Pritužbe
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 1
Pritužbe
Tema očišćena; otvoren novi krug.
Last edited by Vegvísir on 10/18/2014, 22:18; edited 3 times in total (Reason for editing : obrisani postovi)
Re: Pritužbe
ovo su pritužbe na religiji
ili je greška
immortal-
2014-04-16
Zasad se svi roje na Info pritužbama... Kic je malo zabrija na dominu, ali bude on došao sebi...ipak zgrće nemilu lovu ovamo, od reklama jedva teme vidiš... Pun ko brod...otkazat će mu sponzori ako se ne opameti...
darth_vader-
2014-04-17
:) Ne znam za lovu al ako netko zna kakav drugi forum da odemo tamo, bio je neki al ne mogu se sjetiti imena gdje su bili svi privremeno prije ovoga. Neka kic drži forum za predškolski uzrast...pa ako se netko sjeti imena da napiše samo...jasambrend wrote:Zasad se svi roje na Info pritužbama... Kic je malo zabrija na dominu, ali bude on došao sebi...ipak zgrće nemilu lovu ovamo, od reklama jedva teme vidiš... Pun ko brod...otkazat će mu sponzori ako se ne opameti...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kayo kud cemo...kaya wrote::) Ne znam za lovu al ako netko zna kakav drugi forum da odemo tamo, bio je neki al ne mogu se sjetiti imena gdje su bili svi privremeno prije ovoga. Neka kic drži forum za predškolski uzrast...pa ako se netko sjeti imena da napiše samo...jasambrend wrote:Zasad se svi roje na Info pritužbama... Kic je malo zabrija na dominu, ali bude on došao sebi...ipak zgrće nemilu lovu ovamo, od reklama jedva teme vidiš... Pun ko brod...otkazat će mu sponzori ako se ne opameti...
YekeYeke-
2019-05-13
YekeYeke wrote:Kayo kud cemo...kaya wrote::) Ne znam za lovu al ako netko zna kakav drugi forum da odemo tamo, bio je neki al ne mogu se sjetiti imena gdje su bili svi privremeno prije ovoga. Neka kic drži forum za predškolski uzrast...pa ako se netko sjeti imena da napiše samo...jasambrend wrote:Zasad se svi roje na Info pritužbama... Kic je malo zabrija na dominu, ali bude on došao sebi...ipak zgrće nemilu lovu ovamo, od reklama jedva teme vidiš... Pun ko brod...otkazat će mu sponzori ako se ne opameti...
novi VIP
http://vijesti.forumotion.me/
immortal-
2014-04-16
ne laži
2014-04-16
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 1 of 1