Strepite li i vi od smaka svijeta?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Strepite li i vi od smaka svijeta?
Ja cu sebi sve prozore samosazidat ....izvanka ce mislit da su normalni a kad ono ako idu provalit : zid.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U mene velika kuca , imaš šta i zidat.
Stanovi su još jednostavniji ....samo ulazna vrata iznutra.
Stanovi su još jednostavniji ....samo ulazna vrata iznutra.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote: Dok ti mene nađeš ja sve pojedem.
Ja cu sebi sve prozore samosazidat ...
Zato i jesi tako debel kad sve poždereš...
Kakvo samozazidjanje, macom sve razvalim..............bolje je ukopati se na 5-10 m
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ja jedva čekam smak.Ground Biscuits wrote:treba uvjek biti spreman za ...svaku nepogodu
To znači i povratak Isusa Krista i kako piše u Otkrivenju mi koji ga slijedimo nemamo se čega bojati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
je bas ga ti slijedis... ..a zazivas nestajanje ovog ili onogjastreb wrote:Ja jedva čekam smak.Ground Biscuits wrote:treba uvjek biti spreman za ...svaku nepogodu
To znači i povratak Isusa Krista i kako piše u Otkrivenju mi koji ga slijedimo nemamo se čega bojati.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ja sam se obratio. Za razliku od vas 88% katolika koji se kao takvi deklarirate u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:je bas ga ti slijedis... ..a zazivas nestajanje ovog ili onogjastreb wrote:Ja jedva čekam smak.Ground Biscuits wrote:treba uvjek biti spreman za ...svaku nepogodu
Katolici ste samo onda kada za Veliku Gospojinu krkate pečenu janjetinu i trusite crno vino. Za Badnjak kad je post opijate se i bučite,čak vam ni Uskrs ne prolazi bez bančenja.
2014-04-22
daj nemoj...ako se preobratis i hoces cist put onda se ne opijas svaki dan..ne psujes..ne govoris sto treba drugim napraviti..vodis jednostavno cist zivot..primas od svakog an sebe griejhe i zrtvovat ces se za onog tko je i zlocest jer je i on ljudsko bice..ako vec slijedis isusov nauk..zar ne?jastreb wrote:Pa ja sam se obratio. Za razliku od vas 88% katolika koji se kao takvi deklarirate u Hrvatskoj.vuksadinare wrote:je bas ga ti slijedis... ..a zazivas nestajanje ovog ili onogjastreb wrote:Ja jedva čekam smak.Ground Biscuits wrote:treba uvjek biti spreman za ...svaku nepogodu
Katolici ste samo onda kada za Veliku Gospojinu krkate pečenu janjetinu i trusite crno vino. Za Badnjak kad je post opijate se i bučite,čak vam ni Uskrs ne prolazi bez bančenja.
2015-09-08
Tako je. I ja sam prestao piti. Napio sam se za Novu godinu i rekao STOP!vuksadinare wrote:
daj nemoj...ako se preobratis i hoces cist put onda se ne opijas svaki dan..ne psujes..ne govoris sto treba drugim napraviti..vodis jednostavno cist zivot..primas od svakog an sebe griejhe i zrtvovat ces se za onog tko je i zlocest jer je i on ljudsko bice..ako vec slijedis isusov nauk..zar ne?
Ne psujem. Pogotovo ne Boga ili Krista,po čemu ste vi Hrvati nadaleko poznati.
Naročito Slavonci,Dalmatinci i Istrijani koji imaju širok dijapazon ciljeva psovke kao što su Bog,Isus,Krist,krv Isusova,srce Isusovo,majka Božja, svetac, evanđelje, Očenaš,sveti Savo,papa i nebo.
Može vas biti sram. Ni divljaci u prašumi nemaju takve psovke kao Hrvati.
2014-04-22
zaboravio si banijce... ..inace slazem se sa ovim upisom sto se tice psovki...jastreb wrote:Tako je. I ja sam prestao piti. Napio sam se za Novu godinu i rekao STOP!vuksadinare wrote:
daj nemoj...ako se preobratis i hoces cist put onda se ne opijas svaki dan..ne psujes..ne govoris sto treba drugim napraviti..vodis jednostavno cist zivot..primas od svakog an sebe griejhe i zrtvovat ces se za onog tko je i zlocest jer je i on ljudsko bice..ako vec slijedis isusov nauk..zar ne?
Ne psujem. Pogotovo ne Boga ili Krista,po čemu ste vi Hrvati nadaleko poznati.
Naročito Slavonci,Dalmatinci i Istrijani koji imaju širok dijapazon ciljeva psovke kao što su Bog,Isus,Krist,krv Isusova,srce Isusovo,majka Božja, svetac, evanđelje, Očenaš,sveti Savo,papa i nebo.
Može vas biti sram. Ni divljaci u prašumi nemaju takve psovke kao Hrvati.
2015-09-08
Banijci uglavnom psuju Svetu Neđelju,kaiš,zvono,žito u sunce kalajsano i sunce žareno.vuksadinare wrote:
zaboravio si banijce... ..inace slazem se sa ovim upisom sto se tice psovki...
Slavonci su tu najgnjusniji. Jedan tip radi iz SB sa mnom i ljudi su čak rekli gazdi na ga ne žele vidjeti više na gradilištu. Nema rečenice,a da ne spomene Boga ili Isusa. Nema.
2014-04-22
mislim da psovanje vuce korijene u teskom radu..molis..a pomoci od nikud..i zato su ljudi gubili zivce...'gdje si sad boze..nema te...'...onda je pocelo..sa onim..da ljut i umoran covjek kad netko spomene bozju pomoc..odbrisu..'jebem boga itebe..di je kadmi najvise treba'jastreb wrote:Banijci uglavnom psuju Svetu Neđelju,kaiš,zvono,žito u sunce kalajsano i sunce žareno.vuksadinare wrote:
Slavonci su tu najgnjusniji. Jedan tip radi iz SB sa mnom i ljudi su čak rekli gazdi na ga ne žele vidjeti više na gradilištu. Nema rečenice,a da ne spomene Boga ili Isusa. Nema.
2015-09-08
Moj griješni djed je imao široku paletu psovki.vuksadinare wrote:mislim da psovanje vuce korijene u teskom radu..molis..a pomoci od nikud..i zato su ljudi gubili zivce...'gdje si sad boze..nema te...'...onda je pocelo..sa onim..da ljut i umoran covjek kad netko spomene bozju pomoc..odbrisu..'jebem boga itebe..di je kadmi najvise treba'jastreb wrote:Banijci uglavnom psuju Svetu Neđelju,kaiš,zvono,žito u sunce kalajsano i sunce žareno.vuksadinare wrote:
Psovao je "vreću bogova", "sto bogova", "Ćića Boga"(???) ,"Krista pana Boga"(???) i "Boga isusa".
Meni je znao kad sam ga iznervirao psovati "mater ka me je zlegla" "onu mater i oca ciganskoga" "jeba ti pas mater i oca"
2014-04-22
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ZG: Smak svijeta
» Degeneracija zapadnog svijeta
» Smak svijeta
» Hrvatska prvak svijeta!!!
» PRVACI SVIJETA
» Degeneracija zapadnog svijeta
» Smak svijeta
» Hrvatska prvak svijeta!!!