SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: SAD će ukinuti sankcije Rusiji kad vrati Krim
pa rata će i biti, jer hrvatska neće zasigurno dozvoliti da se Srpska odcijepi od Bih, ali čak i nevezano za to rata će svejedno biti na ovim prostorima, pitanje je samo da li ćemo mi to i doživjeti....jastreb wrote:Je. Ali danas ne. Budimo realni. Niti najpijanijem Srbendi nije na umu srpski Knin,ili srpski Vojnić.michaellcmacha wrote:ahahaha... ma ne bi srbin tuđe ni u primislima.... ;))))))), pa još hrvatsko.... ma ni slučajno....jastreb wrote:To nije mislio nitko. Ne izmišljaj.vuksadinare wrote: a vec su neki opet poceli mastati i pricati..kako bi se moglo opet nesto i u hrvatskoj gricnuti..
Banjaluka i Pale već da,što oni već 99% i jesu,ali Hrvatska je gotova priča.
To su Vučine maštarije jer on samo razmišlja o nekom novom ratu sa Srbima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja u taj rat ne idem. Baš me briga hoće li se Banjaluka odvojiti. U stvari imaju i pravo. U toj džamahiriji ni ja ne bih živio.michaellcmacha wrote:pa rata će i biti, jer hrvatska neće zasigurno dozvoliti da se Srpska odcijepi od Bih, ali čak i nevezano za to rata će svejedno biti na ovim prostorima, pitanje je samo da li ćemo mi to i doživjeti....jastreb wrote:Je. Ali danas ne. Budimo realni. Niti najpijanijem Srbendi nije na umu srpski Knin,ili srpski Vojnić.michaellcmacha wrote:ahahaha... ma ne bi srbin tuđe ni u primislima.... ;))))))), pa još hrvatsko.... ma ni slučajno....jastreb wrote:To nije mislio nitko. Ne izmišljaj.vuksadinare wrote: a vec su neki opet poceli mastati i pricati..kako bi se moglo opet nesto i u hrvatskoj gricnuti..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja ni ne govorim tko tu ima pravo a tko nema, samo tvrdim da će rata zasigurno biti na ovim prostorima.... a gle vv da mi nećemo ratovati, ali netko već bude, kad za to dođe vrijeme....jastreb wrote:Ja u taj rat ne idem. Baš me briga hoće li se Banjaluka odvojiti. U stvari imaju i pravo. U toj džamahiriji ni ja ne bih živio.michaellcmacha wrote:pa rata će i biti, jer hrvatska neće zasigurno dozvoliti da se Srpska odcijepi od Bih, ali čak i nevezano za to rata će svejedno biti na ovim prostorima, pitanje je samo da li ćemo mi to i doživjeti....jastreb wrote:Je. Ali danas ne. Budimo realni. Niti najpijanijem Srbendi nije na umu srpski Knin,ili srpski Vojnić.michaellcmacha wrote:ahahaha... ma ne bi srbin tuđe ni u primislima.... ;))))))), pa još hrvatsko.... ma ni slučajno....jastreb wrote:
To nije mislio nitko. Ne izmišljaj.
2015-08-08
Big Man Have A Big Gun...nikad se ne zna.Bio je i Krim ukrajinski do nedavno.jastreb wrote:Zemun je centar najgoreg srpskog ološa. Što dalje to bolje.Eroo wrote:A Zemun? A Boka? A HR do Drine? To ništa, a?jastreb wrote:A što mene briga jel Krim ruski ili turski,ili ukrajinski.Eroo wrote:Srbija uvijek u službenim izjavama naglašava da priznaje suverenitet Ukrajine(pa tako i Krima) znate li zašto? Dok će vam 98% Srba i dalje tvrditi da je Krim ruski i usput argumentirati kako je Hruščov Ukrajincima podario Krim...
meni je važno da su hrvatski knin,Vukovar,Zadar,Baranja i Dubrovnik.
baš me briga za Krim. A i 99% Hrvata za Krim boli papak.
Hrvatska do Drine??? Pa Drina je srpska i muslimanska ,ondje nema uha od Hrvata. Budimo pametni.
Vi dijasporci se zaista zanosite svakakvim mitovima,legendama i nebulozama.
Last edited by Eroo on 3/2/2017, 15:59; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
citam i ajstreba i ne vjerujem....svi mediji u regiji ovih dana postavljaju huskacke naslove iz srbijanskih medija na rat..a on prica meni kako ovi razmisljaju o miru i zbore o miru..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ma srbi su krajnje miroljubiv narod.... svak bi ih rado za susjede poželio....
2015-08-08
Sudeći po komentarima na srpskim portalima, rekao bih da Srbi ipak nisu na rat , ali jesu Lazanski i njemu slični.vuksadinare wrote:citam i ajstreba i ne vjerujem....svi mediji u regiji ovih dana postavljaju huskacke naslove iz srbijanskih medija na rat..a on prica meni kako ovi razmisljaju o miru i zbore o miru..
Plus šaptači sa strane ...i dok si reko Nikolić imaš vatru u krovu.
2016-07-22
Ko hoce da ratuje za Zemun ili Drinu i Boku, siroko mu polje.jastreb wrote:Zemun je centar najgoreg srpskog ološa. Što dalje to bolje.Eroo wrote:A Zemun? A Boka? A HR do Drine? To ništa, a?jastreb wrote:A što mene briga jel Krim ruski ili turski,ili ukrajinski.Eroo wrote:Srbija uvijek u službenim izjavama naglašava da priznaje suverenitet Ukrajine(pa tako i Krima) znate li zašto? Dok će vam 98% Srba i dalje tvrditi da je Krim ruski i usput argumentirati kako je Hruščov Ukrajincima podario Krim...
Hrvatska do Drine??? Pa Drina je srpska i muslimanska ,ondje nema uha od Hrvata. Budimo pametni.
I ne znam na osnovu cega su ti krajevi hrvatski. Gluposti.
Ali ovo mi palo u oci, da Hrvatska nece dozvoliti odvajanje Banjaluke od biH.
Sta Hrvatska koji kurac ima s time. Ako RS ide na odvajanje njihova stvar. Ne znam sto bi se Hrvatska petljala u to.
Srbi nece da zive u onakvoj BiH i imaju pravo na taj stav. IMAJU PRAVO.
A ovi sto im je toliko pri srcu cjelovitost BiH zasto ne odu u Sarajevo ili Zenicu, a moze i Konjic pa nek zive i uzivaju u SDA/ISIL demokraciji.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
A tebi bas fali rat izgleda ...vuksadinare wrote:citam i ajstreba i ne vjerujem....svi mediji u regiji ovih dana postavljaju huskacke naslove iz srbijanskih medija na rat..a on prica meni kako ovi razmisljaju o miru i zbore o miru..
2015-09-24
Sankcije su korisne Rusiji,ali ne i Europi.
Guest- Guest
Izbori su blizu i bilo je svakakvih izjava,ali ne nađoh niti jednu o negiranju hrvatske cjelovitosti.vuksadinare wrote:citam i ajstreba i ne vjerujem....svi mediji u regiji ovih dana postavljaju huskacke naslove iz srbijanskih medija na rat..a on prica meni kako ovi razmisljaju o miru i zbore o miru..
2014-04-22
Pa to sam i napisao maloprije.pismejker wrote:Sankcije su korisne Rusiji,ali ne i Europi.
Mi,Hrvatska od tih sankcvija imamo samo štete.
2014-04-22
Nisam vidio..jastreb wrote:Pa to sam i napisao maloprije.pismejker wrote:Sankcije su korisne Rusiji,ali ne i Europi.
Mi,Hrvatska od tih sankcvija imamo samo štete.
Rusija se okrenula svojoj kreativnosti i poceli su na puno podrucja razvijati svoja rjesenja,ako pak ipak nes usfali,kupit ce od drugoga,ne od Amera i Europe.
Čik nek Ameri pokusaju blokirati transfer svega u tom smislu izmedju Rusije i Kine,Irana,Indije,svih veliki igraca,kojima se fućka za americka preseravanja...Ruski plin i nadalje grije Europu,bez ikakvih ucijena od strane Rusa.Europa uredno placa i to je to.
Iz Hrvatske Rusija narucuje kojesta sto joj treba,pa brodovlje ide mirno do Rusije,da vidimo Amere da to pokusaju blokirati..
U sustini ,sankcije se odnose na bedasta podrucja sto se tice Rusa.Ne skode im,osim sto je bilo ratovanje cijenama nafte,ipak,tu su sami ameri popusili 3-4 triliona dolara sami minus,dok je rusija popusila oko 60 milijardi..Tko je izgubio?
Guest- Guest
i treba da ti upadne u oko, bolje to nego da ti gluposti padnu na prostor koji se virtualno zove pamet... znači da ponovim ako nisi, a očito nisi u stanju shvatiti.... republika srpska postoji jedino i samo zato što je hrvatskoj zapriječeno da i Bosnu i Hercegovinu očisti od srba koji su da je bilo Boga i Pravde trebali završiti tamo gdje im je i mjesto, pod onom suvom šljivom povrh Čačka.... ajmo reći dana im je još jedna šansa da se civiliziraju i upristoje i da žive ko normalni ljudi a ne ko skotovi.... i ajmo reći da su za sad kolko tolko kak treba pa su tu gdje jesu... ukoliko se uzjebu i počnu ponovo praviti sranja, onda idu pod šljivu.... sve naprijed navedeno ne poriče da i muslimani jedu ono što nije zajesti... e ima i ta opcija da i oni dobiju po pički ukoliko u narednom vremenu ne nadoiđu... uglavnom na Savi i na Uni hrvatska neće graničiti sa Srbijom ni pod razno.... jer to srbija nikad bila nije i nikad biti neće.... samo može biti da i u BiH srbi padnu na minus 3%Ringo10 wrote:Ko hoce da ratuje za Zemun ili Drinu i Boku, siroko mu polje.jastreb wrote:Zemun je centar najgoreg srpskog ološa. Što dalje to bolje.Eroo wrote:A Zemun? A Boka? A HR do Drine? To ništa, a?jastreb wrote:A što mene briga jel Krim ruski ili turski,ili ukrajinski.Eroo wrote:Srbija uvijek u službenim izjavama naglašava da priznaje suverenitet Ukrajine(pa tako i Krima) znate li zašto? Dok će vam 98% Srba i dalje tvrditi da je Krim ruski i usput argumentirati kako je Hruščov Ukrajincima podario Krim...
Sta Hrvatska koji kurac ima s time. Ako RS ide na odvajanje njihova stvar. Ne znam sto bi se Hrvatska petljala u to.
A ovi sto im je toliko pri srcu cjelovitost BiH zasto ne odu u Sarajevo ili Zenicu, a moze i Konjic pa nek zive i uzivaju u SDA/ISIL demokraciji.
2015-08-08
Čitaj s razumijevanjem. Ako ti je malo jednom, a ti onda dvatriput...pa ako ti ni tada ništa nije jasno, zar mora?Ringo10 wrote:Ko hoce da ratuje za Zemun ili Drinu i Boku, siroko mu polje.jastreb wrote:Zemun je centar najgoreg srpskog ološa. Što dalje to bolje.Eroo wrote:A Zemun? A Boka? A HR do Drine? To ništa, a?jastreb wrote:A što mene briga jel Krim ruski ili turski,ili ukrajinski.Eroo wrote:Srbija uvijek u službenim izjavama naglašava da priznaje suverenitet Ukrajine(pa tako i Krima) znate li zašto? Dok će vam 98% Srba i dalje tvrditi da je Krim ruski i usput argumentirati kako je Hruščov Ukrajincima podario Krim...
2016-07-22
Ero. Stari prdonje podrzavaju rat .
Razumljivo je meni a nadam se i drugima
aj dobro....jastreb wrote:Izbori su blizu i bilo je svakakvih izjava,ali ne nađoh niti jednu o negiranju hrvatske cjelovitosti.vuksadinare wrote:citam i ajstreba i ne vjerujem....svi mediji u regiji ovih dana postavljaju huskacke naslove iz srbijanskih medija na rat..a on prica meni kako ovi razmisljaju o miru i zbore o miru..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako je..Svoja onemoćjala spolovila,pokusavaju zamijeniti drugim simbolima snage i muzevnosti....slikama mladih muskaraca koji idu u ratove...Sora wrote:Ero. Stari prdonja podrzavaju rat .
Prilicno dijabolično,ali hajde..Svakom tuktleku njegovo veselje.
Guest- Guest
JAsno je meni sto ti ja i Epikur idemo na kurac, Turchine.michaellcmacha wrote:Kipranine. šta si se uzjebao... :))), nek bude kako bude, ako ukrajinci budu imali snage i moći nek vrate ono što misle da je njihovo ili nek ne vrate. to isto vrijedi i za srbiju kad je u pitanju kosovo, ukoliko imaju snage nek ga vrate ukoliko nemaju nek čkome i puše... i de više prestani sebe spominjati u hrvatskom kontekstu jer ako išta ovdje ide na kurac onda ide na kurac to tvoje budalesanje kak si ti kao neki hrvat... tebe i epikura u tom kontekstu je svakom hrvatu doslovno pun kurac.... em ste providni em ste dosadni više.... jebo vas i rus i srbin obojicu... u prkno i to opetovano... ;)
2015-09-24
ma jašta ja turčin, a vas dvojica hrvati... samo taki... svaka bi vas mati poželjela npr. Joka, Milja, Ljeposava, Dušanka, Jovanka i tako te... ;).... ne idete mi na kurac, samo vas treba sterati u mp3 i zakonom vam zabraniti pristup hrvatskoj i u mislima.... :))
2015-08-08
definitivno kad imas sankcije nemozes se zaduzivati i da hoces i pocnes razvijati sopstvene potencijalepismejker wrote:Sankcije su korisne Rusiji,ali ne i Europi.
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» i ja bih Rusiji prisjedinio Krim
» Užas: Ameri će ukinuti Rusima sankcije na naftu!
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
» Sankcije Rusiji, priznaj Kos&Met...
» Užas: Ameri će ukinuti Rusima sankcije na naftu!
» Dodik se nadao kako će mu Trumpova administracija ukinuti sankcije, a ona ih potvrdila
» Plenki ponovno sere po Rusiji: traži nazad Krim
» Sankcije Rusiji, priznaj Kos&Met...
Page 4 of 5