Pritužbe
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Pritužbe
Kic trebao si ostaviti pdf i linkat ga na nekoc najpopularniju stranicu "Greska". Da se prisjetimo lijepih dana.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
hahaomni wrote:Kic trebao si ostaviti pdf i linkat ga na nekoc najpopularniju stranicu "Greska". Da se prisjetimo lijepih dana.
svi koji trkeljaju o velikom karakteru boje se žena, imaju mali pimpek i iskušenje.epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:a, posro se sebi u pijat
a svi smo ljudi, grešni smo...
Pet zdravomarija i sve riješeno :)
lako za implikacije u vječnosti,
ota pomama za pizdom je primjenjenija nižin evolucijskin vrstami
Velika su to iskušenja, premda sam čvrstog karaktera ali razumijem brata Raspudića :)
a, jebote odi van pojebi i vrati se sa iskušenjem.
jednostavno se bojiš, nije stvar karaktera.
karakter je kada veliš da je gotovo. ali ne kada ti je karakter pao nego prije.
nedeljna misa ne rješava tvoj slabi karakter.
2014-12-30
kak je ono bilo. greška 404 kontaktirajte administratora.omni wrote:Kic trebao si ostaviti pdf i linkat ga na nekoc najpopularniju stranicu "Greska". Da se prisjetimo lijepih dana.
onaj konj na paši je bio lik ok, ali jebi tito sjebali forum.
2014-12-30
LoooLjastreb wrote:Kicajzla!!!
Tako je postupio
zelimo objasnjenje
immortal-
2014-04-16
Maggie19 wrote:da, bio sa onom redateljicom Kristinom Kumric..sad je s Marom..meni Mare simpa ;-))epikur37 wrote:aben wrote:ali ni raspudić oženjen..?
bit će da je bio :D
Vid ove nesuđene novinarke Story-a, Glorie te Arene... :)
darth_vader-
2014-04-17
kic, moj naklon do poda, to je čovjek, to je muškarac, to je karakter!
Sad i ako nam vratiš VIP (možda smo se opametili, mada, teško da jesmo) ... imaš moje poštovanje.
Sad i ako nam vratiš VIP (možda smo se opametili, mada, teško da jesmo) ... imaš moje poštovanje.
Guest- Guest
Megica je uvijek dobro informirana, načitana, sve pohvale.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:da, bio sa onom redateljicom Kristinom Kumric..sad je s Marom..meni Mare simpa ;-))epikur37 wrote:aben wrote:ali ni raspudić oženjen..?
Guest- Guest
Cemu tolika trpačina i podilazenje??Iskra wrote:Megica je uvijek dobro informirana, načitana, sve pohvale.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:da, bio sa onom redateljicom Kristinom Kumric..sad je s Marom..meni Mare simpa ;-))epikur37 wrote:aben wrote:ali ni raspudić oženjen..?
immortal-
2014-04-16
Koji je tebi krasni klinac palac!?mortal wrote:Cemu tolika trpačina i podilazenje??Iskra wrote:Megica je uvijek dobro informirana, načitana, sve pohvale.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:da, bio sa onom redateljicom Kristinom Kumric..sad je s Marom..meni Mare simpa ;-))epikur37 wrote:
Megi je uvijek ok (godinama se čitamo na forumu), meni je draga, umjerena i odmjerena. Iznimno načitana osoba (to samo ćorav ne kuži). Nikad nismo imale forumskih "sukoba" i definitivno nije vjetrokaz (volim takve osobe). Opet si se našla prozvanom, ha? Ti si ženo bolesna, idi se liječi!
Guest- Guest
Megi je ok,ali ti si brate teški fanatik,sa kujim se ne može korenspondirati,a da ne vrijeđaš i beštimaš.Iskra wrote:Koji je tebi krasni klinac palac!?mortal wrote:Cemu tolika trpačina i podilazenje??Iskra wrote:Megica je uvijek dobro informirana, načitana, sve pohvale.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:
da, bio sa onom redateljicom Kristinom Kumric..sad je s Marom..meni Mare simpa ;-))
Megi je uvijek ok (godinama se čitamo na forumu), meni je draga, umjerena i odmjerena. Iznimno načitana osoba (to samo ćorav ne kuži). Nikad nismo imale forumskih "sukoba" i definitivno nije vjetrokaz (volim takve osobe). Opet si se našla prozvanom, ha? Ti si ženo bolesna, idi se liječi!
Mortalka je dama sprama tebe.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vidi, kad mi to napiše netko tvog profila, ja sam ponosna na to. Ovaj forum se doveli do tog stupnja da samo razumijete "kočijaški jezik". Dosta je više pljuvačine po svemu što nosi hrvatski predznak, dokle više!? Mortalka je možda dama, nemam ništa protiv nje ... ali ti si teški, lažljivi seronja, sad ok?jastreb wrote:Megi je ok,ali ti si brate teški fanatik,sa kujim se ne može korenspondirati,a da ne vrijeđaš i beštimaš.Iskra wrote:Koji je tebi krasni klinac palac!?mortal wrote:Cemu tolika trpačina i podilazenje??Iskra wrote:Megica je uvijek dobro informirana, načitana, sve pohvale.jasambrend wrote:
Mortalka je dama sprama tebe.
Guest- Guest
Iskra , nauci se uvazavati i postivati. Do tada steraj se u picku materinu?!! Ako vec prepoznajes iznimno nacitane, kulturne mogla si nauciti nesto od njihIskra wrote:Koji je tebi krasni klinac palac!?mortal wrote:Cemu tolika trpačina i podilazenje??Iskra wrote:Megica je uvijek dobro informirana, načitana, sve pohvale.jasambrend wrote:Maggie19 wrote:
da, bio sa onom redateljicom Kristinom Kumric..sad je s Marom..meni Mare simpa ;-))
Jastreb hvala
2014-04-16
One koje treba poštivati, ljude sa stavom i karakterom, ja poštivam i uvažavam. Ima tu još posve ok likova, mada, mnogi su otišli. E, sad, ako trebam poštivati jednog jastreba, četnike i velikosrbe, tebe, i tebi slične ... žao mi je ...malo morgen. :P Mada, iskreno, nemam ništa protiv tebe (ti si se nakačila na moj upis kicu i samo jašeš i jašeš), nebitna si, nekako blijeda, meni totalno nezanimljiva likuša. Volim i ja tebe! CMOK!mortal wrote:Iskra , nauci se uvazavati i postivati. Do tada steraj se u picku materinu?!! Ako vec prepoznajes iznimno nacitane, kulturne mogla si nauciti nesto od njihIskra wrote:Koji je tebi krasni klinac palac!?mortal wrote:Cemu tolika trpačina i podilazenje??Iskra wrote:Megica je uvijek dobro informirana, načitana, sve pohvale.jasambrend wrote:
Jastreb hvala
Guest- Guest
A Bože sačuvaj.
Morat ću opet otić na oni chat.hr vatat maloljetnice.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mogli bi na rimski.kaya wrote:I ...jel netko smislio na koji forum idemo?
2014-12-30
ti nemreš ni staroljetnice.RayMabus wrote:A Bože sačuvaj.
2014-12-30
Pa ni nevatan te starije od 22 godine. To šta je starije od 22 godine to bi se sve udavalo pa biž od toga.veber wrote:ti nemreš ni staroljetnice.RayMabus wrote:A Bože sačuvaj.
Nevatan ja , vataju se one same kad upalin kameru. Nisan ih ja ni vata , one mene vatale kad su me vidile na kameri.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50