SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim
definitivno kad imas sankcije nemozes se zaduzivati i da hoces i pocnes razvijati sopstvene potencijalepismejker wrote:Sankcije su korisne Rusiji,ali ne i Europi.
Guest- Guest
I sad ćete mi ti i Sora docirati šta mogu i šta ne mogu pisati? Ma sikter u svoje zemlje i s njima se bavite...Ne kokodačite bez jaja.pismejker wrote:Tako je..Svoja onemoćjala spolovila,pokusavaju zamijeniti drugim simbolima snage i muzevnosti....slikama mladih muskaraca koji idu u ratove...Sora wrote:Ero. Stari prdonja podrzavaju rat .
Razumljivo je meni a nadam se i drugima
Prilicno dijabolično,ali hajde..Svakom tuktleku njegovo veselje.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
hm, i dalje presipavanje iz supljeg u prezno,
sve manje od wwwIII nezanimljivo
sve manje od wwwIII nezanimljivo
2016-02-10
Postojala je i karta SFRJ... Pa?Eroo wrote:
PS2:
U međunrodnom pravu povjesno pravo nije vrijedno pišljiva boba. Važi samo karta priložena u UN, koja je dokaz o priznanju neke države u određenim granicama. U UN-u postoji karta Ukrajine, u čijem je sastavu i Krim. Te dokumente je podpisala i Rusija. Stanojko, Pizzon, Džango i naši petokolonaši, imaju svoje razloge zašto bi ukinili međunarodno pravo...Njima išta oko ovoga dokazivati je bez ikakvog smisla.
Uvijek se vrate na "argument sile" i tu svaka priča prestaje...
Republike u okviru te SFRJ odlučile su se na referendum.
Tako se i Autonomna Republika Krim odlučila sprovesti referendum. Na osnovu rezultata referenduma Krim je pripojen Rusiji.
Referenduma a ni pripojenja Rusiji zasigurno ne bi bilo da Ameri i Zapad nisu krenuli s rusvajem na Majdanu.
Jel Ukrajina raspadom SSSR-a dobila samostalnost? Jest. Nisu morali ratovati.
Je li prije toga Ukrajina ikada bila samostalna država? Nije.
Ma jok..mi se samo lijepo smijuljimo na tvoje pisanje...Samo ti nama nastavi..Lijepo je znati da te rajca slanje mladih muskaraca u pogibiju..Malo sick,ali sto se moze,svatko ima svoje radosti..Eroo wrote:I sad ćete mi ti i Sora docirati šta mogu i šta ne mogu pisati? Ma sikter u svoje zemlje i s njima se bavite...Ne kokodačite bez jaja.pismejker wrote:Tako je..Svoja onemoćjala spolovila,pokusavaju zamijeniti drugim simbolima snage i muzevnosti....slikama mladih muskaraca koji idu u ratove...Sora wrote:Ero. Stari prdonja podrzavaju rat .
Razumljivo je meni a nadam se i drugima
Prilicno dijabolično,ali hajde..Svakom tuktleku njegovo veselje.
Guest- Guest
Jasno, rat je konstanta od postanka svijeta i nema tu puno mudrosti osim gluposti onih koji to ne vide ili ne uvažavaju.michaellcmacha wrote:pa rata će i biti, jer hrvatska neće zasigurno dozvoliti da se Srpska odcijepi od Bih, ali čak i nevezano za to rata će svejedno biti na ovim prostorima, pitanje je samo da li ćemo mi to i doživjeti....jastreb wrote:Je. Ali danas ne. Budimo realni. Niti najpijanijem Srbendi nije na umu srpski Knin,ili srpski Vojnić.michaellcmacha wrote:ahahaha... ma ne bi srbin tuđe ni u primislima.... ;))))))), pa još hrvatsko.... ma ni slučajno....jastreb wrote:To nije mislio nitko. Ne izmišljaj.vuksadinare wrote: a vec su neki opet poceli mastati i pricati..kako bi se moglo opet nesto i u hrvatskoj gricnuti..
Banjaluka i Pale već da,što oni već 99% i jesu,ali Hrvatska je gotova priča.
To su Vučine maštarije jer on samo razmišlja o nekom novom ratu sa Srbima.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» i ja bih Rusiji prisjedinio Krim
» Užas: Ameri će ukinuti Rusima sankcije na naftu!
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
» Sankcije Rusiji, priznaj Kos&Met...
» Užas: Ameri će ukinuti Rusima sankcije na naftu!
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
» Sankcije Rusiji, priznaj Kos&Met...
Page 5 of 5