Pritužbe
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Pritužbe
kic wrote:
dozvoljeno je ono sto ja kazem..
ono nije prostitucija nego se rugamo insta glupostima..
lijepo.. daj covjeku vlast pa ces saznati kakav je..
znaci na politici mogu sise i guzice i musko izdrkavanje a ne moze tema o holokaustu u srbiji ili veberova tema o srpskom engleskom..
:bljuv:
Guest- Guest
metilda wrote:kic wrote:
znaci na politici mogu sise i guzice i musko izdrkavanje a ne moze tema o holokaustu u srbiji ili veberova tema o srpskom engleskom..
Long ago in a distant land, I, Kic, the shape-shifting Master of Darkness, unleashed an unspeakable evil! But a foolish samurai warrior wielding a magic sword stepped forth to oppose me. Before the final blow was struck, I tore open a portal in time and flung him into the future, where my evil is law! Now the fool seeks to return to the past, and undo the future that is Kic!
kic wrote:metilda wrote:kic wrote:
Long ago in a distant land, I, Kic, the shape-shifting Master of Darkness, unleashed an unspeakable evil! But a foolish samurai warrior wielding a magic sword stepped forth to oppose me. Before the final blow was struck, I tore open a portal in time and flung him into the future, where my evil is law! Now the fool seeks to return to the past, and undo the future that is Kic!
kicinjo stupido subito
Guest- Guest
pa i sama si stavila sliku sisa i guzica :D
veberova tema je glupo ruganje, postoji tema "slikovnica" ako misli slike lijepiti
a te povijesne teme stvarno previše trpate na VIJESTI...
hvala.
kic wrote:
pa i sama si stavila sliku sisa i guzica :D
veberova tema je glupo ruganje, postoji tema "slikovnica" ako misli slike lijepiti
a te povijesne teme stvarno previše trpate na VIJESTI...
hvala.
nisi Pizdi ni do koljena
Guest- Guest
kic wrote:
bila si mu ispod koljena mjerit?
ne, izmjerila sam tebe, ti si mala Pizda
Guest- Guest
kic sto ti ide na zvce..pola tema si stavio pod kljuc
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kic, hvala što si zaključao onu degutantnu temu
što sam htjela poručiti?
da svaka žena ima pravo oblačiti se, šminkati i objavljivati svoje fotografije sve dok to ne ugrožava egzistenciju i integritet druge osobe..
postoje zahtjevi da se legaliziraju javne kuće pa se pitam bi li pljjuvački raspoloženi sudionici s teme koji su pljuvali po određenom tipu žena koristili usluge legalnih prostitutki.. retoričko pitanje
što sam htjela poručiti?
da svaka žena ima pravo oblačiti se, šminkati i objavljivati svoje fotografije sve dok to ne ugrožava egzistenciju i integritet druge osobe..
postoje zahtjevi da se legaliziraju javne kuće pa se pitam bi li pljjuvački raspoloženi sudionici s teme koji su pljuvali po određenom tipu žena koristili usluge legalnih prostitutki.. retoričko pitanje
Guest- Guest
trebaš podršku ?kic wrote:
svo to prazno politikanstvo..
nije loše, može i bolje
immortal-
2014-04-16
stvarno nestao pdf VIP
2014-04-16
Valjda ćeš i ti doći pameti ... i staviti katanac na ovu ludnicu. Jebote, kako ti više da čitati sva ta preseravanja, pametovanja, nadmetanja tipa - moj je tata bolji i jači od tvoga...kic wrote:
Guest- Guest
de odjebite od kica...
trpi 5+ godina svakakva sranja, muči se, moderira, administratira i sl., da bi nas par imalo gdje pisati gluposti i još mu serete za svaki ku*ac...
ili napravite svoj forum pa pišite šta hoćete i brišite šta hoćete...
bagra nezahvalna...
trpi 5+ godina svakakva sranja, muči se, moderira, administratira i sl., da bi nas par imalo gdje pisati gluposti i još mu serete za svaki ku*ac...
bagra nezahvalna...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Da je pametan ... ključ u bravu i fajront!T. wrote:de odjebite od kica...
bagra nezahvalna...
Guest- Guest
gdje ćemo sad pisati o četnicima, ali ne onima iz povijesti ?
2014-04-16
ti si nas upravo nadišla u tomeIskra wrote:Valjda ćeš i ti doći pameti ... i staviti katanac na ovu ludnicu. Jebote, kako ti više da čitati sva ta preseravanja, pametovanja, nadmetanja tipa - moj je tata bolji i jači od tvoga...kic wrote:
kome ne paše može se maknuti [You must be registered and logged in to see this image.]
immortal-
2014-04-16
obavjestajna djelatnost se preselila i na forum..nikad jaceg petokolonasenja nije bilo na forumu nego sad...pa vi sad rekli da sam lud ili ne..ali tu su cinjenice..proglasava se ustasama i one koji to nisu ali ih se proglasava samo ako kontriraju arguentima koji nisu po volji..suprotnoj strani...ne radi s esamo o ovom forumu vec u gotovo svim medijima...ne bi dalje..razmislite o ovom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
T. wrote:de odjebite od kica...
bagra nezahvalna...
ovo upućeno meni?
nemam ništa protiv otvaranja bilo kakvih političkih tema iz sadašnjosti i povijesti, ali tema o djevojkama s instagrama nije ni vijest ni politika i bila je degutantna u svakom pogledu..
Guest- Guest
VIP najbolje ukloniti u admin panelu i onda create novi podforum i ponovo isti naziv ( Vijesti i politika ) i stavit na istu poziciju i tako da sva sranja koja smo pisali nestanu s interneta i počet isponova.
Ionako je Merkel ispušila u istočnoj Njemačkoj pa sad dolazi novo doba , doba križarskih ratova jer će novi vođa CDU morat bit križar ako želi glasove kršćana.
Ionako je Merkel ispušila u istočnoj Njemačkoj pa sad dolazi novo doba , doba križarskih ratova jer će novi vođa CDU morat bit križar ako želi glasove kršćana.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50