ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim - Page 3 Empty Re: SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim

Post by Ringo10 Fri 3 Feb - 15:39

Eroo wrote:
Ringo10 wrote:
Eroo wrote:
Ringo10 wrote:
Eroo wrote:
Krim su okupirali zamaskirani razbojnici, bez ikakvih oznaka...Ne mogu razbojnici organizirati nikakav
referendume pod prijetnjom puške...Posebno ne u drugoj suverenoj državi, koja ima granice priznate u UN.
Za manje informirane, podpisnici tih granica su i Rusi.Zamislite da Turska pođe "oslobađati" svoje nekadašnje
teritorije, koji su bili u njenom posjedu čak 500 godina.I opet za one manje informirane: Rusija je u cijeloj povijesti
bila okupator na Krimu manje od 200 godina. Imate sličnu situaciju i na Kosovu...
Jebo te, ja glupljeg stvora od tebe nisam vidio. Usporedbe sda Turcima i kretenizmi. 

Ti jade jedna bi trebao da znaš da Turci drže okupiran Sjeverni Kipar. Okupirali dio tuđe države.

Gdje to piše da stanovništvo neke regije mora poštivati volju jedne debele pijane budaletine koja im je odredila sudbinu ne pitajući ih ni za šta. Šta da je neka budala tamo negdje 1954 odlučila da pripoji Dubrovnik Crnoj Gori. Eto, malo radi bratstva i jedinstva. Hrvati se ne bi bunili je li glupane jedan. I kad se raspala SFRJ onda bi se svi tamo u Dubrovniku i Konavlima poklopili ušima i pristali da ih tamo neki primitivac iz brda Crnogorskih guzi jer eto treba poštivati ... poštivati šta?

Pa što onda svi mi odosmo i razjebasmo Jugovinu kad su te granice sveto pismo. Hajde ne seri mile ti majke, pun mi je kurac tvoji imbecilnih fantazmagorija po forumu. Sve gluplje od glupljeg.

DA, sad vidjeh briljantnu umotvorinu kako su Rusi bili manje od 200 godina okuptaori na Krimu. A koji to nisu okupatori na Krimu, mozda tvoji Turcini i njihovi Krimski tatari koji su gradili ekonomiju na otimanju i prodaji slavenske mladezi u roblje.
Zemun je naš...i Boka, i Boka...ma sve do Drine. Na juriiiiššš... jocolor
PS: Glupane, objasni kolegama po čemu je Krim ruski? Ubij nas argumentima a ne emovionalnim proserima.
Po cemu je Krim ruski?

Pa knjigu u ruke imbecilcino i uci.
Ima ljudi koji misle da postoje od 1993', a povijest broje od dolaska Turaka u Bosnu. Prije toga nema ničogo... :D
Ima ljudi koji su gluplji od parmaka, pa odu u Sloveniju i otamo drkaju po Internetu a nemaju ni o cemu pojma.

Sta da radis.

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim - Page 3 Empty Re: SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim

Post by Kermit Fri 3 Feb - 15:39

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:pa svaki razboriti ej mogao znati da nista od nekog cvrstog saveznistva putina i trumpa..prejake osobnosti i ega...trump osjetio kakvu posjeduje moc i jbg...apetiti narasli..
Rusija će zadržati Krim,SAD im neće ukinuti sankcije i sve 5.

Rusija živi i pod sankcijama,a druge zemlje (među njima i naša) zbig tih sankcija trpe.

jednom će nekome iz EU puknuti film i reći će "Dosta!.

zašto bi svi mi trpjeli zbog Krima?
Prije nego kasnije sa trumpom. Samo je zamisao Kisinđera da izolira kinu i iran a da se priblizi rusiji. Ovaj ce se pribliziti kući Saud i nusri fronti a zaratiti sa pola planete
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 3 Feb - 15:39

Stanojko wrote:
Eroo wrote:
Eroo wrote:
Ringo10 wrote:
Eroo wrote:
Krim su okupirali zamaskirani razbojnici, bez ikakvih oznaka...Ne mogu razbojnici organizirati nikakav
referendume pod prijetnjom puške...Posebno ne u drugoj suverenoj državi, koja ima granice priznate u UN.
Za manje informirane, podpisnici tih granica su i Rusi.Zamislite da Turska pođe "oslobađati" svoje nekadašnje
teritorije, koji su bili u njenom posjedu čak 500 godina.I opet za one manje informirane: Rusija je u cijeloj povijesti
bila okupator na Krimu manje od 200 godina. Imate sličnu situaciju i na Kosovu...
Jebo te, ja glupljeg stvora od tebe nisam vidio. Usporedbe sda Turcima i kretenizmi. 

Ti jade jedna bi trebao da znaš da Turci drže okupiran Sjeverni Kipar. Okupirali dio tuđe države.

Gdje to piše da stanovništvo neke regije mora poštivati volju jedne debele pijane budaletine koja im je odredila sudbinu ne pitajući ih ni za šta. Šta da je neka budala tamo negdje 1954 odlučila da pripoji Dubrovnik Crnoj Gori. Eto, malo radi bratstva i jedinstva. Hrvati se ne bi bunili je li glupane jedan. I kad se raspala SFRJ onda bi se svi tamo u Dubrovniku i Konavlima poklopili ušima i pristali da ih tamo neki primitivac iz brda Crnogorskih guzi jer eto treba poštivati ... poštivati šta?

Pa što onda svi mi odosmo i razjebasmo Jugovinu kad su te granice sveto pismo. Hajde ne seri mile ti majke, pun mi je kurac tvoji imbecilnih fantazmagorija po forumu. Sve gluplje od glupljeg.

DA, sad vidjeh briljantnu umotvorinu kako su Rusi bili manje od 200 godina okuptaori na Krimu. A koji to nisu okupatori na Krimu, mozda tvoji Turcini i njihovi Krimski tatari koji su gradili ekonomiju na otimanju i prodaji slavenske mladezi u roblje.
Zemun je naš...i Boka, i Boka...ma sve do Drine. Na juriiiiššš... jocolor
PS: Glupane, objasni kolegama po čemu je Krim ruski? Ubij nas argumentima a ne emovionalnim proserima.
PS2:
 U međunrodnom pravu povjesno pravo nije vrijedno pišljiva boba. Važi samo karta priložena u UN, koja je dokaz o priznanju neke države u određenim granicama. U UN-u postoji karta Ukrajine, u čijem je sastavu i Krim. Te dokumente je podpisala i Rusija. Stanojko, Pizzon, Džango i naši petokolonaši, imaju svoje razloge zašto bi ukinili međunarodno pravo...Njima išta oko ovoga dokazivati je bez ikakvog smisla.
Uvijek se vrate na "argument sile" i tu svaka priča prestaje...
Jel isto vazi i za "kosovA"? :)
Ako važi za Kosovo., važi i za Krim. Reče jedan čova, a ti mu plješčeš. I nisi jedini...
Kosovu nedostaje još referendum o pripojenju Albaniji pa da vam bude potaman...Kao i na Krimu, jelte. :)

Last edited by Eroo on Fri 3 Feb - 15:41; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 3 Feb - 15:39

pa ljudi moji morta postojati neki sukob rusije i amera cisto zbog ravnoteze snaga...i interesnih zona...trump ej ocito shvatio da ipak je imati i van amerike nesto pod svojom kontrolom i sefovati..dosadno ej samo gazdirat doma...a imas moc da nisi samo gazda u kuci..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 3 Feb - 15:40

jastreb wrote:
vuksadinare wrote:pa svaki razboriti ej mogao znati da nista od nekog cvrstog saveznistva putina i trumpa..prejake osobnosti i ega...trump osjetio kakvu posjeduje moc i jbg...apetiti narasli..

Rusija živi i pod sankcijama,a druge zemlje (među njima i naša) zbig tih sankcija trpe.

MA ko ce reci DOSTA!

Ne nasmijavaj me.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 3 Feb - 15:42

asilovski wrote:
jastreb wrote:

Prije nego kasnije sa trumpom. Samo je zamisao Kisinđera da izolira kinu i iran a da se priblizi rusiji. Ovaj ce se pribliziti kući Saud i nusri fronti a zaratiti sa pola planete
lik je faca... nego jel i on ono nekad bio uvjereni demokrat, pa se malo ozlojedio i potom napustio tu finu ekipicu....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 3 Feb - 15:43

Ringo10 wrote:
jastreb wrote:

MA ko ce reci DOSTA!

Ne nasmijavaj me.
Pa prva je Velika Britanija rekla. Imamo Brexit.

Mađarska ima svoju liniju i drži se je.

Island nije ni pomišljao na ulazak u EU.

U Francuskoj,Italiji pušu neki novi vjetrovi.

samo polako!
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 3 Feb - 15:43

glupo bi bilo trumpu da nema utjecaja i u ovom kutku europe i da to sve prepusti nekom drugom...vjerojatno su mu to i savjetnici objasnili...i na koncu dobro je to da se ovio sa istoka malo prizemlje u svojim pretjeranim ambicijama...ne zanm za crnu goru..makedoniju..mozda dijela bh-a....ali sigurno ce trump imati sapu nad hrvatskom,kosovom i dijelu bh-a...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 3 Feb - 15:44

vuksadinare wrote:pa ljudi moji morta postojati neki sukob rusije i amera cisto zbog ravnoteze snaga...i interesnih zona...trump ej ocito shvatio da ipak je imati i van amerike nesto pod svojom kontrolom i sefovati..dosadno ej samo gazdirat doma...a imas moc da nisi samo gazda u kuci..
ma ameri su goli kurac.... za 25 godina bit će manji od makovog zrna.... i kruva željni... :))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 3 Feb - 15:46

...evo vam ovih ludjaka u srbiji..vec su vidjeli trumpana svojoj strani..i odmah..'gotovo kosovo ej sigurno nase'..'srpska je definitivno'...a vec su neki opet poceli mastati i pricati..kako bi se moglo opet nesto i u hrvatskoj gricnuti..kako vidimo matis ih je spustio u svezi kosova..pa su dobili danas mozda i samar do brisela..pa sad cvile...vucic prica..'moramo igrati kako drugi diktiraju'..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 3 Feb - 15:47

vuksadinare wrote: a vec su neki opet poceli mastati i pricati..kako bi se moglo opet nesto i u hrvatskoj gricnuti..
To nije mislio nitko. Ne izmišljaj.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 3 Feb - 15:48

Mi pad USA imperija necemo docekati.

U stvari, to nije ni potrebno. Ono sto je potrebno je to da ne posezu za silom kao ludjaci.

Ponijelo ih nakon raspada SSSRa iako ni prije nisu bili sjajni ali su imali i dobrih akcija.

A sad, ova Amerika sa ovim Sorosima i neoconima je gola ludara.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 3 Feb - 15:48

Srbija uvijek u službenim izjavama naglašava da priznaje suverenitet Ukrajine(pa tako i Krima) znate li zašto? Dok će vam 98% Srba i dalje tvrditi da je Krim ruski i usput argumentirati kako je Hruščov Ukrajincima podario Krim...

2016-07-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 3 Feb - 15:49

jastreb wrote:
vuksadinare wrote: a vec su neki opet poceli mastati i pricati..kako bi se moglo opet nesto i u hrvatskoj gricnuti..
ahahaha... ma ne bi srbin tuđe ni u primislima.... ;))))))), pa još hrvatsko.... ma ni slučajno....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 3 Feb - 15:49

Eroo wrote:Srbija uvijek u službenim izjavama naglašava da priznaje suverenitet Ukrajine(pa tako i Krima) znate li zašto? Dok će vam 98% Srba i dalje tvrditi da je Krim ruski i usput argumentirati kako je Hruščov Ukrajincima podario Krim...
A što mene briga jel Krim ruski ili turski,ili ukrajinski.

meni je važno da su hrvatski knin,Vukovar,Zadar,Baranja i Dubrovnik.

baš me briga za Krim. A i 99% Hrvata za Krim boli papak.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Ringo10 Fri 3 Feb - 15:51

vuksadinare wrote:...evo vam ovih ludjaka u srbiji..vec su vidjeli trumpana svojoj strani..i odmah..'gotovo kosovo ej sigurno nase'..'srpska je definitivno'...a vec su neki opet poceli mastati i pricati..kako bi se moglo opet nesto i u hrvatskoj gricnuti..kako vidimo matis ih je spustio u svezi kosova..pa su dobili danas mozda i samar do brisela..pa sad cvile...vucic prica..'moramo igrati kako drugi diktiraju'..
MA normalno. Oni koji su ocekivali neke dramaticne promjene nisu normalni ljudi.

Pricao je i Obama i ovo i ono, pa kad se suocio sa svim izazovima kao i snagom raznih lobija i interesnih grupacija u USA imperiji, nista ne ostade od njegovih prica i obecanja.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 3 Feb - 15:51

michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
ahahaha... ma ne bi srbin tuđe ni u primislima.... ;))))))), pa još hrvatsko.... ma ni slučajno....
Je. Ali danas ne. Budimo realni. Niti najpijanijem Srbendi nije na umu srpski Knin,ili srpski Vojnić.

Banjaluka i Pale već da,što oni već 99% i jesu,ali Hrvatska je gotova priča.

To su Vučine maštarije jer on samo razmišlja o nekom novom ratu sa Srbima.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 3 Feb - 15:51

jastreb wrote:
Eroo wrote:Srbija uvijek u službenim izjavama naglašava da priznaje suverenitet Ukrajine(pa tako i Krima) znate li zašto? Dok će vam 98% Srba i dalje tvrditi da je Krim ruski i usput argumentirati kako je Hruščov Ukrajincima podario Krim...

A Zemun? A Boka? A HR do Drine? To ništa, a? jocolor
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo Fri 3 Feb - 15:53

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
Je. Ali danas ne. Budimo realni. Niti najpijanijem Srbendi nije na umu srpski Knin,ili srpski Vojnić.

Ni JUga nije raspala...nemoguće, to samo budali može pasti na pamet. king
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by jastreb Fri 3 Feb - 15:54

Eroo wrote:
jastreb wrote:

A Zemun? A Boka? A HR do Drine? To ništa, a? jocolor
Zemun je centar najgoreg srpskog ološa. Što dalje to bolje.

Hrvatska do Drine??? Pa Drina je srpska i muslimanska ,ondje nema uha od Hrvata. Budimo pametni.

Vi dijasporci se zaista zanosite svakakvim mitovima,legendama i nebulozama.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by michaellcmacha Fri 3 Feb - 15:54

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:

pa rata će i biti, jer hrvatska neće zasigurno dozvoliti da se Srpska odcijepi od Bih, ali čak i nevezano za to rata će svejedno biti na ovim prostorima, pitanje je samo da li ćemo mi to i doživjeti....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics