Strepite li i vi od smaka svijeta?
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Strepite li i vi od smaka svijeta?
Ovo šta kažu neko sklonište u prirodi nepreporucavam , rijec je o imigrantskoj krizi i uglavnom muškarcima od 20 do 30 godina i jedan dio njih pošto se radi o pokušaju da s istoka ode na zapad da izbjegne policiju i ljude ce krenit upravo tim kozjim stazama ...znaci ako ti uđe njih 1000 neka ih 100 ode ovako i ti tu sad baš di ce oni proc lijepo poveo obitelj i ekipu i hranu a naoružan samo zracnicom.
Tocno njima u ruke.
Tocno njima u ruke.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pošto se neradi o nikakvom atomskom , bojnom i biološkom napadu gas maske i tu tematiku zaboravite tj netrošite lovu na to niti u tom pravcu treba razmišljat i gubit ono bitnije iz vida.
2014-04-11
Tematika : ljekovi.
Odgovor : Rapidol.
Konjska tableta za bolove .....pošto je ipak rijec o bunkeriranju na 15 dana najbitnije su ti upravo takve šeme da imaš tj lijek za sve momentalno šta zaboli ....popiješ i ova omami živce jer je neka konjska tableta za umrtvivanje bolova.
Vece kolicine Rapidola.
Odgovor : Rapidol.
Konjska tableta za bolove .....pošto je ipak rijec o bunkeriranju na 15 dana najbitnije su ti upravo takve šeme da imaš tj lijek za sve momentalno šta zaboli ....popiješ i ova omami živce jer je neka konjska tableta za umrtvivanje bolova.
Vece kolicine Rapidola.
2014-04-11
Jedna od kompliciranijih stavki al nezato šta su toliko komplicirane nego ljudi ih neproanaliziraju dobro i/il nemaju ideju i resurs su : svijetlo i elektricna energija.
To moramo ovako podijelit jer obicno kad se spomene svijetlo svi odma misle na elektricnu energiju.
Netocno.
Trošenje baterija il izvora elektricne struje za rasvijetu je LOŠE.
Tako gubiš struju.
Svijetlo : dosta upaljaca imat po kuci , šterika i petrolejskih lampi.
Ako ste se odlucili zabunkerirat na 15 dana to vam je 15 noci u osnovi i ako želite da vam je bunker osvijetljen u dvije tocke u prostoriji onda vam treba 30 šterika da to izgurate.
Petrolejska lampa ....maslinovo ulje , mast , gorivo neko ....petrolej ....još bolje ....duže gori.
To moramo ovako podijelit jer obicno kad se spomene svijetlo svi odma misle na elektricnu energiju.
Netocno.
Trošenje baterija il izvora elektricne struje za rasvijetu je LOŠE.
Tako gubiš struju.
Svijetlo : dosta upaljaca imat po kuci , šterika i petrolejskih lampi.
Ako ste se odlucili zabunkerirat na 15 dana to vam je 15 noci u osnovi i ako želite da vam je bunker osvijetljen u dvije tocke u prostoriji onda vam treba 30 šterika da to izgurate.
Petrolejska lampa ....maslinovo ulje , mast , gorivo neko ....petrolej ....još bolje ....duže gori.
2014-04-11
Kuhanje ....ista stvar ko i svijetlo .....struju ne trošite na kuhanje ....u tih 15 dana morate nešto i toplo pojist .....caj skuhat ....nebitno ....mada možete i bez toga al ono opet jel ....plinski štednjak i te šeme il ako imate špaker na drva onda tako .....
Struja se NE TROŠI NA KUHANJE.
Struje nemate ....to je osnovna polazna tocka bunkeriranja : VI STRUJE NEMATE.
Struja se NE TROŠI NA KUHANJE.
Struje nemate ....to je osnovna polazna tocka bunkeriranja : VI STRUJE NEMATE.
2014-04-11
Stavka zvana gorivo ....kod bunkeriranja nigdje neidete ....no nikad neznate hocete li morati bježati iz bunkera ....pun rezervoar plus nabavit kanistre s lijevkom ....prosjecni rezervoar vam je oko 50-al litara možda nešto više ...zavisi koliki je auto ......prije bunkeriranja napuniti auto i te kanistre ....kanistri se spremaju u bunker.
2014-04-11
Ovdje dolazimo i do oružja kojim se brani ulaz ili ulazi u bunker ( šta može biti kuca , stan , vikendica ....nebitno ...objekat u svakom slucaju ) ......štrcaljka ......na gorivo ......benzin bolje gori ....cak i ako vozite dizela možete u rezervoar od 50 litara dizela uliti 10 litara benzine ....poseban kanistar za 10 litara benzine.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Plamen
Drvo | 1027 |
Benzin | 1026 |
Metanol | 1200 |
Petrolej | 990 |
https://hr.wikipedia.org/wiki/Plamen
2014-04-11
Ako neznate gdje cete nabavit nešto šta se zove štrcaljka ...evo .....imate u kuci.
2014-04-11
Ulaz u bunker se uvijek tako radi da je to mjesto gdje uljez prvo ulazi jer mora ( jer je uljez ) i u suštini je pripremljen tako da ako i uđe ni nekuži gdje je ušao .....natopljeno benzinom oko njega baš ti kvadrati ....tvoj je samo da u to baciš otvoreni plamen.
2014-04-11
Ako ste u zgradi i želite zaštitit stubište odakle vam jedino mogu doci napadaci u gornje katove ....bacajte madrace i natopite ih benzinom .......ako pokušaju uci .....samo bacaš otvoreni plamen u to.
2014-04-11
Ne strepim, citam sto longi pise i ravnam se po tome.
Neki ce se izvuci
Neki ce se izvuci
dijagram-
2015-08-09
Radim bunkeriranje za 15 dana i živim u kuci ....ovo s madracima natopljenim benzinom i stubištem tj donjim dijelom stubišta odakle uljez jedino može uci je za ove koji su u gradu ....nek nabave i neke gas maske protiv dima jer ce dim ici gore.
Kod mene ce isto biti madrac al na otvorenome .....imam neke kriticne tocke u kuci koja ima vrt i teracu .....tu cu po noci dovlaciti madrac natopljen benzinom.
Kod mene ce isto biti madrac al na otvorenome .....imam neke kriticne tocke u kuci koja ima vrt i teracu .....tu cu po noci dovlaciti madrac natopljen benzinom.
2014-04-11
Madrac natopljen benzinom dakle goriva tvar je uvijek ok ...dovoljno velik ...gori sam od sebe a kad je natopljen benzinom još bolje ....ono uglavnom nesmije pasti na to kiša ( voda ) ....ako je rijec o kuci na osami to moš okolo postavit i ako se tko približava baciš otvoreni plamen u to i noc postaje dan i osvijetli uljeza ....sad zavisi o cemu je rijec ....mogu se preplašiti i pobjeci al u svakom slucaju to neocekuju i osvijetlio si ih.
2014-04-11
ja pratim ezeka..iako ništa konkretno neće napisati, ja ga čitam telepatski, tako da znam dokle kao slobodna ljudska rasa imamo vremena
Guest- Guest
Koješta.Niti ne mora da bude ABK napad,ali vremenom ce ljudske lesine,kao i lesine zivotinja ,ne samo poceti smrdjeti,nego i generirati bakterijske i tko zna kakve sve zaraze..Da bihj jos nesto komentirao odoh procitati tekst.Inace je ABK maska sa filterima,prilicno jeftina,i ima je puno po kojekakvim zalihama.RayMabus wrote:Pošto se neradi o nikakvom atomskom , bojnom i biološkom napadu gas maske i tu tematiku zaboravite tj netrošite lovu na to niti u tom pravcu treba razmišljat i gubit ono bitnije iz vida.
Guest- Guest
Neda mi se citati.._Idemo naslijepo..
Nadalje,vremenom ce kojekakvi kemijski deponiji,kao i bioloske baze poceti generirati,plinove raspadanja,toksikacije,ovoga i onoga.
Lijekovi..Dok te boli,dakle ima nade za tebe.Gutati lijekove protivbolova,nije uvijek najpametnije,jer to skriva kojekakve potencionalno opasne razloge za nastanak bolova..teške upale,skrivene ubode,posjekotine,ujede kukaca,koji u startu nisu opasni,a kasnije mogu izroditi sepsom krvi.Dakle,Prvi su Antibiotici,masivna kolicina sa sto sirim dijapazonom fajta protiv bakterija.Injfuzije,vitaminske injekcije,tablete,vitaminski dodaci hrani,minerali isto,kurci za prociscavanje vode,antidot injekcije..ne da mi se sve niti nabrajati.
svakako pušketina,dao Bog sa optikom,barem onom taktičkom,moćnog kalibra.Osim takve,bilo bi dobri imati i sacmaricu,zlu ne trebalo,pištolj i sto vecu zalihu municije.
isto tako,jako bitno je imati zalihe povece sredstava za odrzavanje higijene,jebo,ako ne peruckas zube,primjer,vrag ce zube vremenom odnijeti,a tis se jebavati u bolima,jerbo nece biti zubara.
Osobnu pancirnu zastitu,odjecu podeblju sa sto vise pojacanja na kriticnim djelovima,radi kompenziranja ozlijeda,posjekotina,uboda i ujeda(kojecega),jerbo,nece biti niti raznog soja doktora.
I da ne duljim,skloniste u sto teze pristupacnim zonama,ali ako je moguce sto blize nekoj tekučici,jerbo,voda znaci zivot i zdravlje.Pripremiti se za poduze izbijanje i izbjegavanje ostataka "civilizacije"
Jos nesto,sto vise sjemene robe,povrca,voca ,lukovica,jer se daju lijepo rasprsiti i zasijati, ugustisima ne privlaceci niciju paznju,a tijekom godine ce biti izvrsni izvori hrane vitamina i minerala...utamniciti i neke domace zivine,koje ne prave neku buku veliku,isto na izvjesnoj daljini,na nacin,da nikoga ne usmjeravaju u nasem pravcu.drzati se sto viseispod radara.Ne setati bzvz,kao Rick iz Volken Deda..
Nadalje,vremenom ce kojekakvi kemijski deponiji,kao i bioloske baze poceti generirati,plinove raspadanja,toksikacije,ovoga i onoga.
Lijekovi..Dok te boli,dakle ima nade za tebe.Gutati lijekove protivbolova,nije uvijek najpametnije,jer to skriva kojekakve potencionalno opasne razloge za nastanak bolova..teške upale,skrivene ubode,posjekotine,ujede kukaca,koji u startu nisu opasni,a kasnije mogu izroditi sepsom krvi.Dakle,Prvi su Antibiotici,masivna kolicina sa sto sirim dijapazonom fajta protiv bakterija.Injfuzije,vitaminske injekcije,tablete,vitaminski dodaci hrani,minerali isto,kurci za prociscavanje vode,antidot injekcije..ne da mi se sve niti nabrajati.
svakako pušketina,dao Bog sa optikom,barem onom taktičkom,moćnog kalibra.Osim takve,bilo bi dobri imati i sacmaricu,zlu ne trebalo,pištolj i sto vecu zalihu municije.
isto tako,jako bitno je imati zalihe povece sredstava za odrzavanje higijene,jebo,ako ne peruckas zube,primjer,vrag ce zube vremenom odnijeti,a tis se jebavati u bolima,jerbo nece biti zubara.
Osobnu pancirnu zastitu,odjecu podeblju sa sto vise pojacanja na kriticnim djelovima,radi kompenziranja ozlijeda,posjekotina,uboda i ujeda(kojecega),jerbo,nece biti niti raznog soja doktora.
I da ne duljim,skloniste u sto teze pristupacnim zonama,ali ako je moguce sto blize nekoj tekučici,jerbo,voda znaci zivot i zdravlje.Pripremiti se za poduze izbijanje i izbjegavanje ostataka "civilizacije"
Jos nesto,sto vise sjemene robe,povrca,voca ,lukovica,jer se daju lijepo rasprsiti i zasijati, ugustisima ne privlaceci niciju paznju,a tijekom godine ce biti izvrsni izvori hrane vitamina i minerala...utamniciti i neke domace zivine,koje ne prave neku buku veliku,isto na izvjesnoj daljini,na nacin,da nikoga ne usmjeravaju u nasem pravcu.drzati se sto viseispod radara.Ne setati bzvz,kao Rick iz Volken Deda..
Guest- Guest
Sve je to divno krasno Svetac al ovdje se radi o najobicnijem bunkeriranju na period od 15 dana zbog navale kozoheba u enormnim kolicinama ....dakle tvoj je zadatak : OSTAT U BUNKERU.
2014-04-11
E sad,jel ono,u prolazu su,ili poput skakavaca imaju namjeru sve poharati i tko se opire ubiti?Nije isto..Kakogod,onda bih gledao i marnuti neke zalihe ppm mina,pa onih usmjeravajucih,sto se zgodno montiraju uz korijen drveta i maskiraju,pa kad roj kozojeba naleti,ovo ih poišpika hrpetinama smrtonosnih kuglica..porazbijano staklo boca isto rasijati po nekoj zoni,oko sklonista,napraviti sto smrtonosnije pasivne i aktivne zamke..padne meni jos stosta na pametRayMabus wrote:Sve je to divno krasno Svetac al ovdje se radi o najobicnijem bunkeriranju na period od 15 dana zbog navale kozoheba u enormnim kolicinama ....dakle tvoj je zadatak : OSTAT U BUNKERU.
Guest- Guest
a u kukac,i jos ka tome treba imati i srece i 9 zivota ko macak
Guest- Guest
Šta se tice struje ....naizgled normalna pojava a u ovakvim situacijama može biti neodstupna bilo da netko pokida kabele bilo šta ja znam šta i zbog nereda na ulicama nema mogucnosti opskrbe elektricnom energijom.
Problem je kad je nemaš uopce a koliko ti zaista treba ?
Vrlo malo no ako je nemaš naheba si.
Akumulatori na autu ....ako imate svoju garažu spojenu s bunkerom na konju ste ....imate autoradio .....morate biti informirani o zbivanjima oko sebe.
Ako nemate svoju garažu ( npr ja imam svoj parking i vidim ga iz sobe ) no ipak mi je auto na otvorenome .....izvadite akumulator iz auta i napišite na šoferšajbu citko da je akumulator izvađen i da nema goriva u autu .....na zadnje staklo od suvozaca iza gdje je cep od rezervoara to isto napišite.
Onaj kome treba akumulator i gorivo kad vidi to onda zna da znaš pa postoji 50% mogucnost da ce odustati jer si mu vec dao do znanja da ono šta traži nece naci i da se đaba trudi.
Akumulator obavezno izvadite i ponesite u bunker jer treba vam kao izvor energije te ako pokušate bijeg iz bunkera pa sjednete u auto a netko mu je preko noci izvadio akumulator moš se hebat.
Problem je kad je nemaš uopce a koliko ti zaista treba ?
Vrlo malo no ako je nemaš naheba si.
Akumulatori na autu ....ako imate svoju garažu spojenu s bunkerom na konju ste ....imate autoradio .....morate biti informirani o zbivanjima oko sebe.
Ako nemate svoju garažu ( npr ja imam svoj parking i vidim ga iz sobe ) no ipak mi je auto na otvorenome .....izvadite akumulator iz auta i napišite na šoferšajbu citko da je akumulator izvađen i da nema goriva u autu .....na zadnje staklo od suvozaca iza gdje je cep od rezervoara to isto napišite.
Onaj kome treba akumulator i gorivo kad vidi to onda zna da znaš pa postoji 50% mogucnost da ce odustati jer si mu vec dao do znanja da ono šta traži nece naci i da se đaba trudi.
Akumulator obavezno izvadite i ponesite u bunker jer treba vam kao izvor energije te ako pokušate bijeg iz bunkera pa sjednete u auto a netko mu je preko noci izvadio akumulator moš se hebat.
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ZG: Smak svijeta
» Degeneracija zapadnog svijeta
» Smak svijeta
» Hrvatska prvak svijeta!!!
» PRVACI SVIJETA
» Degeneracija zapadnog svijeta
» Smak svijeta
» Hrvatska prvak svijeta!!!