Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Pokazali ste se juce svi kakvi ste, ja nemam vise lijepe rijeci za vas, ovaj forum cu posjecivati samo da vas zajebavam...Roy_Bean wrote:stvarno svakodnevno dokazujes da su sva ona istrazivanja o kvocijentu inteligencije istina...
2016-11-17
govinda wrote:Pokazali ste se juce svi kakvi ste, ja nemam vise lijepe rijeci za vas, ovaj forum cu posjecivati samo da vas zajebavam...Roy_Bean wrote:stvarno svakodnevno dokazujes da su sva ona istrazivanja o kvocijentu inteligencije istina...
može se i bez obostranih provokacija, aj opusti se :)
Guest- Guest
koliko vidim ne moze a i ne dovzoljavate mi da se opustim...uostalom, ko vas ba jebe...Noor wrote:govinda wrote:Pokazali ste se juce svi kakvi ste, ja nemam vise lijepe rijeci za vas, ovaj forum cu posjecivati samo da vas zajebavam...Roy_Bean wrote:stvarno svakodnevno dokazujes da su sva ona istrazivanja o kvocijentu inteligencije istina...
može se i bez obostranih provokacija, aj opusti se :)
2016-11-17
leti orao, visoko.
strmopizdi se.
i baulja po ledini i mrmlja sil;
ja nisam kopao, ja sam orao.
strmopizdi se.
i baulja po ledini i mrmlja sil;
ja nisam kopao, ja sam orao.
2014-12-30
Ja ko da sam kopao, a ne orao.veber wrote:leti orao, visoko.
strmopizdi se.
i baulja po ledini i mrmlja sil;ja nisam kopao, ja sam orao.
Govi, ako nas ne voliš, ne igraj se s nama. Ima i drugih pješčanikah.
Ma ne igram se, ovdje sam da vecinu vas provociram..dovoljno je samo da budem ovdje i vecini vec ide pjena na usta....Regoč wrote:Govi, ako nas ne voliš, ne igraj se s nama. Ima i drugih pješčanikah.
2016-11-17
Daješ si preveliku važnost. Ne serendaj o opasivanju eksplozivom pa da vidiš suživota.govinda wrote:Ma ne igram se, ovdje sam da vecinu vas provociram..dovoljno je samo da budem ovdje i vecini vec ide pjena na usta....Regoč wrote:Govi, ako nas ne voliš, ne igraj se s nama. Ima i drugih pješčanikah.
finese kolega.Regoč wrote:Ja ko da sam kopao, a ne orao.veber wrote:leti orao, visoko.
strmopizdi se.
jesi kaj kosjenku stisnul?
2014-12-30
Moja je finesa bolja.veber wrote:finese kolega.Regoč wrote:Ja ko da sam kopao, a ne orao.veber wrote:leti orao, visoko.
strmopizdi se.
Da, za lievu sisu i desni guz.veber wrote:jesi kaj kosjenku stisnul?
A kad sam napisao da cu se ja opasati eksplozivom? To sto vi ne mozete da prihvatie cinjenicu da se terorizam moze desiti i u Hrvatskoj je vas problem..imate jedino srecu da su sve vase vlade, koliko god idiotske bile, imale jedan otklon od problema na globalnom planu sto se tice terorizma, jedino vam je ova glupa plavusa pocela nesto srati o vehabijama u BiH pa je ucutala, valjda je poslusala kojeg pametnog savjetnika...Regoč wrote:Daješ si preveliku važnost. Ne serendaj o opasivanju eksplozivom pa da vidiš suživota.govinda wrote:Ma ne igram se, ovdje sam da vecinu vas provociram..dovoljno je samo da budem ovdje i vecini vec ide pjena na usta....Regoč wrote:Govi, ako nas ne voliš, ne igraj se s nama. Ima i drugih pješčanikah.
2016-11-17
kolega, zavidim vam na vjestinama.
ja bi pride poljubio joj vrat. kod uha.
2014-12-30
De, de, uhvatila te amnezija? Daj me, naj me. Naravno da nas može pogoditi terorizam, nismo izvan vremena i prostora. A "plavuša" je rekla točno, u Bosheru jača islamizam, što kao politički islam, što kao potpora vehabističkomu tumačenju islama.govinda wrote:A kad sam napisao da cu se ja opasati eksplozivom? To sto vi ne mozete da prihvatie cinjenicu da se terorizam moze desiti i u Hrvatskoj je vas problem..imate jedino srecu da su sve vase vlade, koliko god idiotske bile, imale jedan otklon od problema na globalnom planu sto se tice terorizma, jedino vam je ova glupa plavusa pocela nesto srati o vehabijama u BiH pa je ucutala, valjda je poslusala kojeg pametnog savjetnika...Regoč wrote:Daješ si preveliku važnost. Ne serendaj o opasivanju eksplozivom pa da vidiš suživota.govinda wrote:Ma ne igram se, ovdje sam da vecinu vas provociram..dovoljno je samo da budem ovdje i vecini vec ide pjena na usta....Regoč wrote:Govi, ako nas ne voliš, ne igraj se s nama. Ima i drugih pješčanikah.
Puhnul sam joj u uho.veber wrote:kolega, zavidim vam na vjestinama.
kolega!Regoč wrote:Puhnul sam joj u uho.veber wrote:kolega, zavidim vam na vjestinama.
2014-12-30
Znaci, kad se meni spominje roditelj admini se prave slijepi?
2016-11-17
Linda, ti mozes samo s vicevima ovdje, i pokojim komplimentom, prituzbe su iznad..chat je apolitican i lisen svađe..osim kad se zene zakace(mi smo ipak luđe) B-)
2014-04-12
Dobro, evo jdan vic: Govindi jebali oca na jednom forumu i svi se lijepo smijali. Govinda jebao mater i svi se naljutili. Nikad boljeg vica nisam cuo.summer*wine wrote:Linda, ti mozes samo s vicevima ovdje, i pokojim komplimentom, prituzbe su iznad..chat je apolitican i lisen svađe..osim kad se zene zakace(mi smo ipak luđe) B-)
2016-11-17
jube ti si melem za oči.summer*wine wrote:Linda, ti mozes samo s vicevima ovdje, i pokojim komplimentom, prituzbe su iznad..chat je apolitican i lisen svađe..osim kad se zene zakace(mi smo ipak luđe) B-)
2014-12-30
summer*wine wrote:Linda, ti mozes samo s vicevima ovdje, i pokojim komplimentom, prituzbe su iznad..chat je apolitican i lisen svađe..osim kad se zene zakace(mi smo ipak luđe) B-)
Neve i ja smo bile dio novogodišnjeg ludila
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Page 27 of 50