Plenković nije služio vojni rok zbog - anemije
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Plenković nije služio vojni rok zbog - anemije
tre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
koji su to ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pa zato što on to uvodi i zato što je ovo država uhljeba, lopova, steve culeja i plaćenika pa kad im se sviđa neka ju oni branetre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
Kermit-
2014-04-17
Ha ha ha koji odron ovaj Plenky ....tipican Kradezeovac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ne može, hadezeovci će opet pričati o zokiju i Titu bravaruvuksadinare wrote:..dobro za ovo od 91-95 ga se moze lovit..ali on ima lijepi izgovor..pa muljario sam jna a ne HV..jbg...asilovski wrote:je da hehehe zato je od 1991.g. pa do 1995. bio u Londonuvuksadinare wrote:ni's od toga dezertirao je od jna..dakle heroj..onaj tko mu ej isao smjestiti zaboravio je na to..eh jbg koji peh...RayMabus wrote:Gotov je , on je dezerter ....crno na bijelo.
Kermit-
2014-04-17
Ti se tek ne bi smio javljati na ovoj temi, ti si isti ko ona srpska dezerterčina srbinjo koja je uhvatila pedalu čim se iza ugla pojavio poštar sa pozivom za mobilizaciju.debotoijusto wrote:tre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
koji su to ?
Guest- Guest
To nije njihova država u smislu vlasništva, da smo tako devedesetih razmišljali srbi bi nas sve poklali kao piliće.asilovski wrote:pa zato što on to uvodi i zato što je ovo država uhljeba, lopova, steve culeja i plaćenika pa kad im se sviđa neka ju oni branetre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
Guest- Guest
U smislu svega to je njihov batustan (ovo nije država) oni su ga preuzeli i oteli te rade što im je volja, a ako je njihov neka ga brane, treba pozvati na potpuni bojkot hadeze moblizacije oni ionako najviše gube u slučaju bilo kakvg rata ili sukoba, dobr Plenki bi se vratio u London, ali sitna boranija bi popušilatre911 wrote:To nije njihova država u smislu vlasništva, da smo tako devedesetih razmišljali srbi bi nas sve poklali kao piliće.asilovski wrote:pa zato što on to uvodi i zato što je ovo država uhljeba, lopova, steve culeja i plaćenika pa kad im se sviđa neka ju oni branetre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:pa zato što on to uvodi i zato što je ovo država uhljeba, lopova, steve culeja i plaćenika pa kad im se sviđa neka ju oni branetre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
Zato jer on kao Mussolini - "Naoružajmo se i krenite...ja ću malo kasnije za vama"
tre911 wrote:Ti se tek ne bi smio javljati na ovoj temi, ti si isti ko ona srpska dezerterčina srbinjo koja je uhvatila pedalu čim se iza ugla pojavio poštar sa pozivom za mobilizaciju.debotoijusto wrote:tre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
koji su to ?
pusti mene , sve to u oku promatraca , evo moje vidi rovarenje protiv JNA jos 80-ih dok se ekipa grebala za cin mladjeg vodnika
trebalo bi mi dat barem bokun mirovine
vratimo se na zagovornika slaganja kreveta u kocku svakog dana
da ponovim pitanje , nema ovdje bas tako mladih da zakace sluzenje , valjda ovo misle o novim stasalim generacijama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sitna boranija uvijek puši i tu nema razlike ni kod lijevih ni desnih ni srednjih...HDZ je barem devedesetih dao svoj doprinos kroz ljude tipa Blage Zadro i sl, SDP je i tada podvio rep a bome ni sada ne bi zaostajao na tom planu da se zarati. U svakomn slučaju ako je zoka mogao biti izložen kritikama može i ovaj za istu stvar, asila meni smeta razmišljanje da je RH prčija ovog ili onoga, ti političari dolaze i odlaze ljudi i država ostaju.asilovski wrote:U smislu svega to je njihov batustan (ovo nije država) oni su ga preuzeli i oteli te rade što im je volja, a ako je njihov neka ga brane, treba pozvati na potpuni bojkot hadeze moblizacije oni ionako najviše gube u slučaju bilo kakvg rata ili sukoba, dobr Plenki bi se vratio u London, ali sitna boranija bi popušilatre911 wrote:To nije njihova država u smislu vlasništva, da smo tako devedesetih razmišljali srbi bi nas sve poklali kao piliće.asilovski wrote:pa zato što on to uvodi i zato što je ovo država uhljeba, lopova, steve culeja i plaćenika pa kad im se sviđa neka ju oni branetre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
Guest- Guest
A jesi rovario u pm, takvog rovca se obično stavi na udicu u sljedećim sličnim situacijama.debotoijusto wrote:tre911 wrote:Ti se tek ne bi smio javljati na ovoj temi, ti si isti ko ona srpska dezerterčina srbinjo koja je uhvatila pedalu čim se iza ugla pojavio poštar sa pozivom za mobilizaciju.debotoijusto wrote:tre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
koji su to ?
pusti mene , sve to u oku promatraca , evo moje vidi rovarenje protiv JNA jos 80-ih dok se ekipa grebala za cin mladjeg vodnika
trebalo bi mi dat barem bokun mirovine
vratimo se na zagovornika slaganja kreveta u kocku svakog dana
da ponovim pitanje , nema ovdje bas tako mladih da zakace sluzenje , valjda ovo misle o novim stasalim generacijama
Guest- Guest
Država ne postoji to je ogavna mješavina korupcije i uhljeba mi svi ovdje manje više smetamo ili statiramo, a može biti samo još goretre911 wrote:Sitna boranija uvijek puši i tu nema razlike ni kod lijevih ni desnih ni srednjih...HDZ je barem devedesetih dao svoj doprinos kroz ljude tipa Blage Zadro i sl, SDP je i tada podvio rep a bome ni sada ne bi zaostajao na tom planu da se zarati. U svakomn slučaju ako je zoka mogao biti izložen kritikama može i ovaj za istu stvar, asila meni smeta razmišljanje da je RH prčija ovog ili onoga, ti političari dolaze i odlaze ljudi i država ostaju.asilovski wrote:U smislu svega to je njihov batustan (ovo nije država) oni su ga preuzeli i oteli te rade što im je volja, a ako je njihov neka ga brane, treba pozvati na potpuni bojkot hadeze moblizacije oni ionako najviše gube u slučaju bilo kakvg rata ili sukoba, dobr Plenki bi se vratio u London, ali sitna boranija bi popušilatre911 wrote:To nije njihova država u smislu vlasništva, da smo tako devedesetih razmišljali srbi bi nas sve poklali kao piliće.asilovski wrote:pa zato što on to uvodi i zato što je ovo država uhljeba, lopova, steve culeja i plaćenika pa kad im se sviđa neka ju oni branetre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
Kermit-
2014-04-17
Ha ha ha koji odron ovaj Plenky ....tipican Kradezeovac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kao da su svi od istog oca i matereRayMabus wrote:Ha ha ha koji odron ovaj Plenky ....tipican Kradezeovac.
Kermit-
2014-04-17
drzava postoji dok je ljudi...makar i na papiru..problem je sto se takvih ne rjesava...a i dolazit ce na vlast dok oni koji ih postavljaju imaju crne knjizice u đepu ko br.1 iz alan forda...da ih se moze ucjenjivati zbog nekih prijasnjih nepodobstina.-..i dok ce kumice i babe sa placa glsovati po sistemu..'gle ka'k lepo zgledi svaka bi ga punica pozeljela..' a ne po sistemu pameti,znanja i sposobnosti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....plenki ce otici..jer ocito je pocelo mascenje fotelje kako one u hdz-u tako i premijerske...problem je tko ce doc sljedeci...ali cisto sumnjam da ce buzin vise ista određivati bar dok je trump na vlasti i ako bude određivao to sigurno nece biti tipovi poput plenkija,zokija i inih..a brisel se sve vise topi i sve vise je zabavljen svojim brigama samoodrzanja da bi mislio vise tamo kakve ce politicke opcije biti u rubnim drzavama eu-a..
2015-09-08
Sva djeca bogatasa su anemocna
To je poznato.
Plus imaju njezne rukice a i nogice .
Bio bi grijeh slat recimo i Plenkojevu djecu u rat.
Takav genski materijal ..
Pa dajte ljudi
To je poznato.
Plus imaju njezne rukice a i nogice .
Bio bi grijeh slat recimo i Plenkojevu djecu u rat.
Takav genski materijal ..
Pa dajte ljudi
Vrlo moguce da su hdzenajre vise sudjelvale u ratutre911 wrote:Sitna boranija uvijek puši i tu nema razlike ni kod lijevih ni desnih ni srednjih...HDZ je barem devedesetih dao svoj doprinos kroz ljude tipa Blage Zadro i sl, SDP je i tada podvio rep a bome ni sada ne bi zaostajao na tom planu da se zarati. U svakomn slučaju ako je zoka mogao biti izložen kritikama može i ovaj za istu stvar, asila meni smeta razmišljanje da je RH prčija ovog ili onoga, ti političari dolaze i odlaze ljudi i država ostaju.asilovski wrote:U smislu svega to je njihov batustan (ovo nije država) oni su ga preuzeli i oteli te rade što im je volja, a ako je njihov neka ga brane, treba pozvati na potpuni bojkot hadeze moblizacije oni ionako najviše gube u slučaju bilo kakvg rata ili sukoba, dobr Plenki bi se vratio u London, ali sitna boranija bi popušilatre911 wrote:To nije njihova država u smislu vlasništva, da smo tako devedesetih razmišljali srbi bi nas sve poklali kao piliće.asilovski wrote:pa zato što on to uvodi i zato što je ovo država uhljeba, lopova, steve culeja i plaćenika pa kad im se sviđa neka ju oni branetre911 wrote:Boli me kurac za plenkija, isti štih kukavički kao i kod zoke no jedno mi nije jasno, zašto ovdje ljudi koji javno govore da će zdimiti ako se uvede vojni rok pljuju po njemu???
Znano i zasto
Hdz je rat organizirao. U jednom trenutku se cinilo da se vodi stranacki rat za vlast a ne za obranu .
Osobno znam kome su dijelili oruzje po selima kod zgb. Samo hdzeovcima,
Tako da ova krasna drzava je doista njihovo djelo. Kak se veli KURAC djelo krasi .
Kakva stranka takva drzava. Uvijek
Kad je skj poveo NOB .. To je bila EPOPEJA .
Last edited by Sora on 2/2/2017, 16:29; edited 1 time in total
Definitivno se hdz moze smatrati zasluznim za vodenje rata.
Slazem se .
Zato i nema nikad istine o tom tzv. Domovindkom rstu..
Tko pisne , grlo mu se stisne
Slazem se .
Zato i nema nikad istine o tom tzv. Domovindkom rstu..
Tko pisne , grlo mu se stisne
sora ne kaki..normalno da se djelilo oruzje provjerenim kadrovima i u tajnosti jer je bilo takvo vrijeme..bio je kos,jna...drugo..nisu ni u kp-e davali oruzje ispocetka onima koji nisu clanovi makar bili simpatizeri...tako da kenjas i pojma nemas..drzi se strikanja
2015-09-08
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» Da me Britanija nije htela, služio bih za Bure
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» Da me Britanija nije htela, služio bih za Bure
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
Page 4 of 8