Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Štikle, štrukle i štrajkovi (chat)
Koje je godiste:)Regoč wrote:Ah, kad mi je to najdraža tetka.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Da, sramotno. Trudim se održavati barem povremene kontakte s prvim i drugim rodbinskim redom.maggie13 wrote:Bravo...bas lijepo od tebe..:-)
Neki zaborave i roditelje, kako ne bi tetke..
:Ddijagram wrote:Koje je godiste:)Regoč wrote:Ah, kad mi je to najdraža tetka.
Ostao djed udovac?
2014-04-12
tako i treba..ne kao ja, @_@Regoč wrote:Da, sramotno. Trudim se održavati barem povremene kontakte s prvim i drugim rodbinskim redom.maggie13 wrote:Bravo...bas lijepo od tebe..:-)
2014-04-12
Ma sto ja znam, mozda je regoc mlad pa i tetka mojih godina:)maggie13 wrote::Ddijagram wrote:Koje je godiste:)Regoč wrote:Ah, kad mi je to najdraža tetka.
Ostao djed udovac?
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Koje je godiste:)Regoč wrote:Ah, kad mi je to najdraža tetka.
taman
Guest- Guest
ahaaa, mlad..k'o i ti ;Pdijagram wrote:Ma sto ja znam, mozda je regoc mlad pa i tetka mojih godina:)maggie13 wrote::Ddijagram wrote:Koje je godiste:)Regoč wrote:Ah, kad mi je to najdraža tetka.
Ostao djed udovac?
2014-04-12
imam brace i sestara sasvim dovoljno, i njihove djecice...ostalo slabomaggie13 wrote:tako i treba..ne kao ja, @_@Regoč wrote:Da, sramotno. Trudim se održavati barem povremene kontakte s prvim i drugim rodbinskim redom.maggie13 wrote:Bravo...bas lijepo od tebe..:-)
dijagram-
2015-08-09
Stara je i udana, kao da je važno godište.dijagram wrote:Koje je godiste:)Regoč wrote:Ah, kad mi je to najdraža tetka.
teoretski tetka mu moze biti istih godinamaggie13 wrote:ahaaa, mlad..k'o i ti ;Pdijagram wrote:Ma sto ja znam, mozda je regoc mlad pa i tetka mojih godina:)maggie13 wrote::Ddijagram wrote:Koje je godiste:)Regoč wrote:Ah, kad mi je to najdraža tetka.
Ostao djed udovac?
dijagram-
2015-08-09
dobro je to..neki ni to :Ddijagram wrote:imam brace i sestara sasvim dovoljno, i njihove djecice...ostalo slabomaggie13 wrote:tako i treba..ne kao ja, @_@Regoč wrote:Da, sramotno. Trudim se održavati barem povremene kontakte s prvim i drugim rodbinskim redom.maggie13 wrote:Bravo...bas lijepo od tebe..:-)
2014-04-12
Regoč wrote:Stara je i udana, kao da je važno godište.dijagram wrote:Koje je godiste:)Regoč wrote:Ah, kad mi je to najdraža tetka.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:imam brace i sestara sasvim dovoljno, i njihove djecice...ostalo slabomaggie13 wrote:tako i treba..ne kao ja, @_@Regoč wrote:Da, sramotno. Trudim se održavati barem povremene kontakte s prvim i drugim rodbinskim redom.maggie13 wrote:Bravo...bas lijepo od tebe..:-)
pametnice, na uju
Guest- Guest
teoretski, da, ali izgleda da nije ;Ddijagram wrote:teoretski tetka mu moze biti istih godinamaggie13 wrote:ahaaa, mlad..k'o i ti ;Pdijagram wrote:Ma sto ja znam, mozda je regoc mlad pa i tetka mojih godina:)maggie13 wrote::Ddijagram wrote:
Koje je godiste:)
Ostao djed udovac?
2014-04-12
svasta sam ja, i strikanNoor wrote:dijagram wrote:imam brace i sestara sasvim dovoljno, i njihove djecice...ostalo slabomaggie13 wrote:tako i treba..ne kao ja, @_@Regoč wrote:Da, sramotno. Trudim se održavati barem povremene kontakte s prvim i drugim rodbinskim redom.maggie13 wrote:Bravo...bas lijepo od tebe..:-)
pametnice, na uju
dijagram-
2015-08-09
Ja sam skoro sto, kao što vidiš ispod avatara, pa procieni za tetku.dijagram wrote:Ma sto ja znam, mozda je regoc mlad pa i tetka mojih godina:)maggie13 wrote::Ddijagram wrote:Koje je godiste:)Regoč wrote:Ah, kad mi je to najdraža tetka.
Ostao djed udovac?
nikad ne znas, dok ne provjeris:)maggie13 wrote:teoretski, da, ali izgleda da nije ;Ddijagram wrote:teoretski tetka mu moze biti istih godinamaggie13 wrote:ahaaa, mlad..k'o i ti ;Pdijagram wrote:Ma sto ja znam, mozda je regoc mlad pa i tetka mojih godina:)maggie13 wrote:
:D
Ostao djed udovac?
dijagram-
2015-08-09
provjerismo, sad smo sigurni :Ddijagram wrote:nikad ne znas, dok ne provjeris:)maggie13 wrote:teoretski, da, ali izgleda da nije ;Ddijagram wrote:teoretski tetka mu moze biti istih godinamaggie13 wrote:ahaaa, mlad..k'o i ti ;Pdijagram wrote:
Ma sto ja znam, mozda je regoc mlad pa i tetka mojih godina:)
2014-04-12
dijagram wrote:svasta sam ja, i strikanNoor wrote:dijagram wrote:imam brace i sestara sasvim dovoljno, i njihove djecice...ostalo slabomaggie13 wrote:tako i treba..ne kao ja, @_@Regoč wrote:
Da, sramotno. Trudim se održavati barem povremene kontakte s prvim i drugim rodbinskim redom.
pametnice, na uju
neka si..ja sam i tetka i strina isto
Guest- Guest
Noor wrote:dijagram wrote:svasta sam ja, i strikanNoor wrote:dijagram wrote:imam brace i sestara sasvim dovoljno, i njihove djecice...ostalo slabomaggie13 wrote:
tako i treba..ne kao ja, @_@
pametnice, na uju
neka si..ja sam i tetka i strina isto
dijagram-
2015-08-09
ma mislim da regoc i ne postoji, to je samo prica za djecumaggie13 wrote:provjerismo, sad smo sigurni :Ddijagram wrote:nikad ne znas, dok ne provjeris:)maggie13 wrote:teoretski, da, ali izgleda da nije ;Ddijagram wrote:teoretski tetka mu moze biti istih godinamaggie13 wrote:
ahaaa, mlad..k'o i ti ;P
dijagram-
2015-08-09
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50