Pritužbe
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Pritužbe
Idemo...Iskra wrote:Hej, idemo sad zaozbilje. Vidiš da terapija koju trenutno koristiš nema nikakvog učinka. Reci čika psihiću da ti je promijeni, pojača dozu ... ili što već treba.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehe...ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:Naravno da ćemo svi jednog dana "nestati" ... samo, nekako mislim da još nije moj red.red wolf wrote:Ti si ono što jesi...Što će uskoro nestati s lica Zemlje...Zasluženo...Iskra wrote:
Sram i stid me bilo što još nemam papir tj. dozvolu za "ubijanje" ...tj, psihijatrijsku dijagnozu.
Previše Vas je na Zemlji...
Uništili ste Zemlju...
I sad ćete nestati, govna ljudska...
Jednostavno...
U čemu je problem?
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
red wolf wrote:Ja sam u tebi, samo me odbijaš vidjeti...Zašto me se tako bojiš?aben wrote:brzo neka neko načini novi forum,
jo ne zun kako ću živiti bez sokrata:)
gay
2014-04-16
Jbga, men je sve čudno od kad nema VIP.Noor wrote:ljudi, jel dobiva tko neke čudne pp-ove?
danni1-
2014-04-16
To je nešto što ti ne mogu objasniti u ovom trenutku...Niti ću u dogledno vrijeme..aben wrote:red wolf wrote:Ja sam u tebi, samo me odbijaš vidjeti...Zašto me se tako bojiš?aben wrote:brzo neka neko načini novi forum,
gay
red wolf-
2016-02-10
Hmmm, hmmm, još uvijek mislim da je problem u terapiji koju trenutno uzimaš.red wolf wrote:Idemo...Iskra wrote:Hej, idemo sad zaozbilje. Vidiš da terapija koju trenutno koristiš nema nikakvog učinka. Reci čika psihiću da ti je promijeni, pojača dozu ... ili što već treba.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehe...ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:Naravno da ćemo svi jednog dana "nestati" ... samo, nekako mislim da još nije moj red.red wolf wrote:
Ti si ono što jesi...Što će uskoro nestati s lica Zemlje...Zasluženo...
Uništili ste Zemlju...
Jednostavno...
U čemu je problem?
Guest- Guest
U čem je problem?red wolf wrote:Idemo...Iskra wrote:Hej, idemo sad zaozbilje. Vidiš da terapija koju trenutno koristiš nema nikakvog učinka. Reci čika psihiću da ti je promijeni, pojača dozu ... ili što već treba.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehe...ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:Naravno da ćemo svi jednog dana "nestati" ... samo, nekako mislim da još nije moj red.red wolf wrote:
Ti si ono što jesi...Što će uskoro nestati s lica Zemlje...Zasluženo...
Uništili ste Zemlju...
Jednostavno...
U čemu je problem?
NEMA VIPA, JEBEM TE ČORAVA!!!
Postoji li veči problem?
danni1-
2014-04-16
[You must be registered and logged in to see this image.]Iskra wrote:?Noor wrote:ljudi, jel dobiva tko neke čudne pp-ove?
ja sam slučaj. samo meni se to može desiti.danni1 wrote:Goli kurac.T. wrote:Požar u amazoni i topljenje grenlanda su goli ku*ac prema ovome šta je nas snašlo...danni1 wrote:Braco, sve je ošlo u kurac.veber wrote:odi u kurac.danni1 wrote:
Aha. Hće kurac ak ne vrati VIP uskoro.
Ovo je jebena apokalipsa. Ovo sranje nitko nije predvidio ni u najgorim noćnim morama.
Ovo je gore nego kad sam nagnuo bocu petroleja umjesto rakije.
pročitam komentar tvog tipa i uredno zaserem tipkovnicu, ekran, zid,
i stoput si govorim, prvo čitaj, onda pljuj.
2014-12-30
Hahahahaha,danni1 wrote:U čem je problem?red wolf wrote:Idemo...Iskra wrote:Hej, idemo sad zaozbilje. Vidiš da terapija koju trenutno koristiš nema nikakvog učinka. Reci čika psihiću da ti je promijeni, pojača dozu ... ili što već treba.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehe...ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:
Naravno da ćemo svi jednog dana "nestati" ... samo, nekako mislim da još nije moj red.
Uništili ste Zemlju...
Jednostavno...
U čemu je problem?
NEMA VIPA, JEBEM TE ČORAVA!!!
Postoji li veči problem?
Guest- Guest
Možda...No, uskoro ćeš vidjeti da nije to u pitanju...Iskra wrote:Hmmm, hmmm, još uvijek mislim da je problem u terapiji koju trenutno uzimaš.red wolf wrote:Idemo...Iskra wrote:Hej, idemo sad zaozbilje. Vidiš da terapija koju trenutno koristiš nema nikakvog učinka. Reci čika psihiću da ti je promijeni, pojača dozu ... ili što već treba.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehe...ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:
Naravno da ćemo svi jednog dana "nestati" ... samo, nekako mislim da još nije moj red.
Uništili ste Zemlju...
Jednostavno...
U čemu je problem?
red wolf-
2016-02-10
Pa pošalji čudni pp po tom pitanju :PNoor wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]Iskra wrote:?Noor wrote:ljudi, jel dobiva tko neke čudne pp-ove?
Guest- Guest
Vidiš kako ti više nije dosadno :Dred wolf wrote:Možda...No, uskoro ćeš vidjeti da nije to u pitanju...Iskra wrote:Hmmm, hmmm, još uvijek mislim da je problem u terapiji koju trenutno uzimaš.red wolf wrote:Idemo...Iskra wrote:Hej, idemo sad zaozbilje. Vidiš da terapija koju trenutno koristiš nema nikakvog učinka. Reci čika psihiću da ti je promijeni, pojača dozu ... ili što već treba.red wolf wrote:
hehehehehehehehehehehehehehe...ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahaha
Uništili ste Zemlju...
Jednostavno...
U čemu je problem?
Guest- Guest
on je u tebi.aben wrote:red wolf wrote:Ja sam u tebi, samo me odbijaš vidjeti...Zašto me se tako bojiš?aben wrote:brzo neka neko načini novi forum,
gay
možemo napraviti algoritam.
oba smjera vode u ; peder
i zakaj ga se toliko bojiš. on bi te samo grlio i mazio.
2014-12-30
Nije mi dosadno...Valja raditi na novom svijetu govno ljudsko...Iskra wrote:Vidiš kako ti više nije dosadno :Dred wolf wrote:Možda...No, uskoro ćeš vidjeti da nije to u pitanju...Iskra wrote:Hmmm, hmmm, još uvijek mislim da je problem u terapiji koju trenutno uzimaš.red wolf wrote:Idemo...Iskra wrote:
Hej, idemo sad zaozbilje. Vidiš da terapija koju trenutno koristiš nema nikakvog učinka. Reci čika psihiću da ti je promijeni, pojača dozu ... ili što već treba.
Uništili ste Zemlju...
Jednostavno...
U čemu je problem?
red wolf-
2016-02-10
A ha, a to radiš po forumima, ili?red wolf wrote:Nije mi dosadno...Valja raditi na novom svijetu govno ljudsko...Iskra wrote:Vidiš kako ti više nije dosadno :Dred wolf wrote:Možda...No, uskoro ćeš vidjeti da nije to u pitanju...Iskra wrote:Hmmm, hmmm, još uvijek mislim da je problem u terapiji koju trenutno uzimaš.red wolf wrote:
Idemo...
Uništili ste Zemlju...
Jednostavno...
U čemu je problem?
Guest- Guest
hahahahahahahahahaha...Naravno da ne...hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:A ha, a to radiš po forumima, ili?red wolf wrote:Nije mi dosadno...Valja raditi na novom svijetu govno ljudsko...Iskra wrote:Vidiš kako ti više nije dosadno :Dred wolf wrote:Možda...No, uskoro ćeš vidjeti da nije to u pitanju...Iskra wrote:
Hmmm, hmmm, još uvijek mislim da je problem u terapiji koju trenutno uzimaš.
red wolf-
2016-02-10
odi spat.pametnije ti je.red wolf wrote:Nije mi dosadno...Valja raditi na novom svijetu govno ljudsko...Iskra wrote:Vidiš kako ti više nije dosadno :Dred wolf wrote:Možda...No, uskoro ćeš vidjeti da nije to u pitanju...Iskra wrote:Hmmm, hmmm, još uvijek mislim da je problem u terapiji koju trenutno uzimaš.red wolf wrote:
Idemo...
Uništili ste Zemlju...
Jednostavno...
U čemu je problem?
zemeš tabletice i ujutro si "svoj"
ćim preskočiš terapiju eto pizdarija.
2014-12-30
Majke mi, ti si lud.red wolf wrote:Nije mi dosadno...Valja raditi na novom svijetu govno ljudsko...Iskra wrote:Vidiš kako ti više nije dosadno :Dred wolf wrote:Možda...No, uskoro ćeš vidjeti da nije to u pitanju...Iskra wrote:Hmmm, hmmm, još uvijek mislim da je problem u terapiji koju trenutno uzimaš.red wolf wrote:
Idemo...
Uništili ste Zemlju...
Jednostavno...
U čemu je problem?
O čem ti fantaziraš u ovo vrijeme sumraka civilizacije?
Jebo te novi svijet. Da se meni vratit na staro.
danni1-
2014-04-16
To je za Vas ljude...To je tvoja vrsta konjino...veber wrote:odi spat.pametnije ti je.red wolf wrote:Nije mi dosadno...Valja raditi na novom svijetu govno ljudsko...Iskra wrote:Vidiš kako ti više nije dosadno :Dred wolf wrote:Možda...No, uskoro ćeš vidjeti da nije to u pitanju...Iskra wrote:
Hmmm, hmmm, još uvijek mislim da je problem u terapiji koju trenutno uzimaš.
zemeš tabletice i ujutro si "svoj"
ćim preskočiš terapiju eto pizdarija.
red wolf-
2016-02-10
Baš si slatkiš kad se smiješ .... buci, buci, buci! [You must be registered and logged in to see this image.]red wolf wrote:hahahahahahahahahaha...Naravno da ne...hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:A ha, a to radiš po forumima, ili?red wolf wrote:Nije mi dosadno...Valja raditi na novom svijetu govno ljudsko...Iskra wrote:Vidiš kako ti više nije dosadno :Dred wolf wrote:
Možda...No, uskoro ćeš vidjeti da nije to u pitanju...
Guest- Guest
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50