PRVACI SVIJETA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
PRVACI SVIJETA
ISKRENE CESTITKE NAJBOLJOJ SVJETSKOJ TENISKOJ REPREZENTACIJI.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: PRVACI SVIJETA
Nema sada domoljuba rvatina nema okicenih zastavica. Cim mainstream medija miljenik zvani Amnezija nije tu odmah se sve zaboravlja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Nema sada domoljuba rvatina nema okicenih zastavica. Cim mainstream medija miljenik zvani Amnezija nije tu odmah se sve zaboravlja
Guest- Guest
Ocel biti doceka. Oce li se sada rvati sjetiti da imaju prvake svita. PRVAKE. nema deme da slavi. Jel se oglasio bjegunac iz medjugorja. Jel plenki drzao sjednicu vlade u kockastom.
Rvatsko licemjerje na visini. Nema cestitki
Rvatsko licemjerje na visini. Nema cestitki
2015-09-13
Čestitke prvacima
Lijepo je tuć francuze u finalu poslije svih onih poraza u raznim sportovima
Lijepo je tuć francuze u finalu poslije svih onih poraza u raznim sportovima
skripar-
2015-08-09
Drugi put da me Čilić nije nasekirao u nekom finalu...doduše, bio je očigledni favorit, ali u niti jednom trenutku nije pokazivao pretjerane slabosti osim lošeg prvog servisa...čestitke cijeloj reprezentaciji, a posebno klasi Ćoriću koji polako postaje prava čunka u svijetu tenisa... jednostavno melje, milina ga je gledati...
darth_vader-
2014-04-17
ovi nisu napravili ni jedan break u singlu. kvaliteta je bila na našoj strani ali da smo ih odradili ovako bez nervoze i standardnog klošarenja je šok. baš potpuna kontrola tako treba i ubuduće a ne kidat živce narodu
fridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Nema sada domoljuba rvatina nema okicenih zastavica. Cim mainstream medija miljenik zvani Amnezija nije tu odmah se sve zaboravlja
End- Posts : 21177
2015-08-25
srdacne cestitke za najbolje na svjetu
https://www.index.hr/sport/clanak/novak-djokovic-poslao-divnu-cestitku-hrvatskoj-reprezentaciji/2045607.aspx
https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-navijaci-pjevali-srpskoj-sutkinji-a-onda-je-ona-napravila-nesto-sjajno/2045506.aspx
https://www.index.hr/sport/clanak/novak-djokovic-poslao-divnu-cestitku-hrvatskoj-reprezentaciji/2045607.aspx
https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-navijaci-pjevali-srpskoj-sutkinji-a-onda-je-ona-napravila-nesto-sjajno/2045506.aspx
EstebanEnrique-
2014-04-16
Similar topics
» prvaci
» PRvaci Europe
» Talijani prvaci
» SVJETSKI PRVACI!!
» Pa ljudi moji, je li ovo moguće? Prvaci Europe? :D
» PRvaci Europe
» Talijani prvaci
» SVJETSKI PRVACI!!
» Pa ljudi moji, je li ovo moguće? Prvaci Europe? :D