Pritužbe
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Pritužbe
preko vode do slobode :(kralj tomislav na konju sa žezlom u vidu kica):kic wrote:
imam drugi otok di cemo :^^
2014-12-30
ideš na ugljan?
na južnoj strani, uvjetno, bila je dobra konoba. gleda na iž. ako ideš brodom, odite na jug prema dugom otoku. mada su danas svi digli cijene. jebote tank za gliser manje košta od običnog, težačkog ručka.
srdele.
2014-12-30
veber wrote:preko vode do slobode :(kralj tomislav na konju sa žezlom u vidu kica):kic wrote:
imam drugi otok di cemo :^^
Kica im ostavimo...I konacno freeedooomm!!!
darth_vader-
2014-04-17
Pozdravite vase keve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Bome je i mene zabrinulo, komu se da tražiti drugu ekipu u ovim godinama.
Regoč-
2015-08-21
kic očekujem trajni ban za ničea nakon one odvratne,najodvratnije fotografije u rangu informera i jos gore gdje na fotografiji prikazuje hrvatsku reprezentaciju kao nacisticku..uzas
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
nije joj daj..kic..vec mi ej pun kufer ničeovih cetnickih sranja i pljuvanja po drzavi..narocito ovih dana..i provokacija i sipanja mrznje..on ej bolesnik....sram ga bilo da sram..sa onom fotografijom gdje prikazuje hrvatsku reprezentaciju,hrvatsku drzavu kao nacisticku..i mene kao branitalja..i druge branitelje..jer vrijeđas na taj nacin drzavu vrijeđas i branitelje,stradalnikekic wrote:
joj daj
2015-09-08
ma što se sekiraš.. što im je drugo preostalo...vuksadinare wrote:nije joj daj..kic..vec mi ej pun kufer ničeovih cetnickih sranja i pljuvanja po drzavi..narocito ovih dana..i provokacija i sipanja mrznje..on ej bolesnik....sram ga bilo da sram..sa onom fotografijom gdje prikazuje hrvatsku reprezentaciju,hrvatsku drzavu kao nacisticku..i mene kao branitalja..i druge branitelje..jer vrijeđas na taj nacin drzavu vrijeđas i branitelje,stradalnikekic wrote:
joj daj
Guest- Guest
ma to je cetnik...autonomas..smrad najveci..zbog mitomaskog fanatuzma on onom odurnom fotografijom vrijeđa reprezentaciju,drzavu,branitelje,stradalnike,vukovar.skabrnju..fujmetilda wrote:ma što se sekiraš.. što im je drugo preostalo...vuksadinare wrote:nije joj daj..kic..vec mi ej pun kufer ničeovih cetnickih sranja i pljuvanja po drzavi..narocito ovih dana..i provokacija i sipanja mrznje..on ej bolesnik....sram ga bilo da sram..sa onom fotografijom gdje prikazuje hrvatsku reprezentaciju,hrvatsku drzavu kao nacisticku..i mene kao branitalja..i druge branitelje..jer vrijeđas na taj nacin drzavu vrijeđas i branitelje,stradalnikekic wrote:
joj daj
2015-09-08
mrziti je dopušteno
niche najviše sebi šteti i to ga boli i jede, to mu je najveća kazna ali si je sam krivac za to..
pa jesi ti vidio tu fotografiju..ne vrijeđa on sa tom fotografijom samo reprezentacuiju..vec drzavu,narod,branitelje pa i vukovar,skabrnju,kijevo,petrinju u globalu...kako rekoh...trpio sam i trpio bi njegova sranja i provokacije d aniej ovu fotografiju postavio...koji bolesnik boze mojkic wrote:
mrziti je dopušteno
niche najviše sebi šteti i to ga boli i jede, to mu je najveća kazna ali si je sam krivac za to..
2015-09-08
kic wrote:
mrziti je dopušteno
evo, to je točno.. od mržnje se može i razboljeti ne samo psihički nego i fizički...
Guest- Guest
pazi malo on onom fotkom sve navijace hrvatske proglasava nacistima pa i tebe kic..je'l to normalno?..je'l to bolesno?..ja kao navijac hajduka i to fanatican volio bi da hajduk bude stalno prvak,uspjesan..ali nije...jer ima nesposobnu upravu,ljude,filozofe..i kad to kazes ti si mamicevac,izrod...a ja sma tu napisoa hrpu negativnih komentara o mamicu...ali mamic nema veze s anesposobnoscu hajduka...to ej ta prokleta boljka kod nekih dalamtinaca i naviajca hajduka-ne priznati da su danas sposobniji i uspjesniji purgeri,rjecani...zbog mitomanije
2015-09-08
vuksadinare wrote:ma to je cetnik...autonomas..smrad najveci..zbog mitomaskog fanatuzma on onom odurnom fotografijom vrijeđa reprezentaciju,drzavu,branitelje,stradalnike,vukovar.skabrnju..fujmetilda wrote:ma što se sekiraš.. što im je drugo preostalo...vuksadinare wrote:nije joj daj..kic..vec mi ej pun kufer ničeovih cetnickih sranja i pljuvanja po drzavi..narocito ovih dana..i provokacija i sipanja mrznje..on ej bolesnik....sram ga bilo da sram..sa onom fotografijom gdje prikazuje hrvatsku reprezentaciju,hrvatsku drzavu kao nacisticku..i mene kao branitalja..i druge branitelje..jer vrijeđas na taj nacin drzavu vrijeđas i branitelje,stradalnikekic wrote:
joj daj
a gle, svi mi svojim upisima nekoga vrijeđamo i ne sluteći da to radimo..
Guest- Guest
metilda wrote:kic wrote:
mrziti je dopušteno
evo, to je točno.. od mržnje se može i razboljeti ne samo psihički nego i fizički...
da, meni je nichea žao, jer voli nogomet, dio je njegove esencije, neki su mu pokvarili uživanje i to razumijem ali jel..
o kakve veze nogomet ima sa neprimjerenim provokacijama i slicno..pa ja sam igrao godinama nogomet...proputovao sa hajdukom uzduz i porpijeko bivsu drzavu sto ovaj nece za dva zivota..mogu vrijeđati mamica,dinamo..ali reprezentaciju i drzavu nikad...za nju sam s eborio zdravlje i zivce ostavio..da mi ovakvi idioti 'pametuju'kic wrote:metilda wrote:kic wrote:
mrziti je dopušteno
da, meni je nichea žao, jer voli nogomet, dio je njegove esencije, neki su mu pokvarili uživanje i to razumijem ali jel..
2015-09-08
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Page 15 of 50