Pritužbe
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Pritužbe
VIP najbolje ukloniti u admin panelu i onda create novi podforum i ponovo isti naziv ( Vijesti i politika ) i stavit na istu poziciju i tako da sva sranja koja smo pisali nestanu s interneta i počet isponova.
Ionako je Merkel ispušila u istočnoj Njemačkoj pa sad dolazi novo doba , doba križarskih ratova jer će novi vođa CDU morat bit križar ako želi glasove kršćana.
Ionako je Merkel ispušila u istočnoj Njemačkoj pa sad dolazi novo doba , doba križarskih ratova jer će novi vođa CDU morat bit križar ako želi glasove kršćana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kic wrote:metilda wrote:kic wrote:
dozvoljeno je ono sto ja kazem..
ono nije prostitucija nego se rugamo insta glupostima..
lijepo.. daj covjeku vlast pa ces saznati kakav je..
znaci na politici mogu sise i guzice i musko izdrkavanje a ne moze tema o holokaustu u srbiji ili veberova tema o srpskom engleskom..
:bljuv:
Long ago in a distant land, I, Kic, the shape-shifting Master of Darkness, unleashed an unspeakable evil! But a foolish samurai warrior wielding a magic sword stepped forth to oppose me. Before the final blow was struck, I tore open a portal in time and flung him into the future, where my evil is law! Now the fool seeks to return to the past, and undo the future that is Kic!
Samurai Jack!!
£otk@-
2019-02-12
Što je, prpa? Nađite si život ako ga već nemate!mortal wrote:ti si nas upravo nadišla u tomeIskra wrote:Valjda ćeš i ti doći pameti ... i staviti katanac na ovu ludnicu. Jebote, kako ti više da čitati sva ta preseravanja, pametovanja, nadmetanja tipa - moj je tata bolji i jači od tvoga...kic wrote:
svo to prazno politikanstvo..
kome ne paše može se maknuti [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja bez foruma mogu, to sam već i dokazala.
Meni je samo čudno da kic sve to trpi, sve to iziskuje puno truda i vremena. Sigurno vrijeme može puno kvalitetnije iskoristiti.
Odmah nastala panika ... kuku, nema pdf Vijesti i politika ... auuuu, što ćemo sad, kako preživjeti ovaj dan
Guest- Guest
eto opet dokazuješ upravo ovo što nama predbacuješIskra wrote:Što je, prpa? Nađite si život ako ga već nemate!mortal wrote:ti si nas upravo nadišla u tomeIskra wrote:Valjda ćeš i ti doći pameti ... i staviti katanac na ovu ludnicu. Jebote, kako ti više da čitati sva ta preseravanja, pametovanja, nadmetanja tipa - moj je tata bolji i jači od tvoga...kic wrote:
kome ne paše može se maknuti [You must be registered and logged in to see this image.]
Meni je samo čudno da kic sve to trpi, sve to iziskuje puno truda i vremena. Sigurno vrijeme može puno kvalitetnije iskoristiti.
Odmah nastala panika ... kuku, nema pdf Vijesti i politika ... auuuu, što ćemo sad, kako preživjeti ovaj dan
preseravanje, pametovanje, nadmetanje
misliš ti imaš život, drugi i ja nemamo život
sve su to malo jači prose.i
immortal-
2014-04-16
yesss!£otk@ wrote:kic wrote:metilda wrote:kic wrote:
dozvoljeno je ono sto ja kazem..
ono nije prostitucija nego se rugamo insta glupostima..
lijepo.. daj covjeku vlast pa ces saznati kakav je..
znaci na politici mogu sise i guzice i musko izdrkavanje a ne moze tema o holokaustu u srbiji ili veberova tema o srpskom engleskom..
:bljuv:
Long ago in a distant land, I, Kic, the shape-shifting Master of Darkness, unleashed an unspeakable evil! But a foolish samurai warrior wielding a magic sword stepped forth to oppose me. Before the final blow was struck, I tore open a portal in time and flung him into the future, where my evil is law! Now the fool seeks to return to the past, and undo the future that is Kic!
Samurai Jack!!
Pa ti paničariš a ne ja, ti si referirala na moj upis kicu (da stavi ključ u bravu). Ne znam koliko kic ima godina, pročitala sam tu na forumu da je mlađi lik, zaista je glupo da si ovako oduzima vrijeme, ima puno kvalitenijih stvari u životu.mortal wrote:eto opet dokazuješ upravo ovo što nama predbacuješIskra wrote:Što je, prpa? Nađite si život ako ga već nemate!mortal wrote:ti si nas upravo nadišla u tomeIskra wrote:Valjda ćeš i ti doći pameti ... i staviti katanac na ovu ludnicu. Jebote, kako ti više da čitati sva ta preseravanja, pametovanja, nadmetanja tipa - moj je tata bolji i jači od tvoga...kic wrote:
Guest- Guest
Kako si oduzima vrime ? Forum je lako postavit. Eto ne mora ni brisat teme s vijesti i politika nego samo u admin panelu ga izbriše i ponovo postavi potpuno novi podforum s istim naslovom i na istom mjestu di je bija stari.Iskra wrote:Pa ti paničariš a ne ja, ti si referirala na moj upis kicu (da stavi ključ u bravu). Ne znam koliko kic ima godina, pročitala sam tu na forumu da je mlađi lik, zaista je glupo da si ovako oduzima vrijeme, ima puno kvalitenijih stvari u životu.mortal wrote:eto opet dokazuješ upravo ovo što nama predbacuješIskra wrote:Što je, prpa? Nađite si život ako ga već nemate!mortal wrote:ti si nas upravo nadišla u tomeIskra wrote:
Valjda ćeš i ti doći pameti ... i staviti katanac na ovu ludnicu. Jebote, kako ti više da čitati sva ta preseravanja, pametovanja, nadmetanja tipa - moj je tata bolji i jači od tvoga...
Tako se izbrišu sva sranja koja smo pisali , forum se oslobodi po pitanju gigabajta i idemo u novo doba , doba križarskih ratova.
Meni odgovara.
2014-04-11
paničarim ???Iskra wrote:Pa ti paničariš a ne ja, ti si referirala na moj upis kicu (da stavi ključ u bravu). Ne znam koliko kic ima godina, pročitala sam tu na forumu da je mlađi lik, zaista je glupo da si ovako oduzima vrijeme, ima puno kvalitenijih stvari u životu.mortal wrote:eto opet dokazuješ upravo ovo što nama predbacuješIskra wrote:Što je, prpa? Nađite si život ako ga već nemate!mortal wrote:ti si nas upravo nadišla u tomeIskra wrote:
Valjda ćeš i ti doći pameti ... i staviti katanac na ovu ludnicu. Jebote, kako ti više da čitati sva ta preseravanja, pametovanja, nadmetanja tipa - moj je tata bolji i jači od tvoga...
ma daj
pa nije paničarenje postavljanje odgovora koji je svojim značenjem upućen svima nama.. i meni naravno
ti bi svojim govorom trebala posrat sve nas kao što si učinila u tom tekstu a replika je za tebe paničarenje
ne nije !!
nije kvalitetno samo ono što ti vidiš kvalitetnim
različiti smo
nema svatko forum niti ga može stvoriti
svatko tko je željan ruganja i sablažnjavanja neka sagleda sebe , ono što sam predstavlja i radi
2014-04-16
Obriši ga. Svašta se pisalo a ova nova pravila EU čitaju sve i svašta pa i postove unazad od početka. Izbriši sve i samo na isto misto postavi novo isto s istim naslovom ( Vijesti i politika ). Tako smo mirni i ti i mi ostali.kic wrote:
nisam obrisao, samo zaključao..
malo da odmorimo od politike-
2014-04-11
ti kao da si se zaželio biti u centru pažnje [You must be registered and logged in to see this image.]kic wrote:
sad sigurno očekuješ da te svi skupa molimo da otključaš VIP [You must be registered and logged in to see this image.]
immortal-
2014-04-16
Joj, ne seri! Da, pišemo uglavnom teška sranja ... svi redom. Ništa mi nećemo poboljšati a ni pogoršati našim upisima ovdje, mlatimo praznu slamu, presipamo iz šupljeg u prazno.mortal wrote:paničarim ???Iskra wrote:Pa ti paničariš a ne ja, ti si referirala na moj upis kicu (da stavi ključ u bravu). Ne znam koliko kic ima godina, pročitala sam tu na forumu da je mlađi lik, zaista je glupo da si ovako oduzima vrijeme, ima puno kvalitenijih stvari u životu.mortal wrote:eto opet dokazuješ upravo ovo što nama predbacuješIskra wrote:Što je, prpa? Nađite si život ako ga već nemate!mortal wrote:
ti si nas upravo nadišla u tome
ma daj
pa nije paničarenje postavljanje odgovora koji je svojim značenjem upućen svima nama.. i meni naravno
ti bi svojim govorom trebala posrat sve nas kao što si učinila u tom tekstu a replika je za tebe paničarenje
ne nije !!
različiti smo
svatko tko je željan ruganja i sablažnjavanja neka sagleda sebe , ono što sam predstavlja i radi
Guest- Guest
a šta ćemo onda?? i kad će to bitiRayMabus wrote:Obriši ga. Svašta se pisalo a ova nova pravila EU čitaju sve i svašta pa i postove unazad od početka. Izbriši sve i samo na isto misto postavi novo isto s istim naslovom ( Vijesti i politika ). Tako smo mirni i ti i mi ostali.kic wrote:
2014-04-16
Kad je već odmor, onda neka bude G.O. :Pkic wrote:
Guest- Guest
Očekuje samo to se neće desit bar s moje strane nego u biti još bolje od toga : izbriši pdf jednim klikom i opet postavi isto novo , isti nasloc i pozicija na forumu. Idemo dalje.mortal wrote:ti kao da si se zaželio biti u centru pažnje [You must be registered and logged in to see this image.]kic wrote:
sad sigurno očekuješ da te svi skupa molimo da otključaš VIP [You must be registered and logged in to see this image.]
2014-04-11
A gdje ćemo sad manjinama, pederima i lezbama općiti s majkama...ako je i od Kica, previše je... posta je HDZ-ovac...
darth_vader-
2014-04-17
pa štaIskra wrote:Joj, ne seri! Da, pišemo uglavnom teška sranja ... svi redom. Ništa mi nećemo poboljšati a ni pogoršati našim upisima ovdje, mlatimo praznu slamu, presipamo iz šupljeg u prazno.mortal wrote:paničarim ???Iskra wrote:Pa ti paničariš a ne ja, ti si referirala na moj upis kicu (da stavi ključ u bravu). Ne znam koliko kic ima godina, pročitala sam tu na forumu da je mlađi lik, zaista je glupo da si ovako oduzima vrijeme, ima puno kvalitenijih stvari u životu.mortal wrote:eto opet dokazuješ upravo ovo što nama predbacuješIskra wrote:
Što je, prpa? Nađite si život ako ga već nemate!
ma daj
ne nije !!
različiti smo
sjedimo kod kuće i tipkamo svi s različitih mjesta
a ti kao imaš život, odeš kod dvije tri susjede pa serete konstantno o svima koje znate
kad ti dosadi onda ti mi smetamo
nama je puno bolje,
bolji smo, konstruktivniji, efikasniji i zabavniji
ovo je zdravija sredina od tvoje [You must be registered and logged in to see this image.]
Last edited by mortal on 4/9/2019, 13:08; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
Može odma. To mu je sekund posla. I onda se ide čistih ruku dalje , hrpa sranja koje smo pisali nestaje s interneta i forumu i idemo dalje u križarske ratove jer počima novo doba.mortal wrote:a šta ćemo onda?? i kad će to bitiRayMabus wrote:Obriši ga. Svašta se pisalo a ova nova pravila EU čitaju sve i svašta pa i postove unazad od početka. Izbriši sve i samo na isto misto postavi novo isto s istim naslovom ( Vijesti i politika ). Tako smo mirni i ti i mi ostali.kic wrote:
2014-04-11
možeRayMabus wrote:Može odma. To mu je sekund posla. I onda se ide čistih ruku dalje , hrpa sranja koje smo pisali nestaje s interneta i forumu i idemo dalje u križarske ratove jer počima novo doba.mortal wrote:a šta ćemo onda?? i kad će to bitiRayMabus wrote:Obriši ga. Svašta se pisalo a ova nova pravila EU čitaju sve i svašta pa i postove unazad od početka. Izbriši sve i samo na isto misto postavi novo isto s istim naslovom ( Vijesti i politika ). Tako smo mirni i ti i mi ostali.kic wrote:
moram smisliti novi avatar za novi forum.. msm lik
samo da mi se ne zalomi kao metki da poželim biti ljevičarka
Last edited by mortal on 4/9/2019, 13:12; edited 1 time in total
2014-04-16
Ne stvarno...a što je Veber ovaj put zasra?
darth_vader-
2014-04-17
mortal wrote:ti kao da si se zaželio biti u centru pažnje [You must be registered and logged in to see this image.]kic wrote:
ne, već jedno vrijeme razmišljam da je taj forum veliko igralište za propagandu postalo-
umjesto da je za druženje i priču..
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50