Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
'Maknut ćemo nezaposlene s ulice, od kocke, kladionica… Dobit ćete čvrste, stabilne muškarce, a ženama bih ostavio na odabir žele li u vojsku', kazao je Pero Ćorić u sinoćnjoj HTV-ovoj emisiji 'Otvoreno'. Redakciji tportala javio se potom čitatelj koji nas je upozorio da je njegov stranački kolega Ivan Tepeš služio civilni vojni rok.
Misli li da je manje stabilan i manje čvrst zato što nije bio u uniformi, upitali smo Tepeša, koji se najprije nasmijao, pa nas upitao kakve to veze ima s Ćorićevom izjavom.
'Bio sam na civilnom služenju vojnog roka, ali to su bila druga vremena. Danas je situacija puno nestabilnija - od Krima, preko Bliskog istoka, do Crne Gore, u kojoj traju prijepori oko ulaska u NATO. Stranka je zauzela stav da bi trebalo uvesti vojni rok. Naravno, to je kompleksna tema koja zahtijeva analize i kojoj treba ozbiljno pristupiti. To je moj stav', zaključio je Tepeš razgovor za tportal.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/418502/HSP-AS-poziva-na-vojni-rok-a-predsjednik-im-je-sluzio-u-civilu.html
Misli li da je manje stabilan i manje čvrst zato što nije bio u uniformi, upitali smo Tepeša, koji se najprije nasmijao, pa nas upitao kakve to veze ima s Ćorićevom izjavom.
'Bio sam na civilnom služenju vojnog roka, ali to su bila druga vremena. Danas je situacija puno nestabilnija - od Krima, preko Bliskog istoka, do Crne Gore, u kojoj traju prijepori oko ulaska u NATO. Stranka je zauzela stav da bi trebalo uvesti vojni rok. Naravno, to je kompleksna tema koja zahtijeva analize i kojoj treba ozbiljno pristupiti. To je moj stav', zaključio je Tepeš razgovor za tportal.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/418502/HSP-AS-poziva-na-vojni-rok-a-predsjednik-im-je-sluzio-u-civilu.html
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
jbg.
nikad musko od njega
nikad musko od njega
2014-04-12
To je bilo neko lepše i srećnije vreme.debotoijusto wrote:
'Bio sam na civilnom služenju vojnog roka, ali to su bila druga vremena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
na vagi sam
licemjerje crkve oli desnice jace u hrvata ...
licemjerje crkve oli desnice jace u hrvata ...
2014-04-12
Haha vratite Ružu, ona je opakija od ovoga miđeta
2014-04-15
Bilo je to dobro vrijeme, sve na kredit sve za rajujastreb wrote:To je bilo neko lepše i srećnije vreme.debotoijusto wrote:
'Bio sam na civilnom služenju vojnog roka, ali to su bila druga vremena.
2014-04-15
"Situacija je danas takva da imate rat u Ukrajini, Crna Gora treba ući u NATO, ali tamo sukob može prerasti u građanski rat. Srbija ide prem EU, ali istodobno jača odnose s Rusijom. Imate sukob u Siriji, toga ničega nije bilo natrag 10 godina", objašnjava Tepeš međunarodne faktore zbog kojih bi Hrvatska trebala više pozornosti dati sigurnosnom segmentu.
"Ja sam 2004. na 2005. služio u Ministarstvu europskih integracija, to je za mene bilo jedno veliko iskustvo koje mi je puno pridonijelo u radu", priznaje Tepeš dodavši da kao predsjednik on podržava stav stranke.
"Ja sam 2004. na 2005. služio u Ministarstvu europskih integracija, to je za mene bilo jedno veliko iskustvo koje mi je puno pridonijelo u radu", priznaje Tepeš dodavši da kao predsjednik on podržava stav stranke.
2014-04-12
ovaj kao milanovic samo zoki sluzio vojsku
2014-04-12
Ministar mu je na to odgovorio kako to nije slučaj samo s Hrvatima te kazao da Bujanec ima "enciklopedijsko znanje".
"Gospodine Bujanec, vi pokazujete da imate enciklopedijsko znanje, vi ste neka vrsta enciklopedista, vi ste prosvjetitelj", kazao je Kovač.
Na to mu je Bujanec odgovorio: "Vi me malo zezate, ja se bavim i tračevima", na što je ministar odgovorio kako je mislio ozbiljno te da je riječ o komplimentu.
"Gospodine Bujanec, vi pokazujete da imate enciklopedijsko znanje, vi ste neka vrsta enciklopedista, vi ste prosvjetitelj", kazao je Kovač.
Na to mu je Bujanec odgovorio: "Vi me malo zezate, ja se bavim i tračevima", na što je ministar odgovorio kako je mislio ozbiljno te da je riječ o komplimentu.
2014-04-12
isprika , ovo je o drugom redikulu
2014-04-12
'Maknut ćemo nezaposlene s ulice, od kocke, kladionica… Dobit ćete čvrste, stabilne muškarce, a ženama bih ostavio na odabir žele li u vojsku', kazao je Pero Ćorić...
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:jbg.
nikad musko od njega
Ček, jesi li ti muško samo zato što si odslužio vojsku? Pošto nisi sudjelovao u DR, pretpostavka je da si nakon služenja JNA imao priziv savjesti. :)
Guest- Guest
nisam sluzio JNA , razbijao sam YU dok su satorasi igrali se mladjih vodnikakofein wrote:debotoijusto wrote:jbg.
nikad musko od njega
Ček, jesi li ti muško samo zato što si odslužio vojsku? Pošto nisi sudjelovao u DR, pretpostavka je da si nakon služenja JNA imao priziv savjesti. :)
2014-04-12
debotoijusto wrote:nisam sluzio JNAkofein wrote:debotoijusto wrote:jbg.
nikad musko od njega
Msm isti si ko Tepeš, mlatiš o vojnom roku, a bio pod jorgan planinom. E Deboto, muškarčino jedna :))))))
Guest- Guest
koja zamjena tezakofein wrote:debotoijusto wrote:nisam sluzio JNAkofein wrote:debotoijusto wrote:jbg.
nikad musko od njega
Msm isti si ko Tepeš, mlatiš o vojnom roku, a bio pod jorgan planinom. E Deboto, muškarčino jedna :))))))
on je vladar stranke koja se zalaze za sluzenje a proveo svoju zelju u nekom toplom uredu ministarstva gradeci veze i to isto prigovara milanovicu...
ja jebivjetar koji razgovara na klupici ispred lokalne trgovine ( forum ) s raznim likovima koji se tamo skupe o svom trosku
i onako ovlas , za dobro placenu profi vojsku
2014-04-12
Kuda ide ova drzava kad o vojsci i ratu zbore oni koji su bili od toga kilometrima daleko...ocito se kod nas desila tragicna zamjena teza
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Oh, pa ti si se probudio...hehehehehehehehehehehehehevuksadinare wrote:Kuda ide ova drzava kad o vojsci i ratu zbore oni koji su bili od toga kilometrima daleko...ocito se kod nas desila tragicna zamjena teza
red wolf-
2016-02-10
debotoijusto wrote:koja zamjena tezakofein wrote:debotoijusto wrote:nisam sluzio JNAkofein wrote:debotoijusto wrote:jbg.
nikad musko od njega
on je vladar stranke koja se zalaze za sluzenje a proveo svoju zelju u nekom toplom uredu ministarstva gradeci veze i to isto prigovara milanovicu...
ja jebivjetar koji razgovara na klupici ispred lokalne trgovine ( forum ) s raznim likovima koji se tamo skupe o svom trosku
i onako ovlas , za dobro placenu profi vojsku
Nije zamjena teza. Licemjerstvo je zarazno pa ne zaobilazi ni tebe, ništa osobno naravno... ti se sprdaš sa Tepešom, oduzimaš mu na neki način pravo da raspravlja o jebenom vojnom roku, umjesto da si lijepo odslužio barem JNA i prometnuo se u zrela muškarca....danas bi poput Jastreba s ponosom pripovijedao i prenapuhavao priče i dogodovštine iz armije.
Guest- Guest
A ti Sokrate? Jesi li ti vidio kakve vojske osim na televiziji?red wolf wrote:Oh, pa ti si se probudio...hehehehehehehehehehehehehevuksadinare wrote:Kuda ide ova drzava kad o vojsci i ratu zbore oni koji su bili od toga kilometrima daleko...ocito se kod nas desila tragicna zamjena teza
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plenković nije služio vojni rok zbog - anemije
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Pljuska papcima koji ne žele vojni rok u Hrvatskoj:Švedska uvodi vojni rok od 11 mjeseci
Page 1 of 4