošnjacima. Naravno da iz vaše perspektive ne laže, a iz hrvatske itekako pretjeruje u lažima.
Guest- Guest
Puk'o coek.
Steta.
Steta.
2014-04-12
Sa svakim desnicarenjem u hrvatskoj...a ti nisi nikad ni vidio mahale, ti si se rodio na Majevici...epikur37 wrote:govinda wrote:nije bas periferni fenomen...a ti ustastvo povezujes sa pravastvom a da ti sad objasnjavam gdje je tvoja zabluda u vezi ovih sadasnjih neoustasa necu..otkrij sam..epikur37 wrote:govinda wrote:Pa zmiri, je li slagao nesto?
Nije ok.
Znam to bolje od tebe.
Ti ustaštvo pak povezuješ sa svakom nacionalnom hrvatskom politikom, napose u BiH...tako i šaku hrvatskih seljaka u Skakavi.
Kakvo god je bolje je od mahale ;)
2016-11-17
Kad jeste tako, ustastvo se vratilo 1989. i tu je kod vas cijelo vrijeme...kofein wrote:govinda wrote:Pa zmiri, je li slagao nesto?
Ne žmiri, Franjo Tuđman vam je ustaša. Tu prestaje svaka priča. Svaki hrvatski interes proglašavate ustaškim, bilo da je riječ o Srbijancima, bilo o Bošnjacima. Naravno da iz vaše perspektive ne laže, a iz hrvatske itekako pretjeruje u lažima.
2016-11-17
govinda wrote:Kad jeste tako, ustastvo se vratilo 1989. i tu je kod vas cijelo vrijeme...kofein wrote:govinda wrote:Pa zmiri, je li slagao nesto?
Je, ustaše su vam potaracale Sarajevo i pola Bosne proglasilo srpskom.
Guest- Guest
Vasa partija na vlasti se slizala sa neoustasama i to je to...a rat u Bosni je zapravo bio sukob dva fasizma, srpskog i hrvatskog a na stetu trecih...kofein wrote:govinda wrote:Kad jeste tako, ustastvo se vratilo 1989. i tu je kod vas cijelo vrijeme...kofein wrote:govinda wrote:Pa zmiri, je li slagao nesto?
Je, ustaše su vam potaracale Sarajevo i pola Bosne proglasilo srpskom.
2016-11-17
Linda, i ti si puk'o..bolje idi spavat, nego sto bajke pricas 8-)
2014-04-12
kakve bajke, ratovalo se radi podjele BiH, na kraju je Hrvatska usla u otvoreni rat protiv BiH koji je zaustaljen na insistiranje americke diplomatije...logore po Hercegovini nismo zaboravili...maggie13 wrote:Linda, i ti si puk'o..bolje idi spavat, nego sto bajke pricas 8-)
2016-11-17
kofein wrote:epikur37 wrote:Ivo je baš propao kroz duplo dno.
Nakon onog Mesića, izgledao mi sasvim OK, kad ono božesačuvaj. Ustaše mu krive za neuspjeh.
Ovi štapići su samo bizaran podsjetnik na ono što je nama obnaslo dužnost institucije Predsjednika...I da mediji u stvari mogu modelirati ovaj narod doslovce kako im se sprdne...
darth_vader-
2014-04-17
još uvijek na stabilnih 87%
Mesić kao eklatantan primjerak ustaške zmije također potencijalni doživotni upravitelj DNRH...da ga naravno ne sjebe Ustav
Mesić kao eklatantan primjerak ustaške zmije također potencijalni doživotni upravitelj DNRH...da ga naravno ne sjebe Ustav
2014-04-15
Jel ti sad drago što sam te odgovorio od glasovanja za tog idiota?epikur37 wrote:Ivo je baš propao kroz duplo dno.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ustaška zmija
» ZMIJA GA ZA TAKUJIN UGRIZLA
» EU JE LEGLO ZMIJA I ŠAKALA" Italijansko ZBOGOM EU
» 'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
» Oprostit ćemo se od EU , ni hvala nećemo reći , to je leglo zmija i šakala
» ZMIJA GA ZA TAKUJIN UGRIZLA
» EU JE LEGLO ZMIJA I ŠAKALA" Italijansko ZBOGOM EU
» 'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
» Oprostit ćemo se od EU , ni hvala nećemo reći , to je leglo zmija i šakala