Europa liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 25
Page 8 of 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Re: Europa liga
Posjeti okulista, javi se za operaciju mrene. Situacija čista, jedan od panjeva u sredini je ostao.Braćala wrote:Tommy Ramone wrote:Čini ti se.Braćala wrote:cini mi se da je bio ofsajd...
ofsajd kod dodavanja dekice, cist...
kupi naocare.
Guest- Guest
niko nije ostao, budi covek pa priznaj...
ali svejedno, ste zasluzili taj gol. bolji ste bili za 2, ako ne i 3 gola...
ali svejedno, ste zasluzili taj gol. bolji ste bili za 2, ako ne i 3 gola...
Guest- Guest
koji šamar jest da su mu u mandatu mušterije ali ovaj put ga je klopp silovao a s njim i klub koji da ima obraza odavno ne bi vodio
klošari čmarnajtedovski jeste li spremni za porciju ili ste već navikli
End- Posts : 21177
2015-08-25
VAŽNA OBAVIJEST ZA SVE ČMARNAJTEDOVCE
Povodom karanja od strane Liverpoola mole se svi fanovi malog čmarnajteda da sutra zdušno poprate izvlačenje ždrijeba za loreal i maloga čmarnalda da barem malo ublaže jad i tugu.
Povodom karanja od strane Liverpoola mole se svi fanovi malog čmarnajteda da sutra zdušno poprate izvlačenje ždrijeba za loreal i maloga čmarnalda da barem malo ublaže jad i tugu.
2015-08-25
ubijamo luzere, ne znam sta ih je srprecavalo da ovako igraju i u prvoj utakmici...
Guest- Guest
henderson
coutinho
Kakav majstor Coutinho, u pravo vrijeme. Ako United zabije tri gola onda zaslužuju prolaz, ali sumnjam. Mislim da je to to.
Guest- Guest
ATTENZIONE! ATTENZIONE!End1899 wrote:VAŽNA OBAVIJEST ZA SVE ČMARNAJTEDOVCE
2015-08-25
Page 8 of 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 25