Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Ionako bih znala..imam posebna čula i alarme..mudro si to unaprijed prihvatioRegoč wrote:A, kad me razotriješ, što ću, neću valjda lagati.summer*wine wrote:Ok, ne moraš sve priznati..Regoč wrote:Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.summer*wine wrote:aha, što si priznao...Regoč wrote:
Nije loše za stogodišnjaka. Samo jedno ustajanje.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Navikla me Kosjenka da ženama idem niz dlaku.summer*wine wrote:Ionako bih znala..imam posebna čula i alarme..mudro si to unaprijed prihvatioRegoč wrote:A, kad me razotriješ, što ću, neću valjda lagati.summer*wine wrote:Ok, ne moraš sve priznati..Regoč wrote:Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.summer*wine wrote:
aha, što si priznao...
Samo si napredovao uz nju, u svakom smislu..kako mi, žene, blagotvorno djelujemo na vas..Regoč wrote:Navikla me Kosjenka da ženama idem niz dlaku.summer*wine wrote:Ionako bih znala..imam posebna čula i alarme..mudro si to unaprijed prihvatioRegoč wrote:A, kad me razotriješ, što ću, neću valjda lagati.summer*wine wrote:Ok, ne moraš sve priznati..Regoč wrote:
Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.
2014-04-12
ja se ne bum opravdaval.summer*wine wrote:Ionako bih znala..imam posebna čula i alarme..mudro si to unaprijed prihvatioRegoč wrote:A, kad me razotriješ, što ću, neću valjda lagati.summer*wine wrote:Ok, ne moraš sve priznati..Regoč wrote:Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.summer*wine wrote:
aha, što si priznao...
pogled na tebe veli da je s prostatom sve ok.
2014-12-30
ja se ne bum opravdaval.summer*wine wrote:Ionako bih znala..imam posebna čula i alarme..mudro si to unaprijed prihvatioRegoč wrote:A, kad me razotriješ, što ću, neću valjda lagati.summer*wine wrote:Ok, ne moraš sve priznati..Regoč wrote:Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.summer*wine wrote:
aha, što si priznao...
2014-12-30
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
dva put je dva putRoy_Bean wrote:skuzili smo i prvi put...
Guest- Guest
vidis tko znaNoor wrote:dva put je dva putRoy_Bean wrote:skuzili smo i prvi put...
2014-12-30
hvala ti bas..znam odabrat avatar koji izaziva potrebu za mokrenjem..divota :Dveber wrote:ja se ne bum opravdaval.summer*wine wrote:Ionako bih znala..imam posebna čula i alarme..mudro si to unaprijed prihvatioRegoč wrote:A, kad me razotriješ, što ću, neću valjda lagati.summer*wine wrote:Ok, ne moraš sve priznati..Regoč wrote:
Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.
2014-04-12
za pisanje koristim pivo.
na nekaj drugo sam mislio ;)
na nekaj drugo sam mislio ;)
2014-12-30
da bi rec rekel...veber wrote:vidis tko znaNoor wrote:dva put je dva putRoy_Bean wrote:skuzili smo i prvi put...
2014-12-30
veber wrote:vidis tko znaNoor wrote:dva put je dva putRoy_Bean wrote:skuzili smo i prvi put...
jeste me jako tračali? :)
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:samo malo, uobicajeno.
dobro, malo smijete
Guest- Guest
Ja znam samo kako te braco ogovara.
"dobra ona norka, zgodna, pametna, sexy, simpaticna.."..kazem ja njemu:"Prestani zenu ogovarat".
:D
"dobra ona norka, zgodna, pametna, sexy, simpaticna.."..kazem ja njemu:"Prestani zenu ogovarat".
2014-04-12
veber-
2014-12-30
seres k'o grlicasummer*wine wrote:Ja znam samo kako te braco ogovara.
2014-12-30
summer*wine wrote:Ja znam samo kako te braco ogovara.
hehe, a tako znači..i pretobom on tako, moram ga na lavazzu dovuć' za kaznu :D
Guest- Guest
aha, sad si se odal, znači s tobom čist kontra priča, ha? ://veber wrote:seres k'o grlicasummer*wine wrote:Ja znam samo kako te braco ogovara.
Guest- Guest
Veber se posramio :P
2014-04-12
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Page 38 of 50