Pritužbe
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Pritužbe
Ti si ono što jesi...Što će uskoro nestati s lica Zemlje...Zasluženo...Iskra wrote:Sram i stid me bilo što još nemam papir tj. dozvolu za "ubijanje" ...tj, psihijatrijsku dijagnozu.red wolf wrote:Ne...Ja nisam ti...Ono što si sada...Sramota u pogledu onoga što ti jesi...Iskra wrote:Dobro, znači, jedno veliko ništa :Pred wolf wrote:Ja sam ono što jesam...Iskra wrote:
Zašto persiraš "ljudskim govnima"!?
Ti si pogubljen lik, majkemimile ...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
ljudski smrad ga je opijao dok se sladio njime kao najslađim nektarom :)aben wrote:red wolf wrote:Ovdje je postalo dosadno...
Čitamo se i komentiramo na Forumu.hr...
Lijep pozdrav...
dosadno?
znoči, tebe su zabavljale sve one teme o ljudskin govnima i neredu koje čovječanstvo ostavlja za sobon?
Naravno da ćemo svi jednog dana "nestati" ... samo, nekako mislim da još nije moj red.red wolf wrote:Ti si ono što jesi...Što će uskoro nestati s lica Zemlje...Zasluženo...Iskra wrote:Sram i stid me bilo što još nemam papir tj. dozvolu za "ubijanje" ...tj, psihijatrijsku dijagnozu.red wolf wrote:Ne...Ja nisam ti...Ono što si sada...Sramota u pogledu onoga što ti jesi...Iskra wrote:Dobro, znači, jedno veliko ništa :Pred wolf wrote:
Ja sam ono što jesam...
Guest- Guest
red wolf wrote:Pa ne baš...aben wrote:red wolf wrote:Nisu me zabavljale...Pokušao sam doprijeti do Vašwg Uma...Nažalost, nisam uspio...aben wrote:red wolf wrote:Ovdje je postalo dosadno...
Čitamo se i komentiramo na Forumu.hr...
Lijep pozdrav...
dosadno?
znoči, tebe su zabavljale sve one teme o ljudskin govnima i neredu koje čovječanstvo ostavlja za sobon?
ali, ti pokušaji su te zabavljali
a, the ol pa ne baš argument :)
2014-04-16
hehehehehehehehehehehehehehe...ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:Naravno da ćemo svi jednog dana "nestati" ... samo, nekako mislim da još nije moj red.red wolf wrote:Ti si ono što jesi...Što će uskoro nestati s lica Zemlje...Zasluženo...Iskra wrote:Sram i stid me bilo što još nemam papir tj. dozvolu za "ubijanje" ...tj, psihijatrijsku dijagnozu.red wolf wrote:Ne...Ja nisam ti...Ono što si sada...Sramota u pogledu onoga što ti jesi...Iskra wrote:
Dobro, znači, jedno veliko ništa :P
red wolf-
2016-02-10
GF general s 4 zvjezdice dođe kasnije. onda se dogovori s njim tko nosi čije tijelo.red wolf wrote:Ja nisam tijelo koje nosim...veber wrote:nestat ćemo?red wolf wrote:hahahahahahahaha....Ne. Nestat ćete kao vrsta sa Zemlje...veber wrote:porez, garant.red wolf wrote:
Ne spašavam ja ništa...Vi ste uništili Zemlju...Sada Vam slijedi ono neminovno...
a ti buš kaj?
s longijem iza mjeseca otišao?
ali nemojte mi se nalokat jer onda moram zvati one s marsa.
2014-12-30
Vi ste takvi glupani....Ne razumijete koju snagu posjedujete...aben wrote:red wolf wrote:Pa ne baš...aben wrote:red wolf wrote:Nisu me zabavljale...Pokušao sam doprijeti do Vašwg Uma...Nažalost, nisam uspio...aben wrote:
dosadno?
ali, ti pokušaji su te zabavljali
a, the ol pa ne baš argument :)
red wolf-
2016-02-10
Nema to veze s njime...veber wrote:GF general s 4 zvjezdice dođe kasnije. onda se dogovori s njim tko nosi čije tijelo.red wolf wrote:Ja nisam tijelo koje nosim...veber wrote:nestat ćemo?red wolf wrote:hahahahahahahaha....Ne. Nestat ćete kao vrsta sa Zemlje...veber wrote:
porez, garant.
a ti buš kaj?
red wolf-
2016-02-10
Požar u amazoni i topljenje grenlanda su goli ku*ac prema ovome šta je nas snašlo...danni1 wrote:Braco, sve je ošlo u kurac.veber wrote:odi u kurac.danni1 wrote:Aha. Hće kurac ak ne vrati VIP uskoro.red wolf wrote:Život će uvijek imati smisla...aben wrote:
ali kad bi se pokozalo da si ti celo vrime bi u pravu, život ne bi imo smisla
Ovo je jebena apokalipsa. Ovo sranje nitko nije predvidio ni u najgorim noćnim morama.
T.- Posts : 17560
2014-04-14
brzo neka neko načini novi forum,
jo ne zun kako ću živiti bez sokrata:)
2014-04-16
Vi ste došli do kraja, a toga niste svjesni...T. wrote:Požar u amazoni i topljenje grenlanda su goli ku*ac prema ovome šta je nas snašlo...danni1 wrote:Braco, sve je ošlo u kurac.veber wrote:odi u kurac.danni1 wrote:Aha. Hće kurac ak ne vrati VIP uskoro.red wolf wrote:
Život će uvijek imati smisla...
Ovo je jebena apokalipsa. Ovo sranje nitko nije predvidio ni u najgorim noćnim morama.
red wolf-
2016-02-10
Ovo je 5. jahać. Ovaj se skrivao sve vrijeme ,sunce mu jebem. Ovaj je najgori.Iskra wrote:Sva 4 jahača apokalipsedanni1 wrote:Braco, sve je ošlo u kurac.veber wrote:odi u kurac.danni1 wrote:Aha. Hće kurac ak ne vrati VIP uskoro.red wolf wrote:
danni1-
2014-04-16
a, da. druga zapovjedna linija.red wolf wrote:Nema to veze s njime...veber wrote:GF general s 4 zvjezdice dođe kasnije. onda se dogovori s njim tko nosi čije tijelo.red wolf wrote:Ja nisam tijelo koje nosim...veber wrote:nestat ćemo?red wolf wrote:
hahahahahahahaha....Ne. Nestat ćete kao vrsta sa Zemlje...
a ti buš kaj?
sori zaboravio sam.
2014-12-30
Hej, idemo sad zaozbilje. Vidiš da terapija koju trenutno koristiš nema nikakvog učinka. Reci čika psihiću da ti je promijeni, pojača dozu ... ili što već treba.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehe...ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:Naravno da ćemo svi jednog dana "nestati" ... samo, nekako mislim da još nije moj red.red wolf wrote:Ti si ono što jesi...Što će uskoro nestati s lica Zemlje...Zasluženo...Iskra wrote:Sram i stid me bilo što još nemam papir tj. dozvolu za "ubijanje" ...tj, psihijatrijsku dijagnozu.red wolf wrote:
Ne...Ja nisam ti...Ono što si sada...Sramota u pogledu onoga što ti jesi...
Guest- Guest
Ja sam u tebi, samo me odbijaš vidjeti...Zašto me se tako bojiš?aben wrote:brzo neka neko načini novi forum,
red wolf-
2016-02-10
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
red wolf wrote:Vi ste došli do kraja, a toga niste svjesni...T. wrote:Požar u amazoni i topljenje grenlanda su goli ku*ac prema ovome šta je nas snašlo...danni1 wrote:Braco, sve je ošlo u kurac.veber wrote:odi u kurac.danni1 wrote:
Aha. Hće kurac ak ne vrati VIP uskoro.
[You must be registered and logged in to see this link.]
2014-04-16
Goli kurac.T. wrote:Požar u amazoni i topljenje grenlanda su goli ku*ac prema ovome šta je nas snašlo...danni1 wrote:Braco, sve je ošlo u kurac.veber wrote:odi u kurac.danni1 wrote:Aha. Hće kurac ak ne vrati VIP uskoro.red wolf wrote:
Ovo je gore nego kad sam nagnuo bocu petroleja umjesto rakije.
danni1-
2014-04-16
bumo pojebali afroditu, dijanu.aben wrote:brzo neka neko načini novi forum,
kao da je bitno. ezek nam je bitan.
2014-12-30
Idemo...Iskra wrote:Hej, idemo sad zaozbilje. Vidiš da terapija koju trenutno koristiš nema nikakvog učinka. Reci čika psihiću da ti je promijeni, pojača dozu ... ili što već treba.red wolf wrote:hehehehehehehehehehehehehehe...ooooooo....hahahahahahahahahahahahahahahaIskra wrote:Naravno da ćemo svi jednog dana "nestati" ... samo, nekako mislim da još nije moj red.red wolf wrote:Ti si ono što jesi...Što će uskoro nestati s lica Zemlje...Zasluženo...Iskra wrote:
Sram i stid me bilo što još nemam papir tj. dozvolu za "ubijanje" ...tj, psihijatrijsku dijagnozu.
Previše Vas je na Zemlji...
Uništili ste Zemlju...
I sad ćete nestati, govna ljudska...
Jednostavno...
U čemu je problem?
red wolf-
2016-02-10
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50