Plenković nije služio vojni rok zbog - anemije
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Plenković nije služio vojni rok zbog - anemije
London, kavijar, kurve i koka leče i najgore bolešćureNoor wrote:asilovski wrote:ali bio je kasnije dobro, dapače uspio je s kraćom rukom pobiti 20 mil., eo kao i Plenki sa teškom anemijom je igrao tenis, vaterpolo i za par klubova basket samo zbog promjena zraka i zdrave okoline u LondonuNoor wrote:kic wrote:Noor wrote:
zezaš to za kola ili? da sad ne idem googlat
a ja bubnula
ne zezam, tako piše S.S. Montefiore u svojoj knjizi "Mladi Staljin"
pa strašno :/
da, oporavio se skroz na skroz, to je najvažnije
a jadan plenki, živjet s anemijom....nije lako
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
nemaš mamu lekarkukic wrote:
ja sam imao blackoute pa mi nisu našli anemiju, smrtonosna anemijo!
Kermit-
2014-04-17
Sto je sa Jumperom, je li on bio? :D
2014-04-12
kic wrote:
ma to je, psihosomatska bolest..
ma ne, to je krvni poremećaj, nije na bazi psihe i stvarno ima puno oblika, manje više sličnih i živiš s tim da ni ne znaš, a kad skužiš da imaš vrtoglavice i nalaz ti pokaže da si anemičan, odnosno slabokrvan, dobiješ željezo i vitamin B12...and life goes on
no, najgori je onaj neki kardio nešto, kad može doći i do zatajenja srca...a to što mu je mama lekarka karidiolog baš taj oblik otkrila, za koji može osobno napisati dijagnozu, e to je slučajno ispalo..
Guest- Guest
sitija sam se da sam kao klinac bio anemičan, pa sam guta sirova jaja od prepelice jer su bila puna željeza... mogao bi se vadit na to..
Guest- Guest
u argentini real life "hunger games"...tamo je samo Drago Carlos učinio zanat, bez izvlačenjadebotoijusto wrote:Ni Plenkovićev najbliži suradnik Davor Ivo Stier, potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova, nije služio vojni rok. Rodio se u Argentini, a prema tamošnjim zakonima, kako su rekli za 24sata u njegovu uredu, nije ni trebao služiti vojsku. U to vrijeme, doznajemo, u Argentini su se izvlačila godišta koja trebaju služiti vojni rok. Stiera nisu izvukli.
izvuka se
2014-04-15
kic wrote:
trebao bi imati standup bogami.. xD
Da , kad krene to ni Dijagram više ne može zaustaviti...Lako je bilo kolone tenkova ili što li, već...:)
darth_vader-
2014-04-17
Mogao bih vam puno toga reći o anemiji...Ima ih par vrsta. Jedna od njih je veoma veoma opaka. Dođe tiho...polako...postupno...U zadnjoj fazi sve krvne pretrage su genau kao kod osoba s karcinomom krvi, ili kosnog mozga...Ima naziv u medicini : Perniciozna anemija. Radi se o pomanjkanju kobalamina (poznat kao vitamin B12). Bez njega nema proizvodnje eritrocita...ustvari ima nešto, ali su "nezreli", izobličeni i ne prenose hranu do ćelija. Osoba jednostavno hira...propada...gledaš ju i ništa ne možeš.Moja gospođa ju je na svu sreću preživjela. Ne bez bezposljedica,nažalost... Doživotno dobiva B12 direktno u krv...
Postoji i anemija zbog pomanjkanja željeza u krvi ili folne kiseline....Ove su manje problematične, ali su također opasne ako se ne liječe.
Postoji i anemija zbog pomanjkanja željeza u krvi ili folne kiseline....Ove su manje problematične, ali su također opasne ako se ne liječe.
Eroo- Posts : 78949
2016-07-22
neki cete da poginete, a neki cemo da se vratimo...
Guest- Guest
riješena je tajna "anemije":
http://hr.n1info.com/a177507/Biznis/Drzava-izdala-dvije-obveznice-vrijedne-8-5-milijardi-kuna.html
dok se raja zabavljala je li ljiga uz pomoć mame lekarke sabotirao služenje HV-a, k+ ministar zadužuje državu...
http://hr.n1info.com/a177507/Biznis/Drzava-izdala-dvije-obveznice-vrijedne-8-5-milijardi-kuna.html
dok se raja zabavljala je li ljiga uz pomoć mame lekarke sabotirao služenje HV-a, k+ ministar zadužuje državu...
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:riješena je tajna "anemije":
Guest- Guest
O puški sve naučiš u jedno dopodne, a o ratu je 3 mjeseca više nego dovoljno.
Sve više od toga je za profesionalce - osobe sklone ratovanju.
koliko treba za dezertiranje ne kažeš, a imaš bogato iskustvo...Eroo wrote:O puški sve naučiš u jedno dopodne, a o ratu je 3 mjeseca više nego dovoljno.
Sve više od toga je za profesionalce - osobe sklone ratovanju. :):
sitting_bull-
2015-09-28
Ja sam "dezertirao" dok ste još imali brutalni staljinizam. Uglavnom zbog takvih ljudi kao što si ti.sitting_bull wrote:koliko treba za dezertiranje ne kažeš, a imaš bogato iskustvo...Eroo wrote:O puški sve naučiš u jedno dopodne, a o ratu je 3 mjeseca više nego dovoljno.
I kad je došlo vrime za to 'ebali smo van nanu naninu...
Eroo- Posts : 78949
2016-07-22
Naravno.Eroo wrote:Ja sam "dezertirao" dok ste još imali brutalni staljinizam. Uglavnom zbog takvih ljudi kao što si ti.sitting_bull wrote:koliko treba za dezertiranje ne kažeš, a imaš bogato iskustvo...Eroo wrote:O puški sve naučiš u jedno dopodne, a o ratu je 3 mjeseca više nego dovoljno.
I kad je došlo vrime za to 'ebali smo van nanu naninu...
Hrvatima ...
Zlo ste vi, znija u njedrima
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Tepešova stranka bi vojni rok, a on sam je služio civilni
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» Da me Britanija nije htela, služio bih za Bure
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Kako je Karamarko pojačao POA-u šogorom koji je civilno služio vojni rok i pritom primao plaću
» Da me Britanija nije htela, služio bih za Bure
» Zare Puhovski:'Plenkovic se ne zeli zamjeriti hosovcima i braniteljima zbog ploce u Jasenovcu.Ne,jer je kukavica ili nema moc vec pece ga savjest zbog izbjegavanja sudjelovanja u Domovinskom ratu'
Page 8 of 8