EU JE LEGLO ZMIJA I ŠAKALA" Italijansko ZBOGOM EU
Page 1 of 1
EU JE LEGLO ZMIJA I ŠAKALA" Italijansko ZBOGOM EU
https://www.alo.rs/vesti/svet/italijansko-zbogom-evropskoj-uniji-video/299319/vest
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: EU JE LEGLO ZMIJA I ŠAKALA" Italijansko ZBOGOM EU
Pa nek idu ko i U.K....Serbinho-3 wrote:
https://www.alo.rs/vesti/svet/italijansko-zbogom-evropskoj-uniji-video/299319/vest
red wolf-
2016-02-10
Sad bi EU jedva docekala da Italija odstupi da ne bi morali euro da posalju, da zmije i sakali :D.
omni-
2014-04-12
Ova i ovakva EU je neuspjeli projekat i to treba priznati. EU treba reformirati i vratiti na ono sto je bilo prije Maastrichta
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A ja mislio da EU nema alternativu, kako kažu naši političari.
EU moramo braniti do kraja,jer prestanak postojanja EU znacilo bi mogucnost stvaranja neke balkanske asocijacije koja bi stremila obnovi neke nove Jugoslavije.
Cak i ako Hrvatska ne bi bila dio te tvorevine mi ne mozemo dozvoliti da građani Osijeka, Siska, Sl.Broda, Vukovara, Dvora ili Zupanje piju kavicu na balkonima i gledaju u neku novu Jugoslaviju.
Cak i ako Hrvatska ne bi bila dio te tvorevine mi ne mozemo dozvoliti da građani Osijeka, Siska, Sl.Broda, Vukovara, Dvora ili Zupanje piju kavicu na balkonima i gledaju u neku novu Jugoslaviju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Neka piju čaj.jastreb wrote:EU moramo braniti do kraja,jer prestanak postojanja EU znacilo bi mogucnost stvaranja neke balkanske asocijacije koja bi stremila obnovi neke nove Jugoslavije.
Hrvati su prokleti kad je u pitanju Jugoslavija.dzango wrote:Neka piju čaj.jastreb wrote:EU moramo braniti do kraja,jer prestanak postojanja EU znacilo bi mogucnost stvaranja neke balkanske asocijacije koja bi stremila obnovi neke nove Jugoslavije.
Sve su nešto protiv nje. Ono fuj Jugoslavija. Čak je i izbjegavaju spominjati prilikom najbanalnijih stvari. Tako će sa SDražena reći ne da je s Cibonom bio prvak Jugoslavije,nego bivše države. Ili će reći da je Ćosić bio prvak svijeta sa bivšom državom. Nije mi jasno kako bivša država može biti prvak svijeta.
No čim im se pruži prilika ti će Jude pokazat svoje pravo lice. Pa će osnivat jugoslavenske odbore,mahati zastavama propale države,ili na vas glas usred Zagreba pjevati Jugoslovenku.
Kasnije će naravno upirati prstom u zagrebačke Srbe,u Slovence i Rome.
2014-04-22
Sada više nije frka. Neće više biti novih Dražena i Ćosića koji će biti prvaci sveta.jastreb wrote:Hrvati su prokleti kad je u pitanju Jugoslavija.dzango wrote:Neka piju čaj.jastreb wrote:EU moramo braniti do kraja,jer prestanak postojanja EU znacilo bi mogucnost stvaranja neke balkanske asocijacije koja bi stremila obnovi neke nove Jugoslavije.
Sve su nešto protiv nje. Ono fuj Jugoslavija. Čak je i izbjegavaju spominjati prilikom najbanalnijih stvari. Tako će sa SDražena reći ne da je s Cibonom bio prvak Jugoslavije,nego bivše države. Ili će reći da je Ćosić bio prvak svijeta sa bivšom državom. Nije mi jasno kako bivša država može biti prvak svijeta.
No čim im se pruži prilika ti će Jude pokazat svoje pravo lice. Pa će osnivat jugoslavenske odbore,mahati zastavama propale države,ili na vas glas usred Zagreba pjevati Jugoslovenku.
Kasnije će naravno upirati prstom u zagrebačke Srbe,u Slovence i Rome.
Košarka nas baš zbog toga što asocira na propalu državu i na Srbiju,više i ne interesira.dzango wrote:
Sada više nije frka. Neće više biti novih Dražena i Ćosića koji će biti prvaci sveta.
To je tipično jugoslavenski šport. Ono kad klinci u socijalističkim novim naseljima ćeraju loptu po socrealističkim asfaltnim igralištima i bacaju je po koševima čije su konstrukcije pravile propale mastodontske firme.
Ta su vremena,srećom,iza nas.
2014-04-22
U tome i jeste problem. Košarka nikada nije bila šport. Uvek je bila sport.jastreb wrote:Košarka nas baš zbog toga što asocira na propalu državu i na Srbiju,više i ne interesira.dzango wrote:
Sada više nije frka. Neće više biti novih Dražena i Ćosića koji će biti prvaci sveta.
To je tipično jugoslavenski šport. Ono kad klinci u socijalističkim novim naseljima ćeraju loptu po socrealističkim asfaltnim igralištima i bacaju je po koševima čije su konstrukcije pravile propale mastodontske firme.
Košarka je sport socijalizma.dzango wrote:U tome i jeste problem. Košarka nikada nije bila šport. Uvek je bila sport.jastreb wrote:Košarka nas baš zbog toga što asocira na propalu državu i na Srbiju,više i ne interesira.dzango wrote:
Znači najveći talenti dolaze iz socijalističkih gradova. Čak i u SAD dolaze iz geta koja u mnogo čemu liče na naše gradove iz doba komunizma.
Na Balkanu ima i još jedan faktor. Vlaški gen.
95% najjačih košarkaša sa Balkana su vlaškoga gena(Divac,Dražen,Paspalj, Bodiroga,Ćosić, Plećaš, Kukoč,Rađa, Vranković,Arapović....)
2014-04-22
Similar topics
» Oprostit ćemo se od EU , ni hvala nećemo reći , to je leglo zmija i šakala
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Ustaška zmija
» Josipović, krotitelj zmija
» ZMIJA GA ZA TAKUJIN UGRIZLA
» Zbogom Bosno, konačno sam spremna da ti kažem zbogom.
» Ustaška zmija
» Josipović, krotitelj zmija
» ZMIJA GA ZA TAKUJIN UGRIZLA
Page 1 of 1