Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
virusiNoor wrote:dijagram wrote:istuklo te?Noor wrote:
kao da i je
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:virusiNoor wrote:dijagram wrote:istuklo te?Noor wrote:
kao da i je
ma ne dam se ja njima
Guest- Guest
udri ih ovakoNoor wrote:dijagram wrote:virusiNoor wrote:dijagram wrote:istuklo te?Noor wrote:
kao da i je
ma ne dam se ja njima
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:udri ih ovakoNoor wrote:dijagram wrote:virusiNoor wrote:dijagram wrote:
istuklo te?
kao da i je
ma ne dam se ja njima
tak ću nekog drugog
Guest- Guest
seficu, tako joj i treba:)Noor wrote:dijagram wrote:udri ih ovakoNoor wrote:dijagram wrote:virusiNoor wrote:
kao da i je
ma ne dam se ja njima
tak ću nekog drugog
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:seficu, tako joj i treba:)Noor wrote:dijagram wrote:udri ih ovakoNoor wrote:dijagram wrote:
virusi
ma ne dam se ja njima
tak ću nekog drugog
nju sutra
Guest- Guest
sere.Noor wrote:kakvu ti igru igraš?Marx wrote:Idem ja sad popit 3 žuje i 4 rakije i onda odo malo van... Nešto mi je zima danas pa moram izać ugrijan. Pisat ću malo ovdje dok budem pio.
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
veber-
2014-12-30
I mene diglo noćas. Sanjam kako pišam i probudim se iz nadubljega sna. Odbauljal sam u kupaonicu, ni sam ne znam kako.
ja s dijagramom ogovarao norku.Regoč wrote:I mene diglo noćas. Sanjam kako pišam i probudim se iz nadubljega sna. Odbauljal sam u kupaonicu, ni sam ne znam kako.
pa mi se omaklo pivo.
2014-12-30
veber wrote:ja s dijagramom ogovarao norku.Regoč wrote:I mene diglo noćas. Sanjam kako pišam i probudim se iz nadubljega sna. Odbauljal sam u kupaonicu, ni sam ne znam kako.
pa mi se omaklo pivo.
a tako znači
Guest- Guest
Bolje pivo nego diete.veber wrote:ja s dijagramom ogovarao norku.Regoč wrote:I mene diglo noćas. Sanjam kako pišam i probudim se iz nadubljega sna. Odbauljal sam u kupaonicu, ni sam ne znam kako.
pa mi se omaklo pivo.
obojica imate probleme s prostatom..stigle vas godineRegoč wrote:I mene diglo noćas. Sanjam kako pišam i probudim se iz nadubljega sna. Odbauljal sam u kupaonicu, ni sam ne znam kako.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nije loše za stogodišnjaka. Samo jedno ustajanje.summer*wine wrote:obojica imate probleme s prostatom..stigle vas godineRegoč wrote:I mene diglo noćas. Sanjam kako pišam i probudim se iz nadubljega sna. Odbauljal sam u kupaonicu, ni sam ne znam kako.
aha, što si priznao...Regoč wrote:Nije loše za stogodišnjaka. Samo jedno ustajanje.summer*wine wrote:obojica imate probleme s prostatom..stigle vas godineRegoč wrote:I mene diglo noćas. Sanjam kako pišam i probudim se iz nadubljega sna. Odbauljal sam u kupaonicu, ni sam ne znam kako.
2014-04-12
Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.summer*wine wrote:aha, što si priznao...Regoč wrote:Nije loše za stogodišnjaka. Samo jedno ustajanje.summer*wine wrote:obojica imate probleme s prostatom..stigle vas godineRegoč wrote:I mene diglo noćas. Sanjam kako pišam i probudim se iz nadubljega sna. Odbauljal sam u kupaonicu, ni sam ne znam kako.
Ok, ne moraš sve priznati..Regoč wrote:Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.summer*wine wrote:aha, što si priznao...Regoč wrote:Nije loše za stogodišnjaka. Samo jedno ustajanje.summer*wine wrote:obojica imate probleme s prostatom..stigle vas godineRegoč wrote:I mene diglo noćas. Sanjam kako pišam i probudim se iz nadubljega sna. Odbauljal sam u kupaonicu, ni sam ne znam kako.
2014-04-12
A, kad me razotriješ, što ću, neću valjda lagati.summer*wine wrote:Ok, ne moraš sve priznati..Regoč wrote:Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.summer*wine wrote:aha, što si priznao...Regoč wrote:Nije loše za stogodišnjaka. Samo jedno ustajanje.summer*wine wrote:
obojica imate probleme s prostatom..stigle vas godine
Ionako bih znala..imam posebna čula i alarme..mudro si to unaprijed prihvatioRegoč wrote:A, kad me razotriješ, što ću, neću valjda lagati.summer*wine wrote:Ok, ne moraš sve priznati..Regoč wrote:Kako je, tako je, nema tu puno mudrovanja.summer*wine wrote:aha, što si priznao...Regoč wrote:
Nije loše za stogodišnjaka. Samo jedno ustajanje.
2014-04-12
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50