'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2196361&index_tid=29494
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: 'Mozemo' je komunisticka zmija i sigurnosna opasnost za Hrvatsku
ne volim ove iz 'mozemo' i sve je u pravu batarelo...ali je doslovno javno pozvao na linc...zar se spustit na razinu peovicke i bencicke...kad netko rokne nekoga..prvi ce krivac biti batarelo...
2015-09-08
zapravo ovakvim izjavama ih se homogenizira...bolje pustit da se raspadnu..a nije nemoguce i daleko..i kod njih ima zetoncica..to postanes cim sjednes u udobnu fotelju
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne volim ove iz 'mozemo' i sve je u pravu batarelo...ali je doslovno javno pozvao na linc...zar se spustit na razinu peovicke i bencicke...kad netko rokne nekoga..prvi ce krivac biti batarelo...
A kako bi ti raspravljao s nekim tko svakome tko je desnica lijepi etiketu fašista ?
Dakle ono ti ne smiješ imat pravo na svoje mišljenje nego samo šta i oni misle jer ako ne onda si fašista.
Samo kolji.
2014-04-11
jedina prava opasnost za hrvatsku je hadeze
btw. zaboravio sam da imaš nejač.
s obzirom da si prešao 55u i imaš dvoje nejači, plaća bi ti bila cca 1800€ + 400€ dječji doplatak.
samo treba delat. u početku možeš biti moj pomoćni radnik.
s obzirom da si prešao 55u i imaš dvoje nejači, plaća bi ti bila cca 1800€ + 400€ dječji doplatak.
2014-12-30
Jedina prava opasnost za Hrvatsku su takva stoka poput Vice Batarela,Željke Markić i svega onog što zagovaraju.Oni bi od Hrvatske napravili katoličku verziju Saudijske Arabije.
Nadam se pobjedi kulturne revolucije u Americi,te njezinom širenju na sve zemlje slobodarskog,demokratskog svijeta,te ne vjerujem kako će Hrvatska ostat izolirani otok primitivizma u slobodnom demokratskom svijetu.
Nadam se pobjedi kulturne revolucije u Americi,te njezinom širenju na sve zemlje slobodarskog,demokratskog svijeta,te ne vjerujem kako će Hrvatska ostat izolirani otok primitivizma u slobodnom demokratskom svijetu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
2015-07-23
סמאל wrote:Jedina prava opasnost za Hrvatsku su takva stoka poput Vice Batarela,Željke Markić i svega onog što zagovaraju.Oni bi od Hrvatske napravili katoličku verziju Saudijske Arabije.
I ja se nadam pobjedi kulturne revolucije u Americi. Dole Kolumbo. Prokleti Evropljani. Vratite se odakle ste došli.
2014-04-11
Neće to ići onako kako ti to zamišljaš.Nauči cjeniti sve ljude(i žene) podjednako,neovisno o njihovom porijeklu,opredeljenju i boji kože.RayMabus wrote:סמאל wrote:Jedina prava opasnost za Hrvatsku su takva stoka poput Vice Batarela,Željke Markić i svega onog što zagovaraju.Oni bi od Hrvatske napravili katoličku verziju Saudijske Arabije.
I ja se nadam pobjedi kulturne revolucije u Americi. Dole Kolumbo. Prokleti Evropljani. Vratite se odakle ste došli.
2015-07-23
Dole Kolumbo. Prokleti Europljani. Back to Europa.
Revolucija jede svoju djecu.
Emanicipacija jede svoju djecu.
2014-04-11
Možda,ali ne prije nego pojede,,kontrarevolucionarnu djecu''RayMabus wrote:Dole Kolumbo. Prokleti Europljani. Back to Europa.
2015-07-23
surađuje u više značajnih hrvatskih časopisa.סמאל wrote:Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
More.
Nautika
Hrvatski čun.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim da su ti klerikalni elementi najveća opasnost ne samo za Hrvatsku već i za druge zemlje sa katoličkom većinom.RayMabus wrote:
Oni su katolički džihadisti,koji su velika prijetnja svjetskom miru.
Kao što džihadisti i islamisti smatraju da će svi nemuslimani završiti u džehenemu(paklu),tako i ovi "učenjaci" vjeruju da nema spasenja izvan katoličke crkve,te oni nevjernicima ,šizmaticima i hereticima jednako smatraju i židove i muslimane i hinduiste,kao i pravoslavce i protestante.
Njihov bi cilj bio stvoriti svojevrsni katolifat koji bi bio čisto katolički,a onda voditi džihad na nevjerničke teritorije (pravoslavni istok,protestantski sjever,te islam...)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
instalacija automatiziranih sustava, pokretnih linija, robotika. naglasak na auto-industriju.סמאל wrote:Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
2014-12-30
trenutno radim za majku Crkvu.
2014-12-30
Aha,vidim da Marcela zoveš za pomoćnika,pa sam pomislio da se baviš nekom vrstom publicistike.veber wrote:instalacija automatiziranih sustava, pokretnih linija, robotika. naglasak na auto-industriju.סמאל wrote:Zar si ti urednik nekih respektabilnih novina ?veber wrote:btw. zaboravio sam da imaš nejač.
Ša šta će ti Marcel za to,to je obično podcjenjivanje,njega i kao osobe i kao novinara.
2015-07-23
Dobro oni su katolički đihadisti koje ja podržavam jer netko tko svakog tko je desno naziva fašistom u osnovi ne daje ljudima pravo na svoje mišljenje nego može postojat samo njegovo a svi ostali su fašisti.jastreb wrote:Mislim da su ti klerikalni elementi najveća opasnost ne samo za Hrvatsku već i za druge zemlje sa katoličkom većinom.RayMabus wrote:
Kao što džihadisti i islamisti smatraju da će svi nemuslimani završiti u džehenemu(paklu),tako i ovi "učenjaci" vjeruju da nema spasenja izvan katoličke crkve,te oni nevjernicima ,šizmaticima i hereticima jednako smatraju i židove i muslimane i hinduiste,kao i pravoslavce i protestante.
Njihov bi cilj bio stvoriti svojevrsni katolifat koji bi bio čisto katolički,a onda voditi džihad na nevjerničke teritorije (pravoslavni istok,protestantski sjever,te islam...)
Šta se ima s takvima raspravljati ? Metak u čelo i idemo dalje.
Kad budu davali pravo ljudima da imaju pravo na svoj stavi i mišljenje i to uvažavali onda će i uvažavanje i dobit a do tada : samo kolji.
2014-04-11
Pa normalno da prema fašistima ne možeš se odnositi na demokratski način.Prema fašistima treba se odnosit onako kako se oni odnose prema drugima.RayMabus wrote:Dobro oni su katolički đihadisti koje ja podržavam jer netko tko svakog tko je desno naziva fašistom u osnovi ne daje ljudima pravo na svoje mišljenje nego može postojat samo njegovo a svi ostali su fašisti.jastreb wrote:Mislim da su ti klerikalni elementi najveća opasnost ne samo za Hrvatsku već i za druge zemlje sa katoličkom većinom.RayMabus wrote:
Šta se ima s takvima raspravljati ? Metak u čelo i idemo dalje.
Kad budu davali pravo ljudima da imaju pravo na svoj stavi i mišljenje i to uvažavali onda će i uvažavanje i dobit a do tada : samo kolji.
2015-07-23
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Putinova opasnost za Hrvatsku: počelo je političko antagoniziranje s istoka
» OTAC ALBANAC, STRIC USTAŠA ACO SULJO/ MOŽEMO LI VELIKU HRVATSKU ????
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
» Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'
» OTAC ALBANAC, STRIC USTAŠA ACO SULJO/ MOŽEMO LI VELIKU HRVATSKU ????
» INTERVJU Kolinde Grabar-Kitarović otkriva što će učiniti nakon što osvoji drugi mandat, te naglašava zašto je Zoran Milanović opasnost za Hrvatsku
» Komšić: Predsjednik sam i prosvjednicima i Čoviću, Hrvatsku možemo tužiti zbog Pelješkog mosta
» Šešeljevka na TV-u nakon tragedije u Novom Sadu:'Možemo spaliti Hrvatsku i osloboditi Republiku Srpsku Krajinu'
Page 1 of 4